— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afterparty in het park

Ik fiets iedere dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Niet in de laatste plaats door mijn aantrekkelijke collega die daar rond loopt. Zowel in zijn strakke maatpak als in zijn casual Friday spijkerbroek met stoere laarzen ziet hij er onwaarschijnlijk goed uit. Hij is een echte zakenman: lang, breed, doortastend maar tegelijkertijd ook innemend en zeer sensitief voor wat alles wat er op kantoor speelt.

Ik ben zelf een jonge ambitieuze vrouw die precies weet wat ze wil, maar met hem in de buurt voel ik me een klein meisje. Als ik hem tegenkom bij de receptie of op weg naar de koffieautomaat, vergeet ik ter plekke waar ik mee bezig ben. Tijdens eindeloze vergaderingen heb ik al menig keer de meest wilde fantasieën over hem gehad. Daar zal het bij moeten blijven want interne relaties zijn ten strengste verboden. Iedere keer als ik hem gedag zeg, hoop ik maar dat hij het verlangen niet in mijn ogen kan aflezen.

Gelukkig is er voldoende afleiding want met het begin van het nieuwe jaar, is het een gekkenhuis. Ik heb deze week dan ook iedere avond tot laat doorgewerkt en er zijn dus weinig momenten geweest voor een praatje bij de koffieautomaat. Ik heb hem niet eens kunnen vragen of hij naar de nieuwjaarsborrel komt. De nieuwjaarsborrel is bij ons altijd een grote happening met veel champagne en lekker eten om daarna met de echte feestgangers tot in de laatste uurtjes de dansvloer onveilig te maken.

Als ik die vrijdagmiddag moe naar huis toe fiets besef ik dat ik slechts drie kwartier heb voordat ik een aantal andere collega’s ontmoet om gezamenlijk naar het restaurant te fietsen. Omdat mijn hoofd nog vol zit met werkdingen, besluit ik ondanks de tijdsdruk toch het bad vol te laten lopen. Het lijkt me een goede manier om even los te komen van alle drukte en daarnaast is het de ideale gelegenheid om mijn benen mooi glad te scheren. Om de andere streek hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken: mijn maandelijkse wax sessie is net geweest en mijn streepje ziet er perfect verzorgd uit. Niet dat iemand dit vanavond gaat zien, denk ik nog bij mezelf, maar het maakt gewoon dat ik me op en top vrouw voel. Om dat nog eens kracht bij te zetten trek ik voordat ik mijn zwarte strapless jurkje aan doe, mijn meest sexy lingeriesetje aan met jarretelle en mooie zwarte kousen. Als ik het resultaat bekijk in de spiegel kan ik best tevreden zijn. De strapless jurk zorgt ervoor dat mijn ronde borsten, taille en heupen goed tot hun recht komen. Ik doe nog snel mijn favoriete parfum op en haast me naar het meeting point. Daar staan mijn collega’s al te wachten.

Het is een koude avond en we fietsen snel door naar het restaurant. De tafels zijn chique gedekt en de stemming zit er goed in. Als ik de zaal binnen loop ben ik me zeer bewust van mijn outfit en de blikken van mijn mannelijke collega’s. Van de directeur krijgt ik een glas champagne en een dikke knipoog. Misschien had ik toch een wat eenvoudigere jurk aan moeten trekken. Wat ongemakkelijk trek ik mijn shawl wat hoger om mijn schouders en voeg ik me bij een groepje collega’s. De champagne doet gelukkig snel zijn werk en ik geniet ontspannen van de warmte en de gezelligheid. Stiekem kijk ik even om me heen of hij er al is maar ik kan hem niet ontdekken. In mijn buik voel ik de teleurstelling opborrelen. Wat zou het jammer zijn als hij er vanavond niet is. Als één van mijn collega’s vraagt waarom ik zo afwezig ben, verslik ik me prompt in de champagne. Hij moest eens weten. Gelukkig neemt de directeur het woord en opent de feestelijke avond.

Als ik me naar één van de tafels begeef, zie ik hem ineens vanuit de andere kant van de zaal naar me toe lopen. Ook vanavond zie hij er uit om door een ringetje te halen. Hij steekt galant zijn arm uit en vraagt me of hij me naar de tafel mag begeleiden. De hoeveelheid vlinders in mijn buik en keel maken dat ik geen woord kan uitbrengen en alleen maar kan knikken. Nadat hij mijn stoel heeft aangeschoven gaat hij naast me zitten en schenkt me een glas witte wijn in.

“Op een gezellige avond dan maar!”, zegt hij met een grote glimlach.

Het diner is geweldig. We praten aan één stuk door over van alles en nog wat. Het lijkt wel of hij met elke gang iets dichter tegen me aan komt zitten. Tijdens het hoofdgerecht raken onze armen elkaar af en toe licht maar als we bij het toetje zijn aangekomen voel ik de warmte van zijn dijbeen door mijn kousen heen. Ook de gesprekken gaan al lang niet meer over werk of koetjes en kalfjes. Als hij zacht vraagt wat me opwindt hoor ik mezelf zeggen dat ik een zwak heb voor dominante mannen. Ik schrik van mijn eigen openheid en kijk hem blozend aan. In zijn blauwe ogen zie ik een gevaarlijk donkere blik. Nog voordat hij zijn reactie in mijn oor kan fluisteren, stamel ik dat ik even naar het toilet moet. Gehaast loop ik naar het damestoilet en kijk mezelf aan in de spiegel .

“Waar ben je in godsnaam mee bezig?” zeg ik tegen mij spiegelbeeld.

Ik laat koud water over mijn polsen stromen, werk mijn make-up netjes bij en loop enigszins ontnuchterd terug naar de zaal. De koffie wordt inmiddels uitgeserveerd en het is een gezellige bende van mensen. Ik bestel snel een dubbele espresso bij de serveerster en knoop een praatje aan met een andere collega. Ook hij is inmiddels druk in gesprek en ik besluit de spanning voorlopig even niet op te zoeken.

Dan menen een aantal collega’s, waaronder hij, dat het tijd is om te gaan dansen. Mijn verstand zegt dat het handig is om met de anderen mee naar huis te fietsen maar als hij mijn blik zoekt en me wenkt mee te gaan, kan ik de verleiding niet weerstaan. We belanden in een foute disco waar de 80’s muziek uit de speakers knalt. Met zijn allen drinken we cocktails aan de bar maar al snel lonkt de muziek en begeef ik me naar de dansvloer. Het is er heerlijk druk en de menigte swingt er op los. Vanaf de bar zie ik dat hij iedere beweging volgt. De cocktails laten me mijn goede voornemens van zo-even vergeten en verleidelijk dans ik op het ritme van de muziek, heel af en toe zijn blik zoekend. Naar mate de tijd verstrijkt wordt de muziek zwoeler en voel ik ineens zijn handen in mijn zij. Als hij gevaarlijk dicht tegen me aan danst is de spanning te snijden. Ik voel zijn heupen tegen mijn billen. Hij fluistert in mijn oor dat hij vertrekt en dat ik over vijf minuten naar mijn fiets moet lopen. Het is geen vraag het is een bevel. En weg is hij, zonder verder iets te zeggen. En ik? Ik sta bevend op de dansvloer en tel de minuten af tot ik mijn jas haal, de laatste collega’s gedag zwaai en naar buiten loop.

Hij staat bij mijn fiets te wachten. Zonder een woord te zeggen pakt hij mijn sleutel, stapt op mijn fiets en ik ga achterop zitten. Hij fietst hard en ik moet me stevig aan hem vast houden om te zorgen dat ik niet van de fiets af val. We fietsen door de stad tot we bij een parkje aankomen. Overdag is dit een druk bezocht park waar veel mensen wandelen, in deze winternacht ziet het er verlaten en donker uit. Samen lopen we het park in en zoeken een bankje dat beschut staat opgesteld tussen een aantal bomen en struiken. Als hij gaat zitten sta ik verlegen voor hem, de zenuwen gieren door mijn lijf. De maan is halfvol en geeft net voldoende licht om de contouren van zijn gezicht te kunnen onderscheiden. Ik zie dat hij glimlacht. Als hij mijn jas open knoopt strijken zijn handen heel even langs mijn borsten. De aanraking laat mijn tepels veranderen in priemende knopjes. Mijn knieën knikken, niet zozeer van de kou want van binnen gloei ik maar van de opwinding. Hij pakt mijn handen en laat me bovenop hem zitten. Ik voel de warmte van zijn benen en zijn harde mannelijkheid. Dan zoent hij me, vurig en ongeduldig. Als snel voel ik zijn handen over mijn lichaam. Ze verkennen mijn borsten, mijn heupen en knijpen in mijn billen. Als zijn handen onder mijn jurkje verdwijnen en langs mijn kousen omhoog gaan, zie ik dat hij verrast is door mijn jarretelle.

“Je bevalt me wel”, zegt hij half hijgend.

Ik zoen hem in zijn nek, bijt in zijn oorlel en smeek hem om door te gaan. Ik voel dat een ongekende opwinding zich meester maakt van mijn lichaam. Zacht fluister ik geile woordjes in zijn oor en vraag hem of ik hem straks mag pijpen. Ik wil hem zo graag voelen en helemaal gek maken met mijn mond. Maar hij heeft eerst andere plannen. Zijn handen verplaatsen zich van mijn kousen naar mijn stringetje. Hij draait cirkeltjes over de slof die inmiddels doorweekt is van mijn geilheid. Dan glijden zijn handen onder de stof door en weet hij feilloos mijn klitje te vinden. Het is alsof hij mijn lichaam beter kent dan ikzelf. Met precies de juiste bewegingen weet hij me feilloos te bespelen. Door het ruisen van de bladeren heen is mijn zware ademhaling te horen. Hij trekt mijn strapless jurk naar beneden waardoor het maanlicht schijnt op mijn witte borsten. Even bedenk ik me dat ik hier midden in het park zit, iedereen kan ons hier zien! Maar als hij een van mijn tepels in zijn mond neemt en zachtjes bijt om het gevoelige puntje zijn ook die zorgen vergeten. Met mijn heupen rij ik steeds wilder tegen hem aan. Ik wordt gek van verlangen. Als zijn vingers mijn klitje bespelen en ze steeds dieper in me verdwijnen hou ik het niet langer. Ik bijt in zijn schouder om een harde gil te voorkomen. Trillend en bevend zit ik op zijn schoot, nagenietend van een spetterend orgasme.

“Nu is het tijd om je belofte in te lossen”, zegt hij ineens dwingend.

Ik laat me van zijn schoot afglijden en begin zijn riem langzaam open te maken. Als ik zijn stevige mannelijkheid voel, kan ik niet wachten om hem helemaal in mijn mond te nemen. In het maanlicht ziet ik een druppel vocht glinsteren op zijn eikel. Het is een ongelofelijk mooi en geil gezicht. Ik lik eerst de druppel langzaam op om hem vervolgens helemaal gek te zuigen. Met zijn hand op mijn hoofd geeft hij het tempo aan en duwt hij zicht steeds verder in me. Plotseling trekt hij me hard aan mijn haren omhoog.

“We hebben toeschouwers”, zegt hij. En ik zie de contouren van een man die zijn hond uit laat. Hij staat van een afstandje naar ons te kijken. Het moet een mooi schouwspel zijn. Ik kijk mijn heerlijke kerel vragend aan.

“Ben je zo’n geil sletje dat je door wilt gaan?”, vraagt hij.

Het enige dat ik weet is dat ik hem weer wil voelen en hem zo heerlijk wil verwennen dat hij zijn zaad in mijn mond spuit. Dan voel ik zijn hand weer die mijn hoofd naar beneden duwt. Langzaam ga ik verder waar ik gebleven was. Het feit dat iemand ons bekijken maakt me geiler dan ik ooit ben geweest. Met lange halen neem ik hem dieper en dieper en met mijn hand kneed ik zachtjes zijn ballen. Ik hoor dat zijn ademhaling versnelt. Dan staat hij op en pakt mijn pols hardhandig beet.

“Wat we nu gaan doen, is niet voor andermans ogen bestemd”, fluistert hij hees. Hij trekt me de bosjes in en zet me tegen een boom. Als hij achter me komt staan stroopt hij langzaam mijn jurkje omhoog. Ik voel zijn eikel tegen mijn kletsnatte kutje aan duwen. Ik zie sterretjes als hij zijn hele mannelijkheid in me stoot. Ik moet me stevig aan de boom vast houden om niet uit evenwicht te raken. Met zijn handen kneedt hij mijn borsten zo hard dat ik pijlen van genot vanuit mijn tepels naar mijn kutje voel stromen. Ik voel dat een tweede orgasme niet langer op zich laat wachten. Ik vertel hem fluisterend welke sensatie ik voel en dat ik het niet langer uit kan stellen.

“Kom op vijf”, zegt hij en terwijl hij me heftig doorneukt en tot vijf aftelt maakt een waanzinnig gevoel zich van me meester. Mijn benen houden het niet langer en ik zak op mijn knieën. Precies op tijd om hem met mijn mond over het randje van zijn orgasme te helpen. Ik voel hoe hij in me komt en zijn zaad in mijn mond loost. Ik doe mijn best om alles op te vangen en hem nog rustig door te pijpen. Pas als hij zegt dat ik het mag, slik ik alles netjes door.

Als we verwilderd uit de bosjes komen kijkt een wandelaarster ons verbaasd aan. Mijn collega geeft me een knipoog en zegt dat hij wel een taxi naar huist pakt. Als ik voor mijn deur mijn fiets op slot zet en de laatste takjes uit mijn haar vis, ontvang ik een sms-je:

“Dat was nog eens een spetterende afterparty in het park!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *