— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een speciale nacht

We zaten tegenover elkaar, naakt, allebei in kleermakerszit. We keken elkaar aan, doordringend, maar in liefde. We hadden onze handen op schouderhoogte naar elkaar toegedraaid, maar we raakten elkaar niet.

Het moment was magisch. We bewogen onze handen en heel zachtjes was daar de aanraking. Een schok schoot door mijn lendenen. Een diep erotisch gevoel maakte zich van mij meester. Ik zag dat het hem ook niet onberoerd liet, maar ik besteedde er geen aandacht aan, nu nog niet.

We legden onze handpalmen tegen elkaar en onze vingers verstrengelden in een trage dans om aandacht. We tastten elkaars handen af, de vingers gleden één voor één om elkaar heen en streelden palm en rug. Heel langzaam gleden we, slechts heel lichtjes aanrakend, naar de richting van elkaars hals. Ik streelde zijn oorschelp, zijn schedel, zijn ogen en gleed langs zijn neusrug naar zijn gulle mond, die een klein beetje openstond.

Hij keek me glazig aan, in verwondering over deze diepe emotie. De kamer was zacht verlicht, een roze schijnsel dat een betoverend effect had om mijn gemoed. Ik voelde dat de tijd stilstond, er eindelijk een keer niet toe deed. Mijn huid glansde, mijn geest woonde in mijn hele lichaam, ik voelde mijn teentopjes en mijn kruin en alle cellen daar tussenin.

Mijn zinnen stonden op scherp. Ik streelde zijn hals en zijn nek en voelde zijn slagader kloppen. Wat een leven in deze man. Een warmbloedige, sterke, mooie man.

Zijn handen gleden over mijn schouderbladen en drukten af en toe een beetje harder om de aanwezigheid kenbaar te maken. Ik schuifelde een beetje in zijn richting om de aanraking beter mogelijk te maken. Mijn handen lagen weer op zijn bovenarmen en volgden de contouren van zijn armen.

De biceps waren wonderlijk mooi gevormd, hij had kleine, blonde haartjes op zijn onderarm. Ik verstrengelde weer met zijn hand en keek hem lang aan. We wisten dat dit een unieke beleving was en we wilden er intens bij stilstaan. We keken een poos naar elkaar, zonder iets te doen.

Zijn ene hand lag op mijn schouder, de andere hield de mijne vast. We stopten de tijd. Hij begon weer met bewegen en keek me aan terwijl zijn hand naar mijn borst bewoog. Hij omvatte haar met zijn volle hand en ik kreunde heel zachtjes. Ik sloot mijn ogen, maar bewoog verder niet.

Hij cirkelde zijn duim om mijn tepel, die reageerde zoals het bedoeld was. Ik voelde mijn lichaam bewegen, aan de binnenzijde. Mijn vloeibare ik werd in beweging gezet. Ik verschoof een beetje omdat ik wat ongemakkelijk werd van al die lichaamsprocessen. Ik zocht een wat comfortabeler zit.

Hij omvatte mijn bovenlichaam met zijn twee handen onder mijn borsten en gleed met de duimen aan de voorkant langs zijn taille naar beneden. Zijn handen rustten nu op mijn heupen. Ik had mijn handen op zijn borst geplant, dicht naast elkaar, over zijn haartjes heen.

Hij voelde zacht. Ik boog voorover en snoof de geur van zijn lichaam op. Een opwindende musk prikkelde mijn neusgaten. Ik werd een beetje duizelig. Hij trok me dichter naar hem toe en heel langzaam keken we onze lippen naar elkaar. Onze monden lagen doelloos in de ruimte en dat lieten we even zo.

Een halve tijd later raakten de lippen elkaar in een elektrische schok. We deinsden even terug, lachten en drukten nu onze monden ferm op elkaar. Met het puntje van zijn tong liefkoosde hij mijn bovenlip. Ik opende mijn mond en zijn tong gleed nieuwsgierig naar binnen, langzaam en verkennend.

Hij gleed langs mijn boventanden, en liet mij binnen in zijn holte. We speelden een leuk spel van aanraken, strelen, glijden, terugtrekken, teasen en genoten met volle teugen. Ik voelde me wegzakken in mijn wereld van fantasie en genot en liet me graag meeslepen.

Zijn hand gleed langs mijn dijen naar boven en maakte allerlei omwegen om te eindigen bij de poort. Die stond open en verwachtte deze genode bezoeker. Ik was gezwollen en vochtig en klaar voor de ontmoeting.

Ondertussen streelde ik zijn rug tot zijn bilnaad en met mijn andere hand omvatte ik zijn mannelijke kracht. Fier en klaar voor de taak stond hij daar, glad en sterk. Hij kreunde en moedigde me zachtjes aan door te gaan met strelen en masseren. Z

ijn zaadmachine kronkelde in de verpakking. We deden elkaar een groot plezier met onze ontdekkingsreis en langzaamaan leunden we zo zwaar tegen elkaar aan dat liggen de enige optie nog bleek te zijn. Dat gaf weer ruimte en mogelijkheden.

Hij plantte vlinderkusjes langs mijn lichaam naar beneden, terwijl hij ondertussen met zijn duim over mijn knopje gleed, met verschillende drukeenheden. Ik kreunde en hij moedigde me aan tegen hem te vertellen wat ik wilde.

‘Jou’, fluisterde ik, ‘ik wil alleen maar jou.’

‘Maar wat wil je dan precies van me?’

‘Ik wil dat je me neemt, tot de jouwe maakt, dat je me volmaakt.’

Hij grinnikte en kuste me op mijn mond.

‘En óf ik jou vol ga maken.’

Hij kwam op me zitten en keek me aan. Zijn ogen volgden mijn rondingen en hij genoot zichtbaar van wat hij zag.

‘Ik vind je prachtig.’

Gelukkig maar, ik had me voor niks zorgen gemaakt, dus. Hij vond me prachtig. Hij likte mijn tepels en bewoog zijn hoofd naar mijn onderbuik. Het begon nu al te kriebelen, bij de belofte aan meer.

Mijn god, wat was dat lekker, die eerste aanraking met zijn tong. Ik spreidde mijn benen zo wijd als mogelijk om zoveel als mogelijk toe te laten. Hij trok met een hand mijn schaamteloos blootgelegde vlees een beetje strak en met zijn andere hand kwam hij in mij.

Met zijn tong bewerkte hij de buitenzijde van mijn vrouwelijkste stukje vlees. Ik werd gek en ik genoot ervan. Hij spoorde me aan me te laten gaan en zweepte me op tot ongekende wildheid. Ik barstte van geilheid en stortte dat allemaal over hem uit.

Hij keek me liefdevol aan en liet me begaan, tot het een beetje wegebde. Toen spreidde hij mijn benen en gleed er moeiteloos tussen. Hij vulde me tot aan mijn kruintje en ik sloeg mijn benen om zijn rug. Zo hing ik tussen het bed en zijn lichaam in en hij liet zich volledig in mij gaan.

Met een brute schreeuw kwam hij en we zakten samen op de vloer, zwetend en hijgend. We bleven een tijdje liggen en vanzelf gleed zijn uitgebluste heerschap uit me. De warme levensvloeistof verliet mijn lichaam en we plakten aan elkaar. De volmaakte samensmelting van twee oude zielen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *