— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De masseur

Eindelijk. Na maandenlang werken met ontspoorde Marokanen, daklozen en halve randpsychoten kan ze zich hier neervlijen. Hier, aan de rand van de Atlantische Oceaan. Het uitzicht op zee is adembenemend. Woeste golven rollen op het strand, een stralende zon staat bikkelhard te schijnen en het is warm. Bloedwarm. Enkele kinderen dollen in de golven, stelletjes liggen genietend te bakken en een aantal Portugese macho’s flaneren pratend langs de kust, zo nu en dan steels een blik op de toeristen werpend. En op haar.

Met haar 42 lentes is de kleine Cassandra nog steeds een bijzonder mooie meid om te zien. Pronte borstjes, een fenomenaal mooi achterwerk en een goed figuurtje. Dankzij haar verleidelijke glimlach en ironische opmerkingen kon ze vele mannen om haar vinger winden.

Maar daarin heeft Cassandra weinig zin. Het oppervlakkig geflirt van de klein, gedrongen Portugese mannen staan haar op dit moment tegen. Hun intenties zijn allen hetzelfde. Ze willen alleen scoren. Snel en vooral veel. Om op te scheppen. Maar zij wil nu alleen rust. Even uitrusten na al de research die ze voor haar tweede boek heeft gepleegd. Het zou een succes worden. Daarvan is ze overtuigd. Mooi actueel thema, goede uitgever, pittige uitspraken en schattige doorkijkjes op het dagelijks leven in achterstandwijken van allochtonen.

Ze kleedt zich om in een uitdagend setje, spreidt haar strandlaken uit en vouwt het boek open dat ze had meegenomen. Klassieke verhalen van Tsjechov en Guy de Maupassant. Ze wordt aangenaam getroffen door een passage over de aantrekkelijke madame Orlova wiens man tijdens een degenduel in 1896 om haar bijna het loodje legde en zich, ziekmakend jaloers, in z’n buitenhuis heeft teruggetrokken.

‘Al een maand kom je ’s nachts niet meer bij me op m’n kamer. Waarom Dimitri? Waarom? Ben je soms dit vergeten? Met een langzaam gebaar wipt ze de bandjes van haar schouders en het witte gewaad valt in een hoopje aan haar voeten. Ze is naakt. Pavel kijkt naar haar borsten. Niet groot, maar uitdagend. Puntige tepels wijzen in de richting van de zijne. Zijn hart gaat sneller kloppen.

‘En mijn lippen, Dimitri. Ben je soms de smaak van mijn lippen vergeten? O, mijn man, mijn liefste man.’ Kreunend duwt ze zich tegen hem aan. Ze kust hem vol op de mond en duwt haar tong zachtjes bij hem naar binnen. De draaiende beweging van haar tong maakt hem dol. Hij voelt hoe hij weer stijf wordt. Stijf is het woord niet. Keihard. Haar handen glijden naar beneden en maken z’n broek los. Ze gooit de kledingstukken achteloos op de grond. Hij ziet hoe z’n lul kleine beweginkjes in de lucht maakt door het krachtig pulseren van het bloed…’

Pijpen? Snel flitst Cassandra, steeds geiler wordend, door de hete passages.

‘De nacht erop herhaalt het spelletje zich. Nu neemt hij het initiatief en drukt z’n hoofd tussen haar benen. Ze kronkelt wild en schudt haar hoofd heftig heen en weer. Zijn tong is nu eens dik en breed en likt de hele oppervlakte tussen haar machtige zuilen, dan weer puntig en beperkt zich tot het harde knopje dat zich gemakkelijk laat vinden in de vochtige gleuf.’

Cassandra is er inmiddels danig opgewonden van geworden. Haar klitje is gezwollen. Gelukkig ligt ze op haar buik, kan ze het onderdrukken en heeft niemand haar rode blosjes in de gaten. Had ze maar iemand waarbij ze die spanning kon ontladen. Haar ex-vriendje is mijlenver weg in het droefgeestig natte Nederland.

Dan kijk kijkt ze op uit haar boek. Aan de horizon, bij de rotsen, ziet ze een slanke man, in tegenstelling tot de doorsnee Portugese macho gekleed in smetteloos wit pak. Hij loopt zelfbewust langs de branding, met een ironische glimlach maar geheel zonder die uitdrukking van te scoren. Hij ziet er goed uit: gespierd, lang, slank en proportioneel. Ook heeft hij een strakke kont en genoeg aan zichzelf. Dat alles windt Cassandra enorm op. Ze draait zich om en volgt z’n stappen. Hij is blootsvoets, raakt zo nu en dan de rand van de aanstormende golf aan.

Cassandra legt het boek neer en staat op. Even zelfbewust maar schijnbaar ongeïnteresseerd loopt ze naar de woeste branding. Ze doet moeite z’n aandacht te trekken maar hij heeft haar al langer in de gaten.

‘You’re an author, I presume?’ zegt hij met donkere stem.

Met ingehouden verbazing antwoordt ze: ‘You’re an expert to know that.’

‘Well, beauty, maybe I know more you’ve ever guessed. Want to take a stroll and talk a while before I’ve to go to my appointment?’

Getroffen door de manier waarop hij het zegt, zo natuurlijk, zonder haantjesgedrag en poespas, gaat ze op z’n uitnodiging in. Gaandeweg het gesprek blijkt het dat hij een masseur is die een middag tot een uur of vijf vrijaf heeft. Niet dat geld voor hem een rol speelt. Maar als afstammeling van een adellijke Portugese familie met diverse bezittingen in den lande moet je toch wat doen om je tijd door te komen. Daarom heeft hij zich maar toegelegd op datgene waarin hij volgens z’n vrienden en kennissen goed is: oosterse massage.

Toen Cassandra het hoorde, trokken de rillingen door haar lijf. Ze krijgt al mooie fantasieën over hoe hij haar zou kunnen verwennen, fantasieën die tot werkelijkheid konden komen. Na een kwartiertje zo gepraat te hebben, nodigt hij haar uit om de kliffen op te klimmen naar z’n buitenverblijf. Galant helpt hij haar de honderden treden op. De aanraking van z’n hand en schouder is erotiserend. Maar ze laat niets merken. En hij al evenmin, afgezien van een vriendelijke glimlach waarin, op de achtergrond, een ondefinieerbare lading van erotiek schuilt.

Bovenaan de rotsen, op het klif, staat een klein, wit huisje van drie kamers met daarachter een nog kleiner zwembad. Hij vertelt op een aangename, bijna opwindende toon dat hij zich hier regelmatig terugtrekt voor meditatie. Ja, meditatie, het zal wel. Eerder ontmoetingen met andere vrouwen, denkt Cassandra. Maar het kan haar nu meer weinig schelen. Ze vindt hem zo aantrekkelijk, zo opwindend, zo volkomen anders dan die opdringerige mannen op het strand beneden. Als hij een arm om haar schouders slaat, richten haar tepels zich op, wordt haar kruis zelfs bijna vochtig. Ze glimlacht bevallig wanneer hij de deur opendoet en haar de woonkamer toont, ingericht met een bank, TV en tafel tegen een muur van mediterrane kleuren.

‘The bedroom is different, though’ zegt hij met een schalkse glimlach. Hij slaat, licht en onverwacht teder, een arm om haar middel en voert haar enkele trappen op. Als de zware deur opengaat, weet ze meteen wat hij bedoelt. Een kingsize bed met wel tien kussens en een sprei van oosters naaldwerk. Maar vooral de mosterdgele wanden. Daaraan hangen drie levensgrote erotisch-pornografische afbeeldingen. Een Japanse gravure met daarop een vrouw, vlak voordat ze haar geliefde gaat berijden. Een Indiaas schilderij waarop twee fors geschapen mannen een vrouw in mond en kut bevredigen. En een kopie uit een boeddhistisch klooster dat een donkerblauwe demon laat zien die door een lichte, bijna doorschijnende vrouw bezeten wordt. Haar adem stokt. Genot, bijna net zo sterk als pijn, schiet door haar heen.

‘Do you like them?’ zegt hij zacht terwijl hij haar teder achter haar oor kust.

Z’n handen glijden langs haar armen, om haar middel naar beneden, naar haar slipje. Ze drukt haar lekkere kont stevig tegen hem aan. En voelt hoe z’n zwaard plots groot en keihard is geworden. Haar knieën trillen. Veel te langzaam schuift z’n linkerhand het bikinislipje binnen, haar schaamlippen nauwelijks beroerend. Ze beweegt haar bekken naar voren, wil z’n vingers in haar voelen. Nu. Haar stille wens wordt verhoord.

Zachtjes glijden z’n vingers over haar schaamstreek, duiken dan eventjes naar binnen. Om vervolgens weer boven te komen en, tergend langzaam, weer van boven naar beneden te strijken. Cassandra opent haar mond en kreunt van genot.

Hij stopt.

‘Could I give you a special massage?’ zegt hij, zwaar en bijna schor.

Ze draait zich om en kijkt hem vragend aan.

‘I cannot give you what you want’ reageert hij plagerig, ‘before I’ve shaved you completely’.

Hij maakt zich los uit hun omhelzing, loopt naar een notenhouten kast, haalt er enkele flesjes, een mesje, kwastje en wat zeep uit en maakt haar met een brede zwaai duidelijk te gaan liggen. Cassandra doet het vol verwachting, haar slipje onderwijl uittrekkend. De masseur gaat op z’n knieën naast haar zitten, opent haar benen lichtjes en zeept haar kutje met een onbekende mousse van boven tot haar rozetje helemaal in.

Tintelingen schieten door haar poesje als de kleine kwast zo voorzichtig over haar heiligdom strijkt. Dan haalt hij het mesje tevoorschijn en gaat, uitermate voorzichtig en even doeltreffend, aan de slag. Geen enkel haartje wordt vergeten. Aan de meest gevoelige delen, vlakbij de rimpelingen van haar bovenste schaamlippen, besteedt hij speciale aandacht. Daarna pakt hij vanachter zich een zacht doekje en veegt haar poesje teder schoon.

Maar z’n behandeling is nog niet klaar. Daar komt Cassandra later tot haar onuitsprekelijk genoegen wel achter…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *