— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

we@3, deel 2

Heel even stoppen de aanrakingen en wanneer beide mannen zich ieder schrijlings over mijn benen zetten, besef ik dat ik twee compleet naakte mannenlichamen tegen me aanvoel. Ik word helemaal licht in mijn hoofd wanneer ik de naakte lichaamsdelen die tegen mijn been drukken herken. Het idee dat mijn lichaam verantwoordelijk is voor die twee harde lullen doet wat met me en ik voel me dan ook op en top vrouw en verleidster.

Mijn nieuwsgierigheid neemt de toe en ik draai me rond zodat ik al dat moois van dichterbij kan bekijken. Twee paar verleidelijke ogen kijken me diep aan, twee mannenlichamen torenen boven me uit en twee harde lullen kijken me opstandig aan. Ik verbaas me over mijn eigen onbeschaamdheid, maar bijna onmiddellijk neem ik de penissen in de handen en begin hen langzaam te strelen.

Het gekreun van beide mannen maakt me gek en drijft me verder. Ik duw Xander achterover en duw zijn harde lid diep in mijn mond, terwijl Lars rond zijn lul een condoom aanpast. Xander zucht en ik voel heel zijn lichaam onder me genieten. Hij ontspant en laat zich meedrijven op mijn aanrakingen. Lars streelt en kust mijn rug en billen, hij laat zijn handen over heel mijn achterkant glijden.


Onverwachts komt Xander recht te zitten en trekt me tegen zich aan. Hij kijkt me diep in de ogen terwijl hij zegt:

“Dat was zalig, maar ik wil dat je hem pijpt, ik wil je met hem bezig zien.”

Ik voel een rilling door mijn lijf gaan, zijn verzoek dat min of meer als een bevel klinkt is iets waar ik op dat moment maar al te graag op in wil gaan. Ik duw Lars achterover, kijk hem uitdagend aan en laat mijn lippen langzaam over zijn lul glijden. Tegen elke verwachting voel ik zijn lichaam hevig reageren en ik ben niet meer te stoppen.

Ik voel me aangemoedigd en vooral onverzadigbaar. Ik voel Xander’s lichaam tegen mijn billen drukken terwijl zijn handen mijn borsten strelen. Mijn gekreun stimuleert de keiharde lul van Lars nog meer en wanneer Xander zijn hete pik in een vlotte beweging in mijn kutje duwt, kom ik spontaan klaar.

Lars beweegt zich onder mij uit en komt op zijn knieën voor me zitten, zijn monster staat nu uitdagend voor mijn gezicht. Heel zachtjes neemt hij mijn gezicht vast en dwingt me verleidelijk zijn lul terug in mijn mond te nemen. Het draait in mijn hoofd, ik heb geen controle meer over mijn lichaam. Ik sta in vuur en vlam en geniet.

Xander, die anders zo stil is, kreunt oncontroleerbaar en vertelt me wat een geil zicht hij heeft. Ik voel dat hij de waarheid spreekt, want zijn lul blijft groeien en beukt zalig tegen mijn g-plekje. Ik ben dan ook verbaasd wanneer hij ineens stopt. Ik maak me los van Lars en kijk hem onzeker aan. Onterecht zo blijkt, want ik kan me niet herinneren wanneer ik ooit zo een opgewonden en hete passie in zijn ogen heb gelezen. Zijn blik wordt zachter wanneer hij me kust en me vraagt of ik er klaar voor ben, klaar om door Lars genomen te worden.

Hoewel mijn lichaam schreeuwt van ja, treden mijn hersenen in werking en voel ik verrassend genoeg weer die zenuwachtige spanning van een paar uur gelden terug. Lars is ondertussen ook weer dichterbij gekomen en zijn warme lichaam drukt tegen mijn rug. Ik voel me ineens onzeker en laat me op het bed glijden, beide mannen omklemmen mijn lichaam en halen het ritme naar beneden.

Xander kust me alsof het de eerste keer is, heel zacht en heel ontdekkend en Lars zijn handen beginnen een rustige ontdekkingsweg over mijn lichaam. Heel vlug laait het vuur in mijn lichaam terug op en tot mijn eigen verbazing hoor ik mezelf tegen Lars zeggen dat hij me mag nemen.

Lang laat hij niet op zich wachten. Hij draait me zachtjes op mijn rug en komt tussen mijn benen. Hij kijkt me vragend aan, kijkend of ik echt zeker ben. Zenuwachtig knik ik en kijk diep in Xanders ogen terwijl ik Lars heel zacht maar dwingend bij me voel binnenkomen. Xander kust me indringend en fluistert me toe hoeveel hij van me houdt, hij kreunt van verlangen en belooft me hierna een intense vrijpartij met hem.

Hij rolt een beetje van me af en ineens voel ik Lars’ volle gewicht op me drukken. Hij kijkt me intens aan en ik voel hoe hij geniet, ik smeek om gekust te worden en dwing hem zijn ritme te verhogen. Hij duwt zich recht terwijl hij me blijft neuken, duwt mijn benen verder uit elkaar en neemt me diep.

Xander neemt mijn borsten in zijn handen en zuigt lichtjes aan een tepel. Mijn lichaam voelt alsof het ieder moment kan ontploffen en gedurende enkele ogenblikken ben ik dan ook volledig van de wereld. Ik geniet, wil meer, wil alles en ben niet langer in controle. Alle remmen zijn los en wanneer beide mannen elkaar enkele ogenblikken later aflossen kan ik het alleen maar ondergaan.

Ik word verwend, gevingerd, gekust, gebeft, wie voor wat verantwoordelijk is, besef ik nauwelijks, maar de hete uitlatingen van mijn man en zijn geruststellende toegefluisterde woordjes laten me toe me helemaal vrij en ongeremd te voelen.

Toch heb ik er ineens genoeg van, ik wil de touwtjes in handen hebben. Ik verbaas beide mannen door recht te komen, Lars op het bed te duwen en schrijlings bovenop hem te kruipen. Ik berijd hem als een paard en Xander wordt helemaal wild van mijn onbeschaamdheid.

Hij komt achter me zitten en omsluit mijn borsten met zijn handen terwijl hij me geile woorden toefluistert. Lars te zien genieten onder mij geeft me een gevoel van macht en wanneer hij smeekt om te mogen komen, barst ik spontaan los in een geweldig orgasme.

Door zijn condoom voel ik hoe hij zijn zaad oncontroleerbaar in me loslaat en ik geniet volop van zijn gespannen gelaatsuitdrukking.
Terwijl Lars me naar zich toetrekt voor een geile tongzoen, is Xander naar andere oorden getrokken en voel ik hoe zijn lotuskus nu ook mijn kontje in vuur en vlam zet.

Lars kust me zachtjes in mijn nek, laat zijn handen door mijn haar glijden en zorgt ervoor dat ik me ontspan, terwijl Xander eerst zacht dan hard zijn grote lul in mijn sterretje duwt. Ik schreeuw het bijna uit maar vier paar handen houden me strak en zorgen ervoor dat ik me helemaal overgeef aan dit fantastische, bijna dierlijke gevoel.

Ik ben nog nooit zo lekker in mijn kontje geneukt, nog nooit heb ik Xander zo intens met me bezig gevoeld. Hoewel ik geil ben op Lars, ben ik tot over mijn oren verliefd op Xander en voel ik me enorm tot hem aangetrokken. Ik niet wachten om hem te vertellen hoe veel ik wel van hem houd en hoe zeer ik hem wel wil. Wanneer hij bijna roepend in mij komt, reageert mijn lichaam onmiddellijk en al kreunend komen we samen klaar voor we als een pudding uitgeput in elkaars armen neerzakken.

Heel eventjes nog voel ik Lars’ handen in mijn haar en zijn warme stem die langs mijn oor streelt wanneer hij zegt dat ik geweldig was, voor hij zich discreet uit onze kamer terugtrekt. Ik kijk naar Xander die me verliefd aankijkt en voel nog net hoe hij mij zachtjes kust voordat ik in zijn armen in slaap val.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *