— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

We@3, deel 1

Ik voel me opgelaten, zenuwachtig, onzeker, angstig, maar raar genoeg ook geil en opgewonden. Al een hele week kan ik me nauwelijks concentreren en heb ik me wel duizend keer proberen voor te stellen hoe vanavond zal verlopen.

Mijn man heeft me na jaren kunnen overtuigen zijn fantasie tot uitvoer te brengen: een triootje met een andere man. Hoewel het ondertussen ook een van mijn geile dromen is geworden, is het enorm beangstigend nu het eindelijk zover is. De gedachten aan vreemde handen die mijn lichaam zullen verkennen, aan een onbekende die me zal verleiden doet mijn hele lichaam tintelen.

Mijn man heeft alles georganiseerd en is de hele week expres vaag gebleven over de details. We hebben een hotelkamer gehuurd in een vreemde stad en hij heeft volgens hem op het internet de perfecte escort gevonden. Zelf heb ik geen idee hoe hij er uit ziet, of ik me wel tot hem aangetrokken kan voelen en of ik überhaupt over voldoende zelfvertrouwen zal beschikken om all the way te gaan.

Hij zal ons ontmoeten in de bar van het hotel en daar zitten we nu. Ik sip aan mijn Mohjito, meer om mezelf een houding te geven en probeer het trillen van mijn benen te stoppen, terwijl mijn man me plagend toespelingen maakt en mijn lichaam langzaam in vuur zet met zijn stiekeme handtastelijkheden.

Ik voel me bijna weer een tiener die voor de eerste keer de grote stap gaat zetten, niet wetende wat haar te wachten staat. Het feit dat ik nu jaren ouder ben en massa’s meer ervaring heb, lijken op dit moment van geen tel te zijn.

“Dag Xander“, klinkt het opeens.

Ik kijk op en kan mijn ogen nauwelijks geloven. Ik had een knappe man verwacht, maar hier staat een stuk. Knappe, scherpe mannelijke trekken tekenen zijn gezicht, hij heeft een vlotte haarsnit en uitdagende groene ogen. Hij is groot, breed geschouderd en enorm sexy zoals hij daar staat in zijn nonchalant gedragen kostuum.

De bovenste twee knoopjes van zijn hemd staan open en zijn das hangt een beetje los rond zijn hals. Ik probeer mij te herpakken terwijl hij en mijn man gemoedelijk staan te keuvelen alsof ze elkaar al jaren kennen, maar het lukt me nauwelijks. Hij draait zich naar mij toe, strekt zijn hand uit en glimlacht uitdagend wanneer hij zegt:

“Hallo D. Geweldig om je eindelijk te ontmoeten“.

Ik betrapt mezelf erop dat zijn indringende blik vlinders in mijn buik teweeg brengt en ik slaag er nauwelijks in hallo terug te zeggen. Ik probeer van zijn blik los te komen en zoek hulp bij mijn man die me echter enkel een knipoog toewerpt en ogenschijnlijk geniet van mijn verwarring.

Hij stelt voor naar boven te gaan en samen staan we in de lift, het lijkt uren te duren voor we eindelijk bij onze kamer aankomen en al die tijd heb ik mezelf nauwelijks onder controle. Mijn hart klopt in een hels tempo, mijn huid tintelt en door de spanning raast de adrenaline als een gek door mijn lijf. Ik ben dan ook blij wanneer ik in de kamer aangekomen de wijnglazen kan nemen en iets om handen heb.

Terwijl Xander met Lars discreet de financiële afspraken regelt, krijg ik de kans om even op adem te komen. Xander is vol in controle en hem zo bezig te zien doet wat met me. De sterke, knappe, zelfverzekerde man waar ik jaren geleden als een blok voor ben gevallen, zorgt ervoor dat ik me meer dan ooit tot hem aangetrokken voel.

Terwijl hij de glazen volschenkt stapt Lars op me af, hij laat zijn hand via mijn openstaand hemd in mijn nek glijden en kust me lichtjes naast de mond terwijl hij fluistert:

“Klaar om verleid te worden?“

Zijn stem zindert door mijn hele lichaam en ik voel mijn kutje tot mijn grote schaamte onmiddellijk reageren. Ik voel me een beetje ongemakkelijk naar Xander toe omdat een vreemde man dit bij me teweeg kan brengen. We hebben vooraf afgesproken dat indien een van beiden zich ongemakkelijk voelt, we het hele gebeuren onmiddellijk afblazen. Ik verwacht dan ook min of meer dat hij zijn vetorecht zal inroepen, maar ook hij stapt op me toe, omsluit mijn gezicht met beide handen en kust me hartstochtelijk en ongelooflijk intens.

Ik voel me helemaal week worden en Lars neemt dan ook net op tijd mijn wijnglas van me over. Xander’s lippen maken zich los van mijn mond en glijden als vlindertjes over mijn kaaklijn naar mijn hals. Zijn handen glijden onder mijn hemd terwijl ik nu ook in mijn nek zachte strelingen voel en een tweede paar handen mijn rug voel beroeren. Ik kan nauwelijks op mijn benen staan en Xander stuurt me dan ook naar het grote bed in het midden van de kamer.

De volgende ogenblikken kan ik maar nauwelijks bevatten wat er gebeurt. Ik voel Lars zijn hand langs mijn dij strelen, steeds hoger naar mijn lies, terwijl Xander me met zijn lippen blijft beroeren en me toefluistert hoe opgewonden hij is. Mijn ogen stralen sex uit zegt hij, en zetten hem in vlam.

Voor ik het weet heb ik nog slecht mijn hemd en lingerie aan. Xander draait me naar Lars toe, ik verdrink in zijn ogen en laat me door hem op mijn mond kussen. Wanneer zijn tong mijn lippen streelt reageer ik onbeschaamd en open mijn mond om zijn tong zijn werk te laten doen. Ik laat mijn handen over zijn borst glijden en onhandig probeer ik de knoopjes van zijn hemd open te prutsen.

Denken is er allang niet meer bij, ik weet alleen dat ik meer wil en dat van allebei. Xander trekt me recht en knoopt mijn hemd open, zijn handen omvatten mijn borsten en langzaam beroert hij mijn harde tepels door de stof van mijn wonderbra. Handen glijden langs mijn billen en onder mijn tangaslipje. Bijna tegelijkertijd word ik ontdaan van mijn laatste drie kledingstukken en ben ik helemaal omsloten door twee warme, bijna naakte mannenlichamen.

Xander draait mijn hoofd naar de zijkant en nauwelijks herken ik de vrouw die ik in de spiegel zie: sexy, geil en onbeschaamd. Mijn mannen geleiden me terug naar het bed en ik ga op mijn buik liggen. De massageolie wordt bovengehaald en ik geniet van twee paar handen die bijna synchroon over mijn lichaam glijden. Ze doen hun werk geweldig, mijn kutje is helemaal week en roept om aandacht, mijn lichaam reageert dan ook iedere keer heftig wanneer iemand zijn vingers tussen mijn benen laat glijden en me daar plagend aanraakt.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *