— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Taxirit

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we samen een lang weekendje in een hotel in de Ardennen sliepen. Glimlachend denk ik terug aan het nachtje in het bubbelbad. Over niet al te lang gaan we weer een nachtje weg en de laatste dagen moet ik hier steeds vaker aan denken. De voorpret van een avondje met zijn tweeën in een vreemd hotel en de fijne herinnering aan de vorige keer, prikkelen mijn fantasie. Ik sluit mijn ogen en denk aan de mogelijkheden.

We hebben nog maar net ingecheckt als ik bedenk dat het een spannend avondje belooft te worden. Al tijden loop ik met een plannetje in mijn hoofd en als ik het straks nog steeds durf, zal ik het uitvoeren. Over een klein half uurtje hebben we gereserveerd in een restaurantje dicht bij het hotel.

Mijn schatje ligt op het tweepersoons bed van de hotelkamer tv te kijken als ik zeg dat ik me even ga omkleden voor het eten. Nieuwsgierig kijkt hij op als ik naar de badkamer loop en de deur achter me dicht trek. Ik let erop dat deze niet helemaal dicht valt zodat hij wel wat, maar zeker niet alles te zien krijgt.

Speciaal voor deze avond heb ik een nieuw lingeriesetje en een jurkje gekocht. Samen met de kousen en de pumps moeten deze ervoor zorgen dat zijn hoofd op hol slaat. Ik neem de tijd om me om te kleden en terwijl ik de zwarte kousen aan mijn jarretelles vastmaak, zie ik uit mijn ooghoek dat hij door de kier in de deuropening alles volgt.

Het zwarte veloursjurkje sluit strak om mijn lichaam en wanneer ik mijn pumps heb aangetrokken, kijk ik tevreden in de spiegel naar de rondingen van mijn billen. Ik borstel mijn haar en plots voel ik zijn handen om mijn middel. Zonder dat ik het merkte is hij achter me komen staan en hij omhelst me. Zijn handen glijden over de zachte stof van het jurkje en strelen mijn buik en borsten. Hij kust hij me in mijn nek. Ik werp mijn hoofd naar achteren en geniet van zijn warme zoenen in mijn hals.

Hij streelt de binnenkant van mijn been en zoekt zijn weg onder mijn jurkje. Ik pak zijn pols en houd hem tegen.

“Rustig aan”, zeg ik, “je zult nog even moeten wachten”.

Plagerig wrijf ik met mijn billen over zijn kruis en voel zijn harde lul door zijn broek heen. Ik draai me om en wring me uit zijn omhelzing terwijl ik over zijn kruis wrijf.

“Je komt vannacht echt nog wel aan je trekken hoor”, zeg ik en geef hem een teder kusje op zijn wang.

Hij kijkt een beetje beteuterd als ik hem zachtjes van me af duw. Stiekem gniffelend bedenk ik me dat ik hem nu al precies heb waar ik hem hebben wil. Tijdens het dineetje merk ik dat de flirt in de badkamer zijn doel niet gemist heeft. Er heerst een geile, broeierige stemming en hij kan zijn ogen niet van me af houden.

Tijdens het hoofdgerecht heb ik mijn aandacht niet meer bij het gesprek en ben een beetje nerveus als ik denk ik aan wat ik van plan ben. Wanneer ik op sta en zeg dat ik even naar de wc ga, heb ik het idee dat het hele restaurant naar me kijkt. In het toilet haal ik diep adem en even twijfel ik nog. Met een vreemde kriebel in mijn buik zet ik door.

De zwarte string trek ik uit, klein gemaakt past hij nauwelijks in mijn hand. Wanneer ik het toilet uit loop kijk ik nog één keer zorgvuldig in de spiegel. Mijn gezicht heeft een warme blos van de opwinding en de rode wijn. Ik haal diep adem en zelfverzekerd stap ik de grote ruimte in. Het voelt bijzonder om niets onder mijn jurk aan te hebben en even verbeeld ik me dat iedereen in het restaurant kan raden wat ik net gedaan heb.

De string houd ik angstvallig als propje in mijn gesloten hand. Wanneer ik naar ons tafeltje kijk zie ik dat de serveerster de dessertkaart aan hem geeft. Ik loop op hem af en wanneer de serveerster wegloopt, kus ik hem op zijn wang. Het stringetje leg ik op zijn schoot waarna ik even in zijn ballen knijp.

Zachtjes fluister ik in zijn oor dat ik nog een heel speciaal toetje in petto heb. Hij kijkt verbaasd en hij weet zich even geen houding te geven. Al snel dringt het tot hem door dat ik niets meer aan heb onder mijn jurkje en krijgt hij een lach op zijn gezicht. Ik ga op mijn stoel zitten en de warme tinteling in mijn kruis maakt zich meester van mijn lichaam.

Tergend langzaam eet ik mijn dessert op. Ik voel me geil en ik weet niet wie ik het meeste plaag door tijd te rekken, hem of mijzelf. Hij kan nauwelijks het geduld opbrengen om te wachten tot ik klaar ben, voordat hij om de rekening en een taxi terug vraagt. Terwijl ik geniet van de laatste slokjes van de mierzoete dessertwijn komt de serveerster zeggen dat de taxi er is.

Terwijl we door het restaurant naar buiten lopen slaat hij zachtjes een arm om mij heen. Zijn warme hand rust iets te laag ergens tussen mijn heup en mijn bil, hij knijpt heel zachtjes en een aangename huivering trekt langzaam door mijn kruis. Aan een tafeltje zit een stel dat ons nastaart, zouden zij wat vermoeden?

De taxichauffeur is een oudere man die al snel in de gaten heeft dat we weinig spraakzaam zijn. We zitten samen op de achterbank als zijn hand over mijn kousen de binnenkant van mijn bovenbeen streelt. Langzaam gaat deze naar boven en mijn kut schreeuwt het bijna uit. Ik pak zijn hand en hou hem tegen.

“Nog even wachten”, fluister ik.

Hij moet de aarzeling in mijn stem opgemerkt hebben want vastberaden streelt hij langzaam verder. Ik kijk naar de chauffeur en zie dat deze alleen maar met het verkeer bezig is. De geilheid wint het dit keer en ik besluit me over te geven.

Ik spreid mijn benen iets verder. Zijn hand streelt naar boven, langs de rand van mijn kousen en naar mijn lies. Plagerig draait hij met zijn vinger rondjes langs de rand van mijn kut. Ik duw mijn bekken iets naar voren en wanneer zijn vinger moeiteloos naar binnen glijdt, kreun ik zachtjes.

Met zijn andere hand trekt hij mijn rokje verder omhoog. De zachte bekleding van de achterbank voel ik tegen mijn billen, het kriebelt een beetje. De vinger in mijn kut strijkt langzaam van binnenuit omhoog naar mijn klit. Mijn hele onderlichaam spant zich samen en ik ben op het randje van een orgasme.

Ik druk mijn bekken verder naar voren wanneer zijn volle hand over mijn kut en klit wrijft. In de achteruitkijkspiegel kijkt de chauffeur mij recht in mijn ogen. Dit is de druppel waardoor ik mijn zelfbeheersing verder verlies. Ik klem mijn kaken op elkaar om niet te kreunen, sluit mijn ogen en mijn kut trekt zich samen als ik klaar kom. Snel duw ik mijn benen tegen elkaar en klem zijn hele hand in mijn kruis. De gedachte betrapt te zijn windt me op en toch duw ik zijn hand weg. Trillend over mijn hele lichaam trek ik mijn jukje weer naar beneden en probeer ik mijn ademhaling onder controle te krijgen.

Het duurt gelukkig niet lang meer voordat we bij het hotel zijn. Wanneer we uitstappen, houdt de chauffeur de deur voor me open.

“Mijn avond zit erop maar die van jullie voorlopig nog niet.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *