— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vandaag is de dag

De afgelopen twee jaar heb ik een vriendin gehad, eigenlijk het eerste meisje waarmee ik in bed belandde. We hebben samen het een en ander uitgeprobeerd, maar ik voelde me toch altijd heel gebonden. Nu is het uit, en ben ik weer zoekende naar losbandigheid.

Ik droom van seks, op allerlei manieren, met allerlei mensen, op allerlei plaatsten. In de veiligheid van mijn eigen kamer met de deur op slot speel ik met deze fantasieën. Maar ik vind het ook tijd worden voor wat echte actie. Morgen, besluit ik, gaat het gebeuren.

De streepjes middagzon die door het rolgordijn vallen, vallen precies in mijn ogen. Ik wordt langzaam en heel relaxed wakker. Enorm uitgeslapen, het is al na de middag. Even kijk ik naar buiten en ik zie dat er sneeuw is gevallen, mijn straat ziet eruit als een kerstkaart. Ik wist wel dat vandaag een speciale dag zou zijn.

Langzaam glijd ik uit bed en trek een gladde, zijden kimono aan en begeef me naar de badkamer. Ook hier is het koud, dus ik zet de verwarming hoog. Ik zet de douche alvast aan zodat er lekker veel stoom ontstaat. Langzaam laat ik de kimono van mijn schouders glijden, en ik bekijk mijn lichaam in de spiegels. Zacht en rond, heel vrouwelijk. Blonde krullen springen rond een gezicht met volle, zachte lippen en helder blauwe ogen.

Onder de warme douche besluit ik om mijn schaamhaar te reduceren tot een schattig smal streepje. Na de douche smeer ik mezelf langzaam in met een lekker ruikende massage olie. Alleen dit al windt me enorm op, en mijn schaamlippen beginnen te zwellen bij de gedachte aan wat er vanavond allemaal met ze zou kunnen gebeuren.

Ik kies een spannend lingeriesetje uit, zwart met rode roesjes. Vanavond komt hierbij nog een jarretelgordel. In mijn kamer ruim ik studiespullen aan de kant, dit is een dag waarop ik alleen maar leuke dingen ga doen. Ik trek een lekkere spijkerbroek en een simpele trui aan want het is koud buiten.

Ik pak de fiets naar de stad. Via mijn koptelefoon hoor ik ‘Je t’aime’, en de tekst van het nummer maakt me nog geiler. De druk van het zadel laat me al bijna komen, en ik buig mijn billen iets naar voren om er nog meer van te genieten. Mijn klitje druk ik tegen de punt van het zadel.

Helaas moet ik afstappen, ik ben in de stad aangekomen. Ik ga op zoek naar schoenen. In de stad kijken mensen naar me, vooral mannen laten hun ogen over mijn sexy lichaam gaan, totdat ze door hun eigen vrouwen tot de orde worden geroepen. Het lijkt wel of de geilheid van mijn lijf afdruipt. Alsof de behoefte om nu, direct en hard, genomen te worden in mijn ogen staat te lezen. Ik geniet van het gevoel. Ik moet alleen nog even geduld hebben.

Na een paar winkels zie ik ze: de schoenen die perfect bij mijn gevoel passen op dit moment. Geile zwarte pumps, met een enorm hoge stilettohak. Ze passen perfect, niets staat mijn geile avond nog in de weg.

Thuis kleed ik mij aan voor de avond. Een kort, rood rokje en een zwarte bloes met een flink decolleté. Mijn nieuwe schoenen eronder, kousen in een jarretelgordel. Ik kijk in de spiegel en probeer te dansen: als ik beweeg steekt er zo nu en dan een stukje van de kousenband onder mijn rokje vandaan. Perfect.

Ik fiets opnieuw naar de stad, en parkeer naast het poppodium. Vanavond is een concert. De band kan me niet schelen, het gaat me om haar. Ik weet dat zij er zal zijn. Binnen haal ik een witte martini bij de bar, en ga op zoek. In de menigte zie ik haar staan. Zwart haar, zwarte kleren en als ze zich omdraait zie ik de vuurrode lippen en de donkerbruine ogen. Ligt het aan mijn toestand of ziet zij er ook geil uit?

Ik loop in haar richting en speel verrast.

“Jij ook hier?! Leuke band, he?”

Het gesprek loopt goed en ik haal nogmaals drankjes voor ons allebei. We dansen samen op de muziek. Als het concert afgelopen is haal ik haar over om nog wat te gaan drinken in een kroeg even verderop. Ze kan eigenlijk niet, omdat ze dan haar laatste bus mist. Nadat ik beloof haar straks een lift naar huis te geven stemt ze toch in.

We praten wat en het is gezellig. Langzaam veranderd het onderwerp van het gesprek in seks en delen we onze ervaringen. Ik krijg een schorre stem van de geilheid, en haar lippen worden voller en natter. En ik voel onder mijn rokje iets soortgelijks gebeuren.

We staan op om te dansen. We komen steeds dichter tegen elkaar aan, ik voel mijn lipjes schuren tegen haar bovenbeen. God wat is ze sexy! Eindelijk vinden onze monden elkaar, haar lippen raken elk gevoelig plekje van mijn mond en de sensatie stroomt door mijn hele lichaam.

Haar handen bewegen zich over mijn billen en langzaam ook naar beneden. Ineens voel ik vingers over de rand van de kous gaan en ik ril onder die aanraking. Ze kijkt me aan en we besluiten te vertrekken. We stappen samen op mijn fiets, zij achterop met haar handen om mij heen geslagen. Door de kou worden mijn dijen gegeseld, in sterk contrast met de warmte van binnen.

Haar handen bewegen zich over mijn buik, gaan omhoog om daar mijn borsten te vinden. Mijn tepels zijn keihard en drukken zich tegen haar strelende handen aan. Plotseling verplaatst ze een hand naar mijn bewegende dijbeen. Ik ga langzamer fietsen. Ze streelt langs mijn rokje en beweegt omhoog. Haar vingertopjes beroeren langzaam het dunne laagje stof dat over mijn klitje gespannen staat. Hier blijven haar vingers rusten tot we bij haar huis aankomen. Ze zegt niks, maar trekt me al zoenend mee omhoog naar haar slaapkamer.

Eenmaal in haar kamer verliezen we alle remmingen. We zoenen, en waar het net nog aftasten was naar wat we allebei lekker vinden, weet ze nu al de plekjes die me laten kreunen van genot. Haar handen voel ik overal tegelijk. Ik maak me met veel moeite los van haar en verontschuldig me dat ik toch echt eerst even naar de wc moet.

Als ik terugkom branden er kaarsjes in de kamer en staat zij in het midden. Zwarte kanten lingerie omvat haar melkwitte lijf. Ze heeft zachte rondingen en grote borsten. Langzaam draait ze zich rond, ik geniet van het uitzicht op haar lichaam. Ik durf haar niet te storen bij de bijna rituele dans die ze uitvoert. Als ze haar BH los doet en de borsten en harde tepels vrij laat, loop ik naar haar toe om haar in mijn armen te nemen.

We drukken onze borsten tegen elkaar aan. Snel trekken we samen mijn kleren uit, tot ik daar sta in string, jarretelgordel en schoenen. Ze duwt me neer op het bed, op mijn rug. Dan draait ze de grote passpiegel die naast het bed staat een beetje zodat ik achterover geleund mijzelf zie liggen.

De aanblik windt me op en ik begin over mijn eigen kutje te strelen. Dan zie ik haar in het spiegelbeeld verschijnen. Ze knielt tussen mijn benen en trekt langzaam de string uit, de kousen blijven aan. Heel plotseling stopt ze twee vingers in mijn warme kut. Ik schrik eerst, maar druk me dan verder tegen haar vingers aan.

De rollen lijken te zijn omgedraaid en ze heeft de volledige leiding over me. Ik verlang naar meer en kijk haar vragend aan. Terwijl ze haar vingers langzaam op en neer beweegt en in mijn binnenste ronddraait, lijkt ze te zien wat ik wil.

“Wil je meer vingers schatje?”

Ik knik ja, en ze drukt nog een vinger naar binnen. En na een tijdje nog een. Op eens voelt ik me gevuld zoals nooit tevoren, en ze heeft haar hele hand naar binnen gebracht. Nooit gedacht dat ik zo geil zou kunnen worden. Het volle gevoel is heerlijk. Haar vingers zijn nog koud van de rit door de buitenlucht, maar warmen nu snel op.

Ik trek haar dichter bij me en lik langzaam aan haar tepel. Ik zuig erop en bijt zachtjes. Ze kreunt. Ik houd mijn lippen vlak bij de vochtige tepel en blaas er tegen. Ze kreunt harder. Haar poesje wrijft ze tegen mijn bovenbeen aan terwijl ze haar hand harder en dieper in me beweegt.

Terwijl ik heel dicht tegen een orgasme aan zit, haalt ze haar hand uit me en we draaien om.

“Nog niet, nog niet…”

Het blijven uitstellen van mijn orgasme maakt me enorm geil, ik kan het bijna niet meer aan.
Ik lig bovenop haar en lik een nat spoor van boven naar beneden. Bij haar benen maak ik langzaam rondjes, haar schaamlippen nog even plagend ontwijkend. Dan druk ik mijn tong vol tegen haar lipjes aan en ze slaakt een kreet van genot.

Ik lik haar lipjes en duw mijn tong naar binnen. Ik zuig op haar knopje, en sluit mijn lippen er omheen. Ze kronkelt onder mijn behandelingen en ik streel tegelijk haar borsten. Ik stop, voor dat ze klaarkomt.

We gaan op het bed zitten met onze benen wijd. Mijn vingers verdwijnen diep in haar kut, en zij volgt mijn voorbeeld. We neuken elkaar met onze vingers terwijl we elkaar wild zoenen. Ik kus haar in haar nek, en draai mijn duim om haar klit. Ik sla mijn vrije arm om haar rug en ze kan naar achteren leunen. Ik kus haar borsten, terwijl onze vingers nog steeds onze kutjes verwennen.

Ze draait met twee vingers over mijn klit, en ik geeft me volledig over aan het genot. Hier wacht ik al de hele dag op en door het wachten beleef ik een enorm intens orgasme. We kijken elkaar aan en versnellen tegelijk het tempo. Terwijl ik zelf kreunend klaar kom, voel ik haar spieren om mijn vingers klemmen.

Na het orgasme kijken we elkaar diep in de ogen, en we zoenen elkaar. Langzaam halen we onze handen weg en gaan we onder de dekens liggen. Als ik de volgende ochtend wakker word en in een lachend gezicht kijk, weet ik dat dit zeker niet ons laatste avontuur was. Ze kijkt alweer een beetje geil en haar handen bewegen langzaam over mijn buik. Ik blijf genieten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *