— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn dominante baas

Al weken heb ik hier naartoe geleefd maar nu ik eindelijk voor de ingang van het hotel sta, slaan de twijfels toe. Ga ik dit echt doen? Ga ik me echt volledig overgeven aan deze dominante man? Niet aan zomaar een man, maar aan mijn baas? Met deze affaire breken we alle regels. Het is gevaarlijk en spannend tegelijk.

Vol twijfel sta ik in mijn zwarte jurkje in de lift op weg naar de elfde verdieping. Zenuwachtig wip ik van mijn ene op de andere voet. Als ik halverwege ben, stopt de lift. Een hotelgast stapt in en bekijkt me van top tot teen. Door de dunne stof heen, zijn de gespjes van mijn jarretelle zichtbaar. Gisteren heb ik deze set speciaal voor jou gekocht. Zwart, dat is wat je wilde, met mooie kousen en een push-up BH waar mijn ronde borsten goed in uit komen.

Het mannelijk gezelschap in de lift is mijn outfit niet ontgaan en ik wenste dat ik toch voor een simpelere set was gegaan. Als we eindelijk op de elfde verdieping aan komen, verlaat ik met een vuurrood hoofd de lift. Aarzelend loop ik in de richting van de hotelkamer.

Het zou een bijzondere avond worden. Anders dan de eerdere avond die we zo stiekem hebben beleefd in dit hotel in een verre stad. Naast de zwarte lingerie heb je me namelijk nog een opdracht gegeven.

“Neem een shawltje mee”, stond er aan het einde van je laatste mail. Ik heb er vannacht bijna niet van kunnen slapen maar vanmorgen toch een zwarte zijden shawl in mijn tas gestopt. Als ik een voorstelling probeer te maken van de dingen die je straks met me gaat doen, loopt er een rilling over mijn rug.

Een deel van mij wil zich omkeren en de lift terug naar beneden nemen. Een ander deel denkt aan je brede rug, je magische handen, je ongelofelijk mooie blauwe ogen. En voor ik het zelf door heb, klop ik toch op de deur.

De seconden die volgen lijken wel minuten. Uiteindelijk gaat de deur open en daar sta je, zo te zien net onder de douche vandaan. Je hebt alleen een spijkerbroek aan. Met je nog natte, warrige haren zie je er onwaarschijnlijk aantrekkelijk uit. Ik word er verlegen van en loop zonder je aan te kijken de hotelkamer in. Daar zijn alle lichten uit, op één sfeerlampje na.

Gelukkig, denk ik, in de schijnwerpers staan is nooit zo mijn ding geweest. Ondertussen ben je achter me komen staan en zoen je me zachtjes in mijn nek. Met je handen verken je mijn lichaam en kneed je zachtjes mijn borsten.

“Ontspan…” zeg je.

Ik voel kippenvel over mijn hele lichaam. Zonder verder iets te zeggen begin je me langzaam uit te kleden. Als mijn jurkje op de grond ligt en ik in mijn zwarte lingerie voor je sta, bekijk je me uitgebreid.

“Dat heb je goed gedaan”, fluister je schoor.

Uit mijn tas pak je mijn zwarte shawl en kijkt me nog één keer diep in mijn ogen.

“Vertrouw je me?” vraag je.

En op dat moment weet ik het: ik vertrouw je volledig en wil niets liever dan mezelf hier vanavond volledig aan je geven. Je leest het antwoord in mijn ogen en ontneemt mij in een paar seconden het laatste beetje controle dat ik over de situatie heb. Vanaf dat moment ben ik helemaal aan je overgeleverd. Het is een onverwacht magisch gevoel.

Ik merk dat mijn lichaam hier heftig op reageert en dat heb jij ook door als jij je vingers zachtjes over de vochtige plek op mijn stringetje laat gaan. Met één soepele beweging glijden jouw vingers onder de stof door. Zacht draai je rondjes rondom het gevoeligste
plekje van mijn lichaam.

Je begint rustig en beheerst maar voert langzaam het tempo op. Je vingers masseren mijn klitje en verdwijnen om en om in mijn inmiddels kletsnatte kutje. Eerst één vinger, dan twee, tot je met drie vingers mijn binnenste heftig beroert. Ik sla mijn armen om je nek en als je uit het niets hard in mijn tepels knijpt kan ik een kreun niet meer onderdrukken. Je knijpt, likt, zuigt en bijt plagend in mijn inmiddels harde knopjes. Ik moet moeite doen om niet nu al ter plekke klaar te komen.

Dan beveel je me te knielen en gewillig ga ik voor je zitten. Op de tast maak ik je riem los en ontdoe ik je van je broek en boxer. Ik kan niet wachten om jouw pik in mijn mond te nemen. Je gaat achterover op het bed zitten en als ik eindelijk jouw harde mannelijkheid voel, begin ik je langzaam te likken.

Ik je hoor kreunen en verhoog het tempo. Steeds dieper en dieper duw ik je in mijn hongerige mond. Met lange halen neem ik je tot diep in mijn keel en doe ik mijn uiterste best om je heerlijk te verwennen.

Je fluistert zacht maar dwingend in mijn oor dat ik op mijn knieën op het bed moet gaan zitten. Je komt achter me staan en pakt me stevig bij mijn billen beet. Hunkerend kantel ik mijn bekken zodat mijn billen nog dichter bij je komen. Je handen en je tong hebben me zo geil gemaakt, ik kan niet meer wachten tot je me neemt.

“Zo lekker en zo ongeduldig”, zeg je plagend.

Nadat je me nog heel even laat smeken verdwijn je in één keer volledig in me. Ik sla een kreetje van de schrik maar je gaat onverstoord door. Opnieuw glijden je vingers langs mijn klitje en masseer je het gevoeligste plekje van mijn lichaam. Met je andere hand heb je mijn haren stevig vast en bepaal je het tempo. Als je vingers zich verplaatsen van mijn natte kutje naar mijn bilspleet begin ik te protesteren.

“Dat wil ik niet, daar is nog nooit iemand geweest!” roep ik verschikt.

Onverstoord en vastbesloten haal jij mijn hand weg. Je vingers vinden zich al snel weer een weg naar mijn sterretje. Ik wil nog één keer protesteren maar als jij met je duim langzaam druk uitoefent en hem steeds verder naar binnen duwt, volgt een sensationeel gevoel. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Met je grote stijve pik neem je weer bezit van me terwijl je in het zelfde tempo met je duim mijn kontje bewerkt. Vanuit mijn tenen voel ik het heftigste orgasme opkomen dat ik ooit heb gehad. Ik hou het niet langer tegen en laat het overweldigende gevoel bezit nemen van mijn hele lichaam. Kreunend en schokkend kom ik klaar.

Samen laten we ons op het bed vallen. Slaperig wil ik je omarmen, je zoenen en je bedanken voor deze geweldige ervaring. Maar jij hebt andere plannen. Langzaam trek je mijn zwarte kousen uit en zoen je mijn benen. Mijn lichaam schokt nog steeds van het waanzinnige orgasme dat je me hebt gegeven. Ik ben zo licht in mijn hoofd dat het even duurt voordat ik door hebt wat je aan het doen bent.

Om mijn linker pols heb je één van mijn kousen gebonden en die aan een van de spijlen van het bed vastgemaakt. Stevig pak je mijn rechter pols beet om deze aan de andere kant van het hoofdeind vast te maken. Ik wil mezelf los worstelen. Geblinddoekt had ik al geen controle maar vastgebonden aan het bed, heb ik helemaal geen invloed meer op jouw handelingen! Als ik probeer te voorkomen dat je mijn vrije hand vastbindt, ga je bovenop
me zitten. Mijn worsteling is tevergeefs, je bent te sterk voor me.

Daar lig ik dan, vastgebonden in een hotelkamer waarvan niemand weet dat ik er ben.

“Als ik wil, kan ik je zo laten liggen” fluister je in mijn oor. “Is dat wat je wilt?”

Ik schud heftig mijn hoofd van niet. Toch sta je op en hoor ik je naar de badkamer lopen. Dan ben ik alleen en hoor ik alleen nog maar mijn zware ademhaling en mijn hartslag.

Ik ben opgelucht als je terug komt totdat ik iets langs mijn benen voel strijken. Een gevoel van paniek bekruipt me. Wat heb je gepakt en wat ga je in hemelsnaam met me doen?! Als ik iets door de lucht hoor suizen, krimp ik ineen. Hoewel ik er nog niet eerder mee in aanraking ben geweest, weet ik het meteen: het is een zweep!

Plagend laat je de leren stroken langs de binnenkant van mijn dijen gaan. Ik voel een kriebel in mijn onderbuik.

Dit kan ik toch niet lekker vinden, schiet het door mijn hoofd. Maar als je met de zweep langs mijn kutje strijkt, weten we het alle twee. Mijn lichaam heeft me verraden; ik ben al weer kletsnat.

“Je houdt echt van SM”, zeg je, “ik wist het”.

Ik kan alleen maar knikken. Met een ritme waarin je me volledig meesleept bewerk je eerst mijn borsten om je daarna te concentreren op mijn billen. Het ritme is onvoorspelbaar en de slagen kies je heel zorgvuldig. Eerst mijn linkerbil, vervolgens mijn rechter, dan beide, je maakt me helemaal gek!

Na de eerste slagen sterft de tintelende pijn langzaam weg. Daarna versterken de slagen elkaar en zweep je me letterlijk op tot een overweldigend hoogtepunt. Mijn hoofd duizelt en mijn lichaam gloeit. Je maakt mijn polsen los, doet de blinddoek af en omarmt me
liefdevol.

Ik vind het tijd om je te bedanken voor de geweldige ervaring. Ik zoen je hartstochtelijk. Onze tongen raken verstrengeld in een vurig liefdesduel. Met mijn handen streel ik plagend de binnenkant van je dijen. Nu word ook jij ongeduldig. Met een zwaai positioneer je me daar waar je me wilt hebben; bovenop je.

Ik laat me op jouw heerlijke stijve paal glijden en berijd je vol overgave. Het ritme en de passie slepen ons volledig mee. Als ik in je ogen kijk is het alsof we één zijn. Steeds harder, steeds sneller neem je me tot je grommend jouw hoogtepunt bereikt.

Uitgeput liggen we naast elkaar op bed. Je hebt echt niets teveel gezegd toen je zei dat het een bijzondere avond zou worden. Ik hoop dat ik je morgen zonder blozen aan kan kijken als ik je weer zie op kantoor!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *