— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Douche

De meester neemt mij mee naar de kleedkamers in de kelder van het sportcomplex. Hij trekt me aan mijn hand mee in een tempo dat ik nauwelijks kan bijhouden. Met zijn lange benen is hij mij altijd voor. Ik moet bijna achter hem aan draven en ik voel mij als een kind voortgetrokken, langs de squashbanen en door de tl-verlichte gangen.

Ik volg hem een trap naar beneden en struikel over de laatste treden, maar ik weet een protest binnen te houden. Ik weet dat hij dat niet prettig vindt en ik wil hem niet boos maken. Nadat ik de knal van de klapdeur achter mij heb gehoord, staat hij plotseling stil en ik leun even tegen zijn brede rug. Ik ruik zijn jasje. Hij kijkt naar links en naar rechts, en beslist dan voor de derde deur van links. Op de deur staat een mannetje getekend. De meester laat mijn hand los en loopt door de smalle entree naar de kleedruimte. Het is een moderne kleedkamer met antisliptegels op de vloer en moderne lockers aan de wanden rondom. In het midden staat een aantal banken om je kleding op te leggen. In de rechtermuur is een brede doorgang naar de douches.

“Kleed je uit”.

De meester loopt naar de rij van tien douches die in een u-vorm gegroepeerd zijn. De douchekoppen zijn luxe en groot, maar de douchecel zelf heeft geen scheidingswanden en lijkt op een ouderwetse schooldouche. Het enige verschil zit ‘m in de design kranen en zeepbakjes. De geur van een duur geurmerk strijdt met de schoonmaakmiddelen. Tegenover de douches zijn rijen wc-hokjes geplaatst. De meester draait aan de hoofdkraan en loopt naar mij toe. Ik heb mij zo snel mogelijk uitgekleed en voor de zekerheid de kleren netjes opgevouwen. Als ik de vinger van de meester gehoorzaam, volg ik naar de douchecel. Zijn strakke broek steekt scherp af tegen het grijs van de tegels. Hij pakt zwarte, rubberen linten uit zijn achterbroekzak en pakt mij met één hand stevig in mijn nek. Hij duwt mij naar beneden.

“Op je knieën, hoofd op de grond.”

Ik doe onmiddellijk wat hij zegt.

“Pak met je polsen gekruist je enkels, tussen je knieën door naar achteren dus. Je zult merken dat het prettiger is je billen in de lucht te houden.”

Hij maakt met de linten mijn polsen aan mijn enkels vast. Het zit strak. Ik lig nu op de douchevloer met mijn hoofd richting de achtermuur. Ik krijg een klap tegen mijn billen.

“Verder omhoog.”

Ik til mijn kont zo ver mogelijk op. Ik wil hem graag laten zien aan mijn meester. De meester legt zijn handen op mijn beide billen en duwt de billen van elkaar. Tussen mijn benen door zie ik zijn schoenen. Ik probeer mijn schaamlippen door wilskracht alleen open te laten gaan en ze aan te bieden. Ik voel dat hij naar ze kijkt.

“Ik moet.”

De meester draait zich om en slaat op een knop aan de wand. Hij verdwijnt in een wc-hokje. De douches springen aan. Daar lig ik dan met mijn billen omhoog en voorhoofd op de tegelvloer. De stralen zijn warm en aangenaam. Al snel is de vloer warm en de lucht nog warmer. De stralen lopen langs mijn rug en glijden tussen mijn billen. Daar bereiken ze plekken die niet gewend zijn aan de warmte van douchewater. In schuif wat heen en weer om de warmte op verschillende plekken te voelen. Ik leg mijn wang op de vloer in een plas die steeds met warm water ververst wordt door water dat van mijn hoofd stroomt. Zo vallen er geen druppels op mijn gezicht en heb ik het toch lekker warm.

Ik ontspan en til mijn billen nog wat verder op. Zalig warm water stroomt lang mijn schaamlippen en clitoris. Ik wou dat ik er bij kon, maar help mijzelf door nog verder te ontspannen en mijn knieën verder uit elkaar te duwen en tegelijkertijd mijn billen verder omhoog te brengen. Ik ga helemaal op in de warmte en de zachte stralen van de douches. Door mijn lichaam in de richting van een douche te draaien vallen de druppels op mijn sterretje. Sommige stralen zijn harder dan andere en ik concentreer mij op de hardste druppels. Helemaal open probeer ik mijzelf te zetten om zoveel mogelijk van de sensatie te kunnen profiteren.

Dan hoor ik een kuch. Er staat iemand achter mij! Ik til mijn hoofd op en kijk door de douchestralen naar achteren. Het is een grote atletisch gebouwde man, maar meer kan ik niet zien. De meester heeft mij alleen gezegd op de grond te zitten met billen omhoog en hoofd op de grond: ik kan dus niets doen. Hoe lang staat hij daar al!? Ik probeer tussen mijn knieën beter zicht te krijgen op de man, maar straaltjes water stromen in mijn ogen. Met een zucht vlijt mijn wang zich weer in de warme poel. Zachte stappen komen dichterbij en plotseling voel ik een paar vingers tegen mijn vulva. Ze wrijven zachtjes. De middelste vinger oefent wat druk uit en glijdt soepel tussen mijn natte schaamlippen. Er schiet een schok door mijn hele lichaam.

Vlotjes glijdt de vinger door naar mijn klitje. Kort draait de vinger een paar rondjes en dan geniet ik van de vingers die heen en weer glijden door mijn glibberige spleet. Vingers duwen voorzichtig mijn schaamlippen opzij; het water stroomt over mijn hele kut. Dit had ik zelf wel willen doen, maar mijn handen zitten vast. Ik wil meer en wieg heen en weer. Ik duw mijn kont dichter naar de voelende vingers. Ik zwelg in de warmte. Eigenlijk is het misschien nog wel lekkerder dat ik het niet zelf kan doordat ik hulpeloos vastgebonden zit. Waar is de meester eigenlijk?

De handen verplaatsen zich naar mijn billen en duwen de halve manen strak opzij. Eerst voel ik een tong likken met brede stroken over mijn aars. Dan trekt de puntige tong cirkels óm het roze sterretje. Dan voel ik nóg een paar handen. Ik kijk opzij en zien de meester voorovergebogen staan. Hij wrijft mijn gat royaal in met glijmiddel. Inmiddels is de onbekende man op zijn knieën gegaan en positioneert zijn erectie tegen mijn schaamlippen. Hij pakt mijn heupen stevig beet en stoot in een keer mijn druipnatte kut in. Alle lucht wordt uit mijn longen gestoten.

Ik kan mijzelf niet beheersen en schuif pijnlijk een stuk naar voren met mijn knieën over de tegelvloer. Het kan mij niet schelen; de pijn wordt volledig overstemt door het plotselinge genot en het besef dat de meester dit wil. Bij de tweede stoot bereik ik met mijn hoofd de muur. Ik zie alleen de geknielde benen van de onbekende man en zijn ballen die ritmisch tegen mijn billen slaan. En natuurlijk voel ik zijn stevige lul die van een heerlijke dikte en stijfheid is. Hij vult mij precies op. Hij stoot en kreunt verleidelijk en ik hoor dat hij zijn hoogtepunt nadert.

“En wat zeg je dan?”, zegt de meester.

“Alstublieft, meester”, zeg ik snel en buiten adem.

Alsof dat het codewoord is, spuit de man zijn lading plotseling binnen in mij en ik voel hem trekken en verkrampen en stoten, maar ik wil méér! Ik duw mijn achterwerk naar achteren in een poging meer te krijgen, maar de man trekt zich terug. Ik probeer door mijn spieren aan te spannen zijn pik in mij te houden, maar ik voel direct de leegte die hij achterlaat. Mijn achterwerk klopt en is gloeiend heet. Mijn klit eist evenveel aandacht.

“Wil je meer?”, fluistert meester in mijn oor.

“Want ik héb meer”, klinkt het weer.

Ik knik. Mijn hoofd wordt omhoog getild door ene hand onder mijn kin en de meester legt zijn lippen op de mijne voor een diepe, open kus. Hij bewerkt mijn klit en ik schok en steun en kreun en draai. Dan voel ik weer handen op mijn heupen en een fluweelzachte, maar stevige erectie duwt voorzichtig tegen mijn gat. Voorzichtig maar vastberaden duwt hij zich naar binnen, terwijl ik vakkundig gevingerd wordt door de meester. Zijn vingers glibberen door mijn eigen nat en het sperma van de onbekende man soepel en ritmisch heen en weer. Het kan niet lang kan duren; ik ben botergeil.

Ik voel mij aan alle kanten gepakt. Alles bouwt op tot een heerlijke spanning in mijn kern. Ik word afgeleid van wat er precies gebeurt door de strakke sensatie van die lul in mijn achterwerk die soepel en genadeloos heen en weer glijdt. Ik voel hem de juiste hoek zoeken. De meester concentreert zich op het vingeren en zit naast mij op zijn knieën. En ik begin harder te hijgen en te steunen. Het water klettert oorverdovend en ik hoor alleen mijn eigen gesteun in mijn oren. Het is niet ver meer, en dan kom ik met een diepe kreet klaar.

Oooh! Het houdt aan en aan en het is een orgasme dat mijn knieën week maakt. Ik zak weer voorover met mijn wang op de grond. Ik voel de druppels van de douche in straaltjes van mij afglijden. Uitgeput haal ik oppervlakkig adem. De meester pakt mij bij mijn kin en kijkt mij strak in mijn ogen. De andere man trekt zich langzaam terug.

“De volgende squash-wedstrijd kun je maar beter winnen.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *