— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bikerboy

Al zolang als ik seks heb met mannen ben ik gek op aftrekken. Ik vind het heerlijk om een stijve pik in mijn handen te hebben en te bewerken zodat de man onder begint te kronkelen en tenslotte voor mijn geile handwerk beloond te worden met een spermafontein. Super. En de mooiste aftrekervaring die ik heb gehad had ik een paar jaar geleden, juist op de plek waar het niet mag en niet kan: op mijn werk in het ziekenhuis.

Mijn naam is Liesbeth en ik ben 38. Ik zou mezelf echt geen fotomodel willen noemen. Maar blijkbaar zijn mijn Indische toet, mijn kleurtje, mijn ogen en mijn halflang zwart haar nog opwindend genoeg voor heel wat mannen, zeker als ik een witte verpleegsterschort draag. Vandaar dat ik ook regelmatig te maken heb met iets waar iedere verpleegster over mee kan praten: mannen die een erectie krijgen tijdens het verzorgen. Sommige kunnen er niks aan doen, anderen doen het expres. Je trekt de dekens weg voor het wassen en.. ja hoor daar staat er weer eentje overeind.

“Nou, mijnheer kan zo onderhand wel weer naar huis”, zeggen we dan, en laten hem verder zichzelf maar helpen en komen later terug. Ach voor sommige mannen zal het best moeilijk zijn, al die vrouwen om hen heen terwijl ze gehuld in slechts een shirtje tussen de lakens te liggen. Zeker als ze om de een of andere reden ‘zichzelf niet kunnen helpen’.

Uiteraard word ik er, ondanks mijn hobby, niet koud of warm van. Soms valt me op dat een patiënt een mooie pik heeft, maar op werktijden ben ik daar verder niet mee bezig. Toch is het één keertje gebeurd. Eén keertje maar, in 2004, en ik ga nog bibberen als ik er aan denk.

Ik werkte toen op een afdeling waar de botbreuken naar toe gaan en op een dag werd er een jongen binnengebracht. Een stoere vent die met zijn motor gevallen was en allebei z’n bovenarmen en een sleutelbeen had gebroken. Hij was ingegipst en moest een paar weken plat liggen. Zijn gipsarmen hingen in de takel.

Al snel noemde ik de jongen in mijn gedachten Bikerboy, vanwege zijn stoere gedrag en het leren jasje in zijn kast en zo zal ik hem ook in dit verhaaltje noemen. Hij noemde mij overigens altijd ‘juffie’. Nou, Bikerboy was me er eentje, een echte rebel. Stoer doen tegenover de anderen op de kamer en natuurlijk flirten met alles wat een schort aan had.

Maar lachen kon je ook met hem. Hij zat vol grappen en schaamde zich nergens voor. De mensen op zijn kamer hebben heel wat te horen gekregen. Maar als je goed naar die donkere kijkers van hem keek, die vanonder een bos wilde lange haren naar je keken, zag je eigenlijk een lief kind vol kattenkwaad. Omdat hij zijn armen niet kon gebruiken moest hij helemaal verzorgd worden: wassen, op de po, tanden poetsen, niks kon hij zelf.

De eerste week vond hij dat vreselijk, ondanks zijn stoer gedoe, maar toen hij het gewend was begon hij ook op dat gebied stoer en overdreven relaxed te toen. Het kon natuurlijk niet uitblijven: op een morgen trok ik het gordijn om zijn bed heen en klapte de lakens terug. Ja hoor, Bikerboy had een stijve. Het was een mooie pik, dat zag ik natuurlijk wel. Een formaat dat er wezen mocht en mooi recht en dik; daar houd ik van,.

“Nou ja,” zei ik, “ik geloof dat ik over een half uurtje even een mannelijke collega moet sturen.”

Achter het gordijn hoorde ik de andere kerels lachen, dus die had hij nog verteld dat hij een stijve had ook. Nu is er een truc die ik geleerd heb van een collega; wassen met ijswater. Dus de volgende keer had ik een schaaltje ijskoud water getapt en daar een washandje ingelegd. Ja hoor, hij was weer stijf en zonder er naar te kijken gooide ik het kletsnatte ijskoude washandje erop, haalde dat een paar keer aan de punt heen en weer en de opwinding zakte terstond.

Toch geloof ik best dat hij het niet echt expres deed. Hij kon tenslotte niks en lag daar als jonge kerel maar alles op te kroppen. Zo ging het enkele dagen tot ik de week erop de nachtdienst inging. ’s Nachts hoef je uiteraard niemand te wassen en drie nachten lang was Bikerboy een vrolijke, aardige patiënt. Zeker toen hij alleen op de kamer achterbleef omdat de rest naar huis kon.

Tijdens de vijfde nacht van de dienst klonk om twee uur ’s nachts plotseling zijn zoemer en ik ging kijken wat er scheelde. Hij lag gewoon in bed en keek me alleen maar smekend aan.

“Juffie, ik weet niet hoe ik dit vragen moet”, zei hij, “maar ik hou het niet meer uit. Zou je een bakje ijswater willen halen?”

Ik begreep het. Bikerboy lag al een tijdje met een erectie waar hij niks mee kon. Zulke dingen doe je gewoon want in sommige gevallen kunnen mannen inderdaad radeloos worden van hun opwinding. Ik haalde een schaal water, trok de dekens terug en deed een plastic handschoen aan. Wat een joekel, nog groter dan normaal. Daar ging ik met de koude washand, maar hij had al lang gezien dat mijn blik even was blijven hangen op zijn forse formaat.
“Juffie, wil je me niet helpen?”, vroeg hij met een poeslieve stem.

Ik deed of ik hem niet had gehoord en kneep flink wat ijskoud water over zijn paal en ballen uit. Het hielp en ik depte alles met een even koude washand weer af. Weg was de erectie en weg was ik. Maar een uurtje later ging zijn belletje weer.

“Sorry”, zei hij en het hele spel begon weer van voor af aan.

“Vind je hem niet mooi?”, probeerde Bikerboy nog, maar weer deed ik of ik niks hoorde. Bij het derde belletje, nog geen twintig minuten later, bracht ik de schaal, de handschoen en de washandjes al mee.

“Ik kan er niks aan doen, smeekte Bikerboy, “als ik jou nou eens een heel mooi cadeau beloof als je me helpt?”

“Ik zal maar doen of ik dit niet gehoord heb”, zei ik zogenaamd boos. “Want als ik dit rapporteer, kan je familie morgen naar een ander ziekenhuis gaan zoeken.”

“Sorry, sorry,” piepte hij en toen begon hij het op een andere manier te proberen.

“Ik kan het niet helpen. Jij bent zo sexy, ik vind jouw zo mooi en als ik aan jouw handen denk in de buurt van mijn stijve, komt hij weer overeind. Ik vind jouw zo’n super mooie sexy vrouw, weet je.”

Vleier, denk maar niet dat je me kunt overhalen, dacht ik. Ik keek hem verder niet meer aan, deed mijn werk en weg was ik weer.

“Wat een geil kontje”, fluisterde hij toen ik me omdraaide om de kamer uit te gaan, en maakte een kusgeluidje.

De brutale rekel. Toen drie kwartier later de bel weer ging dacht ik er even over om mijn collega sturen, maar die was een stuk jonger en onervaren. Dit moest ik zelf maar oplossen. Toen kreeg ik opeens een plan, ik snap nog steeds niet hoe ik erbij kwam, maar opeens kreeg ik zin om Bikerboy een lesje te leren.

“Oh sexy meid, het spijt me, kun je niet een van mijn armen zo hangen dat ik erbij kan?”

Hij wist natuurlijk zelf heel goed dat dit niet kon. Ik zette de schaal neer en begon de washand uit te knijpen. Ik zag de verbazing op zijn gezicht, maar deed net of ik niks in de gaten had. Dit water was lauwwarm. Ik speelde met de washand over zijn pik, waste zijn ballen, en druppelde nog meer water.

“Gaat niet weg hé”, zei ik, “wat raar”.

Ik pakte met de washand om mijn hand de pik vast en bewoog de voorhuid heen en weer. Hij had een heerlijke pik en ik werd nat. Ik waste nog steviger over de pik en de ballen (aftrekkend). Hij kreunde en schokte.

“Gaat het niet over?”, vroeg ik.

Bikerboy snakte naar adem en ik omklemde zijn pik met m’n washand, zonder te bewegen.

“Is er iets?”, vroeg ik.

“Dat water is warm,” fluisterde hij schor.

Ik beken dat ik genoot van mijn duivelse spelletje. Wraak voor al zijn opmerkingen en toespelingen en voor dat ‘juffie’.

“Oh jeeh”, zei ik, en trok de handschoen uit en voelde zogenaamd verbaasd aan het water.

“Oeps, verkeerde kraan, dat spijt me nou”.

Hij steunde en kreunde en de pik wipte heen weer terwijl ik mijn hand er een paar centimeter vandaan hield. Hij was radeloos. Nu kwam ik op gang. Een van de gevoeligste plekjes bij mannen is volgens mij onder de eikelrand. Daarom willen ze ook altijd zo graag gepijpt worden, dan gaan je lippen daar overheen.

Ik keek naar zijn pik, pakte hem vast, boog mij hoofd er naar toe en keek aandachtig met mijn hoofd vlakbij zijn pik.

“Ze moeten je eens wat beter wassen”, zei ik en begon de eikelrand met het washandje schoon te maken.

Hij schokte van genot en ik stopte weer en liet de knalharde pik onverschillig los. Zijn ontblote eikel was donkerpaars van de doorbloeding. Ik keek hem aan of het allemaal de gewoonste zaak van de wereld was.

“Help me”, smeekte Bikerboy.

“Ja? En dan jij morgen stoere verhalen vertellen die het hele ziekenhuis rondgaan zeker.”

Ik begon mijn spullen bij elkaar te pakken maar ik voelde me opeens raar. Ik voelde me geil, mijn kutje was kletsnat. Maar ik voelde me ook heel schuldig. Dit kon ik niet maken. Ik keek hem aan en opeens zag ik een traan over zijn wangen biggelen. Nu voelde ik me een beetje moeder ook nog, en wel een heel slechte.

“Maar jongen toch”, zei ik en boog me voorover om zijn traan te wissen. Daarbij raakte mijn andere hand (per ongeluk?) zijn grote stijve pik. Ik pakte hem vast en keek ernaar. Welke vrouw zou niet trots zijn op zo’n erectie ter ere van haar?

Ik weet niet wat er met me gebeurde. Ineens boog ik mijn gezicht naar zijn pik en opende mijn mond. Het was een soort roes. Toen mijn lippen over zijn eikel gingen schokte hij spastisch. Plotseling keerde ik weer terug naar de werkelijkheid. Ik hoorde de gedempte voetstappen van mij collega op de gang. Ze duwde een kar voort. Snel kwam ik overeind.

“Ssst”, ik hield mijn vinger voor mijn lippen en Bikerboy keek me verslagen aan, smekend als een geslagen hond die niet nog meer straf wil. Mijn collega verdween verder de gang in.

“Ssst”, zei ik nog een keer, sloot mijn linkerhand om zijn enorme paal waar dikke blauwe aders overheen liepen. Met de andere hand pakte ik zijn ballen en speelde ermee. Vakkundig begon ik te trekken en keek hem diep in zijn ogen. Hij keek alleen maar, niet in staat een vin te verroeren. Toen voelde ik het scrotum samentrekken en de pik begon te pulseren.

Zelf half klaarkomend keek ik naar de paal die nu elk moment tot uitbarsting zou komen. Ik veranderde het trektempo en maakte de halen wat langer. Daar spoot hij al. De eerste dikke straal vloog door de lucht en kwam op mijn schort terecht. De tweede verdwee, ergens heen en toen ik de stand iets veranderde droop en spoot de rest over zijn buik.

Ik trok hem helemaal leeg zonder dat hij een kik gaf. Tenslotte viel zijn hoofd uitgeput achterover en zijn onderlijf schokte nog een tijdje na. De pik lag slap en kletsnat op zijn buik.

“Ach get wat een zooi”, zei ik met mijn verpleegstersstem en begon alles netjes op te ruimen. Mijn jas lapte ik zo goed mogelijk op, ik pakte de spullen bij elkaar, zei Bikerboy welterusten en wilde de kamer uitgaan.

“Juffie”, fluisterde Bikerboy en knikte met zijn hoofd naar mijn gezicht. Ik snapte de hint en keek in het spiegeltje boven de fontein naast de deur. Een dikke klodder sperma zat op mijn oor en mijn wang. Met een papieren zakdoekje haalde ik zoveel mogelijk weg.

“Sorry”, fluisterde Bikerboy.

Ik kneep hem in zijn voet en liep met mijn spullede kamer uit. Een papieren doek hield ik tegen mijn haar.

“Kun jij even mijn kamers in de gaten houden,” zei ik tegen mijn collega. “Ik moet me even verschonen. Er is er eentje niet goed geworden.”

Mijn collega keek met afschuw maar mijn hand op mijn haar.

“Ach getver, ga maar gauw.”

Ik douchte en verschoonde me, wat me de gelegenheid gaf mijn drijfnatte slipje te vervangen en mezelf nog even te helpen met de douchestraal. Toen ik terugkwam sliep Bikerboy als een roos en de nacht verliep rustig. Om zeven uur zat mijn dienst erop en weer keek ik gauw om de deur. Hij sliep nog steeds. Dat was ook het laatste wat ik van Bikerboy heb gezien.

Na deze nachtdienst had ik zes vrije dagen en hoefde de dag daarop pas ’s middags te beginnen. Bikerboy was een dag eerder ontslagen en met twee armen in mitella’s afgehaald door zijn familie. Blijkbaar had hij niemand iets gezegd want iedereen deed gewoon. Ik heb hem nooit meer terug gezien.


Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. F. 17 sep 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *