— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tijdens Natasja’s vakantie, deel 3

Nadat ik een paar weken geleden de heren vermaakte, ben ik nu zelf toe aan ee stereobeurt. Op een zomerse avond zijn we op stap met een groepje vrienden. Mijn vriendje Bryan en ik hebben afgesproken het vanavond met z’n drietjes te doen. Ik voel mij bij Mike op mijn gemak en Bryan heeft er geen moeite mee en vind ’t een geil gezicht als ik met zijn vriend bezig ben.

Als we aan de bar met Mike in gesprek komen merk ik dat ik al gelijk opgewonden raak. Mijn jeans en slipje verstikken me. Het geil vloeit al uit mijn kutje. Mijn hand neigt naar die plek. O, wat voelt het goed om zo nat te zijn.

Ik kan me niet weerhouden om naar het damestoilet te gaan. Hier glijden mijn handen over mijn lijf. Nog eventjes te gaan en dan gaat ’t gebeuren! Op het toilet ga ik eventjes met mijn hand in mijn slipje. Ik schenk mezelf een moment van genot, een moment van bevrediging. Ik ga met mijn rug tegen de muur staan en leunend vinger ik mijzelf.

Opwellingen van orgastische gevoelens gaan aan het tintelen over heel mijn lichaam. Ik sidder. Mijn ademhaling stokt. Ik slaak een zachte zucht. Mijn hand glijdt over mijn gezwollen, gladde, stroperig natte kutje. Een vinger glijdt weer naar binnen. Mijn hand baadt in mijn eigen sappen. Op en neer, met zachte druk glijdend geeft ’t me een geil gevoel. Het is moeilijk om hier niet hard kreunend klaar te komen. Zachtjes kreunend laat ik mijzelf komen.

Na een uurtje gaan we. Na een kort ritje in de auto zijn we er. Ik sluit de deur achter me. Eindelijk thuis. Hier mag het. Het huis van Bryan is vertrouwd. Met een doffe knal bots ik achterover tegen de deur, ik ben een beetje aangeschoten. Ik schop mijn schoenen uit terwijl Mike ondertussen met beide handen driftig de binnenkant van mijn dijen betast, één hand in en een ander hand over mijn jeans.

Het gefriemel heeft mijn broekrits vanzelf geopend. De doordringende geur die daarbij vrijkomt maakt me nog geiler. Ik ben niet te stoppen. Zijn vinger pompt op en neer in mijn drijfnatte kutje, sneller dan ik gedacht had.

O, ik wil gevuld worden. Ik wil met harde stoten genomen worden. Ik wil een stevige paal in mij, ik wil, ik wil een heerlijk mannelijk lid voelen stampen in mij. Extatisch glijd ik tot op de grond, ik ben zo vreselijk geil dat ik geneukt wil worden, om het even welke man, maar het liefst een sterke man, een viriele man.

Mijn slipje is als een spons. Het hangt wijd uitgerekt tussen mijn knieën. Eén hand kneedt mijn venusheuvel, de ander glijdt over mijn buik, onder mijn topje over mijn BH. Bryan knijpt in mijn tepels, de ene en dan de ander, gevangen onder het fijne materiaal van mijn de BH. Ik bevrijd ze, schuif mijn BH tot net erboven zodat hij er beter bij kan, mijn heerlijk staalharde tepeltjes. Alles voelt zo sensueel, zo seksueel.

Ik zou tientallen mannen aankunnen, hete, geile machomannen. Ik voel me een sletje die zich zou laten nemen door deze twee mannen en dan weer opnieuw op zoek zou gaan naar seksuele bevrediging. Ik adem hard. Ik hijg. Het is zo intens. Ik voel het orgasme naderen als een sneltrein. Ik voel het daveren.

Mijn handen glijden en wrijven over mijn lichaam, ze drukken en kneden overal en nergens tegelijk. Mijn ogen dichtgeknepen, mijn lippen bevochtigd, mond geopend, zuchtend, kreunend. Ik voel het komen. Mijn ademhaling stokt. Mijn benen trekken zich dicht. Pulsen, spasmen schieten door mijn lichaam; ik krioel als een slang over de vloer van de hal.

Als een vulkaanuitbarsting strijkt een warme gloed over mijn lichaam neer. Tintelingen overal. Ik snak naar adem. Als de gloed zich verder uitspreidt kom ik terug bij bewustzijn. Mijn hele lichaam trilt. Ik open mijn ogen, mijn oogleden zijn zwaar. Ik moet lachen, ik weet niet waarom. Ik zucht lichthartig, alsof een gevangen wolkje lucht zich uit mijn longen bevrijdt. Nog even sluit ik de ogen.

Bryan en Mike tillen me op. Ik beland op het bed. Mijn jeans wordt met een ruk uitgetrokken. Ik voel me zo vreselijk geil. Als ik Mike begin te pijpen voel ik hoe Bryan zachtjes op mijn kontje slaat. Zijn hand schuift achterlangs over ’t gevoelige plekje tussen mijn kutje en mijn aarsje. Zijn duim schuift mijn natte kutje in en ik wil nog maar een ding: geneukt worden! Ik smeek ‘m om me te nemen.

Terwijl ik Mike pijp neemt Bryan me lekker stevig van achteren. Mike vraagt of hij me ook mag neuken. Uiteraard! Ze wisselen van positie en Bryan geeft ‘m een condoom. Heerlijk om zijn dikke harde paal in me te voelen. Met zijn handen aan mij heupen geeft hij ’t tempo aan.

Als ik na een tijd weer bij zinnen kom, zie ik twee heerlijke mannen uitgeteld naast me liggen. Nu is het Mike die vraagt:

“Hoelang blijft Natasja op vakantie?”Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *