— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tijdens Natasja’s vakantie, deel 2

Aarzelend had ik mijn vriendje mijn ultieme fantasie bekend die keer in het huis van mijn vriendin Natasja. Een trio met een vriend van hem. Er waren een paar weken overheen gegaan toen hij er na een heftige vrijpartij weer over begon. We lagen tegen elkaar aan en spraken af dat we zouden nadenken met wie we ’t avontuur aandurfden.

Tijdens een avondje stappen met vrienden wist ik het! Ik wilde Mike. Ik fluisterde het Bryan in zijn oor en hij knikte. Er gebeurde deze avond niks, ik vond ’t erg moeilijk om iets te ‘beginnen’. Maar ik merkte dat Mike mijn extra aandacht wel leuk vond. Mike is 26 jaar en heeft mooie bruine ogen. Hij is wat langer dan Bryan. Ze zien elkaar geregeld in de sportschool.

Het weekend erop waren met dezelfde groep van het avondje stappen aan ’t varen op de Reeuwijkse plassen. Twee meiden en vijf jongens. Annet en ik gingen topless zonnen op het voorste gedeelte van de boot. We werden bekeken door de jongens, dat voelde ik. De jongens haalden een koud kratje bier en wij smeerden elkaar in met olie. Het was de eerste keer dat mijn borsten door een meisje werden aangeraakt. Het voelde heerlijk!

De jongens kwamen terug en sprongen in het water. Op de boot stelde ik mijn vriendje Bryan voor hem in te smeren met zonnebrand. Ik zag Mike kijken. Na Bryan vroeg ik of ik hem ook mocht insmeren. Ik hielp hem zijn shirt uit te doen. Mike heeft een gespierde torso van het fitnissen. Toen ik zijn bovenbenen insmeerde voelde ik zijn harde spieren. Hij legde uit dat ’t door twee keer per week spinning kwam. Zijn boxer was nog nat van de duik en plakte een beetje aan zijn benen. Wat was ik nieuwsgierig naar zijn pik! Ik was nat en ik kippenvel over mijn hele lichaam. Ik trilde een beetje en ik denk dat Mike dit merkte.

De volgende dag waren we aan ’t stappen en ik durfde iets meer te laten merken. Maar dit was niet nodig omdat Mike nu meer initiatief nam. Op de dansvloer vroeg hij naar Bryan, ik legde hem uit dat ’t okay was terwijl ik knipoogde. Mike legde zijn hand op mijn onderrug en duwde me tegen zich aan. De spanning gierde door mijn lijf.

Hij stelde later op de avond voor ons thuis af te zetten. In de auto ontstond een giechelig sfeertje. We gingen naar Bryan’s huis en belandden op zijn bank. Tussen twee jongens in wist ik mij geen houding te geven. Wilde ik all the way gaan? Nee, dat nog niet. Zenuwachtig legde ik links en rechts mijn hand op hun bovenbenen. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Bryan zei iets over de stapavond en ik keek hem van opzij aan. Later vertelde hij dat ik enorm geil keek en hij daardoor verder durfde te gaan. Bryan knoopte langzaam zijn broek los. Wat gaat er gebeuren, dacht ik bij mijzelf. Ik heb zin om jullie allebei te pijpen, hoorde ik mijzelf zeggen.

Op mijn knieën voor de bank trok ik de jeans van Bryan naar beneden en ik zag Mike ook de knoopjes van zijn jeans losmaken. Terwijl ik aan Bryan’s pik begon te likken greep ik in de boxer van Mike. Ik voelde door de stof heen een lekkere, stevige paal.

Ik pijpte Bryan eventjes en toen ik opkeek zag ik Mike verwachtingsvol kijken. Hij trok mijn topje uit. Snel deed ik mijn BH uit terwijl hij zijn boxer omlaag deed. Met mijn hand omklemde ik Bryan’s pik terwijl ik rondjes draaide met mijn tong om de paarse eikel van Mike. Mijn lange blonde haar was los, ik voelde hoe Mike het bijeen pakte en het samenbond in een paardenstaart. Langzaam nam ik zijn paal dieper in mijn mondje.

Ik voelde dat Mike bijna ging komen. Met mijn hand masseerde ik zijn geschoren ballen en ik kneep in de stam van zijn dikke pik. Kreunend kwam hij klaar. Zijn zaad proefde anders dan dat van Bryan, ik keek Bryan aan en liet ’t zaad van zijn vriend langs mijn kin druipen.

Bryan duwde mij zachtjes richting zijn paal. Zijn hand gleed onder mijn haar door aan de achterkant van mijn nek. Ik was zo geil dat ik ’t goed vond. Ik pijpte verder met langzame halen, terwijl ik hem aankeek. Mike lag uitgeteld naast ons op de bank. Even later voelde ik ook het sperma van Bryan in mijn keel spuiten.

Ik was uitgeteld en liet mij achterover vallen. De jongens begonnen aan mijn jeans te sjorren en trokken ‘m over mijn heupen. Ik kreunde. Bryan boog zich over mij heen en gaf mij zoentjes. Zachtjes zei ik dat ik de volgende keer met hun beiden wilde neuken maar nu niet. Hij knikte en zei iets tegen Mike.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *