— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zomerbriesje

Hier lig ik dan in mijn hangmat aan het strand. Op yoga retraite met mijn vaste klasje, maar de drukte van de groep werd me even te veel en ik besloot voor het avondeten ertussenuit te sneaken. Volgens mij heeft niemand gemerkt dat ik ben afgehaakt en ik hoop dat dat nog even zo blijft. Een briesje speelt door de palmbomen en de vogeltjes kwetteren vrolijk. Het is heerlijk warm en ik voel me langzaam ontspannen. De zee spoelt af en aan en ik merk dat mijn aandacht zich van mijn gedachten langzaam op mijn lichaam vestigt. Ik heb me nooit heel mooi gevoeld, maar heb over de jaren wel geleerd om liefdevol met mijn lichaam om te gaan. Voorzichtig knijp ik in mijn bovenbeen. Een zucht ontsnapt uit mijn mond. Onwillekeurig moet ik weer aan haar denken. Woest aantrekkelijk in haar eigenzinnigheid. De vragen die ze me stelt, de manier waarop ze me half vragend, half ondeugend aankijkt… Onopvallend probeer ik het strand af te scannen, maar de paar mensen die ik zie zijn mijlenver weg en ik voel mijn hartslag versnellen. Ik geef me over aan het moment en pak mijn borsten vast. Mijn tepels prikken in mijn hand en ik voel mijn ademhaling dieper zakken. Langzaam streel ik over mijn onderbuik en voel mijn lipjes door mijn onderbroekje heen. Ik streel over mijn clitoris en grijp mijn borsten steviger vast. Voor ik mijn ogen sluit scan ik nog één keer de omgeving.

Shit… Iemand komt over het strand deze kant op gelopen. Zij is het! Ik herken haar figuur uit duizenden. De wijde wapperende broek met strakke topje waarin haar borsten zo goed uitkomen. Ik vind haar mooi. Haar brede heupen, haar volle taille, haar lange zwarte haar… Ze is nog ver weg en kijkt naar de grond. Even overweeg ik door te gaan, maar… Natuurlijk niet. Door alle geiligheid vergeet ik me te gedragen. Ik trek mijn kleren recht en probeer mijn hartslag tot rust te brengen. Dat is nog een moeilijkere taak dan gedacht. Ik zwaai naar haar en ze loopt het paadje naar mijn hangmat op. “Wat een heeeerlijk weer. En wat lig jij hier lekker!” Ze laat zich languit over me heen vallen. “Pas op,” lach ik, “we vallen er bijna uit.” Ze kijkt me aan met een twinkeling in haar ogen. “Wat voel je lekker zacht.” Ik kijk haar aan en probeer haar blik te raden. Zei ze dit nou echt? Rustig komt ze bij me in de hangmat liggen en laat haar handen op mijn benen vallen. Dan begint ze over mijn bovenbeen te strijken. Mijn hart bonkt als een gek. Wat doet ze?? Ik weet niet waar ik mezelf laten moet… “Relax, ik doe niks waar je je niet fijn bij voelt. Toch?” Ze kijkt me aan. Weer die twinkeling. Wanneer ik haar blik niet direct beantwoord zie ik haar twijfelen. Zo bedoelde ik het natuurlijk niet, ik wil haar ook! Ik was gewoon even overrompeld en wist me geen houding. Maar het lijkt erop dat we dit allebei willen… Ik laat de gedachte goed tot me doordringen. Ik heb zin in haar. En zij heeft zin in mij. Het idee alleen al maakt me geil. Waar ik het vandaan haal weet ik niet, maar ik beantwoord haar blik en breng mijn gezicht dichterbij. De hangmat wiebelt vervaarlijk. Dan breng ik mijn mond naar haar lippen en begin op haar onderlip te knabbelen. Ik hoor haar ademhaling versnellen en het windt me verder op. Maar hoe graag ik het ook wil, ik besluit tergend langzaam te werk te gaan. Eerst naar haar oor, haar nek, en dan schuif ik haar topje opzij en neem haar tepel in mijn mond. Ze kreunt, het blijkt een gevoelig plekje. Voor ik verder kan gaan pakt ze me beet.

“Relax jij, ik wil eerst.” Verrast laat ik haar begaan wanneer ze mijn heupen vastpakt. Ik voel mijn clitoris warm worden. Ze strijkt met een achteloze vinger over mijn onderbuik, omlaag naar mijn onderbroekje. Duivels streelt ze precies om mijn clitoris heen, wat me alleen nog maar meer opwindt. Omhoog tussen mijn dijen en weer terug, tergend langzaam. Ik hoor mezelf ademen, maar kan me niet bedwingen. Dan kijkt ze me aan. “Je hebt er zin in hè? Kom uit die hangmat, laat me het goed doen.” Ze legt me neer op het grote badlaken op de grond. Ik vergeet de wereld om ons heen en sluit mijn ogen. Ze trekt mijn onderbroek omlaag en wacht even… Dan voel ik haar zachte lippen. Ze kust me, ze likt me en ik kronkel in haar armen. Wat is dit heerlijk. Mijn verstand staat op nul en ik focus op het gevoel dat ze in me aanwakkert. Dan spreidt ze mijn lipjes, likt haar vingers en gaat bij me naar binnen. Wanneer ze mijn zachte sponsje heeft gevonden gaat ze aan de slag. Vanbinnen voel ik hoe ze me vingert en vanbuiten hoe ze me likt, het is een gekmakend gevoel. Ze vertraagt het ritme en kijkt me aan. Aan hoe ik erbij lig maakt ze op dat ze op het juiste pad is. Ik hoef niks uit te leggen, zij doet het werk. Ik zak dieper in het laken en voel dat ik me niet meer kan bedwingen. Haar lippen omvatten mijn clitoris en ik voel mijn hele lichaam warm worden. Ik voel haar tong overal, zachtjes oefent ze druk uit, steeds sneller. Ik grijp mijn borsten vast en beweeg met mijn heupen mee op het ritme dat ze inzet. Ze laat me begaan en begraaft haar vingers in mijn zachte heupen. Ik denk aan haar tong die ik voel en hou het niet meer. Ze likt door en langzaam voel ik hoe ik klaarkom. Het orgasme gaat door wanneer ze stopt met likken en mij in haar armen neemt. “Kom maar hier liggen.” Ik blijf schokken en voel mijn lipjes tegen haar bovenbeen. Ze geeft kusjes op mijn borst en in mijn nek. Langzaam adem ik uit. Ze zoent me vluchtig en geeft een kus op mijn neus. “Genoten?” knipoogt ze. “Net op tijd.” Wanneer ik opkijk zie ik in de verte twee stipjes naderen. Ze zijn nog ver weg, we hebben nog even…

Lulu

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Witvisje 17 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *