— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nu is het mijn beurt

Naakt sta ik voor je. Je noemt me Geertrui. Zo heet ik niet maar de naam bevalt me wel. Ik moet erom lachen. Mijn handen zijn achter mijn rug samengebonden met je roodgrijs-gestreepte stropdas. Dit is hoe ik wil dat je me herinnert.

Mijn haar golft over mijn borsten naar beneden. Tussen de lokken prikken mijn tepels, stijf van de kou. Mijn kont is naar achteren gekromd. Ik sta op mijn tenen, met mijn benen iets gespreid. Ik gloei van binnen en voel de nattigheid glibberen langs mijn lange benen.

Je komt dichterbij. Bekijkt me. Betast me. Snuift me in je op. Je streelt over mijn armen, mijn nek, mijn borsten. Je strijkt met je vinger langs mijn been omhoog. Aait over mijn schaamheuvel. Afkeurend ga je met je vingers over de stoppeltjes. Je loopt weg van me.

Ik hoor je het ouderwetse scheermes halen. Het ritmische geluid terwijl je hem over de scheerriem haalt. Het pakken van de scheerzeep en heet water.

Je keert terug naar me en maakt rustige rondjes over me met de kwast met scheerschuim. Ik durf me nauwelijks te bewegen als je het scherpe mes pakt. Geroutineerd trek je mijn huid strak en haal je het mes over mijn huid. Met korte haaltjes scheer je me glad. Als je tevreden bent over de voorkant ga je met de kwast tussen mijn benen. Ik slik. Het koude staal tegen mijn warme lippen doet me rillen.

Als ik volledig geschoren ben, controleer je of ik inmiddels glad genoeg ben. Met je mond. Je likt keurend over mijn lippen. Af en toe bijt je expres in me. Zomaar. Je geniet als ik reageer. Ik probeer me groot te houden en niet te laten merken hoe je me zeer doet. Je wisselt het genot van je tong af met het snijdende van je tanden. Het is steeds maar kort, maar altijd onverwacht. Ondanks alles beweeg ik niet weg maar blijf ik staan, verlangend naar je tong.

Je laat me duidelijk merken dat ik slechts een stuk vlees ben, bestemd voor jouw genot. Je handen kneden ruw mijn borsten. Knijpen in mijn tepels. Klemmen om mijn bips. Mijn strakke lichaam als huls voor jouw plezier.

Je opent je broek terwijl ik ademloos kijk naar je groeiende lid. Je voelt je bekeken, laat je me weten. Je grist je riem uit je broek en geeft me er een pets mee op mijn blote lijf. Mijn huid wordt warm waar je me hebt geraakt. Je geselt me nog een keer. En nog een keer. En nog een keer. Je doet een stap achteruit om je handwerk te bewonderen.

Ik krimp een beetje ineen wanneer je opnieuw richting mij beweegt met je geïmproviseerde zweep. Als je ergste woede is weggeëbd, haal je je stijve uit je broek. Je laat me tuffen op je hand en trekt jezelf traag af met mijn speeksel. Met je andere hand ga je over mijn naakte lichaam. Mijn huid tintelt waar je me aanraakt. Je volgt de rondingen van mijn borsten, buik, billen. Je streelt me, en zo nu en dan duw je hard op mijn opwellende rode plekken. Je vindt het duidelijk geil om me te zien lijden.

Je grijpt een lege wijnfles van tafel en komt dan naar me toe. Je kijkt naar mijn gezicht terwijl je hand omlaag glijdt en mijn lippen spreidt waarna je de hals in me propt. Je hurkt voor me, en bekijkt aandachtig hoe de fles verdwijnt in me. Je pompt de fles op en neer en begint me te beffen. Het voelt heerlijk met je warme tong op me, en het koele glas van de fles diep in me. Je stopt even om omhoog te kijken naar mij. Als je ziet hoe ik geniet, dreig je te stoppen. Ik smeek je om door te gaan. Ik ben zo geil en zou zo graag klaarkomen.

Je trekt je niets van mij aan en gaat staan. Je stijve druk je in me en je stoot diep in me. Je bent alleen maar bezig met je eigen genot. Zo gaat het altijd. Ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Ik wurm mijn handen los uit de stropdas en bind jouw polsen ermee vast. Stomverbaasd kijk je me aan. Je lijkt niet te begrijpen wat er net is gebeurd. Ik beweeg weg van je zodat je uit me glijdt.

Ik dirigeer je naar de grond, waar je gelaten gaat liggen. Ik kijk om me heen en zie de fruitschaal. Ik neem een hap uit de appel, grijp een banaan, en pers deze tussen je lippen. Ik ga boven je staan en kijk naar hoe je onder me ligt, op je rug, met de banaan als dildo in je mond. Ik ben kleddernat en laat mezelf zakken op de banaan.

Het voelt enorm geil om de banaan te neuken. Letterlijk recht voor je neus. Het voelt opwindend om te genieten door jou, vlak voor jou, maar niet met jou. Ik kijk op je neer terwijl ik je gezicht berijd. Je bent nat van mijn vocht. Het duurt niet lang tot ik klaarkom. En nog eens. En nog eens. Alle opgebouwde spanning en frustratie komt eruit gegolfd. Ik stap op, pak de banaan uit je mond, pel hem en eet hem op.

Roerloos lig je. Met je bijna blauw aangelopen stijve als enige deel dat nog beweegt. Machteloos. Dit is hoe ik jou wil herinneren. Verbaasd, met een banaan voor mijn genot. Dit is hoe ik mezelf wil herinneren. Pas genietend zodra ik me los worstel van jou. Pas voldaan zodra ik me richt op mezelf, in plaats van het jou naar de zin te maken. Dit is hoe ik wil dat je mij herinnert. Mezelf verwijderend van jou. Weglopend van jou. Niet langer van jou.

Dashing Duvet

Waarschuwing: het betreft hier een fantasie. Het inbengen van glazen holle voorwerpen is niet zonder gevaar. Hier geldt: don’t try this at home.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. jos 17 apr 2023
  2. rik 19 apr 2023
  3. manon 19 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *