— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dansen

Piep piep… piep piep…

Mijn telefoon roept me. De SMS kan wachten denk ik bij mezelf terwijl ik me voor de spiegel op maak. Op de radio wordt lekkere muziek gedraaid en ik ben al helemaal in de stemming. Vanavond is het zo ver. Een tijdje geleden heb ik kaartjes gewonnen voor dit feest. De namen op de poster zijn de groten uit de DJ wereld, stuk voor stuk in staat om het publiek fantastisch te bespelen. Zo meteen haal ik Vera op en gaan we samen de dansvloer onveilig maken. Heerlijk! Ik heb een mooie rok aangetrokken en een nieuw topje. Nog een laatste blik in de spiegel. Ik glimlach, laat de avond maar komen. Ohja, de telefoon. Met een zucht pak ik mijn mobieltje op en open het SMS’je.

Hee, sorry, kan niet mee gaan vanavond. Voel me niet lekker. X, Veer.

Wat? Ik besluit Vera te bellen maar krijg direct de voicemail. Nog een keer dan. Weer de voicemail. Dit is niet wat ik voor ogen had. Ze kan toch niet zomaar een uur van te voren afzeggen, en dan nog per SMS ook? Ik heb weken naar dit feest uitgekeken! Ik plof op de bank neer en besluit half om dan maar niet te gaan. Alhoewel; ik heb geen zin om de avond te laten verpesten. Ik ga alleen.

Als ik de zaal binnen loop is het feest al goed op gang. De eerste DJ draait het publiek warm en de dansvloer is al lekker vol. Ik ben gek op deze muziek en ik kan me bijna niet bedwingen om lekker op de maat mee te bewegen. Ik bestel een drankje aan de bar en begeef me dan toch de dansvloer op om de muziek helemaal te kunnen beleven. Ik voel me goed en ik beweeg soepeltjes. De avond wordt langzaam aan ouder en de ene DJ wisselt de andere af. De muziek wordt alleen maar beter als de avond vordert en ik laat me helemaal gaan.

Plots wordt mijn aandacht getrokken door een paar fonkelende ogen. Vanaf de rand van de dansvloer kijk je naar me. Ik voel je blik over mijn lichaam en je glimlacht goedkeurend. Ik hou je blik een lang moment vast en je drinkt nonchalant van je biertje. Ik glimlach terug en sluit mijn ogen terwijl ik op ga in de muziek. Mijn lichaam beweegt soepel en ik voel me fantastisch. Als ik mijn ogen weer open ben je verdwenen.

Ik zie je nergens meer. Ergens voel ik me teleurgesteld. Die mooie ogen laten me niet los. Net als ik besluit het naast me neer te leggen voel ik plots een warme hand op mijn heup. Mijn hart maakt een sprongetje. Zou het kunnen? Over mijn schouder kijk ik recht in jouw mooie ogen. Ik houd je blik weer vast en daag je uit terwijl ik mijn heupen beweeg op de muziek. Je vrije hand leg je op mijn taille. Stiekem vind ik het wel opwindend om hier zo te dansen met een volslagen vreemde.

We dansen steeds dichter bij elkaar, je vingers worden steeds brutaler. Je streelt de ronding van mijn borst, met je andere hand heb je inmiddels de zoom van mijn rokje iets omhoog geduwd en streel je plagerig over mijn been. Nu is het mijn beurt om brutaal te zijn. Ik draai me naar je om en opnieuw ontmoeten onze blikken elkaar. Mijn hand glijdt over jouw lichaam terwijl de jouwe steeds meer mijn lichaam verkent, mijn taille, mijn borsten, mijn benen, mijn billen.

Ik moet toegeven dat je me opwindt. Een aangename warmte verspreidt zich door mijn onderlichaam. Dan trek je me naar je toe en zoen je me. Eerst zachtjes, maar het duurt niet lang voor onze tongen net zo vurig dansen als de rest van ons lichaam. Je maakt me heet en ik heb zin in je. Volgens mij weet je heel goed wat je met me doet.

Plotseling trek ik me terug. Ik hou je blik nog even vast terwijl ik naar de bar loop. Je volgt me met je ogen. Ik bestel een drankje en zoek een rustig plekje om even af te koelen. Ik neem een paar slokken terwijl mijn ogen het publiek doorzoeken, op zoek naar jou. Een dansende menigte gaat helemaal op in de muziek, maar de muziek verdwijnt naar de achtergrond als onze blikken elkaar opnieuw ontmoeten. Doelmatig loop je door het publiek op me af. Je zegt niets. Je hoeft ook niets te zeggen. Opnieuw vinden onze lippen elkaar in een hartstochtelijke zoen.

Langzaam verdwijnt je hand onder mijn topje en streel je mijn borsten. Je voelt hoe mijn tepels direct hard worden onder je aanraking en je glimlacht terwijl je me zoent. Ik trek je dicht tegen me aan en voel je erectie door je broek tegen mijn heup aan drukken. Ik laat mijn hand over de bult glijden en je kreunt zachtjes. Heb je net zo veel zin in mij als ik in jou? Je duwt me ruggelings tegen de muur en al snel heeft jouw hand zijn weg onder mijn rokje gevonden.

Je vingers glijden over de dunne stof van mijn slipje. Ik ben al behoorlijk nat daar. Je duwt de stof opzij en ik kreun zachtjes als je je vingers door mijn spleetje naar mijn knopje laat glijden. Je andere hand streelt nog steeds mijn tepel. De muziek wordt naar de achtergrond verdreven en mijn benen voelen instabiel aan als je je wijsvinger en middelvinger bij me naar binnen laat glijden. Met je duim bewerk je doelmatig mijn knopje. Terwijl de muziek naar een hoogtepunt wordt gebracht door de DJ, bereik ik schokkend mijn eerste, heerlijke, zalige orgasme in jouw armen.

Heel even geniet ik na van dit gevoel. Overal om ons heen staan mensen. Ze dansen of flirten of zoenen. Niemand heeft door wat we doen en ik wil meer. Ik maak je broek open en laat mijn hand naar binnen glijden om je erectie uit zijn benarde positie te bevrijden. Ik wil je in me voelen. Nu. Hier. Je ziet de uitdaging in mijn ogen en duwt me naar de hoek toe. Ik sla mijn been om je heen en je tilt me een beetje op. De stof van mijn string schuif je opzij en ik voel je zacht en warm tegen mijn spleetje aan drukken. Ik zoen je hongerig terwijl je langzaam bij me naar binnen komt.

Je begint me heerlijk te neuken op het ritme van de muziek. Steeds harder en steeds dieper stoot je in me. Zo geil heb ik nog nooit met iemand gedanst. Ik zoen je nek, je gezicht. Onze tongen dansen wild, mijn handen glijden over je lichaam en ik voel hoe mijn lichaam opnieuw op spanning komt. Ik kreun van genot en ik voel hoe je me steeds meer vult. Je stoot door en door, harder en harder tot ik met een gil een tweede orgasme bereik. Je stoot nog twee keer en met een luide kreun spuit je je hete zaad in me. We staan nog een paar momenten zo, heerlijk te tongen, voordat je je terug trekt.

We kijken elkaar speels aan. Ik corrigeer mijn kleding. Jij de jouwe. Je pakt een bierviltje en schrijft er iets op. Jasper, en een nul-zes nummer. Ik glimlach en steek het bierviltje dicht bij me. Reken maar dat ik je nog eens ga bellen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *