— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fantasie of niet?

Sluit je ogen even en denk je dan in dat…..

Je net de bel hebt gehoord. Je loopt naar de deur en doet hem open. Voor je kunt reageren sta ik al tegen je aan en duw je zonder pardon de gang in.

Ik pak je polsen vast en met m’n voet schop ik de voordeur achter me dicht. Je verbaasde uitroep smoor ik met een kus die dwingend en vastberaden is.

Zonder mijn grip op je polsen te verliezen duw ik hard m’n heupen tegen de jouwe. Ik trek je mee de woonkamer in tot ik je met je billen tegen de rand van de tafel klem zet. Ik duw door en je handen zoeken steun op het tafelblad achter je.

Nog steeds zoenend laat ik m’n handen langs je nek en door je haar gaan. Met mijn heupen stevig duwend tegen de jouwe geef ik je geen millimeter ruimte en duw met m’n knie je benen uit elkaar. Met één beweging trek ik het shawltje van mijn nek. Dat had ik voor een ander doel meegenomen.

Je handen verlaten het tafelblad om mij ook aan te kunnen raken maar ik duw je terug en begin de shawl voor je ogen te binden. Je wilt wat zeggen maar ik kap je woorden af met een “Ssssssshhht”.

Geblinddoekt voel je hoe ik je shirt los begin te knopen en ik laat het op de tafel vallen. Mijn handen glijden langs je rug en over je borst. Dan naar beneden. Langs je heupen naar de voorkant van je spijkerbroek om de hardheid in je broek al te voelen. Langzaam gesp ik je riem los en trek hem met één beweging uit je broek. Ik klap hem over je schouder en de koude gesp slaat tegen je rug.

Sissend stokt je adem maar ik streel glimlachend je eerste schrik weg. Mijn glimlach zie je niet, maar mijn lichaam voel je. Ik laat me op mijn knieën zakken maar houd één hand stevig op je buik om je te laten voelen dat ik niet wil dat je een stap verzet. Je luistert heel braaf en ik voel je ademhaling licht versnellen als je m’n handen langs je benen voelt gaan. Langs je liezen, langs de binnenkant van je dijen, nét je kruis omzeilend, plagend onder je ballen door naar achteren.

Ik maak je broek helemaal los en trek hem op je enkels. Nu heb ik vrij spel en het enige wat jij kunt doen is afwachten en voelen, alleen maar voelen en niets zien, niet afgeleid door andere dingen.

Ik streel langs je rillende, naakte lijf en je voelt mijn adem langs je lies glijden als ik je daar lik en m’n tanden zacht langs de binnenkant van je dij laat gaan. Je beweegt je kreunend naar me toe maar nog steeds weet ik je harde erectie te ontwijken. Ik pak je ballen vast die ik heel zachtjes ga te likken. Steeds hoger en hoger.

Ik houd je stevig in bedwang want je gaat steeds harder onder m’n handen kronkelen en na je lul helemaal natgelikt te hebben sluit ik m’n warme mond er stevig omheen. Ik weet niet wie er harder kreunt: jij of ik.

Je duwt mijn hoofd richting je keiharde lul maar ik sla je hand weg en je valt weer terug naar achteren, overgeleverd aan mij. Je hebt géén idee hoeveel ik het gemist heb, een lekkere harde pik om heerlijk af te zuigen en te voelen zwellen in m’n mond. En ik laat het ook niet merken maar kan mijn eigen gekreun niet onderdrukken en het kan me niet schelen ook.

Ik laat mijn handen stevig om je ballen geklemd terwijl ik mijn mond naar boven en naar beneden laat glijden. Ik glip met één hand om je pik heen en maak het draaien, zuigen en trekken tot één soepele ritmische beweging. Ik vergeet even alles om me heen en kletsnat geworden en zó geil dat het bijna pijn doet kan ik het niet laten om mijn natte kruis op de wreef van je voet te duwen.

Ik wil mijn handen niet van je loslaten en duw me steviger tegen je aan. Oohhh één duwtje en ik kan klaarkomen en mijn zuigen wordt gretiger en wilder. Ik kom weer tot mezelf als ik je ademhaling in hevig hijgen over hoor gaan en je gekreun aanzwelt. Je erectie ook, en ik besef dat je al bijna op klaarkomen staat.

Dat laat ik nog even niet gebeuren en ik verlaag onmiddellijk m’n tempo op het moment dat ik je bijna voel schokken. Een hevig protest van jouw kant laat me glimlachen en ik zucht omdat ik ook mijn eigen opwinding af moest breken. Ik lik en streel je in een lager tempo maar wel dwingend en niet te lief.

Langzaam kom ik weer overeind en mijn mond zoekt de jouwe, ik merk hoe opgewonden je bent en je duwt je tegen me aan. Je handen grijpen me bij m’n billen om me hard tegen je aan te drukken. Ik weet dat je me nu dolgraag wilt neuken en eerlijk gezegd moet ik me inhouden om er niet aan toe te geven. Ik ben zó geil en zó nat en zou op dit moment niets anders willen dan dat m’n kleren van me afgerukt werden en je me keihard nam.

Heel even duw ik met je mee en ook mijn hijgen en kreunen wordt harder. Het feit dat je nog steeds niets kunt zien windt me heel erg op. De tafel kraakt en ondertussen zijn je handen naar mijn borsten afgedwaald. Dáár ben ik erg gevoelig voor en ik voel m’n knieën knikken. Bijna wil ik toegeven. Maar als ik je nu laat gaan en ik laat mezelf gaan (en geloof me daar is nog weinig voor nodig) dan geef ik de controle uit handen en dát wil ik niet. Vandaag niet.

Vandaag heb ik het voor het zeggen, dus pak ik je handen vast en zet ze weer op de tafel. Ik streel je lijf en ga nog even door je haar, ik zak door m’n knieën en ik hoor je zuchten. M’n mond vindt je warme erectie weer of vindt hij mij? Heel langzaam zuig en masseer ik je weer tot ik je ademhaling weer hoor oplopen.

Ik lik en glij en laat mijn tong over alle gevoelige plekjes dwalen. Ik streel je dijen en je ballen en ik voel mijn eigen opwinding in alle hevigheid weer terugkomen. Je hijgt en kreunt harder en je bewegingen worden dwingender en ritmischer. Ik duw mezelf op je wreef, wil mezelf niet aanraken omdat ik dan mijn handen van jou los moet maken.

Ik duw harder en weet niet eens of je het doorhebt dat ik mezelf zo naar een hoogtepunt breng terwijl ik je gulzig afzuig. Ik beweeg steviger en ik voel je verstrakken. Ik trek mijn elastiek uit mijn haar, schud het los en leid je handen ernaartoe. Je weet wat ik lekker vind en gretig pak je strak m’n haar vast. Zo geef ik je meer controle over je bewegingen en je opwinding.

Je hoofd is naar beneden gewend alsof je het wilt zien. Maar je ziet niets. Je kan alleen voelen en je hijgt en gromt als je me harder en in je eigen ritme met je keiharde pik in m’n mond neukt. Sneller en sneller en sneller. Drijfnat en op het randje van klaarkomen laat ik mezelf zweven op het ritme en op het moment dat ik je voel opzwellen en kreunend hoor roepen laat ik mezelf ook gaan.

Kreunend en grommend vang ik elke druppel op die je verliest, soppend en met veel geluid. Ik probeer je niet te laten merken dat ik mezelf ook op een golvend orgasme laat gaan. Ik kreun omdat ik het zalig vind om je ontlading te voelen maar ook door mijn eigen orgasme dat, omdat ik hem een beetje onderdruk, heel diep en golvend is.

Je schokt nog na en ik laat je nog steeds niet los om het gevoel van puur genot niet af te breken. (En omdat ik écht nog niet op kan staan.) Ik houd je nog stevig maar toch zacht vast en glijd zachtjes heen en weer. Ik voel je zachter worden en stééds langzamer zuig ik aan je en lik je helemaal schoon.

Strelend met mijn handen langs je benen voel ik je knieën knikken en pas dan laat ik je uit mijn mond glippen. Je buigt je naar beneden om me te zoenen en ik zoen je terug maar laat langzaam mijn handen en mijn lijf van je afglijden. Eén streling en je voelt me niet meer.

Als je een zachte klik hoort besef je dat het de voordeur was die je hoort dichtvallen. Snel trek je de shawl van je ogen los en knippert tegen het licht. Je bent weer alleen. Achtergebleven met de geur van mijn parfum op je lichaam. En kramp in je benen. Een elastiekje op de grond.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *