— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De marathon, deel 1

Ik heb er jaren voor getraind, en nu is het dan zover: ik ga de marathon lopen. Goed voorbereid kom ik naar het startpunt, ruim op tijd en al mijn loopspullen bij me. Ik meld me aan, krijg mijn startnummer en een kleedruimte toegewezen. Voor ik me hier naar toe begeef, kijk ik echter nog eens goed rond. Ik zoek eigenlijk iemand, al is dat kans dat ik hem vind heel klein. Er lopen namelijk duizenden mensen rond, en daarbij weet ik niet eens goed wie ik moet zoeken.

Ik ken hem van een foto en zou zijn stem herkennen maar that’s it. Een onmogelijke opgave bedenk ik me. Teleurgesteld loop ik naar de kleedruimte. Ook hier is het druk. Met moeite bemachtig ik een vrij plaatsje en zet mijn tas op de grond. Het is een ongelofelijke heksenketel hier, en ik besluit me snel om te kleden en dan weer te maken dat ik weg ben.

Ik trek mijn trui uit en doe mijn loopshirt aan. Daarna doe ik mijn spijkerbroek uit en trek mijn sportbroekje aan. Wanneer ik ga zitten om mijn loopschoenen aan te trekken, bedenk ik me dat ik mijn startnummer nog had moeten bevestigen op mijn shirt. Bah.. dom! Ik buk me om mijn veters te strikken en trek daarna mijn shirt weer over mijn hoofd. Ik zit hier nu in mijn sportbh, maar niemand merkt me op. Iedereen is druk met zichzelf en ik pak het startnummer uit mijn tas.

Wanneer ik zit te hannesen met de speldjes, voel ik dat er iemand naar me kijkt. Ik kijk op en kijk recht in twee bekenden ogen. Ondeugend kijken ze me aan, en glijden daarna ongegeneerd over mijn lichaam. Ik kan niets anders doen dan terugstaren. Ik zie een bekend gezicht met een lekker lichaam daarbij. Hij is al volledig in loopoutfit en zit me op zijn gemak te bekijken.

Ik voel onmiddellijk geile spanning in mijn lijf en merk dat mijn tepels hard worden. Verdorie, dat zal hij toch niet zien zeker? Wanneer ik mezelf weer onder controle heb, doe ik net of ik hem verder niet opmerk en ga verder met mijn startnummer. Maar omdat mijn vingers ondertussen hevig trillen en ik er met mijn gedachten totaal niet bij ben, lukt het me niet om het nummer op mijn shirt te spelden.

Plotseling voel ik een stroomstoot door mijn lichaam gaan. Zijn vingers pakken de spelden uit mijn handen en maken behendig het nummer vast.

“Alsjeblieft”, zegt hij, terwijl hij me mijn shirtje teruggeeft. “Zo gaat het wat sneller”.

Hij geeft me een knipoog en blijft rustig naast me staan. Ik trek snel het shirtje over mijn hoofd.

“Bedankt”, zeg ik. “Ik was er even met mijn gedachten niet bij”.

“Nee, dat zag ik. Mag ik vragen waar je aan dacht?”, vraagt hij ondeugend.

“Dat kan je toch zeker zelf wel verzinnen?”, antwoord ik uitdagend, blij dat ik mijn natuurlijke fair weer terug heb.

“Mmmm.. misschien wel hetzelfde als ik.”

“Zou heel goed kunnen.”
“Zie ik je zo nog?”, vraagt hij dan. “Misschien kunnen we samen de warming-up doen?”

“Lijkt me spannend”, ga ik op zijn uitnodiging in.

Wauw, wat ziet hij er goed uit, bedenk ik me wanneer hij weg is. Ik heb het heet gekregen en volgens mij heb ik flinke blos op mijn wangen. Ik kan zijn aanwezigheid nog voelen en voel mijn huid tintelen. Ik blijf even zitten om mijn hartslag wat te laten zakken en even tot mezelf te komen. Ik bedenk me wat nu te doen. Ik ben geen type voor een slippertje, maar ik voel dat ik wat dat betreft nu niet meer zo sterk in mijn schoenen sta. Ik besluit een keer voor mezelf te kiezen en ik laat ‘het’ gewoon op me afkomen. Ik zie wel wat er gebeurd, kan mij het schelen…

Als ik de kleedkamer uitloop bedenk ik me ineens dat ik helemaal niet weet waar ik hem zal ontmoeten. Hoe moet ik hem nu terugvinden? Dat gaat nooit lukken, in deze drukte kan ik hem nooit meer vinden. Een gevoel van teleurstelling overvalt me. Net nu ik had besloten om mezelf over te geven aan mijn lustgevoelens, gaat het niet door. Balen!

Ik kijk nog wat zoekend in de rondte, maar het is echt niet te doen om hem terug te vinden. Dus besluit ik maar naar de start te lopen en daar in mijn eentje een warming-up te doen. Wanneer ik een paar passen heb gezet, voel ik ineens een paar handen rond mijn middel glijden. Wanneer ik verschrikt achterom wil kijken, hoor ik een stem in mijn oor. “Kom mee, deze kant op”.

Een hand trekt me mee, door de menigte en mijn gedachten schieten alle kanten op. Van verrassing, naar blijdschap, verbazing, en opwinding. Ik voel hoe mijn slipje nat wordt wanneer hij voor me uitloopt en me met zich mee trekt. Ik heb een goed zicht op zijn lekkere achterwerk in een strak sportbroekje. Wauw… wat een lekker lichaam is dit. Ik voel hoe de adrenaline door mijn lijf giert en ik vraag me af wat voor warming-up hij in gedachten heeft.

Ineens zijn we uit de drukte en bevinden we ons in een rustig stukje natuur. We lopen door wat bosjes en struiken heen en zijn dan op een open plek aanbeland. Het lijkt een picknickplek, met een houten tafel en een strook gras. Het ziet er hier rustig en vredig uit, zo’n verschil met de hectiek van daarnet. Je moet wel bekend zijn, wil je dit plekje kunnen vinden, maar de rust werkt bevrijdend op me. Plotseling staat hij stil en daardoor bots ik tegen hem op. Ik wil me verontschuldigen, maar voor ik iets kan zeggen heeft hij zich omgedraaid en me in zijn armen genomen. De woorden blijven in mijn mond steken en ik hou mijn adem in.

“Nu kan ik je eindelijk eens in je ogen kijken”, zegt hij. “Wat heb ik hier naar verlangd.”

Een moment kijken we elkaar alleen maar aan, mijn onregelmatige ademhaling suist in mijn oren. De erotische spanning is bijna tastbaar. Ik houd mijn adem in.

“Mag ik je kussen?”, vraagt hij dan.

Ik knik en sla mijn armen om zijn nek. Hij drukt zijn mond op de mijne en ik voel mijn benen slap worden. Wanneer ik zijn tong op mijn lippen voel, open ik mijn mond om zijn warme, geile tong binnen te laten. Ik verken zijn mond met mijn tong en voel warme stromen door mijn buik gaan. Mijn God, wat een lekkere man is dit! Mijn laatste restje zelfbeheersing gaat er vandoor.

Wanneer ik zijn handen over mijn rug voel gaan, doe ik hetzelfde. Ik voel zijn sterke schouderspieren en ga verder omlaag. Als ik zijn handen op mijn blote huid voel gaat er een siddering door me heen. Ik voel hoe ieder haartje van mijn lichaam rechtop gaat staan en mijn adem stokt wat. Mijn handen zoeken hun weg als vanzelf. Ik zoen alleen maar, ben even helemaal van de wereld en denk verder nergens over na. Heerlijk! Mijn handen gaan onder zijn shirt en ik voel zijn gespierde mannenrug. Ik kopieer zijn strelingen en geniet van de aanraking.

Omdat hij voelt dat ik nogal wankel op mijn benen sta, onderbreekt hij de kus en loopt naar de tafel. Ik voel zijn handen om mijn middel gaan en voor ik het in de gaten heb, tilt hij me op de tafel. Mijn oog valt op zijn tepels, welke hard zijn en duidelijk onder zijn shirt te zien zijn. De aanblik ervan geilt me enorm op. Ik heb zin om er mijn tanden in te zetten en ze te likken. Ik kan niet meer normaal denken, de hele sfeer ademt sex en ik ga ervan genieten. Voor één keer ga ik me overgeven aan puur en geil genot, en ik ga me er niet slecht over voelen.

Ik neem brutaal het initiatief en ga met mijn handen onder zijn shirt en trek deze omhoog. Hij begrijpt direct waar ik heen wil en trekt zijn shirt over zijn hoofd. Wow… wat een mooie torso staat hier voor me. Ik ga met mijn hoofd naar hem toe en geef een kusje op zijn gladde huid. Ik hoor hem kreunen. Hierdoor aangemoedigd, sla ik mijn armen om hem heen en ga met mijn tong over zijn huid. Zijn huid voelt warm aan en mijn warme, natte tong gaat op zoek naar zijn tepels. Ik voel zijn hand op mijn hoofd en hij drukt me tegen zich aan. Met mijn nagels kras ik langzaam over zijn rug en ik lik zijn lekkere harde tepels en zet er zachtjes mijn tanden in. Ik bijt en lik tot ze nog harder worden en nat zijn van mijn vocht.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *