— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

ENQUETE

Hoi allemaal,

Zoals jullie misschien hebben gelezen in de meest recente post van de redactie (editie 10) staat er dat er hard wordt gewerkt aan de toekomst van de website en dat er vernieuwing in de lucht hangt. Daar kom ik in het verhaal voor!

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Danique en ik loop momenteel afstudeerstage bij het moederbedrijf van Shespot, CLS Healthcare. Mijn afstudeeropdracht is om Shespot om te toveren tot een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige en vooral veilige omgeving voor alle gebruikers.

Om jullie, de gebruikers, wat beter te leren kennen heb ik een enquête opgesteld. Hiermee wil ik erachter komen hoe tevreden jullie zijn over Shespot en of er eventuele tekortkomingen zijn waar jullie tegenaan lopen. Uiteraard mogen jullie ook jullie wensen uiten voor de toekomstige website van Shespot.

De enquête is anoniem en duurt ongeveer 5 minuten om in te vullen. Het zou mij enorm helpen als jullie deze zouden willen invullen. Met de informatie die ik hiermee verzamel kan ik doelgericht aan de slag om een verbeterde website te bouwen!

Alvast bedankt en mocht je verder nog vragen hebben over mij of over mijn afstudeeropdracht, schroom niet om een mailtje te sturen naar: [email protected]

Hier is de link naar de enquête, klik hier.

Alvast bedankt!

Groeten,
Danique

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Ilse 07 nov 2022
  2. Scarlett 07 nov 2022
  3. Jacqueline 12 nov 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *