— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee mooie mannen en ik …

Ik heb een zwak voor mannen die zowel vrouwen als mannen om hun vinger weten te winden met hun blikken en zinnenprikkelende opmerkingen. Meestal zijn ze zich dusdanig bewust van hun seksualiteit en de kracht van zelfverzekerdheid dat ze zelfs niet bang zijn om, vrouwen én mannen, net niet onschuldig aan te raken. Vaak zijn ze in het bezit van een flinke dosis ‘spitse’ humor, net als homoseksuele mannen, maar ze missen de vrouwelijke trekken. Ik vind het dan ook een ongelofelijk opwindende gedachte om te vrijen met twee mannen die niet alleen mijn lichaam tegen zich aan willen voelen, maar ook elkaars. Mijn bloed gaat sneller stromen bij het zien van tongzoenende jongens. Van het idee dat ze mij aantrekkelijk genoeg vinden me bij hun spel te betrekken word ik ronduit hitsig.

Het heeft me in het verleden ook wel eens in de problemen gebracht. Ik voelde me meer dan aangetrokken tot een goede vriend van mijn toenmalige vriend en tijdens een studentenfeest werd het gevaarlijk duidelijk dat we moeite hadden van elkaar af te blijven. Want, als zo’n man de lucht doet zinderen met zijn seksualiteit, weet ik zelf ook donders goed hoe ik hierop in moet spelen. En juist omdat ons contact niet ‘mocht’ was de spanning tussen ons te snijden. Tot grote ergernis van mijn partner. Terwijl ik ze eigenlijk gewoon samen in mijn bed wilde.

Jaren later en net weer vrijgezel ontmoette ik via via een leuke jongen tijdens een avondje uit. Ik had op dat moment genoeg van relaties, maar behoefte aan de kick van sex zonder verplichtingen. Het klikte tussen ons en op het einde van de avond bevond ik me hevig zoenend met hem in de garderobe van het café en nog wat later in zijn bed. Op de een of andere manier besefte ik dat hij op zoek was naar een relatie en mijn eigen hart maakte eigenlijk ook een sprongetje van zijn liefdevolle aanrakingen. We kwamen dan ook als vanzelf tot het onthullen van onze geheimen, omdat het goed voelde open en eerlijk aan een eventuele nieuwe relatie te beginnen. Hij vertelde me schoorvoetend dat ik wel moest weten dat hij wel eens seksueel contact met een man had gehad.

Inmiddels waren Nick en ik al een tijdje samen en ik had de man met wie hij zijn homo-experimenten had uitgevoerd ontmoet. Roland bleek zo’n typische biseksuele man die ik hiervoor beschreef, aantrekkelijk en sexy, zeer seksueel ingesteld met duidelijk een behoorlijk libido. En dan ook nog in het bezit van prachtige blauwe ogen met lange wimpers. Alleen was hij niet op de hoogte dat ik wist van hun sexuele escapade.

Ik gebruikte tijdens een avondje uit met vrienden zijn onwetendheid om beetje bij beetje te laten merken dat ik persoonlijk erg van hem gecharmeerd was. Zoals ik al zei, ik weet zelf ook hoe in te gaan op toespelingen. Onder het toeziend oog van Nick en in het bijzijn van vrienden zorgde de alcohol ervoor dat we tegen het eind van de avond dicht tegen elkaar aan bij de bar hingen. De vluchtige aanrakingen werden duidelijk intenser en ik besefte dat ik hem in bed kon krijgen. Ik wierp een veelbetekenende blik richting Nick, die aan de andere kant van de bar stond te praten. Mijn hart klopte in mijn keel. Ik stond openlijk deze man, met wie hij sex had gehad, te versieren. Ik sloeg steels doch duidelijk mijn arm om Roland’s middel, trok hem tegen me aan, duwde m’n heupen tegen zijn bovenbeen en fluisterde in zijn oor dat ik het wist en dat ik het allesbehalve vervelend vond. Sterker nog, dat ik het een opwindend idee vond om deze twee mooie mannen samen te zien. Hij zei dat hij me niet geloofde, maar duwde ondertussen zijn been tegen mijn venusheuvel.

M’n hart bonkte en ik trilde van de adrenaline in mijn lijf. Ik overtuigde hem van het feit dat ik geil genoeg was de heren samen mee naar huis te nemen. Hij keek me aan, liet stiekem, tussen de andere mensen aan de bar, zij hand over mijn kont gaan en ademde warm in mijn nek. Hij kreunde zachtjes in mijn oor dat hij van dat soort voorstellen een stijve kreeg en keek vervolgens naar Nick die glimlachend het schouwspel had gadegeslagen. Ik vond het fantastisch dat hij het goed en zelfs lekker leek te vinden ons zo te zien en me die vrijheid gunde zonder jaloers te zijn. Ik knikte vragend naar hem en hij begreep me. We gingen met zijn drieën weg, onze vrienden verbaasd achterlatend. Ik voelde me ronduit stout. Het zou vanavond gaan gebeuren!

Thuis staken we kaarsjes aan en trokken een fles wijn open. Aan de ene kant realiseerde ik me dat ik dit zonder alcohol niet zou durven, aan de andere kant wilde ik helder genoeg blijven om het bewust mee te maken. Ik was onzeker en gaf dat ook aan. Ik was zelfs bloednerveus, hoe relaxed en gezellig de sfeer ook was. Ik was bang dat ik niet meer durfde. Nick opperde voorzichtig dat hij ook niet wist of hij kon aanzien dat ik met een andere man zou vrijen. Roland zei dat hij snakte naar een kus, dat we daarmee zouden beginnen en verder wel zouden zien. Als iemand wilde stoppen zouden we dat doen. Het was okay, de sfeer was goed en ik voelde me veilig in hun bijzijn. Dit was mijn leven, mijn vriend die erbij was, mijn keuze, mijn kans op de vervulling van mijn fantasie. Roland kuste Nick en toen hun tongen elkaar raakten stopte ik met nadenken.

Die eerste kus was geil. Ik hoorde hun ademhaling versnellen. Roland legde een hand in Nick’s nek en de andere op mij bovenbeen. In het kaarslicht zag het er net zo opwindend uit als ik me had voorgesteld. Ze kusten elkaar langzaam en Roland trok me ondertussen naar hen toe. Ik pakte hem bij zijn kin en draaide zijn hoofd in mijn richting. Met mijn tong gleed ik langs zijn lippen en ik was me ervan bewust dat ik een andere man zoende. Hij opende zijn mond en hapte gulzig. Nick kwam erbij en al gauw voelde ik twee tongen tegen m’n mond. Plagerig beet ik op hun lippen en ik trok Roland’s tong zachtjes met mijn tanden een stukje naar me toe.

Ik huiverde, voelde vier handen op mijn lichaam en geloofde bijna niet dat mij dit overkwam.
Ik legde mijn handen op hun kruizen en ontdekte twee erecties. Ze trokken hijgend hun shirts uit en kusten elkaar weer, handen gleden over hun borst. Ik begon Nick zijn riem los te maken en ze antwoorden door elkaar en mij langzaam uit te kleden onder constant kussen en strelen. Overal handen, overal aanrakingen. Roland zei dat ik prachtige tieten had en legde zijn mond om mijn ene tepel en zijn vingers om de andere. Ik keek Nick aan en zag pure lust in zijn ogen.

Ik bevond me liggend op de bank met twee schitterende mannen. Eén maakte mijn tepels hard met zijn vingertoppen, tongzoende me langzaam en dwingend, de ander gleed met zijn vingers langs mijn string, mijn dijen, mijn schaamlippen. Ik voelde hoe Nick het stof van mijn string opzij trok en voorzichtig proefde hoe het vocht langs mijn kut liep. Hij lachte plagend.

“Jezus, wat ben je lekker nat schat”, zei hij met zachte stem.

De string ging uit, hij likte, duwde mijn benen wat verder uit elkaar en likte weer. Ik kreunde, overweldigd door het gevoel door hen beide zo onbeschaamd aangeraakt te worden. Tongen, vingers, warme huid, warme adem. Een hand onder mijn kont, zachtjes trekkende vingers aan mijn tepel. Nick speelde met zijn tong tegen mijn clitoris en liet langzaam zijn vingers naar binnen glijden. Mijn spieren spanden zich eromheen en mijn adem stokte in mijn keel. Ik keek Roland aan, pakte zijn lul. Hij streelde met zijn hand tussen mijn billen en ik hield zijn blik vast terwijl ik schokkend een orgasme kreeg.

Roland pakte mijn haar in mijn nek en trok zachtjes maar vastberaden mijn hoofd naar achteren. Een warme kus. Nick schoof over me heen en hield me even vast.
We dronken wijn, praten en lachten even na toen de jongens elkaar geil aankeken. Ik werd wederom toeschouwer van een prachtig schouwspel van hun monden die een opgewonden kus deelden. Hun tempo nam toe. Roland duwde Nick achterover op de bank en knielde voor hem. Hij nam Nick’s flinke, erecte lul in zijn handen.

“Hmm, wat heb jij toch een lekkere vent, schat”, zei hij uitdagend tegen me. “Met een heerlijke grote, roze pik.”

Trillend hield ik het wijnglas in mijn handen. Ik was toch enigszins geschokt toen de stijve van mijn Nick tussen de lippen van Roland verdween. Pijpen was in die fase van mijn leven niet iets waar ik bergen ervaring in had en ik was altijd erg zelfbewust en onzeker als ik het deed. Hier keek ik toe hoe een vent duidelijk van wanten wist met mijn geliefde. Voor mij een bizar opwindende ervaring. Nick gooide kreunend zijn hoofd achterover, maar kwam vreemd genoeg niet klaar. Normaal had hij toch wel moeite zij orgasme uit te stellen. De niet geringe hoeveelheden alcohol in hun bloed zorgde ervoor dat we alle tijd konden nemen.
Hij duwde Roland na een tijdje van zich af die op zijn rug op de grond ging liggen. Nick nam voor hem plaats en boog voorover. Nu wist ik helemaal niet wat ik zag. Nick nam Roland’s penis in zijn mond en liet duidelijk zien dat dit niet de eerste keer was. Geen spoortje zenuwen te bespeuren. Ik voelde m’n schaamlippen opnieuw opzwellen, m’n huid tintelen. Ik kroop dicht tegen Nick aan en duwde mijn door bloed kloppende kut tegen zijn omhooggestoken billen. Met mijn ene hand streelde ik de gladde huid van zijn rug, voelde zijn spieren. Met de andere vingerde ik mezelf. Ik baande met mijn hand een weg omlaag en streek een vinger tussen zijn billen naar beneden. Ik duwde met mijn vinger voorzichtig tegen zijn anus en pakte toen zijn ballen vast. Nick kreunde en liet even Roland’s lul los.

“Ja schat, toe maar, pak mijn pik vast.”

Zijn erectie gleed door mijn handen. Nick reageerde, hijgde steeds zwaarder en sneller en spoot toen over Roland’s buik.

Voor die nacht bleef het hierbij. Het was laat en Roland zijn lichaam kon met de verdovende alcohol geen orgasme teweegbrengen. We dronken nog wat en hij merkte op dat hij hoopte dat we het nog eens over zouden doen.

“Ik wil jouw natte, geile kutje likken terwijl Nick me neukt.”

Inmiddels zijn we een hele tijd verder. We zijn allemaal getrouwd, Nick en ik, Roland en Danny, die hij een tijdje later zou ontmoeten. Ik weet niet of het zover zal komen dat we met zijn vieren op de bank belanden, maar ik hoop dat die laatste woorden nog een keer waarheid worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *