— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Rode hakken, deel 2

Na tien minuten komt Charlotte binnen. Ze loopt recht op je af. De meiden stoppen met strelen en lachen naar haar. ‘Meneer is er klaar voor’. Charlotte knielt voor je en likt behoedzaam aan je lid. ‘Ik weet niet of ik dit wil’ kerm je uit. Je vraagt om mij. ‘Het gaat er niet om wat jij wilt’ antwoord Charlotte. Ze laat je lid diep in haar keel glijden en kijkt me aan. ‘Hij is eerlijk hard en groot, ik zou hem wel willen rijden’ zegt ze. Ik lacht. Charlotte komt naar met toelopen. Langzaam ritst ze mijn spijkerbroek los. ‘Laat maar even voelen of je er klaar voor bent’. Haar vingers glijden in mijn slip. Ik ben ontzettend nat. De spanning is perfect opgebouwd. Ik ben één met mijn fantasie en in mijn slip is het een vochtige natte bende. ‘Jij bent er al helemaal klaar voor’ lacht Charlotte. ‘Jeetje, dit wilde je zeker al lang? Kom maar mee’.

Samen met Charlotte loop ik naar de volgende ruimte. Ik zie dat Sabine, Patricia en Rosalie je langzaam afdrogen. Ondertussen strelen ze je nek, oren en buik. In de ruimte die we betreden, staat een groot bed vol kussens. Boven het bed hangt een enorme spiegel. Maar ook aan de wanden zijn verschillende spiegels te vinden. ‘Vind je het te hoerig?’ vraagt Charlotte. ‘Je mag nu nog wisselen’. Maar ik vind de ruimte perfect. Charlotte helpt me uitkleden en ik ga op het bed liggen. ‘Nee schatje, je moet er natuurlijk wel ‘lekker’ bijliggen zegt Charlotte’. Ze legt wat kussens in mijn rug en zet mijn benen gekromd voor me. ‘Zo kijkt die zeeman recht in je kut als hij mag kijken’. ‘Want die explosie gaat in jou plaatsvinden’. Ik merk dat mijn hart klopt. Charlotte lacht. ‘Rustig maar. Hij is echt heel lekker’. Langzaam stopt ze nog een keer haar vingers in mijn kut. ‘Jeetje wat ben jij geil’ zegt ze als ze langzame cirkels om mijn clitoris draait. Dan trekt ze de vitrage rondom het bed dicht en rijdt een enorme passpiegel voor het bed.

Patricia en Rosalie komen binnen. Ze kijken naar de spiegel op het plafon en lachen naar me. Achter hen komt Sabine met je aangelopen. Ik kan alles zien in de spiegel. Je lid staat kaarsrecht. ‘Mag meneer zijn handboeien af?’ Sabine zet je voor de enorme passpiegel die voor het bed staat. Patricia en Rosalie staan achter je bij de deur. ‘Of zijn handboeien afmogen hangt af van de dame’ zegt Charlotte. ‘Wil je hem?’ Charlotte kijkt naar mij in één van de spiegels. ‘Dan moet je hem nu instrueren’.

Charlotte geeft me een knipoog en knielt voor je neer. Langzaam likt ze je lid. Je huivert zie ik. ‘Neem eerst zijn blinddoek’ zeg ik. Als Sabine je blinddoek losknoopt zie ik je knijpen met je ogen. Je kijkt verschrikt in de spiegel. Je kijkt naar Sabine naast je. Dan naar Charlotte die behoedzaam aan je pik zuigt. Charlotte kijkt lachend naar je op. ‘Dag stuk, ben jij die man die zo geilt op rode hakken?’. Ik zie een schok door je heen gaan als je ook de naakte Patricia en Rosalie ontdekt. Ze komen uitdagend naar je toe gelopen en beginnen je weer te strelen en kussen.

Ik voel vocht uit mijn kut sijpelen. Jeetje, wat ben ik nat. ‘Doe zijn handboeien af en zorg dat hij de laatste test doorstaat’ zeg ik. Ik zie dat Patricia je ontdoet van je handboeien en je rechterhand naar haar kut brengt. Rosalie pakt je linkerhand en brengt die naar haar kut. Sabine streelt je lippen en Charlotte likt gretig aan je lul. Waarom begrijp je niet hoe je contact met mij moet maken? Er hangen spiegels genoeg in deze kamer! Maar je bent van deze wereld lijkt het. Je laat je meevoeren door de vier vrouwen die je gek maken.

‘Hij is er klaar voor’ zegt Charlotte. Ze staat op en rolt de passpiegel weg. Met één ruk trekt ze het gordijn weg. ‘Neuk deze vrouw ik gebied het je’ zegt Charlotte. Je kijkt wat bedremmeld naar me. ‘Nu’ zegt Charlotte en duwt je op bed. Nog geen fractie van een seconde later voel ik je enorme pik binnenkomen. Ik kreun en stoot mijn lichaam hard tegen je aan. ‘Help hem even’ zegt Charlotte. Ik kijk haar verbaasd aan. Ik dacht dat inmiddels aan al mijn verzoeken is voldaan.

Ik weet niet dan ook niet wat er gebeurt. Maar even later voel ik handen op mijn borsten, tussen mijn benen en in mijn kruis. ‘Laat hem haar zo hard mogelijk nemen’ hoor ik Charlotte zeggen. ‘Je kust haar vol!’, ‘schuif je lul zo diep mogelijk in haar’. Ik voel hoe de aanmoedigingen je gek maken. Je kreunt, je stoot. Ik voel hoe het vocht uit mijn kut op bed gutst. Het doet pijn maar eigenlijk is het ook wel lekker. Ik voel hoe je hard heen en weer beweegt. Zo hard ben ik nog nooit genomen.

‘Ze is heel geil’ zegt Charlotte. ‘Probeer het maar’. Ik voel hoe je van me af wordt gehaald. Ik wordt op mijn buik gerold en even later wordt mijn anus zacht gemasseerd met een gladde vloeistof. Ik begrijp dat dit glijmiddel is en ik huiver. ‘Ik denk niet dat hij past’ jammer ik. ‘Stil dame’ zegt Charlotte. Je krijgt ook geen pik. Die is te groot. Ontspan je!’. Ik zie in de spiegel dat Patricia je langzaam streelt. Je kijkt verbijsterd toe. ‘Stop je vinger in haar kont’ zegt Charlotte. Je doet onmiddellijk wat gevraagd wordt en ik voel hoe je vinger bij me naar binnen glijdt. ‘Nu een zacht ritme zeeman’ moedigt Charlotte je aan. Ik merk dat je het moeilijk vindt nu Patricia je lid zachtjes in haar mond genomen heeft. ‘Nee Patricia, niet doen zegt Charlotte. Hij moet in haar!’ Je wordt op je rug gelegd en ik naast je. Warme handen strelen mijn borsten. Warme handen strelen jouw lies.

‘Een rode voor de dame’ zegt Charlotte als ze me een dildo toont. ‘Deze past dat weet ik zeker’. Maar eerst warm jij haar kutje nog verder op’ zegt ze tegen je. Even later lig ik met mijn benen over de rand van het bed. Jij moet voor me knielen. Je likt en zuigt gulzig aan mijn kut. Je vingers verdwijnen erin en komen weer terug. Ik zie hoe Patricia je aanmoedigt. Ze streelt je in je nek. Ik voel Rosalie haar lippen om mijn tepel. Charlotte kijkt me aan. ‘Je gaat zelf ook een orgasme beleven zoals je dat nog niet eerder gehad hebt lacht ze’. Ik zucht, ik steun, ik gil en hijg. Dan moet ik op je gaan zitten. ‘Neuk hem’ zegt Charlotte. Ik doe wat me gezegd wordt want oh, wat is dit lekker. Even later voel ik hoe Charlotte langzaam de dildo in mijn kont stopt. ‘Harder zeeman’ moedigt ze aan. Ik zie hoe de ander meiden de kamer verlaten. Langzaam beweegt Charlotte de dildo in mijn kont. ‘Nu je vinger van achter in haar’ zegt ze. Ik voel hoe de dildo verdwijnt en hoe je vinger het ritme overneemt. Ik ben nat, ik ben glad, ik ben één en al beschikbaarheid.

Ik ben nu niet meer te houden. Ik wil komen. Ik wil je sperma in me voelen. ‘Kom in me’ gil ik. HARDER! Ik zie de paniek in je ogen. Je bent niet meer op deze wereld. Je steunt kreunt. Je hijgt. ‘Ga door met bewegen’ zegt Charlotte. Ik zie dat ze de kamer uitloopt. NEUK HAAR! Je stoot nog een paar keer diep in me. Ik kreun en kom. Ik voel hoe je handen zich om mijn borsten sluiten. Ik hijg en roep ‘ik kom, ik kom’. Tranen rollen over mijn wangen. Ik voel hoe je me vol spuit.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *