— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Scheve schaats?

Voor het winterseizoen heb ik me met mijn vriendin ingeschreven voor een schaatscursus op de plaatselijke kunstijsbaan. We kennen elkaar al sinds de middelbare school. We wonen in dezelfde wijk, hebben mannen die het goed met elkaar kunnen vinden en kinderen die zo’n beetje op punt van uitvliegen staan.

We zijn de oudste van het schaatsgroepje. De meesten zijn ongeveer in de leeftijd van onze eigen kinderen en studeren nog. Willen wij nog wel eens een grappige opmerking maken of een beetje met onze trainer dollen; de jongeren zijn bloedserieus en lijken voor goud te gaan.

Onze trainer is een serieuze en verlegen jongeman. Wanneer ik hem zie schaatsen of wanneer hij ons de techniek uitlegt, moet ik onwillekeurig naar hem kijken en voel ik sympathie voor hem. Zijn schuchterheid is volkomen contra aan zijn mooie slanke lijf en krachtige manier van schaatsen.

Mijn vriendin en ik proberen zoveel mogelijk samen met de fiets naar de ijsbaan te gaan. Maar vandaag heeft ze op de valreep afgebeld en eigenlijk heb ik daarover een beetje de pest in. Ik spoed me naar de ijsbaan. Onderweg gaat het licht regenen; jakkes. Dat kan er ook nog wel bij! Met de schaatsles wordt het niks. Het ijs is zacht en ik maak in een bocht een rare schuiver waarbij ik languit over het natte ijs ga.

Wanneer de les afgelopen is, is demiezer overgegaan in een plensbui. Ik heb geen regenkleding bij me en krijg het idee dat de goden tegen mij samenspannen. Het ziet er ook niet naar uit dat het snel droog zal worden dus ik spring op mijn fiets en spoed mij naar huis.

Het stoplicht staat op oranje en als ik de kruising op rij en extra aanzet, zie ik het nog op rood springen. Ik bereik veilig de overkant maar schrik me rot wanneer ik met een luide knal mijn achterband lek rijd. Ik ben te verbouwereerd om te vloeken. Lopend is het zeker nog een halfuur naar huis en ik heb geen mobiele telefoon bij me waarmee ik het thuisfront kan vragen me op te halen.

Dan stopt er een fietser naast me in wie ik direct mijn schaatstrainer herken. Hij groet me verlegen glimlachend. Zijn haar druipt van de regen en zijn bril is beslagen. Hij vraagt of ik nog ver moet. Hij woont vlakbij en biedt aan mijn band te plakken. Van zijn aanbod maak ik dankbaar gebruik. Het regenwater heeft mijn trainingsjack inmiddels doorweekt en ik voel de koude straaltjes over mijn rug lopen.

Zijn huis is inderdaad vlakbij. Hij opent de deur en tilt mijn fiets de trappen op naar zijn appartementje. Het is een echte studentenwoning. Eén kamer, een keukentje met douche en een Frans balkonnetje. De inrichting is sober en netjes. De fiets zet hij omgekeerd op het tapijt.

Hij ziet dat ik huiver van de kou. Zelf is hij ook drijfnat. Hij stamelt een voorstel om iets droogs aan te trekken. Hij heeft nog wel een joggingpak voor me en zal wel even op de gang wachten. Ik mag ook een warme douche van hem nemen. Wanneer ik hem aankijk gaat er een scheut door mijn onderbuik. Wat er dan met me gebeurt weet ik niet. Ik geef hem een aai over zijn natte haar en in een impuls trek ik zijn jack en trui uit.

Ik ontkleed ook mezelf. Ik aarzel even; er verschijnt een blos op zijn gezicht, maar ik knijp mijn ogen een beetje toe en knik uitnodigend. Hierna trekken we zwijgend elkaar shirts uit en vervolgens onze broeken. Ik draai me om en hij maakt mijn bh los en rolt mijn slip naar beneden. Dan draai ik me weer terug en trek zijn onderbroek uit. Zijn spierwitte lichaam, slank, bijna mager, steekt schril af tegen mijn door de zonnebank streeploos gebruinde lijf.

We zwijgen en stappen samen onder de douche. Het warme water laten we over onze lichamen lopen. Mijn hart bonst en ik vraag me af wat hij van mij denkt. Ik begin zijn rug in te zepen en masseer ondertussen zijn nek en schouders. Dan draaien we ons om en hij zeept vervolgens mijn rug in. Een beetje hees fluister ik dat hij me ook verder mag inzepen.

Hij komt tegen mij aanstaan en ik voel zijn geslacht tegen mijn billen. Hij zeept me langzaam in; te beginnen bij mijn gezicht, vervolgens mijn hals en schouders. Wanneer hij mijn borsten inzeept lijkt het of hij bang is me aan te raken. Hij wijkt snel uit naar mijn buik. Dan zakt hij door zijn knieën en wast mijn billen en benen om bij mijn voeten te eindigen.

Hij zegt niets maar geeft mij de zeep terug en gaat nu op zijn beurt met zijn rug naar mij toe staan. Ik herhaal het ritueel en zak langzaam af naar zijn onderlijf. Ik masseer daarbij zijn lid met zeep en voel het overeind komen. Rustig zeep ik hem verder in. We kijken elkaar niet aan; alsof we ons voor elkaar schamen. We drogen elkaar zwijgend af. Ik gloei en voel mijn hele lichaam tintelen. De witte huid van de trainer kleurt roze.

Hij kijkt me vragend aan. Ik voer hem naar het bed en duw hem zachtjes achterover. Ik pak zijn lid en masseer het langzaam. Hij laat het toe en blijft rustig liggen. Zijn lid zwelt en ik hoor hem zachtjes kreunen. Rustig ga ik verder en merk alleen aan zijn ademhaling dat hij richting een hoogtepunt gaat.

Dan trek ik zijn voorhuid helemaal naar achteren en omsluit zijn eikel met mijn lippen. In dezelfde cadans beroer ik met mijn tong en lippen het puntje van zijn lid en masseer zachtjes zijn ballen tot zijn zaad zich met kracht naar buiten perst en deels in mijn mond en deels over mijn gezicht stroomt. Ik richt me op en hij kijkt me dankbaar aan terwijl hij in een zucht fluistert dat het heerlijk was.

Dan stamelt hij wat, en ik moet hem vragen wat hij zegt. Zijn gezicht kleurt rood tot in zijn hals wanneer hij vraagt of ik hem wil leren hoe hij mij verwennen kan. Ik glimlach; natuurlijk wil ik dat. Ik laat me op mijn rug op het bed zakken, spreid mijn benen, neem zijn gezicht tussen mijn handen en stuur het naar mijn kutje.

Daarop pak ik zijn handen en leg die over mijn borsten. Al is hij misschien onervaren, de bedoeling is hem duidelijk en hij leert snel. Zachtjes kneedt hij mijn borsten en likt hij mijn klitje. Ik heb bijna geen geduld meer en ben uit op een orgasme.

Dan vraag ik hem zijn vingers bij me naar binnen te brengen terwijl ik zelf mijn klitje masseer. Even later komt ook bij mij de ontlading en ik zie bij hem een gelukzalige grijns op zijn gezicht verschijnen.

Voor een eerste les is dit geen slechte beurt en ik verheug me al op volgende week.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *