— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Netwerken

Of ik zin heb om een netwerkbijeenkomst bij het bedrijf waar je werkt bij te wonen? De e-mail met je uitnodiging verrast me enigszins. Heel even denk ik na, want tijd is op dit moment een schaarse factor een m’n leven. En om dan een hele dag van kantoor weg te zijn? Aan de andere kant: zo’n bijeenkomst biedt natuurlijk prima mogelijkheden om contacten op te doen en bovendien is ’t een uitgelezen gelegenheid om jou weer eens te zien. Ik besluit me toch maar aan te melden.

We kennen elkaar al een aantal jaren – je was m’n baas – maar sinds een dik jaar bestaat er een ongekende seksuele spanning tussen ons. Het feit dat er een flink leeftijdsverschil tussen ons zit en dat we allebei een relatie hebben, maakt de spanning des te groter. Ik heb me er lang tegen proberen te verzetten, maar die moed heb ik inmiddels opgegeven. Je bent gewoon onweerstaanbaar. ’t Begon met een spannend sms-je, maar inmiddels sturen we elkaar met de regelmaat van de klok sms-jes en e-mailtjes waarin we onze spannendste fantasieën met elkaar delen. En heel af en toe geven we toe aan onze lusten. Dan boeken we een middag een hotelletje of treffen we elkaar na werktijd op kantoor.

’s Ochtends sta ik vroeg op om me klaar te maken. Ik wil er op m’n best uitzien. Lekker douchen, uitgebreid scheren, m’n haren mooi in model – ik weet hoe gek je bent op m’n lange haren – lekker geurtje op, zakelijk maar mooi vrouwelijke kleding aan. Ik ben er klaar voor. Als ik in de auto zit, op weg naar je kantoor, krijg ik al kriebels. Lekker muziekje op, ’t zonnetje schijnt. Een ding weet ik nu al zeker. Je ziet er fantastisch uit, zoals altijd.

Ik word opgevangen door een van je collega’s. Even een kop koffie en bijpraten. Dan zie ik je staan. Keurig geven we elkaar een hand. Leuk je te zien! Dat is een van de ongeschreven regels van het spel: in het openbaar gedragen we ons zakelijk. Dan begint de bijeenkomst. Ik zoek een plekje in de zaal. Tijdens de plenaire sessie kan ik je net vanuit mijn ooghoek gadeslaan. Wat ben je toch aantrekkelijk. Ik voel een lichte opwinding in m’n buik, maar probeer me toch te focussen op de lezing. Ik ben immers niet voor niets gekomen.

Het middagprogramma bestaat uit netwerken. Ik zie je nergens meer, maar vermaak me prima. Heb interessante gesprekken en leer veel mensen kennen. Absoluut een toegevoegde waarde deze dag. Dan opeens krijg ik een berichtje: Waar heb je zin in? Je verrast me een beetje, want ik had niet gedacht dat je vandaag tijd zou hebben hiervoor. Mijn antwoord is kort maar krachtig: In jou!

Ik verexcuseer me bij de organisatie. Spoedgevalletje. Ik moet weg. In de auto boek ik snel een hotelkamer en rij er linea recta naar toe. Ik stuur je een berichtje met de route. Je kunt er in ongeveer een half uurtje zijn. De kamer is klein, maar prima. Ik laat alvast het bad vollopen. Hmmm. Ik kan niet wachten tot je er bent. Dan wordt er op de deur geklopt. Eindelijk. We proberen al zo lang een middag te plannen, maar elke keer valt onze afspraak in het water door overvolle agenda’s.

Je hebt wijn meegenomen. Gretig zoenen we elkaar en ik druk m´n lijf stevig tegen jou aan. Ik voel hoe opgewonden bent, nu al. We trekken elkaars kledingstukken uit, alsof ons leven er van afhangt. Ik wil even kijken of het bad al volgelopen is, maar die kans geef je me niet. In het voorbijlopen pak je me stevig bij m´n haren en trek je me tegen je aan. Je staat achter me, je harde paal drukt achter tegen m´n billen aan. Teder zoen je me in m´n nek, m´n hals en stevig masseer je mijn borsten. Heerlijk.

We belanden op bed, al kronkelend over elkaar heen. Wat heb ik hier naar verlangd. Jouw warme, zongebruinde lijf tegen dat van mij aan. Je grote handen over m’n rug, m’n billen, m’n borsten. Eerst toch maar in bad? Even ontspannen onder het genot van een wijntje? Op weg naar de badkamer kom ik achter je staan en neem je pik stevig beet. Terwijl je me niet kan zien, trek je ik af. Een voorproefje op dat wat komen gaat.

Het warme badwater helpt ons ontspannen, na alle drukte van de afgelopen weken. Langzaam beginnen we elkaar te strelen. Ik kom bovenop je zitten en zoen je op je mond. Onze tongen vinden elkaar, je handen glijden over mijn natte lichaam. Van mijn borsten naar beneden. Je vingers strelen m’n lipjes en vinden hun weg langs mijn piercing naar m’n klitje. Ik ben behoorlijk nat en dat komt niet alleen door het badwater. Dan laat ik me terugzakken in het water en bekijk je van een afstandje. Wat ben je toch een gruwelijk lekkere, sexy vent.

Je stijve pik steekt precies boven de waterspiegel uit. Dat brengt me op een idee. Ik trek je benen wat verder uit elkaar en kom op m’n knieën voor je zitten. En terwijl jij lekker achterover geleund in bad ligt, neem ik je pik in mijn mond. Heel zacht en teder laat ik je pik in en uit m’n mond glijden, terwijl mijn vingers je ballen en het plekje tussen je ballen en je sterretje strelen. Met mijn tong draai ik rondjes rond je eikel. Aan je kreunen te horen bevalt het je wel.

Eenmaal uit bad, ploffen we – een beetje loom geworden van het warme water – op bed. Je gebiedt me op mijn buik te gaan liggen en te ontspannen. Ik laat me graag verrassen door dat wat komen gaat. Met je nog gloeiende lijf kom je bovenop me liggen. Voorzichtig wrijf je mijn lange haren langs m’n gezicht en begin je me kussen en te likken. Vanuit m’n hals en nek steeds lager. Je tong laat geen plekje van mijn lijf onberoerd. Rug, billen, bovenbenen, kuiten en weer langzaam terug omhoog. Het lekkerste bewaar je tot het laatste en ik hunker naar dat wat komen gaat. Enerzijds ongeduldig naar het moment dat je met je tong m’n kletsnatte kutje likt. Anderzijds kan ik geen genoeg krijgen van je grondige aanpak. Voor het eerst sinds onze eerste date vorig jaar, voel ik me volledig relaxed.

Voorzichtig trek je m’n benen iets verder uit elkaar. Je likt de binnenkant van m’n dijen, steeds hoger. Met je warme tong lik je eerst voorzichtig mijn vanmorgen nog grondig geschoren lipjes, mijn klitje en vervolgens verdwijnt je tong in mijn natte grotje. Wat is dit lekker! Dan raakt ’t puntje van je tong m’n sterretje. Het begint me te duizelen en het is alsof ik sterren zie: wow, wat een heerlijk gevoel.

Ik ben nu super geil. Ik wil genomen worden. Hard, stevig, meedogenloos. Maar ik weet me te beheersen. Ik wil immers nog wat langer van je genieten deze middag. Nu zijn de rollen omgedraaid. Je ligt op je rug en ik zit op m’n knieën tussen jouw benen. Je harde lul blijft m’n aandacht trekken. Hij is prachtig. Tijd voor mij om jou te verwennen met een zachte massage. Vanuit je voeten werk ik m’n weg naar boven, maar ik stop als ik met mijn vingers in de buurt van je mannelijkheid kom. Dan een zoen op je mond. Je doet je ogen dicht en geniet zichtbaar van mijn handelingen. En ook je ademhaling wordt steeds zwaarder.

Met m’n tong volg ik m’n weg over je lichaam naar beneden. Dan opeens lik ik met m’n natte tong je lies. Even stokt je adem. Ik weet dat dit een van je gevoeligste plekjes is. Ik neem je pik tussen m’n grote borsten en trek je tussen m’n borsten af. Vanuit je positie kun je net zien wat er gebeurt. Je bent dol op m’n grote borsten en in een van je berichtjes heb je me verteld hoe geil je dit zou vinden. Ik zie het in je ogen.

Genoeg geplaagd, tijd voor echte actie. Ik ga bovenop je zitten, precies op je harde paal. Maar je mag me nog niet nemen. M’n lipjes zijn gezwollen en staan open. Precies genoeg om je pik tussen m’n kletsnatte lippen te laten glijden. Dit is zo lekker: bij elke beweging raak je met je pik heel intens m’n klitje. Grrr.

Maar dan wil je zelf het heft in handen nemen. In een ruk gooi je mij van je af en duwt me met m’n rug stevig op de matras. Je komt bovenop me liggen en ik voel je pik tegen m’n kutje aan duwen. Ik wil niets liever dan nu genomen worden. Je kunt blijkbaar gedachten lezen want in een keer stoot je die mooie harde lul, diep in m’n kutje. Een flinke kreun ontsnapt aan m’n lippen. In een stevig tempo begin je me met lange halen te berijden. Ik trek m’n benen op en duw met m’n hakken in je rug. Dit is goddelijk.

Dan draaien we ons weer om: ik bovenop. Ik ga goed rechtop zitten zodat ik je diep in me voel en volg hetzelfde tempo van daarnet. M’n borsten met onwijs harde tepels steken fier vooruit. Ik neem je handen en leid ze er naartoe. Je hebt nu een prima uitzicht over m’n kale kutje met daarin jouw pik en m’n grote borsten die op het ritme van ons neuken mee op en neer bewegen. Dit moet waanzinnig geil uitzien, tenminste als ik jouw reacties mag geloven.
Even houd ik stil en laat ik me van je afglijden. Je kijkt me vragend aan.

Ik heb een plannetje. In een keer neem ik je pik diep in m’n mond. Terwijl ik je pijp, proef ik m’n eigen geil. Je bent zichtbaar en hoorbaar verrast en duwt je bekken nog verder naar voren zodat je pik bijna helemaal in m’n mond verdwijnt. Vervolgens neem je m’n heupen vast en draait deze naar je toe. Voordat ik het inde gaten heb, verwennen we elkaar in standje 69. Ik krijg ’t er helemaal warm van. Je likt m;’n klitje als een bezetene: afwisselend lange, stevige halen en dan weer korte zachte likjes. En af en toe verdwijnt je tong in m’n natte kutje. Je maakt me helemaal gek. Maar ik wil nog niet klaarkomen. Dus even een korte pauze. Nog nahijgend en licht bezweet drinken we een paar slokken wijn. ‘Per ongeluk’ knoei ik wat wijn, die vanuit mijn mond, langs mijn hals en borsten naar beneden sijpelt. Gulzig lik je ’t op, waarbij je een voor een mijn tepels in je mond neemt. Je likt, zuigt en bijt er zachtjes in. Ik kan maar geen genoeg van je krijgen.

Dan trek je me aan mijn benen richting de rand van het bed. Je wil me doggystyle. Ik maak geen bezwaar. In tegendeel. Dit blijft een van m’n favoriete standjes. Je handen nemen m’n heupen stevig beet en je neukt me achterlangs, eerst rustig maar al snel voer je het tempo op, waarbij je je telkens wat meer terugtrekt uit m’n kutje om vervolgens weer nog dieper in me te stoten. Met je vingers masseer je tegelijkertijd m’n keiharde klit. Ik wil dat je me nu nog harder neemt. Je pakt me bij m’n haren en doet wat ik je vraag. Af en toe haal je je pik hierbij even uit m’n kut om ‘m langs m’n klitje te laten glijden. M’n borsten bewegen mee op ’t tempo. Ik ben nog nooit zo lekker genomen door een man!

Dan verwisselen we weer van standje. Ik lig op m’n rug en jij zit op je knieën tussen m’n benen. Zo ga je verder met me te neuken. Wederom diep en stevig. Ongelooflijk hoe je dit volhoudt. Een van je ultieme fantasieën is om toe te kijken hoe ik mezelf verwen. Dit is ’t uitgelezen moment. Terwijl je me neukt en van bovenaf een prima zicht hebt op mijn opengesperde kutje en lipjes, laat ik m’n vingers langs m’n klitje glijden. Je ogen beginnen nu nog harder te stralen. En op de tempo waarmee je me neemt, vinger ik mezelf totdat ik bijna klaarkom. Maar dat mag ik niet van jou. Jij wilt ’t zelf afmaken. Afwisselend masseren je vingers en je pik m’n klitje, totdat ik heerlijk klaarkom. M’n spieren trekken zich samen rond jou genotsstaaf.

Ik wil nu nog maar een ding. Onze ultieme fantasie waarmaken. Ik hoef je niks te zeggen, want je hebt al lang begrepen wat ik wil. Je loopt naar het nachtkastje en haalt de fles glijmiddel tevoorschijn. Met het goedje begin je eerst m’n sterretje te masseren. Met je duim draai je rondjes er omheen en voorzichtig laat je een vinger bij me naar binnen glijden. Wat is dit lekker. Na een vinger volgen er meer. En dan is jouw pik aan de beurt.

Ik neem wat glijmiddel op m’n hand en masseer je lul er mee in. Dan draai je me terug op m’n knieën en kom je achter me staan. Met ’t topje van je eikel masseer je m’n kontje nog een keer goed, waarna je voorzichtig je pik bij me naar binnen schuift. Het is de eerste keer dat ik in m’n kontje wordt geneukt en even doet ’t pijn. Maar you’re the best. Je streelt m’n rug en zij met je vingertoppen en laat me al snel weer ontspannen, waardoor je helemaal bij me naar binnen kunt.

Je schreeuwt het uit van genot. En dan begin je voorzichtig op en neer te bewegen. Ik voel je ballen af en toe langs ‘m billen glijden. Nu ik eenmaal ontspannen ben, geniet ik van elk moment. Langzaam voer je het tempo op, maar je bent wel ongelooflijk voorzichtig met me. Wat ben je een kanjer. Je gaat steeds sneller en ik voel dat je bijna gaat klaarkomen. Opeens trek je je uit me terug en draait me snel om. Vlak voor m’n ogen trek je jezelf af en schokkend kom je klaar. Je zaad spuit je over m’n grote borsten heen. Wow.

Met je vingers smeer je je zaad nog verder uit over m’n lijf. Ik kan het niet laten om je hand vast te pakken en een voor een je vingers af te likken. Wat een feest is dit. We hebben nog ruim een half uur voor we moeten gaan. We gaan nog lekker even tegen elkaar aanliggen, nog even genieten van de magic. Dan moeten we ons douchen en helaas afscheid nemen. Een ding weet ik zeker. Dit krijgt een vervolg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *