— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De toneelspeler

Met een glas kersenwijn in mijn hand rek ik me uit om de stijfheid van twee uur op een houten bankje te verdrijven. Het is volop zomer en zojuist is de openluchtvoorstelling bij het fort afgelopen. Ik heb genoten van de rol die je speelde. Het is donker rondom het fort maar de locatie is gezellig verlicht en hier en daar knappert een vuurtje. Het ensemble dat ook aan de voorstelling meewerkte speelt vrolijke muziek. Dan komen een voor een de spelers aanlopen. De meesten nog in hun kostuum en volop in de schmink. Ik weet dat jij nog even op je zult laten wachten. Jaren geleden heb je geleerd dat het not done is om in je in kostuum en schmink onder de gasten te begeven. Ook niet voor amateurs. Ik probeer niet te smachtend de kant van de kleedkamers op te kijken. Ik heb zo juist twee uur naar je zitten kijken en ik wil meer, maar niemand mag het merken. Gelukkig heeft je vrouw besloten pas naar de voorstelling van morgen te komen.

Je bent geweldig als jij je overgeeft aan je grote liefde voor het toneel. Je straalt dan een energie uit die rechtstreeks naar mijn klitje kruipt. Dat was twintig jaar geleden zo toen ik als tienerdochter van de regisseur om je heen hing en dat is nu we minnaars zijn nog steeds zo. Voor aanvang heb ik wat over het fort gewandeld en een heerlijk verborgen stukje bos gezien. Ver weg genoeg van de activiteiten, maar spannend genoeg. Nu maar hopen dat je durft. Ik beweeg wat mee met de muziek en dan krijg ik je ineens in het oog. Met jeugdige tred met een oude spijkerbroek en dito shirt aan kom je op me af. Vele malen mooier dan die nette kostuums waarin ik je meestal tref.

Ik kus je op beide wangen, net iets te dicht bij je mond om nog onschuldig te zijn. Ik ruik de geur van de schmink nog vaag om je heen hangen. Het werkt lustopwekkend. We babbelen wat over de voorstelling maar het is wat gemaakt en gespannen. Ik vraag of je een stukje mee gaat lopen. Na om je heen te hebben gekeken of je niet gemist zal worden knik je. We lopen naast elkaar richting het bos. Zodra we door het donker zijn omringd grijp je mijn hand en trek je me tegen je aan. Een zucht ontsnap ons vlak voordat onze lippen en tongen elkaar vinden. We zoenen terwijl jouw handen over mijn rug wrijven en ik door je haar streel.

Na enige tijd maak ik me van je los en trek je mee naar het beschutte plekje in het bos wat ik eerder had gevonden. In de verte horen we nog zachtjes de muziek en het geroezemoes van stemmen. Af en toe klinkt een lach boven het geluid uit. Het besef dat op maar een paar honderd meter tientallen mensen staan te feesten maakt het spannend. Ik trek je tegen me aan en even voel ik je twijfelen . Maar als ik je zacht begin te zoenen en mijn heupen tegen je aan beweeg kijk je nog een keer om je heen en legt me dan zachtjes op de grond. Het mos is zacht maar er prikt een enkel takje in mijn rug. Je knoopt je broek los en stroopt mijn rok omhoog. Je kan niet te lang weg blijven.

Je duwt mijn string opzij en kreunt als je voelt hoe nat ik ben. “Geil kreng”, fluister je lachend en ik kijk je grijnzend aan. Je duim strijkt langs mijn klit en je vinger dringt mijn natte kutje binnen. Je weet wat ik lekker vind en dit keer doe ik niet mijn best om me in te houden maar laat het genot in golven over me heen komen. Ondertussen zoen je me. Je weet hoe ik kan gillen als ik klaarkom en dat geluid moet vandaag gesmoord worden. Net als ik lig uit te hijgen en jij mijn benen spreidt zodat je makkelijk bij me binnen kan dringen horen we voetstappen naderbij komen. We houden onze adem in en blijven stil liggen. Geruisloos streel ik je stijve pik en knabbel aan je oor. Ik voel dat jij je wilt terugtrekken maar je durft geen geluid te maken. Hoewel ik weet dat het gemeen van me is ga ik door met je te strelen.

Het lijkt een eeuwigheid te duren maar dan sterft het geluid van de voetstappen af. Je wilt van me afrollen maar ik hef mijn heupen op en hierdoor glijd je vanzelf bij me binnen. Je slaakt een zucht, dit kan je niet weerstaan. Je begint in me te stoten, eerst zachtjes maar dan steeds harder. In het schemerige licht van de maan ben je nog mooier. Ik bijt hard op mijn lip om het niet uit te schreeuwen als jouw bewegingen mij naar een tweede hoogtepunt brengen en jij je warme natte geil in mij spuit. Je trekt je terug en komt even naast me liggen en kust het puntje van mijn neus. Nog een keer streel je met je hand langs mijn venusheuvel en schuift daarna mijn slip weer op zijn plek. Je ritst je broek dicht en we staan op. We kloppen het mos van onze kleren en ik pluk een blaadje uit je haar. We zoenen nog één keer diep en intens. En dan loop jij richting kleedkamers en ik met een verzadigde glimlach naar mijn auto.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *