— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete hockeymeisjes

“Hé, dat is een fijne training geweest, nu snel naar binnen want het gaat regenen”.

Pauline ritst de tent open en gaat naar binnen, gevolgd door Chantal. Ze doen vlug hun schoenen uit en gaan liggen op het luchtbed. Ze zijn 22 en kennen elkaar nog niet zo lang. Ze spelen samen in het hockeyteam. Chantal heeft een lieve vriend, maar met veel dames in de buurt op een trainingskamp als dit voelt ze ook haar lustverlangens voor vrouwen.

Pauline is een leuke meid om te zien. De hockeyversie van de girl next door. Sportief, beetje gebruind gezicht, 1. 80 meter lang, donkerblond haar in een paardenstaart en groene ogen. Het clubhockeytenue staat haar goed: een roze truitje met daaronder een kort wit rokje en wat nonchalant afgezakte witte kousen.

Pauline zucht en strekt zichzelf iets uit.

“Ik heb wel wat last van mijn bovenbeen, kan jij even kijken Chantal want jij zit toch op zo’n massagecursus of zo?”

Chantal ruikt haar kans en pakt zachtjes Pauline’s bovenbeen vast en begint te kneden.

“O ja, het zit daar” zegt Pauline.

Met haar hand begint Chantal wat meer uitgestrekte bewegingen te maken. Ze zakt wat af naar beneden, over Pauline’s knie naar haar onderbeen. Pauline merkt op dat ze de hele spier moet pakken en niet alleen de bovenbeenspier.

Hmmm dit is best lekker, denkt Chantal. Plagend probeert ze of Pauline het ook lekker vindt en gaat met haar vingertoppen en nagels te werk. Pauline begint te gniffelen en zegt dat ze niet tegen gekietel kan. Met haar hand gaat Chantal onder de witte kous en duwt deze wat verder naar beneden. Haar andere hand gaat tegelijkertijd naar de bovenkant van het been van Pauline.

Intussen heeft Pauline zonder dat Chantal het merkt haar witte rok subtiel iets naar boven gedaan zodat Chantal haar roze cyclaam gekleurde slip enigszins moet kunnen zien. Het gekietel en het idee dat Chantal zicht moet hebben op haar broekje, windt Pauline op. Ze laat blijken het gekietel lekker te vinden. Ook in haar onderbuik begint ze wat te voelen.

En ja, Chantal ziet de roze slip en aan de donkere stip te zien vindt Pauline het gefrunnik lekker. Chantal weet nu dat ze best verder kan gaan en begint sensueler te masseren.

“Ah, wat is dit heerlijk”, kreunt Pauline. “Nou”, grapt ze verder, “ik zou willen dat mijn toekomstige vriendje dit ook doet”.

Voor ze het weet floept Chantal eruit:

“Heb je zin dan? Ik wil best wel even… ha,ha”.

“Oh, je mag alles met me doen” grapt Pauline weer.

“Echt waar?”

“Beloofd” zegt Pauline!

“Ok, dan ga ik je verder verwennen”, zegt Chantal.

“Ja”, zegt Pauline “ik heb echt zin”, wetende wat er mogelijk te wachten staat.

“Ok, let goed op” zegt Chantal.

Het idee dat Chantal haar misschien laat klaarkomen windt Pauline verder op. Chantal gespt het witte rokje voorzichtig los en ziet tot haar opwinding een grotere natte plek. Met haar vingers duwt ze de slip iets naar beneden zodat ze het onderbroekje wat makkelijker opzij kan schuiven.

Pauline weet niet wat ze meemaakt en laat het lekker gebeuren. Chantal streelt langs de schaamlippen van Pauline en raakt haar klitje, waardoor Pauline smachtend begint te kreunen. Chantal brengt haar gezicht tussen de benen van Pauline. Haar vingers zoeken haar spleetje en gaan tot het tweede kootje soepel naar binnen.

De regen op de tent dempt de duidelijk hoorbare soppende geluiden. De sappen sijpelen inmiddels in een straaltje naar beneden via de benen van Pauline. Pauline voelt dat, maar geneert zich niet, ook niet bij het idee dat ze straks hevig zal gaan schokken en kreunen.

Ze durft nu zelfs te zeggen: “O ik wil nu klaarkomen, laat me klaarkomen”.

Het valt Chantal op dat dit een onverwachts mooi en geil schouwspel is. Pauline met een bezweet voorhoofd en enkele losse haren wild in haar gezicht, haar roze truitje omhoog getrokken waardoor haar strakke Cup B borsten uitsteken. Pauline die haar tepels kneedt waardoor ze stijf staan.

Haar cyclaam gekleurde slip nu donker van kleur en losjes omlaag en opzij geschoven. Haar rug wat gekromd en inmiddels al licht schokkend, buik en schaamstreek nat van haar eigen vocht. Haar rechterbeen steunend over de rechterschouder van Chantal en haar linkerbeen afwisselend op de grond en in de lucht. Haar witte kousen wat verder afgezakt, slobberig en voor een deel van haar voeten afgegleden.

Chantal zit op haar knieën tussen de benen van Pauline en heeft een mooi uitzicht. Ze kan er goed bij. Ze gaat met haar mond over haar clitoris en merkt dat Pauline verder begint te kreunen en te schokken. Chantal begint ook de sappen op te likken, maar er komt zoveel vocht vrij dat ze het niet meer kan bijhouden.

Het overschot smeert ze verder uit over de schaamstreek en buik. Ze weet dat Pauline het niet lang meer kan volhouden en dat dit geile hockeymeisje spoedig voor haar ogen zal climaxen.

“O wat ga ik klaarkomen zo”, stamelt Pauline.

Haar ademhaling stokt en ze beweegt haar hoofd ongecontroleerd heen en weer. Chantal voelt Pauline van top tot teen hevig trillen en schokken.

“Ja, ik ga nu klaarkomen, nu, nu”.

Chantal ziet de hevig stuiptrekkende bewegingen van een jong hockeymeisje dat een knallend orgasme beleeft. Met een paar hevige schokken komt Pauline klaar en spuwt een fontein lust in Chantal’s gezicht. Er volgen nog enkele zuchtende naschokken. Chantal vingert Pauline nog een paar keer klaar totdat alles bij Pauline leeg is.

Pauline is uitgeteld en loom. Ze merkt dat de tent naar haar geil ruikt. Als er nu maar niemand binnenkomt, denk ze. Inmiddels is Chantal bezig om zichzelf heftig te vingeren. Ze is wat opgeschoven zodat Pauline het goed kan zien.

“Nu wil ik jou heerlijk zien klaarkomen” zegt Pauline.

Dit raakt een opwindende snaar bij Chantal.

“O, ik vind het zo geil dat ik weet dat ik straks voor je ogen klaarkom” zegt ze.

De vingers van Chantal glimmen van het vocht en de druppels vallen op de buik en mengen zich met het vocht van Pauline. Chantal laat Pauline haar glimmende vingers aflikken. Chantal voelt het samentrekken in haar buik en weet dat het orgasme eraan komt.

“O ik kom nu, ik kom nu…ahhh…”‘, en met een hevige ruk en paar schokken komt ze ook klaar, Pauline overspoelend met haar heerlijke sappen. Voldaan vallen ze met een rood gezicht in elkaars plakkerige lichamen en worden pas twee uur later wakker. Met nog een heel weekend voor de boeg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *