— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het verjaardagscadeau, deel 2

Als hij is bijgekomen van de pijpbeurt loopt hij naar de tafel waar de handboeien liggen. Ik kijk gespannen toe, en voel mijn klitje kloppen. Hij loopt naar me toe en vraagt:

“Vertrouw je mij?”.

“Ik vertrouw je duizend procent, dat weet je toch?”, antwoord ik.

Hierop maakt hij de handboei aan mijn rechterhand vast. Dan vraagt hij me om mee te lopen naar een grote fauteuil welke in de kamer staat. Ik wil gaan zitten maar dan lacht hij naar me.

“Nee schatje, op je knieën graag.”

Ik ben zo ontzettend geil dat ik doe wat hij vraagt. Hij haalt het kussen van de rugleuning weg en haal de handboei door de spijlen van de stoel door. Hierna maakt hij ook mijn linkerhand aan de handboei vast.

Ik zit nu op mijn knieën, mijn onderarmen steunen op de zitting van de fauteuil en doordat ik aan de spijlen van de stoel vastzit, kan ik geen kant op. Het idee om hier weerloos te zitten in alleen mijn string doet mijn geiligheid nog meer toenemen. Hij is achter me komen zitten en aait over mijn billen.

“Mmm, wat zie je er lekker uit zo”, verzucht hij.

De aanraking van zijn handen over mijn billen, doet mijn bloed stollen. Ik voel zijn handen naar voren gaan, over mijn buik, naar mijn borsten. Hij knijpt even in mijn tepels en gaat dan naar beneden, onder mijn string. Ik hoor hem zijn adem inhouden, wanneer hij ontdekt dat ik nog een verrassing bij me draag.

“Hé, dacht je soms dat je van mij alleen niet geil genoeg zou worden?”, vraagt hij.

Zijn vingers spelen met het touwtje van mijn loveballs, welke uit mijn kutje steekt. Hij trekt nu snel mijn string uit en duwt mijn benen wat verder uit elkaar.

“Hoe voelt het wanneer ik hieraan trek?”, vraagt hij, en hij geeft een rukje aan het touwtje.

Ik voel de balletjes binnenin mijn kutje vibreren en een stukje verschuiven. Mijn vaginaspieren spannen zich gelijk en ik kan een kreun niet onderdrukken.

“Aaahh, lekker”, weet ik uit te brengen.

Hij trekt langzaam door totdat mijn schaamlippen zich openen en er één balletje uit mijn kutje floept. Ik voel mijn klitje hevig kloppen en zou graag lekker met mijn vingers over mijn harde knopje gaan, terwijl hij de balletjes uit mij trekt. Ik kan echter niets doen en dus duw ik mijn kontje verder naar achter en spreid mijn benen nog wat meer.

“Hier word je geil van, is het niet?”, vraagt hij.

Ik kan niet anders dan wat grommen. Dan gaat hij over tot een verrassingsactie en trekt ruw alle balletjes uit mijn grotje. Ik geef een gilletje van schrik druk mijn hoofd in het kussen van de stoel.

“Aaaaaahhh… “, kreun ik. Mijn kutje voelt nu leeg en ik zou willen dat hij mij direct weer vult. Maar dit keer met zijn pik, die volgens mij alweer behoorlijk stijf zou moeten zijn. Uit zijn hese, schorre stem kan ik afleiden dat de aanblik van mijn naakte lichaam hem niet onberoerd laat.

Hij glijdt nu met zijn vingers door mijn kletsnatte kutje. Ik duw mijn achterwerk nog wat verder omhoog, zodat hij overal goed bij kan. Ik hoor het soppende geluid, wanneer hij met zijn vingers bij me naar binnen gaat.

“Mmmm”, kreun ik.

Ik begin te hijgen van opwinding wanneer zijn vingers zich wat krommen en mijn G-spot raken. Dit lekkere gevoel, na al die opgebouwde spanning maakt dat ik heftig klaarkom. Ik voel het geil uit mijn grotje spuiten en ik zak wat door mijn benen. Ik schok en tril totdat het vuur gaat liggen en ik buiten adem in de kussens van de stoel val.

Hij staat op en loopt weg. Ik bekom langzaam van mijn orgasme. Ik kan zijn vingers nog voelen en mijn huid tintelt nog na. Als hij weer achter me komt zitten, voel ik ineens een koude stroom vocht door mijn bilspleet glijden. Ik krijg kippenvel van de vloeistof, welke langzaam vanaf mijn kontgaatje door mijn spleetje sijpelt.

Pas wanneer ik zijn vingers voel, die langzaam over mijn sterretje gaan, dringt het tot mij door dat hij het flesje glijmiddel heeft gehaald. Nu zie ik in gedachten ineens de buttplug voor me, die ik totaal was vergeten. Ik voel dat ik eigenlijk zou moeten protesteren maar ik krijg de woorden niet uit mijn mond. In plaats daarvan druk ik mijn hoofd in mijn onderarmen en zet me schrap. Zijn handen gaan onder mijn heupen en tillen die wat omhoog. Dan voel ik hoe zijn handen mijn billen uit elkaar trekken en een vinger op mijn sterretje drukt.

“Ontspan je maar schat”, zegt hij. “Je gaat hiervan genieten”.

Ik voel hoe hij langzaam meer druk zet op mijn anus, en hoe mijn sluitspier zich opent. Op het moment dat zijn vinger naar binnen glijdt, voel ik een stroomstoot door mijn onderbuik gaan. Zijn vinger gaat op en neer en rekt mijn sterretje wat op. Het pijnlijke gevoel maakt dat ik wat kreun, maar de geilheid maakt dat ik er toch van geniet.

Opnieuw voel ik een stroompje glijmiddel door mijn kontje glijden en dan voel ik hoe meerdere vingers langzaam mijn nauwe gaatje ingaan. Ik begin sneller te zuchten en probeer te voelen hoeveel vingers er nu in mij zitten. Ik denk twee, maar het kunnen er ook wel drie zijn. Het volle gevoel maakt dat ik meer wil. Mijn zintuigen staan op scherp, en ik heb het warm. Ik kan niet meer rustig op mijn benen blijven zitten en draai wat met mijn kont. Ik wil met mezelf spelen, maar wordt belemmerd door de boeien.

“Volgens mij ben je klaar voor het echte werk”, hijgt hij achter me. “Je bent nu zo nat dat de plug geen probleem voor je zal zijn”.

Ik hoop dat hij gelijk heeft, maar heb zo mijn twijfels. Alleen het woord maakt al dat ik al mijn spieren aanspan, inclusief mijn sluitspier.

“Ontspannen nu”, zegt hij. “Langzaam ademhalen en de pijn over je heen laten komen. De pijn zal je opgeilen en je naar hoger genot brengen”.

Ik hoop dat hij gelijk heeft.

Wanneer ik het koude materiaal tegen mijn sterretje voel, probeer ik me te ontspannen. Ik zucht snel en oppervlakkig, maar kan toch een kreet van pijn niet onderdrukken wanneer hij de plug naar binnen duwt. Dit formaat past nooit, bedenk ik me met schrik. Ik wil het hem zeggen, maar kan alleen maar kreunen. Het lijkt of mijn kontje in brand staat, alles wordt zo opgerekt dat ik het gevoel heb uit te scheuren.

Net wanneer ik denk dat ik niet meer kan verdragen hoor ik hem zeggen dat hij erin zit. Hij smeert nog wat extra glijmiddel in mijn bilspleet en dit zorgt voor wat verkoeling. Ik heb het gevoel alsof heel mijn onderlichaam is gevuld en alles staat strak. De pijn zakt echter weg en daarvoor in de plaats komt een geiligheid die ik nog nooit heb gevoeld. Het idee dat ik hier op mijn knieën zit, met een plug in mijn kontgaatje en een geile man achter mij stookt het vuur in mijn alleen nog maar op.

“Is het een lekker gevoel?”, vraagt hij.

“Mmm, heerlijk”, hijg ik. “Ik voel me zo vol.”

“Het kan nog voller als je dat wilt”, zegt hij geil.

“Ohhh ja”, grom ik. “Vul me helemaal en spuit je zaad in me.”

Dat hoef ik geen twee keer te zeggen.

Ik voel zijn eikel door mijn spleetje glijden en over mijn klitje gaan. Ik wiebel op mijn benen en richt mij nog verder omhoog. Dan stoot hij in één keer naar binnen en van schrik geef ik een gil en zet me schrap in de kussens. Ik kan duidelijk voelen dat ik veel nauwer ben dan normaal en het lijkt alsof het formaat van zijn pik gigantisch is. Dit lukt niet, denk ik in paniek, maar het pijnlijke gevoel maakt direct plaats voor genot.

“Sorry schat”, gromt hij verontschuldigend. “Ik kon me niet beheersen. Je ziet er zo geil uit, dat ik je in één keer moest nemen. Gaat het met je?”

Het gevoel van de plug in mijn kontje en zijn grote paal in mijn kutje is zo overweldigend dat ik het bijna uitschreeuw.

“Neuk me! Neem me! Spuit me vol!”, hijg ik.

Met langzame halen begint hij in en uit mijn kut te stoten. Zijn handen liggen op mijn heupen en trekken me strak naar hem toe, wanneer hij in me stoot. Hij komt zo diep dat zijn kale ballen tegen mijn grotje kletsen en ik hoor het soppende, geile geluid. Vanuit deze positie gaat zijn paal ook stevig over mijn G-spot heen en dat gevoel vibreert door heel mijn lichaam.

Wanneer ik ook nog zijn vingers over mijn klitje voel gaan, hou ik het niet meer. Ik trek mijn rug krom, gooi mijn hoofd in de lucht en kreun het uit. Ik voel me zo opgerekt en gevuld dat alle spieren in mijn lichaam zich samen trekken en de adrenaline suist door me heen. Met wilde schokken bereik ik mijn hoogtepunt.

Ik hoor hem achter mij hijgen. Een luide oerkreet kondigt zijn orgasme aan. Wanneer ik hem krachtig zijn zaad in mij voel spuiten, lijkt het of ik direct weer klaarkom. Mijn kutspieren proberen zijn pik leeg te melken en ik hoor hem achter me kreunen.

“Wat ben je toch ontzettend geil”, zegt hij schor.

Wanneer zijn pik uit me is en de plug verwijdert is, bevrijdt hij me uit mijn positie.

“Wat een cadeau”, verzucht hij, waarna hij me heftig zoent. “Ik kan niet wachten tot ik 38 word”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *