— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende verrassing, deel 2

“Dit is Amber en dat is Carolien.” Daan stelde de twee vrouwen aan mij voor die spontaan hun handen naar mij uitstaken. Nog steeds een beetje overrompeld stamelde ik mijn naam. Zowel Amber als Carolien zag ik voor het eerst en ik was getroffen door hun uitstraling en spontaniteit. Daan pakte een fles wijn en vroeg ons te gaan zitten aan een tafeltje. Als snel waren mijn zenuwen weg en raakten we geanimeerd in gesprek. Hoewel ik mijn best deed om te luisteren dwaalden mijn ogen steeds af naar de borsten van Amber. Zag ik daar nou een piercing? Ik voelde hoe mijn lichaam reageerde. En opeens viel het kwartje. Dit was de Amber waar Daan vaak over vertelde, zijn lesbische buurvrouw waar hij samen mee sportte. En Carolien was dan zeker haar nieuwe vriendin. Hij had nooit verteld dat die dames bloedmooi waren. Nu kwamen flarden van het gesprek tussen Daan en mij van de vorige keer terug. Ik voelde een blos opkomen. Had ik toen echt gezegd dat ik wel eens zou willen kijken naar twee vrouwen die samen die liefde bedreven? En ook dat ik daar wel eens aan mee wilde doen?

Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik een hand op mijn arm voelde. “Ga je even mee naar buiten om een luchtje te scheppen?”, vroegen Amber en Carolien, en ik volgde hen naar het balkon. Ik had niet eens in de gaten dat Daan er niet meer was. Ons gesprek ging buiten verder maar al snel had ik in de gaten dat Amber en Carolien steeds dichter tegen elkaar aan gingen staan. Ze streelden elkaar terwijl ze verder met het gesprek gingen alsof er niets aan de hand was. Ik vond het heel spannend. De hand van Carolien schoof het blouseje van Amber iets verder open en zo zag ik al wat ik eerder vermoedde: een zilverkleurig staafje sierde haar tepel. Het leek wel of die vrouwen mij compleet vergaten terwijl ze elkaar steeds heftiger begonnen te zoenen. Al snel gingen beide blousejes uit en stonden ze daar in volle glorie, in bh en string op het zonnige balkon. Terwijl ze bleven zoenen gingen beide naast mij staan. En voor ik er erg in had stond ik tussen hen in. Amber die voor mij stond kuste mij eerst aarzelend maar steeds zekerder toen ze mijn reactie als positief in schatte. Carolien die achter mij tegen me aangedrukt stond duwde mijn linker been iets verder naar links. Amber deed hetzelfde met mijn rechterbeen.

Nu stond ik zomaar tussen twee prachtige schaars geklede vrouwen met mijn benen licht gespreid. Een klein beetje vocht voelde ik langs mijn been naar beneden glijden. Net op dat moment pakte Amber van voren mijn borsten vol beet en Carolien liet van achter haar hand vanaf mijn knie om hoog glijden. Ik hield mijn adem in. “Je vindt het spannend hè?”, werd er in mijn oor gefluisterd. En zonder te aarzelen gleed haar vinger diep in mijn kutje. Ik kreunde en had het gevoel niet langer stevig op mijn benen te staan. Haar vingers vonden nu mijn klitje en streelde die zachtjes. Het idee nu vier handen op mijn tintelende lijf te voelen deed mij weer kreunen. Toen Amber mijn borsten bevrijdde en mijn tepels in haar mond nam schoten mijn handen in een reflex naar voren en vonden de zachtste borsten die ik alleen in mijn dromen aangeraakt had. “Laat je gaan”, fluisterde Amber, en nog voordat ik tevergeefs wilde protesteren tegen deze onverwachtse verlangens reageerde mijn lichaam met een krachtige golf van emotie en tinteling door mijn lichaam. Ik voelde het vocht langs mijn benen en keek verbaasd in de ogen van de vrouw voor mij. Was ik dit? Degene die zich altijd zo moeilijk liet gaan? Langzaam kwam ik weer terug op aarde.

Resoluut pakte Amber mijn hand en trok mij mee naar binnen. “Dit is nog maar het begin, geniet er maar van.” Eenmaal binnen werd ik een kamer ingeleid met een paal in het midden van de ruimte. Ik keek hen verbaasd aan. Wat waren ze van plan? Nog voor ik iets kon vragen werden mijn handen achter mijn rug vast gebonden met een shawltje waarmee Carolien eerder haar lange haar had samengebonden. Met dat zelfde shawltje werden mijn handen aan de paal achter mij gebonden. Ook werden mijn benen licht gespreid en vast gemaakt aan twee klemmen in de vloer zodat het onmogelijk was ze te sluiten. Ik protesteerde want dit ging mij iets te ver. Het waren weliswaar prachtige vrouwen, maar ik kende ze nog maar een half uur. Mijn protesten werden echter genegeerd. Opeens realiseerde ik me dat ik Daan niet meer zag. Had hij me in de steek gelaten? Maar mijn vraag waar hij was gebleven werd ook genegeerd. De rest van de nacht kwam er geen man meer aan te pas. Ik werd ondergedompeld in de vrouwenliefde en er ging een wereld voor me open.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *