— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beeldenstorm

Een luie zondagmiddag in september, de zon in haar gezicht en een briesje door haar blonde haren. Gaby loopt het museum binnen terwijl haar hakken op de stenen vloer haar begeleiden in een zacht ritme. Haar borsten deinen licht mee. De man achter de balie kijkt op en er verschijnt een waarderende glimlach rond zijn mond. Gaby glimlacht in zichzelf en betaalt haar kaartje met een gezicht waar niets op valt te lezen. De tentoonstelling waar ze voor komt bevat een uitgebreide collectie van bronzen en marmeren figuren en ze verheugt zich om deze te bekijken en aan te raken. Aanraken is eigenlijk niet geoorloofd maar Gaby kan zich nooit inhouden om met haar handen langs de gladde, gepolijste beelden te glijden.

Ze loopt naar een wit beeld van een vrouwfiguur dat liggend achterover hangt, haar benen gracieus gebogen, steunend op haar tenen. Haar hoofd hangt lichtjes achterover, haar borsten vallen iets opzij maar wijzen omhoog. Gaby loopt langzaam om het beeld en bekijkt het van alle kanten. Haar hand strijkt licht over het been van de vrouw, langs haar heup en volgt de kromming van de rug. Een lichte tinteling kruipt langs de binnenkant van haar dijen en ze merkt dat haar hartslag iets omhoog gaat. Ze bijt op haar lip en voelt een glimlach rond haar lippen. Gaby weet zelf hoe ze kan reageren op de visuele schoonheid van een vrouwen- of mannenbeeld en ze geniet van dit cadeautje.

Vanuit haar ooghoeken ziet ze een beweging en als ze omkijkt ziet ze een man die naar haar kijkt. Zijn blik is vrolijk en geamuseerd. In eerste instantie schrikt ze even maar de blik van de man heeft een openheid die haar terug doet lachen terwijl ze een roze blos op haar wangen voelt opstijgen. Ze wil dit niet laten merken, draait zich om en loopt naar het volgende beeld dat haar aandacht trekt. Ze voelt aan een donker torso van een abstracter figuur waar fijne rondingen en strakke hoeken in elkaar overlopen. Eén voor één loopt ze langs alle beelden en laat haar hand de texturen voelen van de grovere bronzen beelden en de gladde delen van de marmeren kunststukken.

Terwijl ze helemaal in beslag wordt genomen door de sculpturale bewegingen van een beeld dat duidelijk mannelijk is, ziet ze de man weer naar haar kijken. Haar hand maakt de beweging af die ze gestart was en valt langs haar zij. Haar blik blijft even hangen op zijn gezicht, zijn mondhoeken die licht omhoog krullen terwijl hij haar haast gefascineerd aankijkt. Haar blik dwaalt even over zijn lichaam, goed gevormd, lang en sterk en hij lijkt zich prima in zijn lijf te voelen. Zelfverzekerd en krachtig. Nog steeds dat geamuseerde trekje over zijn gezicht en Gaby merkt dat er in haar onderlijf een warmte ontwikkeld die ze heel goed herkent.

In haar gedachten flitst een beeld van zijn blote bovenlijf en ze voelt een zwelling in haar schaamlippen. Ze kijkt hem strak aan en lacht. Vervolgens loopt ze verder, terwijl ze weet dat hij zal volgen. Hoewel ze hem licht ziet aarzelen volgt hij inderdaad. Ze loopt richting de vleugel waar tevens een collectie marmeren beelden staat tentoongesteld. Donkere vormen steken af tegen het felle licht van buiten dat een schaduwspel op de vloer veroorzaakt. Ze stopt bij één van de beelden in de hoek van de ruimte, ze loopt er omheen terwijl haar handen langs de gladde bolling glijden. Ze voelt dat de man achter haar staat.

Hij zegt niets, maar zijn hand glijdt onder haar haren en streelt haar nek. Ze houdt haar adem in en voelt haar schaamlippen kloppen. Zijn warme hand streelt haar rug en ze voelt zijn adem licht langs haar wang strijken. Zijn lippen raken zacht de zijkant van haar nek en ze zucht. Ze geniet van de tinteling die vanuit haar nek direct doorschiet via haar rug naar haar billen en zich verspreidt over haar hele onderlichaam. Een warme vochtigheid ontstaat rond haar schaamlippen en ze merkt dat haar clitoris zacht klopt tegen de stof van haar slipje. Ze duwt onbewust haar billen naar achteren en ze worden opgevangen door zijn heupen. Hij duwt zijn kruis tegen haar billen en ze voelt zijn harde lul door de broek heen. Een lichte kreun ontsnapt haar lippen en ze merkt dat ook zijn ademhaling zwaar is geworden.

Hij hijgt zachtjes in haar oor terwijl zijn tong en lippen zachtjes haar nek strelen. Hij bijt en likt haar. Zijn handen glijden langs haar zij naar haar buik, onder haar truitje, zoekend naar haar blote huid. Terwijl haar handen steunen op de sokkel van het beeld, raakt haar slipje doorweekt van haar vocht. Zijn ene hand heeft haar huid gevonden en streelt langs haar buik omhoog naar haar borst. Zijn andere hand zoekt langs haar dijbeen naar de onderkant van haar rok. Langzaam glijden zijn vingers over de binnenkant van haar dij omhoog waarna ze licht over haar schaamlippen strelen. Een nieuwe kreun komt omhoog, dit keer dieper en met haar mond half open ademt Gaby zwaar.

Zijn andere hand heeft inmiddels haar borsten gevonden en hij knijpt er zacht en ritmisch in waarbij hij haar inmiddels keiharde tepels streelt. Tergend langzaam strelen zijn vingers tussen haar benen en vinden haar lies, waarbij hij af en toe haar lippen raakt. Ze spreidt haar benen iets meer en drukt haar gezwollen lippen tegen zijn hand. Heel langzaam schuift hij haar slipje opzij en glijdt heel zachtjes met een vinger over haar lippen, van boven naar beneden. Iedere millimeter van haar lippen tintelt en klopt onder deze gekmakende heerlijkheid. Haar handen steunen nog op de sokkel en ze kan niets anders doen dan helemaal opgaan in de aanraking van zijn handen, zijn adem in haar nek en zijn hardheid tegen haar billen.

Dan glijdt één van zijn vingers langzaam maar doelgericht bij haar naar binnen en Gaby kreunt van genot. Ze hoort zijn adem stokken en hij kreunt in haar oor.

“Wat ben je heerlijk nat,” zegt hij, “mag ik daarvan proeven?”

Zonder antwoord te geven draait Gaby zich om en spreidt haar benen terwijl ze naar achteren leunt tegen de sokkel. Zijn gezicht komt bij de hare, ze voelt zijn lippen op de hare en hun tongen zoeken elkaar gretig op. Hij schuift haar rok omhoog en hij trekt haar slipje uit. Hij kust haar weer, knielt dan op de vloer en tilt haar been op. Gaby voelt haar hele lijf trillen van verlangen als ze zijn warme, natte tong langs haar schaamlippen voelt glijden, plagend maar zeker. Ze moet haar best doen om niet heel hard te kreunen; hoewel het niet druk is in het gebouw wil ze geen aandacht trekken van de bezoekers in andere vertrekken.

Zijn tong speelt een spel met haar schaamlippen, laat hem af en toe ertussen glijden en langzaam voelt ze hem steeds dieper gaan. Zijn linkerhand wrijft over haar clitoris, zijn rechter begeleid zijn tong waar nodig. Als zijn tong het beste plekje heeft gevonden, hoog tussen haar binnenste schaamlippen duwt hij zijn gezicht steviger tussen haar benen. Gaby kreunt en kronkelt onder zijn handen en heeft moeite om stevig te blijven staan. Zijn tong wrijft likkend in diepe, stevige halen tussen haar lippen. Hij laat hem af en toe naar binnen verdwijnen en ze voelt dat ook hij enorm opgewonden raakt van haar geilheid. Als hij dan ook met een vinger naar binnen gaat terwijl hij haar stevig blijft likken houdt Gaby het bijna niet meer uit en ze voelt een ongelooflijk orgasme opkomen.

“Niet stoppen,” fluistert ze, “ik ga klaarkomen…”

Deze zin zorgt voor een diepere intentie van zijn tong en vingers en Gaby hijgt en kreunt terwijl ze haar heupen laat meebewegen in het ritme. Ze leunt verder naar achteren en spreidt haar benen nog wijder, ze voelt haar orgasme in woeste golven opkomen. Haar mond open, haar ogen dicht en dan voelt ze een hete explosie tussen haar benen, rond haar clitoris en diep binnen in haar, in golven tegelijk. Haar spieren trekken zich samen om zijn hete tong. Hij blijft haar likken, steeds langzamer en rustiger, haar lichaam schokt na van haar heftige klaarkomen.

Dan komt hij omhoog en kijkt haar aan. Zijn felblauwe ogen hebben weer die geamuseerde blik, echter dit keer samen met een honger die haar opnieuw geil maakt. Ze sluit haar hand om de grote, harde bult die zich in zijn broek aftekent. Ze maakt zijn riem los en laat haar hand in zijn broek glijden. Hij is hard en warm en terwijl ze hem streelt weet Gaby dat deze heerlijke lul haar een volgend orgasme gaat bezorgen. Hij pakt haar nek en trekt haar zachtjes naar zich toe om haar opnieuw vol en gretig te zoenen.

“Ik wil je in me voelen,” fluistert Gaby.

Hij duwt haar weer tegen de sokkel en tilt haar op zodat ze zit. Hij pakt zijn lid en laat zijn eikel langs haar lippen en clitoris glijden, zacht rondjes maken en plagend een stukje naar binnen gaan. Gaby voelt al haar geilheid weer in volle glorie opkomen en ze moet zich inhouden om hem niet te smeken in haar te komen. Dan glijdt hij in één beweging helemaal naar binnen en met een diepe stoot, vult hij haar helemaal op. Ze kreunt hard en haar nagels verdwijnen in zijn gespierde bovenarmen.

Langzaam maar met volle, diepe stoten neemt hij haar en ze kreunen beiden van geilheid en genot. Gaby voelt haar spieren zijn harde lul helemaal omsluiten, totaal gevuld tot in haar diepste binnen. Zijn ballen slaan zachtjes tegen haar billen als hij in haar stoot en opnieuw voelt ze een heftig orgasme opkomen. Mijn god wat is dit lekker! Zijn inmiddels keiharde lul raakt alle lekkere plekjes binnen in haar en ze is drijfnat. Ze hijgt in zijn oor en zegt dat ze weer gaat klaarkomen, dat ie niet moet stoppen, harder stoten en dan kreunt ze het uit van genot, niet meer denkend aan waar ze is en of iemand haar kan horen. Precies op het goede ritme beweegt hij in haar mee en laat haar helemaal komen.

Hijgend drukt ze hem tegen zich aan en zoent hem heftig. Hij knipoogt en vraagt haar zachtjes om zich om te draaien. Ze lacht en draait op onstevige benen haar billen naar hem toe. Ze legt haar handen opnieuw op de sokkel en ze voelt zijn eikel tegen haar lippen duwen. Met een harde stoot dringt hij opnieuw in haar en begint haar met harde heupbewegingen te nemen. Ze hoort hem hard hijgen en kreunen. Ze spant haar spieren om zijn lul heen als hij in haar verdwijnt. Steeds harder stoot hij diep in haar, hij masseert haar clitoris en Gaby voelt ongelooflijk genoeg nóg een orgasme opkomen. Hij heeft dit door en stoot nog harder, vol tot aan zijn ballen en terwijl Gaby heftig klaarkomt voelt ze dat ook hij aan zijn climax is gekomen. Hevig kreunend voelt ze hem spuitend in haar klaarkomen, schokkend stotend terwijl zijn handen hard in haar heupen knijpen.

Hij glijdt langzaam uit haar en geeft haar een zoen. Ze beseft zich dat ze niet eens weet hoe hij heet. Ze steekt haar hand uit en zegt:

“Ik ben Gaby”, en ze lacht voluit.

Ook hij moet lachen en zegt: “Hey Gaby, heel lekker om kennis met je te maken, ik ben Bram”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *