— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Welkom thuis

Ik ben de hele dag al geil. Er hangt sex in de lucht en ik kan het ruiken. Ik ben echter maar alleen en kan niet wachten tot jij thuis komt. Ik zou natuurlijk de hand aan mezelf kunnen slaan en de erotische spanning wat verminderen, maar dat ben ik niet van plan. Ik zou het graag doen, want ik voel mijn lichaam tintelen van geiligheid, maar ik wil alles bewaren voor jou. Over een paar uurtjes kom je uit je werk, en ik wil je een leuke thuiskomst geven.

Als het 16.00 uur is, ga ik onder de douche. Ik was mezelf heerlijk en werk mijn schaamstreek bij. Ik heb het netjes geschoren, met een sexy streepje en ik scheer alles weer lekker glad. De verleiding is groot om de douchesproeier op mijn klitje te zetten en mezelf heerlijk te ontladen, maar ik hou me in.

Als ik uit de douche kom, loop ik naar mijn nachtkastje. Ik haal er mijn loveballs uit en loop terug naar de badkamer. Mijn stoute plannen maken dat ik flink nat ben en ik duw de vier balletjes makkelijk naar binnen. Ze geven me meteen een vol gevoel en wanneer ik loop, vibreren ze heerlijk in mijn kutje. Ik kom er bijna spontaan van klaar.

Dan pak ik mijn fles bodylotion en smeer mezelf in. Het ruikt heerlijk, en mijn huid wordt er lekker zacht en glad van. Hierna trek ik een spannend lingeriesetje aan en daaroverheen een rokje en een bloesje. Dan loop ik naar de slaapkamer en zet een stoel tegen de muur, recht tegenover het voeteneinde van het bed. Op de zitting leg ik twee sjaaltjes klaar en dan kan ik alleen nog maar wachten tot jij thuis komt.

Gelukkig ben je op tijd, want ik zit met smart op je te wachten. Wanneer ik je auto voor de deur hoor stoppen, spring ik op van mijn stoel. De balletjes in mij drukken zwaar op mijn G-spot en ik moet even stil blijven staan om het lekkere gevoel te laten zakken. Wanneer ik de sleutel in het slot hoor en jij even later binnen stapt, loop ik uiterlijk cool naar je toe. Je wilt me zoals altijd een zoen geven, maar ik ben je voor en neem je aan je arm mee naar boven.

Je wilt wat zeggen, maar ik leg mijn vingers op je lippen en als je de geiligheid in mijn ogen ziet, hou je wijselijk je mond. In de slaapkamer aangekomen, trek ik je jasje uit. Ik laat je plaats nemen in de stoel die ik heb klaargezet, en vraag je om jouw armen op de stoelleuning te leggen. Hierna bind ik je polsen vast met de sjaaltjes die ik had klaargelegd. Je kijkt me vragend aan, maar ik kan aan je broek zien dat je opgewonden bent en dat je benieuwd bent wat ik voor jou in petto heb.

Ik loop de kamer uit en zet wat verleidelijke muziek op in de woonkamer. De deur naar de gang laat ik open, zodat de muziek boven duidelijk te horen is. Ik kom de slaapkamer weer ingelopen en ga uitdagend voor je staan. Mijn benen plaats ik wat uit elkaar en ik begin langzaam met mijn heupen te bewegen, op de maat van de muziek. Daarbij laat ik mijn handen over mijn lichaam gaan, van mijn haren, over mijn gezicht, langs mijn borsten, mijn buik, naar mijn heupen. Dan ga ik weer terug naar mijn borsten en kneed deze langzaam. Ik zie je naar mij kijken en je ogen volgen met een geile blik iedere beweging.

Langzaam maak ik de knoopjes van bloesje los en loop naar je toe. Ik kruip op je schoot en rij wat tegen je aan. Ik voel de spanning in je broek onder me, maar besteed er geen aandacht aan. Ik druk mijn borsten tegen jouw borstkas en ga met mijn mond naar je oor. “Trek mijn bloesje uit met je tanden”, fluister ik tegen je. Je doet direct wat ik je vraag. Je gaat met jouw mond naar mijn schouder en pakt de kraag met je tanden. Ik voel jouw warme adem op mijn huid en ik voel mijn slipje nat worden.

Wanneer ik mijn arm uit het mouwgat heb getrokken, ga je met je mond naar mijn andere schouder. Je volgt echter wel de randjes van mijn push-up bh en bijt zelfs even in mijn harde tepel. Een geile kreun ontsnapt mijn lippen. Je wil verder knabbelen, maar ik duw je hoofd naar achter en draai mijn andere schouder naar je toe. Je pakt de mouw met je mond beet en trekt deze naar beneden. Wanneer ik mijn arm eruit trek, valt het kledingstuk op de grond en zit ik in mijn rokje en bh op je schoot.

Ik geef even wat druk met mijn heupen en voel gelijk reactie onder me. Dan ga ik van je af en loop naar het bed toe. Aan het voeteneinde blijf ik staan en ik maak de rits van mijn rokje los. Het valt direct langs mijn benen op de grond en ik stap eruit. Je hebt nu een fraai uitzicht op mijn strakke achterwerk. Doordat ik een string draag, wordt er niets voor je verhuld. Ik buig me nu met gestrekte benen voorover en kijk tussen mijn benen door naar je. Je zit onrustig op je stoel en er ontgaat je niets.

Ik stop mijn vinger in mijn mond en haal deze vervolgens door mijn spleetje. Ik voel dat ik lekker nat ben en merk dat mijn klitje heftig klopt. Dan ga ik door mijn knieën en draai me om. Tergend langzaam kom ik weer omhoog en ik laat jouw blik geen moment met rust. Op de maat van de muziek loop ik naar je toe en ga met mijn handen achter mijn rug. Daar maak ik mijn bh los en ik ga vlak voor je staan. Mijn borsten bevinden zich op de hoogte van jouw gezicht en ik schuif de bandjes van mijn schouders. Je ziet nu mijn blote borsten, met hun keiharde tepels vlak voor je. Ik buig me voorover en laat je een tepel in je mond nemen. Je likt en sabbelt erop en ik voel een stroompje geil uit mijn kutje lopen.

Met moeite maak ik me los van je en loop weer bij je vandaan. Langzaam en sensueel trek ik mijn string uit en ik sta nu naakt voor je. Je blik valt op mijn venusheuvel en ik zie dat de bobbel in jouw broek als maar groter wordt. De verleiding is groot om je nu een heerlijke lapdance te geven, maar dan weet ik zeker dat ik niet meer bij je vandaan kom, dus doe ik dat maar niet. Ik heb nog andere, geile plannen.

Ik loop naar het bed en ga op mijn rug liggen. Ik trek mijn benen op en open deze. Omdat jij aan het voeteneinde zit, heb je een goed zicht op mijn kletsnatte spleetje. Ik kan jou nu niet zien, maar ik ben me des te meer bewust van jouw brandende ogen op mijn lichaam. Dat maakt me nog geiler. Ik hoor je kreunen wanneer je het touwtje van mijn loveballs ziet.

“Maak me los, ik wil je likken”, hijg je. Ik lach wat, maar doe niet wat je vraagt.

In plaats daarvan begin ik mezelf heerlijk te vingeren. Ik gooi mijn benen nog verder open en ga heerlijk door mijn spleetje heen. Ik trek wat aan het touwtje en ik voel de balletjes in mij verschuiven en vibreren. Het gevoel is sensationeel en zet me in vuur en vlam. Ik laat mijn vingers heerlijk hun weg zoeken. Naar mijn harde klitje, welk smeekt om gestreeld te worden. Ik draai rondjes rond mijn harde knopje en laat dan een paar vingers in mijn kutje verdwijnen. Het voelt heerlijk nat en warm en ik voel een balletje zitten.

Ik haal mijn vingers weer uit mijn kutje en ga naar mijn tepels. Ik maak mijn harde tepels nat met mijn geil en voel hoe een stroomstoot naar mijn kutje gaat. Ik krom mijn rug en ga terug naar beneden. Met gesloten ogen geniet ik van mijn geile gevoel en net wanneer ik op het punt sta om mij heerlijk te ontladen, hoor ik jou gekreun. Ik realiseer me dat jij nog machteloos zit toe te kijken, iets wat ik even vergeten was. Snel sta ik nu op en loop naar je toe.

Ik zie dat jouw broek nu compleet gespannen staat en kniel voor je neer. Wanneer ik de knoop en rits van jouw broek losmaak zie ik dat je slip kletsnat is. Ik druk mijn mond erop en ga er met mijn tong overheen. Mmm.. ik proef en ruik jouw opwinding. Je tilt je billen wat omhoog en in één beweging trek ik jouw broek en slip naar beneden. Je paal staat kaarsrecht en zwiept verlangend heen en weer. Je eikel is paars van opwinding en is nat van het voorvocht. Ik buk me en ga met mijn tong over je eikel heen. Ik hoor hoe je hijgt onder mijn aanraking. Ik lik je vocht naar binnen en geniet van jouw smaak. Het maakt me nog geiler, en ik neem je paal helemaal in mijn mond. Ik laat mijn tong over je schacht glijden en zuig zachtjes aan je pik.

Met mijn mond ga ik langzaam, maar krachtig op en neer en met mijn hand masseer ik jouw lekkere ballen. Ik voel je paal nog harder worden en merk dat je jouw ballen aanspant. Je staat op het punt om klaar te komen, maar ik wil dit moment nog even uitstellen. Ik haal je pik uit mijn mond en sta op. Eindelijk ontdoe ik je van de sjaaltjes die jouw polsen aan de stoelleuning gebonden houden.

Je komt onmiddellijk van de stoel af en zet me op de rand van het bed. Daar doe je mijn benen uit elkaar en gaat met je mond tussen mijn benen. Ik leg mijn hand op je hoofd en voel hoe je met je tanden op zoek gaat naar het touwtje van mijn loveballs. Op het moment dat je één balletje uit mijn grotje trekt, laat ik me achterover op het bed vallen. Het gevoel is zo lekker dat ik direct klaarkom. Aaagghhhh…. Ik tintel en schok en voel golven van genot door mijn onderbuik gaan.

Dan kom je omhoog en trek je mij op mijn knieën. Ik voel hoe je jouw eikel door mijn spleetje laat glijden waardoor deze lekker nat wordt. Dan voel ik hoe je mijn billen uit elkaar doet en hoe je eikel op mijn sterretje drukt. Ik probeer me te ontspannen en voel hoe mijn sluitspier zich opent om jou binnen te laten. Door de ballen in mijn kutje is mijn gaatje nog nauwer en met moeite lukt het je om jouw harde paal naar binnen te duwen. Een pijnlijk gevoel overvalt me, maar doordat ik zo geil ben, ervaar ik dit als een genot. Ik voel hoe alles strak komt te staan en laat me steeds meer vullen door jouw staaf. Wanneer ik jouw ballen tegen mijn kutje voel, kan ik een kreun niet onderdrukken.

Voorzichtig begin je te stoten en aan jouw gegrom te horen geniet je met volle teugen van mijn nauwe gaatje. Ik ga ondertussen met een hand over mijn klitje en trek nog een keer aan het touwtje van mijn loveballs. Weer popt er één uit mijn kutje. Het gevoel wat dit mij geeft, maakt dat ik mijn vaginaspieren nog meer aanspan. Achter mij voel ik jou nu fel in en uit mij stoten en ik trek snel nog een balletje uit mijn spleetje. Op het moment dat ik hoor dat je jezelf ontlaadt, haal ik het laatste balletje eruit. Dat zorgt ook bij mij voor een heftig hoogtepunt en ik voel het geil uit mijn grotje lopen.

Wanneer je jouw lul uit mijn kontje haalt, voel ook hier het vocht uit mij lopen. Je zaad loopt langs mijn benen omlaag en voldaan laat ik mij op het bed vallen. Jij komt naast me liggen en ik zie de geile blik nog in je ogen. Ik buig me naar je toe en geef je een zoen. Ik proef mijn smaak nog in jouw mond.

“Welkom thuis, schat”, zeg ik tegen je. “Lekker gewerkt?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *