— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

David

Ik sta op een balkon op de vijfde verdieping van ons kantoor en kijk uit over de haven. Naast me staat David, een voor mij waanzinnig aantrekkelijke man. Ik heb net een gesprek met hem gehad en heb hem mijn marketingafdeling laten zien. Hij staat dicht naast me, veel te dicht! Onze schouders zijn hooguit twee centimeter van elkaar en mijn hand ligt naast de zijne op de leuning van het balkon. Zwijgend kijken we naar de schepen in de verte. Wat moet ik met deze man die een week geleden mijn leven is komen binnenvallen?

Ik sta op het secretariaat van de directeur uitgeverij. Ik heb mijn marketingplan voor 2008 net ingebonden voor de bespreking maandag. Het is een goed plan, ik heb er hard aan gewerkt. Er komt een man het secretariaat inlopen. Ik ken hem niet. Hij kijkt zoekend om zich heen en zegt:

“Ik ben David Melchers en doe beneden een workshop, kan ik even iets faxen hier”?

Ik herken de naam: David Melchers is de man die een organisatieonderzoek doet bij verkoop. De directeur uitgeverij heeft gezegd dat ik ook met hem moet praten. Ik loop op hem af om me voor te stellen. Opeens, als ik vlak bij hem ben, ‘gaat het doek van het toneel voor me open’! Wat een leuke man is dit! Hij draagt een blauw linnen pak en een open wit overhemd. Daaronder mooie Italiaanse schoenen. Hij heeft een vrolijk en vrij knap gezicht met bruine krullen en de blauwste ogen die ik ooit gezien heb. Hij heeft een prettige stem en ruikt naar Fahrenheit, mijn favoriete mannenluchtje.

We geven elkaar een hand. Ik leg uit wie ik ben en waarom ik denk dat het goed is dat we elkaar spreken. Ik ben professioneel en zakelijk maar tegelijk, op een heel ander niveau, gaan er de meest wilde gedachten en gevoelens door me heen. God wat is dit een aantrekkelijke man, wat een mooi gezicht, wat een ogen. Maar nog erger: wat zou ik graag met je zoenen, je vasthouden, je uitkleden, met je vrijen!

Mijn professionele ik blijft gewoon in gesprek, stelt vragen, geeft antwoorden. Mijn verborgen ik heeft de wildste fantasieën en kreunt onhoorbaar. Ik maak een eind aan het gesprek, we zullen vandaag nog een afspraak plannen. Hij faxt zijn document en ik loop naar het koffie apparaat op de gang om bij te komen van deze wervelstorm. Wat gebeurt hier, wat is er met me aan de hand?

De breuk met mijn ex Maarten is nu één jaar geleden en dat verdriet ben ik bijna te boven. Wat doet deze man, deze David, met me? Nooit eerder heb ik zulke gedachten en woeste emoties gehad bij een zakelijk gesprek, bij welk gesprek dan ook. Ik heb geen tijd om bij te komen want hij komt de gang alweer inlopen met zijn agenda in zijn hand. Kan hij ook niet wachten om een afspraak te maken? Maar ook hier sla ik me professioneel doorheen:

“Okay, volgende week vrijdagmiddag. Tot dan!”

Die avond sta ik voor de spiegel in mijn badkamer. Ik kijk naar mezelf. Mooi bloesje, mooie rok. Ik kleed me uit en keur mezelf. Ik ben best tevreden. Leuk gezicht, slank, lange benen, een strakke buik. Ik kijk naar mijn venusheuvel. Eén jaar niet aangeraakt en met teveel haar. Dan denk ik aan David en ik neem een besluit. Ik ga ongegeneerd fantaseren over deze man en wel nu!

Ik laat het bad vollopen gooi er een grote scheut heerlijke olie in en laat me in het water zakken. Na een paar minuten pak ik mijn make-up spiegel. Met gespreide benen zittend op de badrand scheer ik mijn vagina. Helemaal bloot. Het voelt als een wedergeboorte. Ik kijk naar mezelf en begin opgewonden te worden. Terug in bad dus! Maar ook daar is het strelen van mijn eigen lijf, mijn eigen vel, te verleidelijk en de opwinding neemt verder toe. Ik stap uit bad, droog me af en loop naar mijn bed. Schuif tussen de lakens en streel mijn stevige borsten, speel even met mijn tepels. Mijn hand gaat naar beneden. Via mijn buik en navel bereik ik mijn vagina.

Dan uit het niets, word ik besprongen door een oude fantasie. Er klinkt geluid bij mijn slaapkamerdeur. Geschrokken verschuif ik mijn rechterhand terug naar mijn buik. Mijn linkerhand en arm bedekken mij borsten want ik wil niet dat deze binnenkomer ziet dat mijn tepels hard zijn. Door mijn oogharen zie ik David staan. Hij heeft zijn jasje uitgedaan en staat tegen de deurpost geleund. Hij kijkt verbaasd.

“Wat ben je in godsnaam aan het doen Myriam”?

“Ik….. niets, niets, ik lig even te rusten”, mompel ik geschrokken.

Hij kijkt onderzoekend en ik zie dat zijn ogen het profiel van mijn lijf volgen. Hij kan zien waar mijn handen liggen. Zijn ogen staan zacht maar om zijn mond verschijnt er een spottend lachje.

“Niets, niets? Volgens mij ben je met jezelf bezig”!

Ik ben te verlegen om te antwoorden en doe mijn ogen dicht. Dan klinkt zijn stem dwingend:

“Doorgaan jij”.

“Hoezo”, protesteer ik zwakjes.

“Doorgaan zeg ik”, zijn stem wordt dwingender.

“Wil je dat ik het laken van je aftrek soms, dan kunnen we alle twee zien waar je mee bezig bent”.

Dat nooit. Ik wil niet dat hij mij bloot ziet. Zeker niet als ik opgewonden ben.

“Doorgaan” zegt hij weer en met mijn rechterhand ga ik gehoorzaam naar beneden. Het feit dat hij ziet waarmee ik bezig ben windt me op en aarzelend speel ik verder met mezelf.

Door mijn oogharen zie ik hoe David tegen de deurpost geleund zijn witte blouse open begint te maken. Knoop voor knoop. Hij heeft geen borsthaar wat ik prettig vind. Hij houdt zijn open geknoopte blouse aan. Daaronder zie ik zijn lichtgebruinde lijf. Een mooie borstkas, een stevige strakke buik. Hij lijkt op het beeld van een Griekse god. Hij komt naar me toe en gaat zitten op de rand van mijn bed. Daardoor spant het laken strak om me heen en kan ik nauwelijks bewegen. Hij buigt zich voorover en, helemaal onverwacht, kust hij mijn voorhoofd. Tussen mijn wenkbrauwen op mijn chacra.

Door die rustige lange kus ontspannen al mijn spieren zich. Maar het gevolg is dat ik de opwinding in mijn onderbuik nu heel fel voel. Dan likt hij langs mijn lippen.

“Je tong”, fluistert hij zachtjes.

Ik zoek zijn tong met de mijne. We draaien zachte sensuele rondjes om elkaar, langs elkaar. Ik wil het initiatief terug en ik zuig zijn tong nu hard naar binnen. Hij kreunt! Ik ruik Fahrenheit maar ook muskus en man en opwinding. Dan gaat zijn mond naar mijn borsten. Door de stof van het laken heen zuigt hij op mijn harde tepels. Hij blaast erover wat ze nog harder maakt. Zijn overhemd schuift van zijn schouders als hij met zijn hoofd naar beneden gaat richting mijn buik. Ik zie zijn slanke rug en zijn stevige armen die hij aan weerszijden van mijn heupen zet. Dan likt hij zacht mijn schaamlippen. Het laken is nu van twee kanten nat. De onderkant door mij, de bovenkant door zijn mond. Zijn tong zoekt mijn klit die hij feilloos vindt. Het maakt me razend van verlangen: alleen dat laken ertussen!

Dan onherroepelijk komt het laatste deel van deze fantasie. Hij staat op van het bed, kijkt naar me, maakt zijn riem los en begint zijn broek open te knopen. Met zijn linkerhand houdt hij die vast zodat die op zijn strakke billen blijft hangen. Ik zie een witte slip. De contouren van zijn opwinding zijn goed te zien. Met zijn rechterhand schuift hij zijn slip naar beneden. Zijn grote pik springt naar voren. Daaronder strakke ballen. Ze zijn geschoren en er is alleen een klein toefje schaamhaar boven zijn pik te zien.

Ik kan mijn ogen niet van dat lijf afhouden. Zijn gezicht is nu vager, zijn lijf glimt in het licht van de lamp, zijn pik staat fier en hard vooruit. Hij kijkt me lang aan, lief ook! Dan schuift hij met zijn rechterhand zijn voorhuid naar achter. Zijn grote eikel ligt nu helemaal bloot. Als ik kijk welt er een glinsterende druppel voorvocht uit. Dat duwt me over de rand. Ik voel mijn orgasme opkomen vanuit mijn buik, via mijn kutlippen naar mijn klit. Ik explodeer! Maar er komt nog een golf en nog een en nog een! Dan een paar naschokken. Met het wegebben van mijn orgasme verdampt ook het beeld van David. Ik lig doodstil en moet even huilen. Omdat ik mijn lijf weer terug heb? Om Maarten? Om David? Dan val ik in slaap.

En nu staat deze man dicht naast me op een balkon op de vijfde verdieping. Hij moest eens weten wat ik in mijn fantasie al met hem gedaan heb. Maar wie weet wat hij in zijn fantasie al met mij gedaan heeft? Hoe lang staan we hier al? Drie minuten, tien minuten? We hebben al die tijd niets gezegd.

“Zullen we maar eens gaan”, zegt mijn professionele ik.

Hij kijkt me wat verward aan. Was hij ook zover weg?

“Ja, ja prima”!

Ik loop voor hem uit de balkondeur weer in. Het is al 18:00 uur en het kantoor is leeg. Overal stille kamers en hoeken waar we elkaar zouden kunnen omhelzen, waar we zouden kunnen zoenen en meer. Maar ik loop gedecideerd voorop.

“Even mijn tas en koffertje pakken dan loop ik met je mee naar buiten.”

De avondportier maakt de buitendeur voor ons open.

“Ik vond het een leuk gesprek”, zeg ik.

Hij knikt en vraagt: “zullen we even iets gaan drinken? Iets verderop is er een leuk café”.

Blijkbaar is hij ook weer bij zijn positieven. Maar, ik ken dat café. Op vrijdag om 18:00 uur zit ons hele bedrijf daar te borrelen. No way dat ik daar met deze man naar toe ga. Ik kies de makkelijke uitweg:

“Nee, ik kan niet ik moet naar aerobics om half zeven”.

Hij kijkt me aan, ik zie hetzelfde spottende lachje als in de fantasie op mijn slaapkamer. Maar dat flikt ie me niet nog eens!

“Jammer” zegt hij “een andere keer misschien”?

“Misschien”, zeg ik en geef hem een hand.

Hij loopt naar zijn auto en zwaait even als hij langs me rijdt. Op de achterbank zie ik een kinderzitje.

Godzijdank, mompel ik binnensmonds.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *