— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sauna en meer

Ik heb mezelf vandaag een dagje sauna beloofd. Heerlijk vooruitzicht, alleen maar luieren en genieten. Een aantal van mijn vriendinnen huiveren al bij de gedachte om naakt tussen vreemden te zitten. Mij stoort het niet. Ik vind het een heerlijk gevoel om zonder belemmeringen te genieten van warmte, water en ontspanning. Ik hoor mij nog verkondigen op één van onze vriendinnenavonden dat het niets met seks te maken heeft. Tot deze keer dan!

Als ik in de sauna ben, merk ik de andere bezoekers en hun naakte lichamen nauwelijks op. Na een drukke werkweek ben ik toe aan een grote dosis ontspanning. Met dat doel voor ogen vergeet ik alles rond mij en geniet van de eerste saunabeurt.

Onder de koude douche die daarop volgt voel ik wel een paar ogen over mijn lichaam gaan. Maar kijken mag natuurlijk. In het buitenzwembad geniet ik van het zachte water op mijn lichaam en de zon op mijn gezicht. Ik voel een kleine tinteling in mijn onderbuik als het water mijn lichaam lijkt te strelen tijdens het zwemmen. Mm, ik onderdruk snel de neiging om mezelf te verwennen.

Na nog een zweterige saunabeurt en ijskoude douche besluit ik het bubbelbad op te zoeken. Mijn lichaam tintelt ondertussen van puur lichamelijk genot. Het bubbelbad doet daar nog een stevig schepje bovenop. De bubbels geven een zalig gevoel als ze langs mijn lipjes stromen die ondertussen al wat gezwollen zijn. Ik schaam me zelfs een beetje voor de opwinding die ik voel. Volgens mij kan iedereen aan mijn glanzende ogen en vage glimlach zien waar ik zin in heb.

Maar ik gun mezelf nog even het genot van de bubbels en de warmte. Onbewust verschuif ik een beetje zodat ik nog meer stroming voel en mijn klit kleine stroomtootjes lijkt te produceren. Door die beweging raakt mijn been dat van mijn buurman. Ik verplaats me wat, maar tot mijn verbazing schuift zijn been gewoon mee.

Voorzichtig kijk ik opzij. Naast mij zit een niet onknappe man. Ik zie gespierde armen, een brede borstkas en een gezicht waarop dezelfde halve glimlach speelt. Ik laat mijn been tegen het zijne rusten en leg mijn hoofd achterover. Zijn ademhaling klinkt een beetje onrustig en ik geniet stiekem van het gevoel dat mij dat geeft. Het is altijd fijn om te merken dat een man niet onbewogen blijft bij het zicht op mijn lichaam.

Na een paar minuten stap ik uit het bubbelbad en ga terug naar het zwembad. Ik ben van plan om wat te zwemmen en zo mijn lichaam terug tot rust te brengen. Mijn buurman heeft blijkbaar andere plannen. Hij volgt en blijft in een hoekje van het bad staan kijken. Ik weet eerst niet of ik dit leuk of vervelend vind. Mijn lichaam reageert echter heftig op zijn blikken.

Mijn lipjes zijn nu echt gezwollen en mijn kut staat een beetje open. Mijn tepels zijn harde knopjes en elke aanraking van het lauwe water brengt me verder in extase. Ik ga aan de andere kant van het zwembad staan en kijk voorzichtig rond. Niemand besteedt aandacht aan mij, dus ik durf mijn handen tussen mijn benen laten glijden.

Ik aai zacht over mijn klit en tussen mijn lipjes en geniet van de koelte van het water en de warmte van mijn eigen handen. Maar zijn blik kleeft aan mij lichaam en ik voel zijn ogen branden. De spanning bouwt zich op in mijn onderbuik, maar met zoveel mensen rond mij kan ik niet tot het uiterste gaan.

Het schemert ondertussen al en het zwembad wordt van onderuit verlicht. Het water dampt en alles krijgt een erotisch tintje. Als het grootste deel van de bezoekers de warmte binnen heeft opgezocht raap ik mijn moed bij elkaar en zwem ik naar hem toe. Ik durf niet stil te staan bij wat ik doe en volg gewoon mijn verlangen.

Even staan we tegenover elkaar in het water. Het wateroppervlak speelt rond mijn borsten en zijn ogen nemen dat schouwspel gulzig in zich op. Ik waag me nog een stapje dichterbij en aarzel dan. Mijn lichaam weet wat het wil, maar ik durf de stap niet zetten.

Hij neemt de leiding en maakt zich los van de kant. Hij legt zijn handen zachtjes op mijn heupen en draait mij met mijn gezicht naar de rand van het zwembad. Ik leg mijn armen op de rand en ben direct in de ban van zijn handen die zacht mijn rug masseren.

En dan voel ik de druk van zijn harde lul tegen mijn billen. Ik til mijn heupen op om die druk tegen mijn kutje te voelen. Ik kan een kreun niet onderdrukken en ik hoor hem hetzelfde doen. Na een paar minuten genieten van dit gevoel wil ik meer. En nog voor ik iets kan zeggen stoot hij in één beweging zijn harde paal tussen mijn lipjes.

Ik kan een kreun van genot niet onderdrukken. Het gevoel van het water, zijn handen en zijn geweldige lul maken me helemaal gek. Ik zet me schrap tegen de kant om zijn stoten op te vangen. Zijn handen die tegen mijn buik liggen verplaatsen zich.

Met een hand op mijn klit en de andere op een borst brengt hij mij met kleine draaibewegingen en zachte kneepjes dicht bij mijn hoogtepunt. Zijn stoten worden harder en dieper en twee tellen later kom ik kreunend en schokkend klaar. Op hetzelfde moment voel ik zijn zaad in mijn kut spuiten en mijn orgasme verdiept zich nog.

Na afloop sta ik trillend en hijgend in het water. Ik kan niet geloven dat ik dit gedaan heb. Ik ken niet eens de naam van de man die mijn dagje sauna een verhit einde bezorgde. En dat maakt het vreemd genoeg nog meer opwindend.

Zijn handen omvatten nog steeds mijn heupen en ze bewegen zachtjes tegen zijn onderbuik. Ik voel de zin alweer opkomen en probeer het te onderdrukken. Maar als hij in mijn oor fluistert dat hij me mee naar huis wil nemen weet ik dat het nog een intense nacht wordt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *