— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heerlijke stoute gids

Als ik naar buiten loop zie ik je Jeep juist aan komen rijden. Ik kan niets anders dan lachen, ik ben zo blij om je weer te zien! Dagdromend over al het heerlijks dat komen gaat, loop ik naar je toe.

“Heb je een goede reis gehad?” vraag je plichtsgetrouw.

“Ja hoor” antwoord ik, aangezien ik heerlijk acht uur heb geslapen met behulp van een pilletje.

Zonder dat extra hulpje zou ik de hele reis maar aan één ding kunnen denken. Ik stap maar al te graag in je auto.

Wanneer ik ga verzitten, bekijk je me vluchtig van top tot teen. Gisteravond stond ik nog te ijsberen voor de kast wat ik aan moest doen. Het zou comfortabel moeten zitten tijdens de reis, maar toch een beetje sexy moeten uitzien. Ik moet toch een goede indruk maken wanneer je me weer voor het eerst zou zien.

Zelfs kwam het in me op om een extra setje mee te nemen en even snel te wisselen voor de landing. Het heeft in ieder geval de juiste uitwerking wanneer je me een goedkeurend knikje geeft en je hand op mijn blote been legt tijdens het rijden.

Inmiddels is het allang bedtijd in Nederland, maar een man als kan me ’s nachts wakker maken.

Nieuwsgierig vraag je: “Wat denk je?”

“Dit lijkt wel een droom”, zeg ik zacht, maar door de herrie van de motor heb je me niet verstaan.

Nieuwsgierig kijk je me aan met je mooie bruine ogen. Ondeugend buig ik me naar je toe. Wanneer je denkt dat ik iets in je oor ga fluisteren, bijt ik zachtjes in je lelletje. Zachtjes kreun je terwijl ik eraan sabbel en je een kusje geef.

Ik weet dat wanneer ik zo naar voren leun je een plezierig uitzicht hebt op mijn blote borsten onder mijn blouse. Ongetwijfeld zal mijn geurtje in je neus kriebelen.

“Ik vroeg me af of je wel op de weg kan letten of dat ik je afleid”, plaag ik. “Waar gaan we trouwens heen?”

Je rijdt niet de vertrouwde weg naar Paramaribo.

“Oh, we maken even een omweg.”

Met je ondeugende glimlach en met pretogen blijf je voor je uit kijken.

“Duurt het nog lang?”, vraag ik.

“Haha, zo nieuwsgierig, he? We zijn er bijna.”

Ik leun weer naar je toe en verleid je tot een kusje. Wanneer je eigenlijk meer wilt, richt je je weer op de weg.

“Je bent zo lekker”, vertel je zuchtend.

Ik bijt je in je nek, terwijl ik je hand weer op mijn been voel. Je streelt me steeds hoger onder mijn rokje. Zachtjes ontsnapt me een kreun wanneer je stout het randje van mijn string hebt gevonden.

Opeens haal je je hand weg terwijl we een oprit oprijden. Ik herken vaag de omgeving, maar eigenlijk hebben we alleen oog voor elkaar. Het is stil met de motor uit. Nu buig jij je naar mij toe. Gierig zoen je me. Je hand kroelt door mijn haar. Ik voel dat ik beneden warm en nat word. Nog even en we komen de wagen niet meer uit!

“Rustig schatje! We hebben genoeg tijd”, zeg ik en ik duw je zacht van me af.

Je geile blik kleedt me helemaal uit, even bijt je op je lip om je in te houden.

Nadat je bij de receptie hebt ingecheckt, gaan we naar een hutje langs het water. Helemaal bezweet van de reis, verlang ik naar een koele douche op mijn hete lichaam. We zijn nog geen seconde binnen of je gaat al druk aan de slag.

Ik hoef geen moeite te doen om mijn kleren uit te trekken. Je begint niet eens aan de knoopjes van mijn bloesje, maar trekt het gewoon over mijn hoofd. Ik kan ook niet van jou shirt afblijven.

Je handen zijn al bezig met rits van mijn rokje, terwijl ik je broek los friemel. Van lichte frustratie bijt je zachtjes in mijn nek, kriebels jagen door mijn lijf. Eindelijk win je ’t gevecht met het ritsje en sta ik in mijn string in je armen. Ik knijp in je lekkere kont terwijl jouw broek op de grond valt. Een stevige erectie voel ik door je boxer tegen mijn klitje.

Je pakt me bij mijn handen vast en je loodst me naar het comfortabele tweepersoonsbed. Je laat je languit op bed vallen en daarmee mij op jou.

“Schatje, je bent zo lekker! Ik heb zo’n zin in je.”

Lachend duw je me op mijn rug.

“Hmm, ik heb hier ook al die tijd naar verlangd!”, hijg ik.

Ik slaak een zachte kreet wanneer je één van mijn tepels in je mond neemt. Je rechter hand verkent mijn lichaam vanaf mijn borsten steeds verder naar beneden. Zo geil! Even ga je op je knieën zitten en trekt mijn string uit. Hongerig naar seks kijk je me aan. Ik kan alleen maar glimlachen en ik geniet wanneer ik je kan overhalen tot een heerlijke zoen.

Je ligt languit op me en je stijve lul voel ik tegen me aan. Je maakt me gek wanneer je tegen me aanrijdt. Behendig doe ik je boxer naar beneden.

“Ik ga je naaien, schatje”, fluister je.

Een smoorde kreet ontsnapt me terwijl je je stijve lul in mijn natte poesje duwt. Voordat ik alle besef van tijd of dimensie kwijtraakt, schuif je naar beneden en lik je me. Golven van hitte, verlangen en opwinding overspoelen me terwijl je me naar mijn toppunt voert.

Met je vinger ga je in me en het zal nu niet meer lang duren voordat ik klaarkom.

“Oh, stop alsjeblieft, ik wil eerst nog even van jou genieten”, roep ik.

Dat hoef ik geen tweede keer te zeggen. Op je knieën zie je er onweerstaanbaar uit met een ferme erectie en je geile blik. Ik neem het initiatief over en ik kom overeind. Ik begin je eerst heerlijk te zoenen en ik neem je stijve in mijn ene hand terwijl ik met de andere je ballen streel.

Kreunend trek je me tegen je aan. Wanneer je lekker hard bent, pak je me beet en schuift me op je. Samen genieten we van deze intieme houding. Ritmisch bewegen we terwijl we elkaar geil in de ogen kijken.

“Nu ga ik je écht laten genieten”, fluister je in mijn oor.

Gewillig ga ik op mijn rug liggen en weer lik je me. Nog heftiger dan daarvoor overspoelen de golven me. Wanneer je me ook nog lekker vingert, kom ik met een paar kreten heerlijk klaar.

Even plaag je me met een paar laatste strelingen over mijn klitje en dan kom je naast me liggen. Op je zij met je hoofd op je hand kijk je naar me terwijl ik lig na te genieten.

“Hmm, dat was lekker.”

Ik ga ook op mijn zij liggen bekijk je langzaam van top tot teen. Met een zachte duw krijg ik je zover dat je op je rug gaat liggen. Met mijn tong draai ik cirkeltjes om je tepels en met mijn hand streel ik je ballen. Eerst sabbel ik zachtjes, maar al snel raak je weer lekker opgewonden en bijt ik je in je tepels.

Intussen heb je ook weer een harde lul van mijn kunstgrepen. Wanneer je aanstalten maakt om overeind te komen, ga ik bovenop op je zitten. Mijn kletsnatte kutje van mijn vocht en het jouwe glijdt op en neer over je harde lul. Je pakt me bij mijn heupen vast en je gezicht staat gespannen van t genot. Soepel lukt het je om me op mijn rug te laten vallen. Lekker hard en diep neem je me tot je in een golf van extase klaarkomt.

Met een zucht kom je op me neer en liggen we samen na te genieten van dit warm welkom in Suriname. Loom ga je naast me liggen.

“Heerlijke, stoute toeriste”, zeg je lief.

“Heerlijke, stoute gids”, plaag ik terug.

Het volgende moment word ik met een schok wakker. Ik heb het warm, terwijl ik naakt in bed lig. Ik zie je naast me liggen met je mooie bruine ogen en je lieve glimlach. Gedesoriënteerd vraag ik je: “Is dit een droom?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *