— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

BMW

Je komt me ophalen met de BMW. Het is warm weer, ik draag een kort jurkje en hoge hakjes. Als ik instap kijk je even opzij, en dan weer voor je. Je zet je zonnebril op en scheurt weg. Ik voel de hete zitting door mijn slipje heen gloeien. Ik weet zeker dat je net zo opgewonden bent als ik, maar dat je me uit de tent wil lokken. Laat ik nou net in de stemming zijn om je te verleiden.

Het jurkje laat een flink stuk been zien, zeker als ik een beetje onderuit zak. Ik zet mijn rechterbeen wat hoger waardoor het rokje helemaal terugvalt. Je kijkt even opzij en aan een trekje rond je mond kan ik zien dat dit je niet onberoerd laat. Je rijdt hard, je weet dat ik daar hitsig van word.

Ik voel de motor onder mijn billen razen en trillen. Even kijk ik om me heen en doe dan de bovenste knoopjes van mijn jurkje open, waardoor een groot deel van mijn volle borsten zichtbaar wordt boven mijn BH.

Het is flink druk op de weg. Overal mensen om ons heen. Opeens minder je vaart, zodat we de auto’s op de andere rijstrook steeds langzamer inhalen. Je kijkt even naar me, om te zien hoe ik reageer. Ik lach uitdagend naar je en dan naar de bestuurders aan de rechterkant. Vooral vanuit hoogliggende auto’s en busjes moet het een mooi uitzicht bieden.

Ik streel mijn heupen en dijen en kronkel van mijn ene zij op mijn andere. Mijn jurkje kruipt steeds verder op en mijn borsten schudden haast uit mijn BH. Ik pak ze met beide handen beet en til ze op zodat de keiharde tepels vrijkomen en naar boven wijzen. Het windt me ongelofelijk op om zo in jouw auto de wereld te verleiden. En jou.

“Trek je slipje uit”, hoor ik je ineens zeggen, je stem dik van geilheid.

Ik doe niets liever en stroop het kleddernatte stukje stof van mijn trillende benen. Opeens kan ik me niet meer beheersen. Ik zet mijn hakken ver uit elkaar en begin mezelf te vingeren. Mannen kijken ongelovig opzij, vrachtwagenchauffeurs toeteren en een paar jonge meiden in een busje kijken zeer geïnteresseerd de auto in en steken hun duim omhoog.

“Ik wil je”, hoor ik mezelf hijgen.

“Nu?” vraag je.

“Jaaa”, kreun ik, “hier en nu!”

Het liefste zou ik bovenop je gaan zitten terwijl je rijdt, maar ik moet nog even geduld hebben. Je slaat af bij de eerstvolgende afslag. Een klein dorpje. Je lijkt er feilloos de weg te kennen, want binnen de kortste keren hobbelt de auto over een verlaten landweggetje en stop je in een dicht bosje. Eindelijk!

Ik klim op je schoot en ga schrijlings op je zitten. Ik voel een enorme bobbel, waar ik langzaam tegen aan rij. Dit is wat ik wil. Ik krom mijn rug en duw mijn harde tepels naar voren in je gezicht. Ik voel je tong, maar ik duw je dan weer van me af en doe het portier open. Ik wil de ruimte hebben, ik wil me aan jou laten zien.

Ik doe mijn jurkje omhoog en buig me over de motorkap heen. Ik voel het hete metaal tegen mijn onderbuik en kreun het uit, mijn hoofd in mijn nek, mijn borsten op een presenteerblaadje, mijn billen naar achteren, mijn hakken in het gras. Ik houd het bijna niet meer uit, ik wil dat je me zo neemt, op de auto.

Je loopt langzaam om me heen, ik hoor je zwaar ademen. Ik spreid mijn benen en wrijf met mijn onderbuik tegen de voorkant van de auto. Het BMW- merkje drukt precies op de goede plek. Ik beweeg wellustig heen en weer en voel een gigantisch orgasme naderen. Maar ik wil nog iets anders voelen en dat kan alleen jij me geven. En dat weet je.

Ik hoor je tergend langzaam je riem losmaken en je broek opendoen. Het geluid alleen al geeft weer een lustscheut tussen mijn benen. Ik duw mijn kont naar achter en draai met mijn heupen. Je legt je handen op mijn billen en duwt ze met je duimen langzaam uit elkaar.

Ik duw me tegen je duimen aan, die steeds verder naar het midden schuiven. En dan voel ik iets groters tussen mijn billen wrijven. Langzaam van boven naar beneden, naar waar ik drijfnat ben, en weer terug. Ik sidder van verlangen als ik de glibberige top weer tussen mijn billen voel.

Je eikel kust mijn kontgaatje, en schuift dan weer traag naar beneden. Jezus wat wil ik je graag, en wat terg je me tot het uiterste. Ik ben volkomen aan je overgeleverd, wil nog maar een ding.

“Neuk me”, kerm ik, “ik kan niet meer”.

En dan eindelijk, eindelijk dring je bij me binnen. Ik geef een schreeuw en kom bijna klaar, maar weet het nog eventjes uit te stellen. Je naait me, met lange, doeltreffende stoten. Met één hand steun je op de motorkap en je andere hand kneedt mijn borsten.

Ik duw je zacht van me af en draai me om. Ik ga op mijn rug op de motorkap liggen en trek mijn benen op. Je kijkt verlekkerd naar hoe ik me volledig voor je open. En terwijl je mijn billen met je handen ondersteunt, stoot je weer diep naar binnen. Diep en hard en zo godvergeten lekker. Ik voel je ritmisch heen en weer schuiven en weet dan dat ik het niet langer meer kan uitstellen.

“Ja! Ja! Ga door!”, hijg ik en beweeg mijn bekken heen en weer.

Ik duw mijn hakken tegen je billen en rijd uitzinnig tegen je aan. Nog even, nog even… en dan stort ik over het randje en kom ik schokkend klaar. Jij versnelt je ritme en begint te kreunen. Dit geluid windt me zo op dat ik weer een orgasme voel komen.

“Kom maar schatje”, hijg ik, “vul me maar.”

Sidderend stort je je zaad in mijn schoot en met een trillende zucht laat je je zwaar op me vallen. De BMW is inmiddels afgekoeld.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *