— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Met de buren op vakantie, deel 2

Wilma keek mij zeer genoeglijk aan en vroeg mij of ik heerlijk was klaargekomen. Ik moest even bij mijn positieven komen en beaamde dat het een onvergetelijke ervaring was om zo intens zonder handen al spuitend tot een orgasme te komen.

Ik kroop wat dichter naar haar toe, en Wilma ging met haar kont op de rand van de jacuzzi zitten en spreidde haar benen. Ik zag haar schaamlippen open staan en hapte meteen toe. Ik likte haar kutje en hoorde Wilma kreunen.

Opeens voelde ik handen om mijn borsten en kreeg ik een natte kus in mijn hals. Ook voelde ik iets hards tegen mijn kontje aan drukken en ik begreep dat Eric ook weer terug was. Hij vertelde ons dat hij ons had gade geslagen vanaf ons terras, hij had alles gezien en we hadden hem een ongelofelijke stijve lul bezorgd.

Dat voelde ik, en terwijl ik Wilma verder likte stak ik mijn kontje de hoogte in. Eric liet er geen gras over groeien en stootte gelijk toe. Hij verdween tot zijn ballen in mijn gewillig kutje. Het water klotste en bubbelde op en neer. Eric neukte me heerlijk en Wilma kwam op mijn tong geweldig klaar. Mijn kutje maakte slurpende geluiden en het duurde dan ook niet lang meer of ik kwam voor de tweede keer.

Wilma stak haar tong in mijn mond en ik beantwoorde haar tongzoen. Eric haal de zijn keiharde joekel uit mijn klaargekomen kutje en stak hem daarna bij Wilma binnen.
Alles eerlijk delen, vond hij, en hij begon zijn vrouw nu een heerlijke beurt te geven.

Ik ging achter Eric staan priemde mijn borsten met de harde tepels in zijn rug en kietelde met een hand zijn balzak en kont. Ik wist wat Eric lekker vond, en stopte twee vingers in zijn sterretje. Een hard gekreun was hoorbaar, afwisselend snelle en langzame bewegingen makend vingerde ik zijn aars.

Het resulteerde in een explosie, krampachtig schreeuwend spoot hij zijn sperma in het klaarkomende kutje van Wilma. Zwaar nahijgend floepte zijn verslapte pik uit de kut van zijn vrouw, snel greep ik hem beet stopte hem in mijn mond en likte ik hem helemaal schoon.

Maar ik wilde meer dus stortte ik me met overgave op het kutje van Wilma om al het sperma eruit te slurpen. Uitgeteld gooiden we ons op bed om nog een uurtje te rusten alvorens wij ons gingen opmaken voor de eerste Turkse avond en nacht.

Na een uurtje of zo geslapen te hebben werden of maakten we elkaar wakker. Het was tijd om ons wat op te tutten en te gaan eten. Eric Had zich al gedoucht en geschoren kleedde zich snel aan, ik zag dat hij alleen een mooie korte witte broek aan deed, wat zijn zaakje goed deed uitkomen. Een lekker luchtje en een gave blouse en aan zijn voeten teenslippers.
Hij zei dat hij naar de overkant in de lobby- bar op ons zou wachten.

Ik vertelde Wilma dat Eric geen boxershort aan had gedaan, Wilma lachte eens en zei dat doet hij nooit op vakantie en soms ook niet thuis. Ze tilde haar korte jurkje op en ook zij bleek er niets onder aan te hebben.

Wilma pakte me bij de hand en zei:

“Er gaat niets boven vrij zijn en voelen, lekker zonder slip of string rondlopen en op het terras zitten zonder dat de rest van de mensen weten dat je naakt van onderen bent.”

Ik bedacht me geen moment en snel trok ik ook mijn stringetje van mijn billetjes vandaan en gooide het terug in de kast. Na een half uurtje haalden we Eric op, de mensen keken raar op toen hij ons met een tongzoen welkom heette en met zijn hand onder onze rokjes gleed.
We staken onze armen tussen die van Eric en gedrieën liepen we naar een restaurant.

Na heerlijk getafeld en drie flessen wijn gedronken te hebben, liepen we naar het strand. Daar aangekomen bleken we niet de enigen te zijn, Bij de strandbar was het lekker druk en het bandje speelde leuke muziek.

Wij hadden een mooi tafeltje uitgezocht en werden op onze wenken bediend. Ik en Wilma ook, want Eric zat in het midden en met zijn handen dwaalde hij steeds over onze rug en dijen, en soms raakte hij pardoes onze borsten aan.

Dit spelletje zette mij en Wilma weer in vuur en vlam, en wanneer de hand van Eric onze dijen raakte gaven we hem meteen de ruimte om aan ons vochtigheidsgehalte op te meten hoe het bij ons ervoor stond.

Dit alles liet Eric ook niet onberoerd want hij had een stijve van je welste in zijn broek staan.
Stiekem kneep ik er even in en maakte korte ruk bewegingen, onder het genot van een zalige, natte zoen.

Eric werd gek van verlangen en fluisterde in mijn oor of ik even mee liep naar de zee. Ik keek naar Wilma en die gaf mij een goedkeurende blik. Wilma zou op het tafeltje passen en de stoelen vrij houden.

Snel stonden wij op en liepen als een verliefd koppel naar de zee. Aangekomen bij het water pakte Eric een ligbedje, deed zijn teenslippers en zijn korte broek uit, legde die op het bedje en liep het water in.

Ik schopte mijn schoentjes ook uit, en liep hem achterna. Het water was lekker warm. Erik stond tot zijn middel in de zee. Toen ik naast hem stond kuste hij me, pakte mijn been en sloeg het om me heen.

Ik begreep de bedoeling, zijn lul stond alweer recht omhoog en gewillig liet ik mijn kutje over zijn pik heen zakken. Dit was echt geil, Eric neukte me met lange halen hard en stevig. Ik plantte beide handen op zijn kont om hem er nog dieper in te duwen.

Veel had ik niet meer nodig maar ook Eric voelde zijn sperma al omhoog komen. Jankend van geluk kwam ik dan ook geweldig klaar en voelde de lul van Eric kloppend zijn sperma in mij spuiten.

Nog eventjes bleven wij zo aan elkaar hangen. Het zeewater spoelde mijn kutje schoon en samen liepen wij het water uit. Eric deed zijn korte broek weer aan, pakte zijn slippers en mijn schoenen in een hand, en zo wandelden wij terug naar het terras van de strandbar waar Wilma op ons zat te wachten.

Bij Wilma aangekomen bestelde Eric meteen wat te drinken en gaf Wilma een lekkere kus.

“Schatje,” zei hij, “over een uurtje ben jij aan de beurt.”

Ik wist niet wat ik hoorde en vroeg aan Wilma hoe hij dat kon.

“Lieverd, het is de zon die hem zo geil maakt”, antwoordde ze.

Daarom wilden wij je mee op vakantie. Als jij niet mee was gegaan, was Eric zeker met iemand anders de koffer ingedoken. En had hij ons beiden bedrogen. Hier in deze hitte kan ik hem niet alleen aan. Eric wil hier alleen maar sex, sex en nog eens sex dus maak je borstjes en je kutje maar nat.

Eric lachte eens lief naar mij en gaf me een zoen, pakte Wilma bij de hand en liep richting zee. Ik voelde het tintelen in mijn buik: wow wat een vent! En nog twee weken vakantie voor de boeg! Mijn geluk kon niet op.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *