— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Met de buren op vakantie, deel 1

Dat het heel goed klikt tussen mij en mijn beneden buren Wilma & Eric is een feit. Regelmatig hebben wij goede en lekkere sex met elkaar. In juni vroeg Eric mij of ik zin had om mee te gaan naar Turkije, lekker twee weekjes vakantie vieren in een groot resort. Ik vond dat natuurlijk helemaal te gek, en hoefde zelfs niets te betalen.

Ik vroeg welke kamers er geboekt waren, ik had namelijk niet zo’n zin om alleen op een kamer te liggen. Eric vertelde mij dat hij een familiekamer geboekt had en dat daar genoeg plaats was voor ons drieën.

De aanloop naar de vertrek datum was al een feest op zich. Lekker met zijn drieën shoppen om de nodige vakantiekleren te kopen. En natuurlijk mochten een paar opwindende bikini’s niet ontbreken.

Twee dagen voor vertrek werden de koffers bij Eric & Wilma ingepakt. Het was heel warm in de kamer, Eric had alleen een boxershort aan en de zweetdruppels stonden op zijn lichaam.
Wilma en ik droegen alleen een rokje met een bikini bovenstukje, en we keken geboeid hoe Eric alles verdeelde over de drie koffers.

Toen Eric klaar was keek hij eens naar ons om, we lagen lekker onderuitgezakt op de bank met onze voeten op de salontafel te genieten van een wijntje.

“En dames, gaat het?”, zei Eric.

“Zeker,” zeiden wij, “kom erbij want alles is klaar voor de reis.”

“Nog niet alles”, zei Eric. Wij keken elkaar eens verbaasd aan en vroegen wat hij bedoelde.

“Doe alle kleertjes maar even snel uit dan zal ik jullie snel van een vakantiecoupe voorzien”, zei Eric.

Wij wisten wat hij bedoelde en kleedden ons snel uit. Eric had ondertussen de scheerspulletjes gehaald, en snel en vakkundig nam hij onze kutjes onder handen.
Het resultaat mocht er zijn, twee kale kutjes staarden de kamer in.

Hij gaf mij de scheergel en het mesje en stroopte zijn boxershort omlaag. Ik wist wat de bedoeling was en zeepte zijn lul en balzak in. Nadat bij Eric ook alle haartjes verdwenen waren gingen we gezamenlijk onder de douche om wat af te koelen.

Eric kon niet van ons afblijven, en ook wij gleden met onze handen over Eric zijn steeds maar harder wordende lul en over elkaars borsten en kontjes. Mijn kutje was zeiknat en niet alleen van het water. Wilma pakte de pik van Eric beet en duwde hem tussen mijn lipjes.
In no-time kwam ik lekker klaar waarna het Wilma’s beurt was.

Toen ook Wilma haar hoogtepunt bereikt had, haalde ik de op springen staande lul van Eric uit de druipende kut van Wilma. Ik nam het gevaarte in mijn mond, pijpte hem snel en even later spoot Eric een enorme lading in mijn mond. Ik kon niet alles doorslikken en zijn sperma kwam ook op mijn gezicht en borsten terecht, wat door Wilma gulzig werd op gelikt.

De volgen de dag werden nog wat kleine dingetjes gehaald voor onderweg. Omdat de taxi al vroeg de volgende ochtend ons kwam ophalen bleef ik bij mijn benedenburen slapen.
We gingen vroeg naar bed, alle drie waren wij naakt maar omdat we vroeg op moesten gebeurde er niet veel en vielen we lekker in slaap.

Om zes uur ging de wekker af, om de beurt sprongen we onder de douche, kleedden ons aan, en na nog een lekker ontbijtje gehad te hebben vertrokken wij op reis richting Eindhoven.
De reis voorliep voorspoedig, mooie plaatsen in het vliegtuig, de landing was perfect en toen wij onze koffers hadden en door de douane liepen viel er een warme deken van hitte over ons heen.

Nog een kwartiertje in de bus en we waren bij ons holel LIMAC – LARA. Eric had niet overdreven: het was een geweldig resort met een prachtige Chinese tuin met bruggetjes en veel heel veel water. Onze kamer bleek een zeer luxe appartement te zijn met ingebouwde jacuzzi. Als we de schuifdeuren openden om naar ons terras te gaan doken we zo het water in.

Na alles uitgepakt en ingeruimd te hebben trokken we onze bikin’s en zwemshort aan. We zwommen we naar de overkant van het enorme zwembad om daar alles eens te verkennen. Tijd zat, het was pas 15.00 uur.

Wat ik zag verbaasde mij, zo mooi en zo veel water en overal terrassen, palmbomen, een geweldig strand en ontelbare barretjes. Hier was het leven heerlijk en ik bedankte Eric & Wilma met een welgemeende dikke kus.

Na wat gedronken en gegeten te hebben maakten we ons eens op om naar ons appartement te gaan. Eric bleef nog wat op het terras zitten, recht tegenover ons appartement, en wij gingen al douchen.

In ons appartement aangekomen vulde Wima meteen de jacuzzi, ontdeed zich van haar bikini en legde zich op bed. Ik deed hetzelfde en ging bij haar liggen. Was het het weer of de nodige drankjes die we gehad hadden, ik weet het niet maar ik voelde mij ontzettend geil.

Na wat geknuffeld en gezoend te hebben besloten we de jacuzzi in te gaan. Wat een gevoel! De bubbels duwden mijn schaamlipjes gewoon uit elkaar en mijn klitje werd keihard. Onze handen hoefden we niet eens te gebruiken om zelf of elkaar te laten klaarkomen, het ging gewoon vanzelf.

Met een luide kreun kwam ik dan ook spuitend voor de eerste keer in Turkije klaar, en ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn op deze heerlijke sexvakantie.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *