— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nieuwe laarzen

Een hele drukke week achter de rug. Dus op zaterdag besluit ik al vroeg in de ochtend de stad in te trekken. Heerlijk alleen shoppen! Nieuwe, lange, zwarte laarzen staan op mijn verlanglijstje.

Om me helemaal op en top vrouwelijk te voelen, begin ik ’s ochtends met een kleine make-over. Mijn benen scheren, mijn bikinilijn bijwerken tot een minuscuul streepje, mijn teennagels lakken, haren föhnen en een subtiele laag make-up.

Dit belooft één van de laatste zwoele weekenden van de zomer te worden. Misschien wel de laatste mogelijkheid tot het dragen van mijn favoriete minirok. Spijker, stoer, lichte A-lijn, kortom super vrouwelijk, super sexy! Een strakke top (met mijn nieuwe push-up BH heb ik zelfs een toonbare gleuf) en mijn pumps (wie mooi wil zijn, zal pijn lijden) maken mij een femme fatale!!

Bij het insmeren van mijn benen met een lekker glitter bodylotion, reiken mijn handen tot aan mijn schaamlippen. Mmmmm, laat ik eens geen string dragen vandaag. Ik wil de buitenlucht, de wind goed onder mijn rokje kunnen voelen.

Om half tien stap ik een nieuwe schoenenzaak binnen, waarover ik lovende verhalen heb gehoord. Mijn ogen vallen direct op een paar stoere laarzen. In de spiegel aan de wand zie ik de verkoopster staan achter de kassa. Rustig staat ze mij van top tot teen te observeren.
Ik voel lichte blosjes op mijn wangen opkomen, wanneer ik merk dat mijn schaamlippen vol lopen met bloed. Wat zou ik haar graag mijn lekker geschoren kutje showen.

Uit het eerste de beste rek trek ik een schoen in mijn maat. Met hartkloppingen strijk ik neer op de poef, waarbij ik lichtjes mijn benen spreid. In de spiegel vang ik de blik van de verkoopster, die duidelijk zicht heeft op mijn intussen zeiknat geworden gleuf.

Demonstratief zet ik de schoen, die ik toch niet van plan was om te kopen, terug op het schap. Wederom neem ik die gave laars in mijn handen. Op dat moment loopt de verkoopster, al observerend, naar mij toe.

“Ik heb die laarzen zelf ook, zitten erg lekker, en zijn bovendien super sexy onder rokjes!”

“Een, ik draag mat 40”, zeg ik.

“Ik ga even voor je kijken. Hier heb je een paar sokjes, zodat je makkelijker kunt passen!”

Tegelijk met een paar kousen krijg ik een rood, kanten stringetje in mijn handen geduwd. De natte plek in het kruis ontgaat mij niet! Deze verkoopster draagt een zwierend zomerjurkje, nu dus zonder slip!! Oh, wat geil!!

Gelukkig is het nog vroeg, er lijken geen verdere potentiële kopers binnen te komen. Ze komt terug, en vergis ik mij nou? Heeft zij ook haar BH uitgetrokken? Haar stijve tepels priemen door de dunne stof. Ik ben duidelijk aan zet nu!

“Help je mij even met het aantrekken van deze laarzen? Ik heb zo’n hoge wreef en de vraag is altijd of de ritsen goed dicht kunnen bij mijn kuiten.”

Ze knielt voor mij en neemt een voet bij haar op schoot. Wat een enorm geil standje is dit. Ze heeft direct zicht op mijn natte spleet. Hoe dan ook, het moet zichtbaar zijn dat mijn kut doorweekt is van de sappen.

De laarzen zitten goed en ik loop een rondje door de zaak. Eenmaal stilstaand voor de spiegel komt zij achter mij staan. Haar tepels prikken in mijn rug. Ze tilt mijn rokje op.

“Probeer je eens voor te stellen hoe deze laarzen bij hotpants staan.”

Haar handen bij mijn dijen doen mijn verlangen naar meer.

“Ik wil graag die kaplaarzen proberen, heb je mijn maat daarin?”, vraag ik haar.

Ze verdwijnt naar het magazijn. Intussen maak ik van de gelegenheid gebruik om mijn BH eveneens uit te trekken. De verkoopster gaat deze keer niet op haar knieën, maar op haar hurken zitten. Terwijl zij de laarzen bij mij aantrekt, richt ik mijn blikken op haar kale kutje.

Wanneer zij de rits vanaf mijn rechtervoet dicht doet, gaat haar hand verder dan de kap van de laars. Haar vingers glijden regelrecht mijn geile kut binnen. Ze maakt cirkels en een harde kreun verlaat mijn mond.

“Kom, ik neem je mee naar het magazijn. Mijn assistent-verkoper komt zo binnen. Hij draait de zaak het komende uur en ik zou wat rommelen in onze voorraden!”

Het wachten achterin het magazijn duurt uren. Mijn verlangen in deze vrouw is zo groot. Als vanzelf glijden mijn vingers langs mijn schaamlippen, en al snel mijn natte grot binnen.

Ineens staat ze voor mij, helemaal naakt! Ze begint mij uit te kleden, langzaam en liefdevol. De spanning is voelbaar in mijn onderbuik. Even is er een aarzeling als we beiden naakt tegenover elkaar staan. Wat gaat er gebeuren? Is dit wat we willen?

Dan zoenen we hartstochtelijk. De tussendeur naar de winkel is gesloten. De tijd die we hebben is minimaal, en afhankelijk van mogelijke klanten. Het maakt de hele situatie nog spannender.

Onze geile en zeiknatte kutjes vinden elkaar tijdens het zoenen. We vleien ons neer op de grond en vingeren elkaar.

“Bef me!”, zeg ik al smekend, “laat mij je tong voelen op mijn klit, maak mij nog heter!”

Op dat moment komt de assistent-verkoper het magazijn inlopen. Via de achterdeur van het magazijn verlaat ik snel het pand. We hebben afgesproken om volgende week zaterdag de laarzen nogmaals samen te passen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *