— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overvallen door genot

Na een lange dag werken ben ik eindelijk klaar. Het begint al donker te worden en ik heb moeite de weg naar mijn hotel te vinden. Ik dwaal wat door de straten van de voor mij onbekende stad. In een steegje hoor ik voetstappen achter me. Snel kijk ik achterom maar kan in de duisternis niemand onderscheiden. Een rilling loopt over mijn rug. Mijn tas druk ik dicht tegen me aan en snel loop ik door. Gelukkig, om de hoek zie ik het warme licht van het hotel. Ik check in en krijg de sleutel van mijn kamer.

Daar aangekomen gooi ik mijn tas op het bed, trek mijn mantelpakje uit en schop mijn pumps in de hoek. Dan laat ik het bad vollopen. Ik denk aan je: was jij maar hier! Normaal deden we dit soort opdrachten samen en werd een dag hard werken beloond met een spannende avond.

Vanaf de eerste keer dat we toegaven aan een lang bestaand verlangen nam jij me op deze avonden mee op een nieuw en donker avontuur. Dan was jij mijn Meester en ik jouw gehoorzame slaafje. Volgde ik alle bevelen op die je me gaf en nam je me mee naar vele magische hoogtepunten.

Maar helaas kan jij er niet bij zijn vandaag en moet ik vanavond mezelf vermaken. Een warm bad dan maar om mee te beginnen. Het schuim is heerlijk en ik neem uitgebreid de tijd om mijn hele lichaam in te smeren met bodylotion. Als ik mezelf op het kingsize bed laat vallen en de televisie aan wil zetten, klopt er iemand op de deur. Wie zou dat kunnen zijn?

Snel trek ik een badjas aan en open voorzichtig de deur op een kiertje. Het is donker op de gang en nog voordat ik door heb wat er gebeurt, wordt de deur hardhandig opengegooid duwt iemand me met mijn gezicht tegen de muur. Een hand op mijn mond voorkomt dat ik om hulp kan schreeuwen.

Volledig in paniek probeer ik mezelf los te rukken maar dan fluistert een bekende stem in mijn oor:

“Ik ben het.”

Jij! Hier? Nog volledig in shock van wat er de afgelopen seconden is gebeurd, vliegen de gedachten door mijn hoofd. Je ziet mijn verbazing en lacht zachtjes.

“Je dacht toch niet dat ik jou hier alleen in een hotelkamer liet zitten?”

Je geeft me geen tijd om bij te komen van de schrik en zoent me hartstochtelijk op mijn mond. Met een snelle beweging laat je mijn badjas op de grond vallen en sta ik naakt voor je. Ter goedkeuring loop je een rondje om me heen en bekijkt me van top tot teen.

Nog trillend van wat er net is gebeurd voel ik je blik over mijn lichaam gaan: van mijn rug naar mijn billen en van mijn borsten naar het dunne, kleine streepje dat ik zo netjes voor je heb laten harsen. Je komt achter me staan en trekt met een vinger rondjes om mijn inmiddels hard geworden tepels. Er gaat een rilling door mijn lichaam en ik begin zwaar te ademen.

“Wat heerlijk”, mompel ik.

Met je handen pak je mijn haren beet trekt mijn hoofd naar achteren. Streng fluister je in mijn oor dat het tijd is dat ik gepaste aanspreekvormen gebruik.

“Ja Meester”, antwoord ik snel.

Uit je tas haal je mijn blinddoek en handboeien. Je bent nog geen vijf minuten binnen en ik ben volledig aan je overgeleverd.

“Nu ben je helemaal van mij en ik ga alles met je doen wat ik wil”, zeg je.

Wat heb ik hier naar verlangd, naar dit gevoel, deze spanning, deze opwinding. Tot onze eerste ontmoeting was dit soort spanning mij onbekend. Maar inmiddels kan ik niet meer zonder.

De blinddoek, de handboeien en het ongelofelijke verlangen hebben hun effect op mijn lichaam. Ik ben warm, nat, de zenuwen gieren door mijn lijf en in mijn buik voel ik de spanning opbouwen. Het is stil in de hotelkamer en ik hoor alleen nog mijn eigen hartslag en mijn zware ademhaling.

“Kom maar hier heen”, hoor ik je zeggen vanuit een hoek van de kamer.

Stapje voor stapje begeef ik me in de richting van jouw stem. Mijn richtingsgevoel ben ik inmiddels volledig kwijt en alleen al het idee dat jij me bekijkt terwijl ik hulpeloos door de kamer loop maakt me gek van wellust.

Eindelijk vind ik je en voel ik je warme lichaam. Ook jij heb je inmiddels ontdaan van al je kleren en ik voel dat je net zo opgewonden bent als ik. Je vraagt me te knielen en ik zak langzaam door mijn knieën.

Afwachtend kijk ik naar boven alhoewel ik door de blinddoek nog steeds in het duister ben gehuld. Meteen als ik jouw mannelijkheid voel, begin ik je te pijpen. Langzame halen, steeds dieper neem ik je in mijn mond. Ik proef je geilheid en hoor je kreunen.

Met je hand in mijn haren geef je het tempo aan en duw je je pik dieper en dieper; zo ver dat ik een paar keer moet kokhalzen. Ik dwing mezelf om door te gaan, te blijven ademen. Steeds harder en dieper neem je me in mijn mond. Net als ik denk dat het onmogelijk nog langer kan duren, trek je je terug en beveelt me te gaan staan.

Je vingers dalen langzaam af van mijn borsten naar mijn buik en bereiken mijn inmiddels kletsnatte kutje. Als je plagerig cirkeltjes trekt rond mijn klitje voel ik mijn benen trillen.

“Je weet dat je alleen klaar komt als ik dat zeg”, beveel je.

Als ik instemmend knik sla je me hard op mijn billen.

“Ja Meester!”, zeg ik snel en ik voel de tinteling die jouw hand op mijn bil achterlaat.

Met je hand blijf je mijn klitje bewerken, langzaam en ritmisch. Mijn lichaam kronkelt van genot, wat ben je lekker!

Met je vrije hand knijp je me plotseling hard in mijn tepel. Een pijnscheut schiet door mijn lichaam. Mijn tepels zijn harde, pijnlijke knopjes tussen jouw meedogenloze vingers. Gewillig onderga ik deze heerlijke marteling. Harder en harder knijp je me en kneedt je mijn borsten. Ik bijt op mijn lippen en kreun van de pijn en van het genot.

Vanuit mijn tenen voel ik een heerlijk gevoel opkomen.

“Meester, mag ik klaar komen?” vraag ik.

“Ik tel tot zeven”, zeg je.

En in de zeven seconden waarin je mijn tepels en mijn klitje harder en harder bewerkt, laat je me een ongekend hoogtepunt bereiken. Mijn benen houden me niet langer en langzaam zakken we samen op de grond. Daar lig ik, hulpeloos en naakt tussen je benen, nog nabevend van het extreme orgasme dat je me net hebt gegeven.

Ik voel dat je de boeien af doet. Mijn lichaam is te uitgeput om overeind te komen. Je streelt me langzaam over mijn hele lijf. Zodra jouw handen de binnenkant van mijn dijen aanraken probeer ik te protesteren.

“Ik kan niet meer”, zeg ik.

Maar daaraan geef jij geen gehoor. Ik weet dat het geen zin heeft om te protesteren. In deze situaties krijg jij altijd wat je wilt…

De volgende ochtend, zweef ik nog steeds een beetje. Hoe kan ik je ooit bedanken voor al het genot dat je me hebt gegeven? En ineens weet ik het antwoord. Ik pak mijn laptop en begin te schrijven.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *