— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klussen

Pfffffff wat een gesjouw: koffers en tasjes gevuld met pyjama’s, kleertjes en wat speelgoed. Niets vergeten? Op naar een weekendje logeerpret. De jongetjes lopen juichend naar de auto om maar zo snel mogelijk naar opa en oma te racen.

Ik ben eigenlijk wel blij dat zij er zo veel zin in hebben om te gaan want ergens voel ik me een beetje schuldig. Zij gaan logeren zodat hun vader en ik onze handen vrij hebben. Die tijd zonder onze handenbindertjes kunnen we prima gebruiken om ons huis nu eindelijk een keertje af te maken.

Nog een laatste kus, even zwaaien voor het raam en dan snel weer terug naar huis. Daar aangekomen ga ik als een speer door alle kamers heen, de boel opruimen en schoonmaken. Aan het einde van de ochtend zit ik met een glas ijsthee in mijn handen op de bank een beetje bij te komen, het huis is weer op orde nu is het tijd voor mijn plannetje.

Ik pak de telefoon en bel het lievelingsrestaurant van mijn lief, gelukkig kunnen we die avond nog terecht. Even gezellig op stap zonder de jongens. Nu mezelf nog opfrissen en mooi aankleden. Vanavond ben ik geen brave huisvrouw, maar transformeer in in een wilde vamp.

Met schuim en een mesje stap ik onder de douche, eerst maar eens even die verwilderde stoppels bijwerken. Als mijn oksels en benen weer lekker glad aanvoelen is mijn kutje aan de beurt. Met mijn handen smeer ik overal scheerschuim en dan haal ik met het mesje alles weg zodat mijn kutje heerlijk kaal en zacht wordt. Mmm, dat voelt goed aan en ik ben vast niet de enige die dat vindt.

Als ik druppelend de douche uitloop om mezelf af te drogen merk ik dat ik geil aan het worden ben. Alleen al van alle voorbereidingen en de voorpret die dat geeft. Als ik weer helemaal droog ben, op mijn poes na, leg ik mijn kleding klaar op het bed. Voordat ik mijn nieuwe rokje met topje aantrek moet er natuurlijk een mooi setje lingerie onder.

Ik voel mijn kutje opzwellen en natter worden. Met mijn hand voel ik langs de binnenkant van mijn dij, zelfs daar is het al nat. Ik ga er gemakkelijk bij liggen en laat mijn hand steeds verder op verkenning gaan. Voordat ik er goed en wel erg in heb ben ik mijzelf aan het verwennen. Mijn kutje voelt heerlijk nat en glad en staat helemaal open zodat ik mijn vingers er diep in kan laten glijden.

Een kreun ontsnapt aan mijn lippen, wat voelt dit heerlijk. Dan valt mijn oog op m’n mobieltje dat op het nachtkastje ligt. Als ik nu eens… Durf ik dat? Met mijn vrije hand pak ik het mobieltje en zet hem, terwijl ik doorspeel met mijn doorweekte doosje, op de camerastand. Dan laat ik het toestel langzaam tussen mijn benen zakken en maak een foto. Als ik terugkijk zie ik mijn prachtig opgezwollen lippen die helemaal openstaan terwijl mijn vingers mijn klitje verwennen.

Wat is dat een geil gezicht zeg, een nieuw golfje vocht maakt de boel nog natter en gladder. Na nog wat foto’s gemaakt te hebben bedenk ik mij dat er ook een videostand opzit. Van het idee alleen al gaat mijn bloed nog sneller stromen. Nadat ik mijn mobiel op de juiste stand heb gezet ga ik terug liggen en vinger mezelf verder, af en toe bekijk ik even wat ik heb gefilmd. Pffffff!

Ik krijg het steeds warmer en als ik het orgasme voel naderen hoop ik dat het goed op film komt. Kreunend kom ik klaar en maak alles nog natter dan het al was. Terwijl ik de boel opruim, met een nog opgezwollen en nat kutje, hoor ik een sleutel in het slot van de voordeur. Daar is mijn vent. Enigszins verhit ga ik naar beneden. Hij ziet gelijk dat er iets aan de hand is en vraagt me waar die blos op mijn wangen vandaan komt.

Snel zeg ik dat ik net onder de hete douche vandaan kom en gelukkig vraagt hij niet verder. Dan vertel ik hem dat ik een verassing voor hem heb en dat hij zich ook snel moet douchen en leuk moet aankleden. Ik blijf beneden, maak mezelf op en doe mijn haar tot ik naar boven wordt geroepen.

Terwijl ik naar boven loop komt mijn lief de slaapkamer uit met mijn mobieltje in zijn handen. Zacht hoor ik mijn kreten uit het telefoontje komen. Boven gekomen pakt mijn ventje mijn arm stevig vast en zegt:

“Zo zo, jij bent wel een erg stout meisje geweest vandaag.”

Spontaan loopt het sap uit mijn kutje en voel ik mijn stringetje helemaal nat worden. Langzaam loopt hij met me de slaapkamer in en laat me op het bed zitten. Als ik daar zo naast hem zit bekijkt hij het filmpje nog eens en ik zie een enorme erectie opkomen onder de dunne stof van zijn broek.

Het filmpje is al snel afgelopen en de telefoon belandt op mijn nachtkastje.

“Stoute meisjes verdienen straf”, hoor ik zachtjes in mijn oor fluisteren terwijl ik achterover op het bed wordt geduwd. Het lijkt wel alsof hij doorheeft dat mijn kut hierdoor nog natter wordt en ook weer langzaam opzwelt van geiligheid.

Langzaam maakt hij de knoopjes van mijn blouse open zodat mijn grote volle borsten in mijn mooie bhtje zichtbaar worden. Omdat hij over me heen buigt voel ik zijn harde lul tegen mijn been aan en ik voel dat het bloed naar mijn klitje begint te stromen. Ineens trekt hij mijn bh kapot en pakt mijn bosten stevig beet, mijn tepels zijn keihard en steken verlangend naar voren.

Langzaam begint hij aan mijn tepels te zuigen en om de beurt worden mijn borsten verwend, steeds harder zuigt hij en af en toe bijt hij er in. Na een aantal minuten wil ik dat hij nooit meer stopt maar hij laat me los en loopt de kamer uit. Shit, ik wil zijn lul in me voelen, mijn natte kale gleufje is er helemaal klaar voor en nu dit!

Snel sta ik op van het bed en loop achter hem aan. Wat gaat hij doen? Zijn antwoord laat niet lang op zich wachten.

“Ik? Ik ga niets doen maar jij wel. Doe je slipje uit en kom dan naar beneden enneh…die knoopje van je blouse laat je ook open staan.”

Vlug loop ik de trap af en zie hem in een keukenkastje rommelen.

“Ga met je benen wijd en je ogen dicht op een keukenstoel zitten”, zegt hij en ik gehoorzaam hem. Een ademtocht achter me en kus in mijn nek en dan een touw rond mijn armen, dat haalde hij dus uit het kastje. Voorzichtig maar toch stevig bindt hij mijn handen aan de leuning van de stoel vast.

Ineens voel ik zijn handen op mijn borsten en door de aanraking alleen krijg ik hevig kippenvel, wat is dit waanzinnig gaaf. Stilletje hoop ik dat ook mijn benen straks vastgemaakt zullen worden en ik hoef niet lang te wachten voordat dat ook echt gebeurd. Met mijn benen zo wijd vastgebonden staat mijn kutje helemaal open en ziet hij vast hoe nat, opgezwollen en geil ik ben.

Even gebeurt er niets en dan hoor ik hem hees zeggen dat mijn ogen open mogen. Hij kijkt naar me alsof hij me voor het eerst ziet, zijn erectie zo hoog dat zijn lul tegen zijn buik aanstaat. Dan buigt hij voorover en pakt iets van de vloer wat ik nog niet heb gezien: een klein leren zweepje.

Heel zachtjes begint hij mijn borsten te strelen, de reepjes leer kietelen over mijn huid. Hoewel hij niet bij mijn kutje in de buurt komt lijkt het alsof ik ieder moment klaar kan komen. Langzaam wordt het kietelen harder en harder, ik kreun van genot als hij mijn tepels raakt en een voor een kleuren ze roder en roder.

Ondertussen sop ik bijna van de stoel, het geil drupt uit mijn kut en maakt mij natter dan ik ooit geweest ben. Automatisch houd ik mijn ogen dicht en voel dat de slagen zachter worden en stoppen. Weer even niks. Mijn strakke klitje staat op barste maar nog steeds gebeurt er niets.

Als ik tussen mijn wimpers doorkijk zie ik dat er een camera op mijn kut gericht staat, en dat mijn lief nog steeds een enorme lul heeft. Langzaam voel ik mijn klitje weer tot rust komen maar in mijn hoofd stormt het nog steeds. De camera wordt op een strategische plek neergezet en mijn vent komt weer naar me toe gelopen.

Achter hem zie ik ineens dat de overbuurman door het raam staat mee te kijken maar ik besluit niets te zeggen. Na een aantal hartstochtelijk zoenen knielt mijn man voor me en begint mijn kutje te likken en er zachtjes aan te zuigen. De overbuurman heeft inmiddels zijn lul uit zijn broek gehaald en staat zich zachtjes op te vrijen.

Het zweepje komt er weer aan te pas en langzaam maar zeker word het kriebelen weer slaan maar nu op mijn natte, volle kutje. Ik schreeuw het uit van genot en kom spuitend klaar. Mijn lief kan niet meer wachten en stoot zijn volle erectie diep naar binnen, met flinke stoten neemt hij me hard en mannelijk. Achter hem staat de buurman zich af te trekken op onze vrijpartij, zijn erectie is minstens net zo groot als die van mijn lief.

Mijn geilheid laait op en ik voel het vocht weer langs mijn benen lopen terwijl mijn man me neukt. Dan komt de buurman spuitend tegen zijn raam klaar en op het zelfde moment stoot mijn lief nog een keer heel diep naar binnen en vult me met zijn zaad. Dan lukt het mij ook niet meer om mijn orgasme tegen te houden en samen met mijn man beleef ik dit hoogtepunt.

Na afloop maakt hij me los van de stoel en samen zitten we rozig na te genieten op de bank. Als ik een beetje ben bijgekomen bel ik naar het restaurant om te vertellen dat we helaas verhinderd zijn en toch niet kunnen komen. Met een wijntje genieten we nog wat na en dan gaan we naar bed, voldaan vallen we in slaap.

Als ik de volgende dag naar de auto loop kom ik de overbuurman tegen. Hij geeft me een dikke knipoog en zegt dat ik mijn man moet bedanken voor de geile filmpjes die hij hem stuurde op zijn mobiel.

Sinds dit weekend heeft de werkster van de buurman steeds erg veel werk aan zijn ramen. Ons huis is nog steeds niet af dus de jongetjes zullen nog vaak moeten logeren…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *