— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heet concert

Al jaren ben ik een frequent concertbezoeker. Ik betrap mezelf erop dat ik steeds concerten in de Amsterdam Arena uitzoek. Er lopen daar namelijk twee zeer aantrekkelijke security boys rond. Helaas kwam het tot op heden niet verder dan flirten. Zij zijn uiteraard steeds ‘in duty’.

Mijn concertmaatje belt me op, een uur voor vertrek naar HET concert van Robbie Williams. Hij is in tranen.

‘Ik voel mij zo beroerd, maar beloof me, alsjeblieft, ga gewoon!’

Eerst baal ik van dit onverwachte telefoontje. Maar als ik voor mijn garderobekast sta, merk ik dat ik in een stoute sfeer verkeer.

Het is tropisch warm, dus een kort, zwart minirokje, een minuscuul stringetje en een passend hemdje worden mijn outfit. Mijn haren los, body glitters en ’n zoete parfum maken mijn mood compleet.

Bij binnenkomst in de Amsterdam Arena kies ik zoals altijd ingang G. Ik sta in de rij, en zie ze al staan. Ik heb geluk vandaag: mijn projecten zijn aan het fouilleren. Had ik nou maar direct mijn stringetje uitgetrokken.

Ik ben aan de beurt. De lange, gespierde security boy glijdt met zijn handen langs mijn benen. Daarbij kijk ik hem recht in zijn ogen. Wat een onzin, denk ik, om blote lichaamsdelen te checken. Maar wel tegelijkertijd zo ontzettend geil.

Zijn handen glijden tot onder mijn rokje. Gedurfd laat ik zachtjes en duidelijk een genietende kreun horen. Hij raakt mijn billen en ik voel warmte door mijn hele lijf.

‘Links vooraan bij het podium, na 21:00 uur’, fluister hij in mijn oor.

Als vanzelf breng ik allereerst een bezoekje aan de damestoiletten om mijn string voorgoed in mijn tas te laten verdwijnen. Mijn vingers laat ik langzaam tussen mijn schaamlippen glijden. Wat ik al vermoedde, is nu bevestigd. Mijn kaalgeschoren kut is zeik en zeik nat. Een vrouw alleen tijdens een Robbie Williams concert: ik ga het avontuur tegemoet.

Als Robbie na het voorprogramma om 21:00 uur op het podium verschijnt en de boxen luid ‘Let me entertain you’ laten horen, zie ik schuin achter mij de security boys, dit keer ‘off duty’. In casual kleding vele malen aantrekkelijker en bovendien minder opvallend.

Mijn schaamte laat ik volledig varen. Dit is mijn avond! Mijn haren gooi ik wild achterover. Mijn heupen laat ik heerlijk op en neer deinen op het ritme van de muziek. Twee paar ogen zijn nu op mij gericht, het spanningsveld is voelbaar.

Bij elk volgend nummer komen de kerels dichterbij. In de springende menigte laat ik zo nu en dan mijn handen sensueel langs mijn benen glijden. Geheel per ongeluk laat ik mijn handtas op de grond vallen. Met een diepe buiging raap ik tergend langzaam de tas op. Zouden ze zien dat ik geen string draag?

Als het nummer ‘I am overcome’ door het stadion galmt, voel ik een van de kerels dicht achter mij staan. Met een harde ruk drukt hij mij dicht tegen zich aan.

‘Lekker geil wijf’, hoor ik achter me.

Hij is nog niet uitgesproken of ik voel zijn handen onder mijn rok glijden. Twee vingers strelen mijn klit, en gekreun in mijn oor bevestigt dat hij geniet van mijn hete, geile spleet.

Mijn billen vlij ik met ronde bewegingen hard tegen zijn lichaam aan. Zijn harde, stijve pik is voelbaar. In de juichende menigte bij afloop van het nummer, pak ik met beide handen stevig zijn kruis vast.

Bij het volgende nummer komt zijn maatje achter mij staan. Een kerel van weinig woorden, maar heerlijke handen en dito tong. Zijn handen voel ik in mijn zij, één van mijn meest gevoelige erogene zones. Zijn handen glijden richting mijn borsten.

Terwijl hij mijn hals, oorlellen en schouders streelt, verdwijnt zijn andere hand onder mijn hemdje en kneedt hij mijn tepels. Fijntjes merkt hij op dat ik geen beha draag.

Het dak gaat eraf, letterlijk en figuurlijk. Mijn hele lijf staat in vuur en vlam. Deze kerels vragen om meer, veel meer. En het concert is pas net begonnen.

Tijdens mijn favoriete song ‘Feel’ kruipen de kerels links en recht dicht tegen mij aan. De één na de ander fluistert geile woorden in mijn oor.

‘Wat wil je, lekker ding?’, vraagt de een.

‘Je maakt ons gek met je heerlijke, hete kut!’ aldus de ander.

En weer: ‘Mijn pik houdt het niet meer. Hoe ver kunnen wij jou krijgen?’

En alsof ze mijn gedachten kunnen lezen: ‘Ga je mee naar onze werkkamer boven in het stadion?’

De ene kerel heeft drie vingers in mijn kut geduwd, terwijl de ander met zijn wijsvinger mijn sterretje masseert.

Ongeduldig roep ik: ‘Ik ben bloedgeil, neem mij mee. Nu!’

Vanaf dat moment mis ik iedere noot van het concert. Met op de achtergrond de gillende fans van Robbie, word ik als het ware ontvoerd naar de werkkamer van de security boys. De kamer is donker en de lampen blijven uit. Door de ramen hebben we zicht op de arena, op het podium. Maar we hebben alleen aandacht voor elkaar!

De lange, gespierde kerel neemt plaats op de rand van de tafel, zijn broek al geopend. Ik ga tegen hem aan staan en leid zijn heerlijke, stijve pik naar mijn natte spleet.

‘Wat zou je willen, lekker geil wijf?’, vraagt hij.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik zijn maatje zichzelf aftrekken.

‘Kom dichterbij ons staan’, vraag ik hem, ‘je maakt mij gek als je met je stijve lul speelt! Ga op die kruk zitten, en snel, want ik weet precies wat ik wil!’

Zodra hij plaatsneemt op de kruk, kruip ik bij hem op schoot. Langzaam laat ik zijn stijve lul in mijn kut glijden, om hem lekker nat te maken. Als zijn pik diep bij me binnen is geweest, pak ik hem plagend beet. Ik leid zijn pik naar mijn sterretje. Intussen masseren zijn vingers mijn tepels, afwisselend hard en zacht.

Zijn maatje staat nu voor mij. In één beweging zuig ik zijn pik diep in mijn mond. Oh, wat geil, wat bloedgeil is dit. De kerel onder me zet nu zelf zijn pik tegen mijn kontje aan.

Met ronde, sensuele bewegingen (waar het ook allemaal mee begon deze avond) draai ik met mijn kontje heerlijk op zijn goddelijke pik. Pas als hij zegt dat hij me in mijn kont wil neuken, glijd ik helemaal over zijn pik.

Om optimaal te genieten en ongegeneerd met mijn kontje op zijn pik te rijden, stop ik even met pijpen. Geil kijk ik naar de kerel voor me. Hij vraagt erom, ik zie het aan zijn ogen. Terwijl ik met drie vingers diep in mijn natte spleet zit en intussen met mijn handpalm mijn klit masseer, smeek ik:

‘Neem mij, sandwich mij, neuk mij.’

Hij neemt plaats tussen mijn benen. Even til ik mijn billen op, om opnieuw die goddelijke staaf in mij kontje te voelen glijden. Dan ben ik klaar om een tweede pik te ontvangen. Mijn ultieme fantasie, ik word gevuld in mijn kontje en in mijn hete, natte kut.

De kerels vullen mijn lichaam met genot. Alleen maar woorden als ‘harder’, ‘wilder’ en ‘ja, ja, mmmm…’ kan ik nog uitbrengen.
Door de diepe penetratie wordt mijn G-spot geraakt. Dit brengt mij nog meer in extase.

Als ik voel dat ik ga klaarkomen smeek ik de kerels om hun zaad. Diep, wild en hard stotend komen wij drieën tot een ongekend hoogtepunt.

De volgende dag belt mijn vriendin. Wat de toegift van Robbie was? Ik kan het haar niet vertellen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *