— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltjes overbodig

Ze sluipt zijn slaapkamer binnen. Het enige dat ze draagt is een lange jas. Hij is ver weg in dromenland draagt slechts een boxer en slaapt onder een dun katoenen laken. Ze haalt haar speeltjes uit haar jaszakken tevoorschijn en legt ze binnen handbereik. Voorzichtig laat ze haar jas via haar naakte lichaam op de grond glijden.

Langzaam glijdt ze onder het laken, richting zijn lichaam. Ze streelt zijn benen totdat ze met haar vingertoppen zijn lid bereikt. Haar ademhaling stokt. Na al die tijd voelt ze die seksuele spanning nog steeds. Goh wat heeft ze zijn pik gemist! In haar handen, in haar mond, maar vooral in haar natte, warme kut.

Herinneringen komen boven. Ze duwt ze weg. Ze wil niet dat herinneringen nog een keer haar verlangen en lust in de weg staan. Bang is ze wel. Bang dat als hij haar ontdekt, hij haar zal afwijzen. Ze besluit de gok te wagen.

Ze vervolgt haar weg. Haar hand glijdt in zijn boxer en pakt zijn pik vast. Hij reageert meteen. Ze woelt door zijn schaamhaar en vervolgt haar weg naar zijn ballen. Voorzichtig glijdt ze zijn boxer langs zijn benen naar beneden. Hij spreidt instinctief zijn benen.

Via zijn linkerbeen verkent ze lief kussend zijn lichaam. Ze sabbelt zacht aan zijn tepels en vervolgt haar weg naar onder. Ze glijdt met haar borsten langs zijn lul. Haar mond zakt en ze neemt zijn lul tussen haar lippen. Langzaam begint ze hem te pijpen. Hij kreunt in zijn slaap van genot.

Haar kut reageert instinctief en maakt zich klaar. Ze neemt zijn ballen in haar mond. Hij laat zich alles welgevallen. Ze voelt haar lust opborrelen, haar kut is nat. Het wordt tijd voor actie.

Zijn lul glijdt tussen haar borsten wanneer ze over zijn lichaam naar boven glijdt. Ze pakt een sjaaltje en bindt zijn linkerarm vast aan een bedspijl. Ze schrikt, ineens voelt ze zijn rechterhand over haar lichaam gaan.

Haar tepels worden harder. Zijn vingers vinden hun weg naar haar natte warme kut en treden binnen. Ze raakt in extase, wat heeft ze zijn verwennerij gemist. Terwijl ze zijn vingers hun gang laat gaan pakt ze de volgende bandage. Ze neemt de leiding over, begeleidt zijn vingers naar buiten en bindt zijn rechterarm vast.

Hij begint te ontwaken, langzaam beseft hij dat dit geen droom is. Op het moment dat hij zijn hoofd optilt blinddoekt ze hem. Hij wilt wat zeggen maar wordt door een hartstochtelijke tongzoen gesmoord.

Haar hand beweegt zich naar zijn heerlijke lul. Ze wordt gek van verlangen, glijdt met haar natte kut langs zijn been naar onder. Dan neemt ze zijn lul wederom in haar mond. Hij geniet. Hij kreunt. Hij zegt dat hij haar kut wilt likken.

Dat laat ze zich geen twee keer zeggen. Hop naar boven, en ze drukt haar kut in zijn gezicht. Hij begint haar naar hartelust oraal te bevredigen. Ze kreunt van genot. Ze komt bijna klaar, maar eerst wil ze hem in zich voelen. Ze zakt weer naar beneden en ja hoor, zijn lul glijdt soepeltjes naar binnen.

Ze siddert van geiligheid. Ze berijdt hem totdat ze samen komen. Uitgeput laat ze zich naast hem zakken. Ze veegt hem zachtjes droog en stopt de handdoek tussen haar benen. Dan maakt ze zijn handen los, maar laat de blinddoek nog even om. Bang als ze is voor zijn afwijzing.

Hij pakt haar in zijn armen, doet zelf de blinddoek af, kust haar en zegt dat hij haar heeft gemist. Ze vallen voldaan in slaap.
Uren later wordt ze wakker. Hij liefkoost haar lichaam met zijn vingers. Ze stelt zich open. Hij kruipt op haar, sabbelt aan haar oren en haar borsten, terwijl hij haar vingert.

Haar lichaam gloeit direct weer van verlangen. Hij glijdt naar onderen en zijn tong vindt haar klit en haar lipjes. Ze kreunt en hij gaat rustig zijn gang. Dit is minutenwerk: kronkelend komt ze klaar.

Hij slurpt haar vocht op, duwt haar benen verder uit elkaar en brengt zijn lid naar binnen. Ze kreunt harder. Harder. Ze wil harder? Dan krijgt ze harder. Even trekt hij zich terug. Hij staat op uit bed, neemt haar mee de woonkamer in en buigt haar over de eettafel. Dan neemt hij haar van achter. Hard en snel.

Ze neemt zijn vingers in haar mond en zuigt erop terwijl hij klaar komt. Ze legt hem op de bank en liefkoost hem. Wederom reageert zijn lid direct. Ongelofelijk, dat er nog steeds leven in zit! Ze neemt hem voorzichtig in haar mond en pijpt hem. Hij dirigeert haar naar de vloer en stopt zijn pik weer in haar mond, standje 69.

Intens likken, en weer klaarkomen. Hij in haar mond. Ze kruipen tegen elkaar aan op de bank. Nog nagenietend vallen ze in een diepe slaap.

Pas tegen het middaguur ontwaakt ze, nog in een roes van het seksueel genot van afgelopen nacht. Snel even douchen! Terwijl ze de shampoo uit haar haren wast omvatten twee handen haar stevige borsten. Ze wordt in haar nek gekust. De handen verkennen haar lichaam en zepen het in. Hij draait haar om en bukt zich.

Wederom vinden zijn lippen haar kut. Haar lichaam siddert van genot waardoor er een straal urine uit haar ontsnapt. Hij drinkt het dankbaar op. Ze weet wat dit betekent: ze heeft zich eindelijk helemaal gegeven. En de speeltjes? Helemaal vergeten. Ze zijn blijkbaar overbodig.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *