— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Betrapt

Ik was twintig lentes jong, net van school en aan mijn eerste echte baan begonnen. De drang om op eigen benen te staan werd groter en ik besloot een dak boven mijn hoofd te zoeken waar ik volkomen vrij en zelfstandig kon zijn.

Mijn eerste woninkje bestond uit niet meer dan een kleine slaapkamer, een woonkamer met open keukentje en een doucheruimte met wc. Ik was er dolgelukkig mee. Bovendien bedroeg de huur een schijntje omdat het boven het kantoor van een handelsonderneming lag, midden in een bedrijventerrein ver van de dichtstbijzijnde woonwijk.

Dat mijn uitzicht bestond uit een autoshowroom, een groothandel, een transportbedrijf, een accountantskantoor en een woninginrichter, nam ik voor lief. Ook het feit dat ’s avonds na half tien de gehele omgeving donker en verlaten was, vond ik geen probleem. Ik was alles behalve een angsthaas en ik hield wel van de nachtelijke stilte. Het gaf me de mogelijkheid wilde feestjes te geven voor mijn vrienden zonder dat de buren zich beklaagden. Ik kon mijn muziek zo hard spelen als ik zelf wilde.

Maar ik deed meer. Ik naakt voor het open raam staan zonder de aanwezigheid van toeschouwers. De kans dat er op de late avond nog mensen door deze straten dwaalden was namelijk vrijwel nihil. Een enkele keer reed een auto van een bewakingsdienst door de straat, maar voordat zij me konden zien waren ze al gepasseerd.

In die periode had ik nog geen vaste vriend. Er verbleef wel regelmatig een tijdelijke verovering in mijn bed, maar de nachten die ik in mijn eentje doorbracht waren talrijker. Omdat ik nu eenmaal beter kan slapen na een paar keer klaarkomen, werden mijn stripteases voor de onbedekte kamerhoge ramen een verslaving.

Sensueel dansend op mijn favoriete muziek kleedde ik me langzaam helemaal uit en gewoonlijk masturbeerde ik me daarna op de maat van de muziek, al dan niet gebruik makend van een dildo of vibrator. Aanvankelijk deed ik dit in het donker, maar naarmate ik me steeds meer vrijer waande, werd ik overmoediger en liet ik het licht branden. Als ik me heimelijk verbeeldde dat ik op het podium van een nachtclub stond of op de middenstip van een voetbalveld, kwam er geen eind aan mijn geilheid. Ik joeg met gemak drie orgasmen door mijn lijf.

Diep vanbinnen wist ik natuurlijk dat het een kwestie van tijd was voordat mijn privé showtjes een keer zouden worden opgemerkt, maar die gedachte verdrong ik. Toch kwam het moment van ontdekking als donderslag bij heldere hemel. Ik reageerde geschokt toen ik op een avond aan de overkant van de straat het rood oplichtende puntje van een sigaret ontwaarde. De roker zelf kon ik niet zien omdat hij (of zij?) zich in het duister naast het accountantskantoor had teruggetrokken.

Geschrokken en betrapt liet ik mijn tarzan vallen en bedekte mijn borsten met mijn handen, me niet realiserend dat ik daarmee slechts een klein deel van mijn naakte lijf aan het zicht onttrok. Als gehypnotiseerd bleef ik naar buiten kijken en telde de keren dat het rode puntje oplichtte. Niet veel later zag ik hoe de peuk met een zwaai op de grond belandde en uitdoofde.

Mijn geduld werd op de proef gesteld, maar ik kon niet naar bed voordat ik wist wie me had begluurd. Uiteindelijk zag ik hoe de rijzige gestalte van een man zich uit de schaduw losmaakte. In het schamele licht van een straatlantaarn stak hij breed lachend zijn duim naar me op en verdween vervolgens om de hoek van de straat.

Die nacht sliep ik slecht. Wie was die voyeur? Had hij daar misschien al vaker gestaan? Wat deed hij op dit uur in deze troosteloze omgeving? Geen normaal denkend mens kwam hier voor de gezelligheid. Hij zou toch niet gevaarlijk zijn? Stel je voor dat hij me morgen opwachtte als ik van mijn werk kwam. Betekende dit het einde van mijn geile spelletjes? Moest ik gordijnen kopen en voortaan verstoppertje spelen? Verhuizen misschien?

Shit nee! Wat ik deed was bij mijn weten niet strafbaar of illegaal. Bovendien stripte ik in mijn eigen appartementje. Ik kon er toch niets aan doen dat iemand me daarbij gadesloeg? Ik hoefde me ook niet te schamen voor mijn uiterlijk. Ik zag er goed uit; slank waar het moest, rond en gevuld waar het mocht. Op het strand liet ik me graag en vaak bekijken terwijl ik niet meer aan mijn lijf had dan een minuscuul stringetje. Wat was het verschil?

Desondanks lukte het me niet om de volgende dag weer onbevangen uit de kleren te gaan. Ik was voortdurend op mijn hoede en geconcentreerd op alles wat buiten bewoog. Tot overmaat van ramp bleef het gevoel van opwinding uit. Zelfs in de beslotenheid van mijn badkamertje kreeg ik het niet voor elkaar mezelf tot een orgasme te dwingen en ik vervloekte de vreemdeling om de onrust die hij had veroorzaakt. Zou ik ooit nog in staat zijn om binnen deze muren vrijelijk alle remmen los te gooien?

Later op de avond stelde ik me – zittend op het aanrechtblad – verdekt op achter het onverlichte raampje van de keuken. Ik wilde weten of ik vanavond opnieuw ‘bezoek’ zou krijgen. Lange tijd gebeurde er niets. Geen teken van leven te bespeuren. Het wachten was saai en eentonig. Bijna werd ik door slaap overmand. Ik wilde het net opgeven toen ik nauwelijks hoorbaar voetstappen hoorde naderen. Mijn hart sloeg een slag over toen ik dezelfde gestalte herkende waarvan ik gisteren een glimp had opgevangen.

Zoals verwacht zocht de man zijn donkere plekje naast het pand aan de overkant weer op. De vlam van een aansteker gunde me een korte blik op zijn gezicht toen hij een sigaret opstak. Hij leek nog vrij jong. Ik gaf hem niet ouder dan dertig en op de een of andere manier voelde dat als een geruststelling. Dat was in ieder geval minder bedreigend dan een oud vies mannetje.

Terwijl de minuten wegtikten wachtte hij vergeefs op mij. Op mijn beurt wachtte ik op hem. Zou hij iets ondernemen als mijn raam leeg bleef? Gespannen keek ik toe hoe hij de ene na de andere sigaret opstak. Blijkbaar bezat hij engelengeduld, want om middernacht stond hij er nog steeds. Ik had net besloten naar bed te gaan toen mijn voyeur zijn schuilplaats verliet. In tegenstelling tot gisteren liep hij niet meteen weg, maar bleef geleund tegen de lantaarnpaal op de hoek van de straat staan.

Mijn mond viel spontaan open van verbazing toen hij zijn riem losmaakte, zijn gulp open ritste en een prachtige stijve pik tevoorschijn haalde. Ik kreeg een kurkdroge mond toen hij met langzame bewegingen zichzelf begon af te trekken, zijn blik op mijn raam gericht waarschijnlijk in de hoop dat ik me toch nog zou vertonen.

Wat ik ook had verwacht, niet dit. De rollen waren opeens omgedraaid. Nu was hij de exhibitionist en ik de voyeur. Het was teveel van het goede. Mijn lustgevoelens gingen in luttele seconden van nul tot honderd procent. Mijn tepels werden hard als glazen knikkers, genotscheuten teisterden mijn onderlijf, de vochtigheidsgraad in mijn kut steeg tot mijn schaamlippen overstroomden en mijn sappen op het koude aanrecht druppelden. Man, wat was dit geil!

Zoekend naar een meer comfortabele houding om mijn naar een orgasme schreeuwende kut te kunnen vingeren, verried ik mijn aanwezigheid door per ongeluk met mijn elleboog tegen het lichtknopje te stoten. In het niets verhullende licht steeg het schaamrood naar mijn wangen toen onze blikken elkaar kruisten en hij naar me knipoogde, maar ondanks alles wendde ik mijn ogen niet af.

Ik wilde zien hoe hij klaarkwam, hoe zijn zaad de weg naar buiten zou vinden, hoe de klodders op de stoeptegels uit elkaar zouden spatten. Ik bad vurig dat ik elk geil detail van zijn orgasme op deze afstand zou kunnen waarnemen en dat hij niet op het laatste moment de vruchtbare oogst uit zijn ballen in zijn hand of slip zou opvangen.

Mijn geile gebeden werden verhoord. Toen de man aan de overkant zijn hoogtepunt bereikte vlogen de witte vlokken sperma in het rond. Omdat hij geen rekening had gehouden met de windrichting, belandden deze voor een deel op zijn schoenen en zijn broek. Het was een koddig gezicht om te zien hoe hij in zijn zakken naar een papieren zakdoekje zocht en verwoede pogingen deed de vlekken te verwijderen.

Ik lachte vol leedvermaak omdat hij niet in zijn opzet slaagde. Daarmee wekte ik kennelijk zijn ergernis op, want nors kijkend ritste hij zijn broek dicht en verdween meteen daarna uit het zicht. Onverschillig haalde ik mijn schouders op. Ik had me kostelijk geamuseerd en vol verve bracht ik mezelf naar een hemels orgasme.

De volgende dag kon ik me niet op mijn werk concentreren. Mijn gedachten werden voortdurend in beslag genomen door mijn voyeur en ik vroeg me af wat ik vanavond kon verwachten. Zou hij nog wel komen? Misschien had ik hem wel afgeschrikt door hem te uit te lachen. Ik moest toegeven dat ik het jammer zou vinden als hij niet meer zou komen opdagen.

Mijn seksuele honger nam steeds grotere vormen aan nu ik eenmaal publiek had gehad. Voor het eerst in mijn leven drong het tot me door dat ik bekeken wilde worden, ongeacht door wie. Mijn avondlijke stripsessies zouden nooit meer hetzelfde zijn als ik geen toeschouwers meer had. Ik overwoog wat ik zou doen als mijn ‘vaste klant’ zich niet meer liet zien.

Toen ik ’s avonds om zes uur mijn autootje parkeerde en even later onder de warme douche kroop voor een uitgebreide was- en scheerbeurt, voelde ik hoe de seksuele spanning in mijn lijf zich opbouwde in afwachting wat er zou komen. Het was nog te vroeg om mezelf bloot te geven. Het was nog licht en er was volop bedrijvigheid in en om het terrein waar ik woonde. Met een handdoek, die maar net mijn billen bedekte, om mijn blote lijf geslagen zette ik een kant en klaar maaltijd in de magnetron.

Terwijl ik onrustig heen en weer liep, werd er plotseling hard op mijn deur geklopt. Ik schrok. Ik verwachtte niemand en had ook helemaal geen zin in bezoek. Hoewel mijn auto mijn aanwezigheid verried besloot ik de ongenode gast te laten staan, maar deze liet zich niet zo makkelijk wegjagen. Hij klopte nog eens. En nog eens.
“Pakketbezorging,” hoorde ik iemand roepen. “Mevrouw, ik heb een pakketje voor u. Doet u alsjeblieft open.”
Een pakketje? Voor mij? Ik kon me niet herinneren dat ik iets had besteld. Desondanks won mijn nieuwsgierigheid en aarzelend haalde ik de deur van het slot. Het volgende moment stond ik oog in oog met mijn gluurder. Hij duwde me een plastic zak in mijn handen.

“Ik stel jou aansprakelijk voor de vlekken in deze broek”, zei hij. “Ik neem aan dat je een wasmachine hebt?”

Ik knikte sprakeloos terwijl hij de deur verder open duwde en vervolgens weer achter hem sloot. Verder dan het vloerkleedje in het kleine halletje kwamen we niet. Mijn handdoek viel op de grond en zijn kleren belandden ernaast. Hij vroeg niets. Hij zei niets. Hij nam gewoon waar hij voor kwam en ik liet me graag door hem nemen. Hij prikte me aan zijn lul en neukte het licht uit mijn ogen. Zelden ben ik zo vaak klaargekomen in zo weinig tijd.

Erik, zo heette hij, was de eerste die mijn exhibitionistische geaardheid voedde en uitbuitte. Aanvankelijk hadden we uitgebreide geile seks voor de verlichte ramen van mijn appartementje, maar al snel speelden we gedurfde spelletjes in de open lucht waarbij we soms wel en soms niet werden betrapt. Ik heb nog heel wat spermavlekken weggewassen.

Na een half jaar moest ik verhuizen omdat mijn verhuurder andere plannen had met mijn woonruimte. Niet lang daarna kregen Erik en ik allebei een nieuwe relatie die niet louter op seks was gebaseerd. Onze wegen scheidden zich. Desondanks lopen nog steeds geile rillingen door mijn lijf als ik aan hem denk. Hij blijft een dierbare herinnering.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *