— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beiroet, deel 4

“Ik ben er nog niet”, zei ze, half boos, half smekend.

“Dat weet ik best liefje”, zei ik. “Kom. Ga op je bips zitten.”

Ze was nieuwsgierig en heet genoeg om alles te doen wat ik haar zou vragen. Ze ging dus op haar kont zitten, de armen achter zich geplaatst, het bovenlichaam lichtjes achteruit leunend, de benen geplooid, de ene knie recht voor haar de hoogte in gericht, de voet stevig neer geplant op de zool, het andere been gebogen in een wijde uitwaartse hoek en tegen het laken aangedrukt. Haar ademhaling was moeizaam van verwachting. Zelfs de diep gebruinde huid van haar gelaat kon de blos van opwinding niet verbergen.


Ik liet haar niet langer in spanning en nam tegenover haar plaats. Mijn ene been schoof ik onder haar opgerichte knie door, éénmaal zover mijn dij onder de onderkant van haar dij en bil drukkend,zodat haar kontje enkele centimeters van het bed gelicht werd. De voet van mijn geplooide linkerbeen plaatste ik tenslotte vlak achter haar rechterknie, mijn bil op haar bovenbeen. Ik steunde eveneens op een gestrekte arm, mijn linkerhand vrijhoudend. Mijn lichaam helde licht opzij en bevond zich in een hoek tegenover dat van Sahar. De houding was ietsje ongemakkelijk, maar op deze manier kon ik mijn lies, kutje en klit tegen haar broeierig poesje aanrijden. Het was verschrikkelijk lekker haar uitgehongerde poesje tegen mijn gezwollen schaamlippen te voelen pulseren.

Marlène was naast ons komen knielen. Ze kneedde haar logge tieten alsof het bakkersbroden waren en masturbeerde ijverig met gespreide dijen terwijl ze met ongelovige ogen naar het liefdestafereeltje keek. Met mijn vrije hand streelde ik Sahars klit en de zachte binnenzijde van haar dij terwijl ik mijn wang op haar knie rustte en haar aankeek. Sahar was nog verder achteruit gaan leunen en duwde haar onderlichaam tegen mijn bekken aan. Ze was drijfnat in het zweet van de inspanning, de haren klitten haar tegen voorhoofd en wangen. De pijn van het genot verbeet ze door de tanden hard in de onderlip te zetten.

Verrassing, ongeloof, genot en hartstocht tekenden zich beurtelings af op haar gezicht en vertekenden het. Van radde kreetjes in een mengelmoes van Frans en Engels, was ze overgeschakeld naar schor Arabische keelklanken, die onverstaanbaar voor me waren, maar me als de zoetste muziek in de oren klonken. Onze kutjes wisselden elektronische pulsen uit, die me gek maakten van begeerte. De ervaring was niet langer louter lichamelijk maar ook emotioneel. Alle terughoudendheid overboord gooiend, wreef ik mijn poesje aan flarden tegen het gewelf van haar bekken en haar geslacht. Dronken van genot, begon ook ik te stamelen en te kermen, in het Nederlands en Engels, dat ik stapel op haar was, dat ze een verschrikkelijk lekker poesje had en of ze asjeblief my juicy cunt wou neuken. We keken elkaar regelrecht in de ogen nu, op de vooravond van het orgasme.

Sahar kwam eerst. Ze slaakte een luide lach, die al even bruusk onderbroken werd door een smartvolle hik. En ze kwam. Haar onderlichaam stootte in oncontroleerbare bewegingen tegen mijn bekken aan. Ze krampte fel en de zuignap van haar schaamlippen leek mijn kut in de trechter van de hare te zuigen. Ik kwam op mijn beurt. Mijn kutje explodeerde en ik voelde mijn vlezige en gezwollen schaamlippen tegen de hare vibreren. Ik lachte en weende tegelijk van onbeschrijflijke vreugde. Tranen van geluk liepen me over de wangen. En heel de tijd bleven we elkaar straal aankijken.

Toen het veel te snel voorbij was, viel ik haar in de armen, haar gezicht overstelpend met kussen. Ze smaakte naar zout, naar zweet en seks. En naar geluk.

“Dat was ongelooflijk”, praatten we door elkaar en elkander onderbrekend met een waterval gezoen.

Het duurde een tijdje eer we verder konden zien en opnieuw oog kregen voor Marlène. Die fantastische vrouw had zich weg gecijferd en zich heel de tijd van mijn vrijpartij met Sahar op de achtergrond gehouden. Ze lag op haar rug, de grote borsten onzedig schommelend op haar bovenlichaam, en vingerde zich koortsig, zonder er echter in te slagen haar orgasme te bereiken. Verwonderd keek ik op haar neer. Ik herkende in niets de zelfzekere dame die nauwelijks enkele uren te voren tegenover me had gezeten. Haar oogzwart en mondrood waren uitgelopen, en gezicht keek ontredderd van geilheid. Maar desondanks had ze me vanavond nooit begeerlijker en lieftalliger toe geschenen.

Zonder dat we een woord hoefden uit te wisselen, wisten Sahar en ik dat we de liefde met dat prachtmens zouden bedrijven. We gingen aan weerszijden van haar liggen, draaiden haar op haar zij en namen haar tussen ons in, Sahar tegen haar rug aangevleid terwijl ik me dicht tegen haar aandrukte. Ik duwde mijn bovenbeen tussen haar dijen, die zich onmiddellijk als een bankschroef sloten. Ze was kletsnat en mij was spoedig kleverig van haar overdadige liefdessappen. We zoenden gedrieën, over, langs en onder elkaars tong likkend.

Sahar at kersen van Marlènes mond terwijl ik haar fraaie neusgaten neukte met het tipje van mijn tong. Sahar gaf haar nu zachte en harde beetjes in haar oorschelp, oorlel, nek en hals. Ze had haar armen onder Marlènes oksels doorgestoken en legde haar handen over de rondborstige tieten van haar minnares, mijn harde tepels uittrekkend tussen wijs- en middelvinger en ze tegen Marlènes spenen wrijvend. Die laatste kronkelde van hitsigheid. Ze plette haar lippen tegen de mijne en kwijlde me letterlijk in de mond. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe Sahar zich langs haar wervels naar omlaag zoende.

Wat spookte ze daar beneden uit met Marlène, vroeg ik me af toen ze mijn tong haast doorslikte van geilheid. Ze maakte haar mond van de mijne los, wild hijgend in mijn nek. Haar bekken schokte als dat van een bokkende merrie. Ik bracht een arm tussen onze lichamen in en tastte naar haar dijen. Toen ik een vinger in haar dreef, merkte ik dat Sahar er reeds eentje had ingebracht haar razendsnel aan het vingerneuken was. Marlènes stem werd beverig, als had ze een vibrator in haar kut, en klampte zich wanhopig aan me vast. Ze was nog slechts een zucht van haar orgasme. Ik sloeg haar tieten node over en dook met mijn hoofd meteen tussen haar benen.

Sahar had haar lippen tegen Marlènes anus getuit en trachtte het sterretje wanhopig uit haar kont te zuigen. Mijn knokkel raspte over de hare terwijl we Marlène vingerden. Mijn duim streelde de uitgevouwen vleugels van haar binnenste schaamlippen. Haar klit liet zich makkelijk vinden. Ik zoende het knobbeltje en zoog het voorzichtig tussen mijn lippen, het prikkelend met het puntje van mijn tong. Marlènes stem klonk klaaglijk, als de stem van de muezzin die het gebed aankondigt.

Maar niets was op die ogenblik verder uit mijn gedachten dan de geopenbaarde god. Voor mij was het universum vernauwd tot Marlènes goddelijke kut. En ze bereikte haar orgasme. Ze verstrengelde haar vingers in mijn achterhoofd en duwde mijn gezicht diep tussen haar dijen. Haar kutlippen vibreerden tegen mijn lippen terwijl ze kwam. Haar geluk maakte me euforisch. Voor mij was het steeds een haast kosmische ervaring, een ander wezen, een andere vrouw zoveel genot te kunnen schenken.

Slechts traag losten haar dijen hun greep. Marlène had zich op haar rug gewenteld. Ik keek omhoog naar haar. Op haar gezicht zag ik immense blijdschap en dankbaarheid afgespiegeld. Ik drukte een vederlicht kusje op haar kut. Ze kreet iel en tot mijn en nog meer haar verbazing kreeg ze een hevig naorgasme. Ze zette haar nagels diep in het laken, het gelaat vertrokken in een waanzinnige grijns. Toen de siddering na lang verloop wegtrok, vleide ik mijn hoofd voorzichtig op het kussen van haar buik, mijn wangen plakkerig van haar overdadige climax.

Ik was verzoend met de wereld en met het leven terwijl ik luisterde naar het zwoegen van haar ademhaling, die heel langzaam regelmatiger en stiller werd. Geleidelijk aan dreef ik af naar de slaap, de nacht als een beschermende deken over me heen trekkend. Ik was zielsgelukkig. Ik wist mezelf en mijn twee naakte gelieven geborgen in de navel van de wereld. In Lubnaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *