— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stout uitstapje

Die donkerbruine, doordringende ogen die direct op mij in leken te zoomen in de foyer. Je haar zat mooier dan ooit, en je bewoog haast dierlijk zodat ik wel sneller moest gaan ademen. Trillerig en nerveus was ik, maar ook ontzettend zeker van mijn snode plan. Na drie jaar stilte had ik besloten om mezelf eens te verwennen met een erotisch uitstapje, ik zou spijt krijgen als ik je zomaar voorbij zou laten gaan, wist ik. De laatste tijd was ik niet gelukkig met de manier waarop mijn vriendje met me omging, en op mijn pogingen om een gesprek aan te gaan reageerde hij ongeïnteresseerd, bot en passieloos.

Een hippe tent met frêle dames waar uitsluitend Aziatische hoogstandjes werden geserveerd. Het was jouw keuze geweest. Eerlijk gezegd vond ik dit niet erg prettig, omdat dim sum eten lastig te combineren is met trillende handen. Een stukje eten dat even later ongecontroleerd van mijn bord schoot en rakelings langs jou ging negeerde je met een diplomatieke glimlach. ‘Kleine hapjes, neem de tijd’, zei een stemmetje in mijn hoofd. De fles rosé raakte in snel tempo leeg en ik voelde me geobserveerd als een langverwacht lustobject, als het toetje waar jij straks eens goed voor zou gaan zitten.

Toen vroeg je mij wat ik wilde doen na het eten. Met mijn meest ondeugende oogopslag vertelde ik eerst te willen wandelen naar het hotel, om daar door hem gemasseerd te worden door die heerlijke gloeiende handen, zijn kont bovenop die van mij, mee wiegend op het ritme van zijn massage. En dat we daarna zouden gaan douchen, lang en intens zoenend terwijl het warme water onze lichamen soepel tegen elkaar aan deed glijden. Meteen ondernamen we actie. Maar in de lift van het hotel leek je opeens verlegen, en waren we allebei stil. Ik kon en wilde nu niet meer terug.

Op de kamer trok ik langzaam mijn truitje omhoog en merkte dat mijn tepels al keihard waren. Ook jij trok je T-shirt uit en meteen zag ik dat je al mijn fantasieën overtrof. ‘Onze lichamen passen goed bij elkaar’, fluisterde je terwijl je jouw ogen nog eens over mijn hele lichaam liet glijden, je handen zachtjes mijn taille strelend. Toen trok je me snel naar je toe en zodat ik geen tijd had om aan jouw lippen te wennen. Jouw tong drong dwingend mijn mond binnen, en ik voelde een heerlijk steek die mijn kut onmiddellijk samen deed trekken. Hoe zou alles zijn wat nog komen ging? Ik hoefde me dit niet lang af te vragen. Tijdens het zoenen kreunde je op een hele geile manier, intiem en oprecht. Je schoof mijn hand ongeduldig over jouw boxershort, en de natte plek waaronder zich keiharde vormen aftekenden deed me rillen over mijn hele lichaam. Toen trok je me mee naar de badkamer.

Het geluid van de klaterende kraan in het bad dempte ons gekreun, en het stoom hulde ons in een onwerkelijke zachte wereld. Eenmaal in bad tegenover elkaar was het geklots van het water en het soppende geluid veroorzaakt door onze lichamen de perfecte setting voor een heftiger vervolg. Nadat we elkaar intens zoenend hadden opgegeild wilde mijn hele lichaam alles van je. Inmiddels zaten we verstrengeld in de badkuip, en stootte je jouw keiharde paal regelmatig tegen mijn wijd openstaande kutje. Je masseerde mijn volle borsten terwijl je me lange warme zoenen in mijn hals gaf, afgewisseld met het sensuele likken van mijn oorlel tot aan mijn tepels.

Toen vond ik dat we genoeg gewacht hadden. Ik hees me uit het water op, maar kwam alsnog weer in een warme geile zoensessie met je terecht. Jouw handen streelden ritmisch en aandachtig mijn billen terwijl ik genoot van jouw nog zepige borsthaar tegen mijn tepels. In het kuiltje van mijn hals fluisterde je dat je me keihard wilde neuken. Je handen waren al een tijdje bezig geweest om mijn heupen om te draaien, maar ik had me daartegen expres verzet alsof ik verlegen was. De dwingendheid waarmee je me tegen de muur aan wilde manoeuvreren deed me uiteindelijk alle twijfel overboord gooien. Demonstratief nam ik de positie in die jij zo verlangde, en met mijn twee handen omvatte ik de douchestang ver boven mijn hoofd terwijl ik mijn benen spreidde en mijn kontje naar achteren opstak, klaar om gepakt te worden.

Weer pestte je me door jouw keiharde eikel af en toe tussen mijn lipjes te duwen, net zover totdat jouw pik bijna vanzelf bij me naar binnen zou glijden. Het warme water regende neer over mijn schouders en rug, terwijl ik me verheugde op wat komen ging. Dit liet ik een tijdje zo duren, de volle lengte van jouw stijve pik gleed inmiddels met een gekmakend ritme langs mijn kletsnatte klitje en gezwollen kutje, totdat ik je verraste door ineens mijn bekken te kantelen en je in een keer bij me naar binnen te laten schuiven. Dit had je niet verwacht, je kreunde van verbazing en plotseling genot. Vanaf dat moment waren we los, jouw handen sloten zich om mijn heupen en trokken mij naar achteren op jouw heerlijke keiharde paal. Je bleef me in een ongelooflijk geil ritme nemen, alsof je nooit anders had willen doen.

Terwijl ik me stevig vastklemde om de douchestang voelde ik mijn tieten meedeinen op het ritme waarop we aan het naaien waren. Mij tepels gleden op-en-neer langs de koele douchemuur, wat ze nog harder maakte. Ik zag ze op en neer gaan en kreeg opeens ontzettende zin om bovenop je te zitten, zodat jij mijn op en neergaande borsten ook zou kunnen zien. Het bed was een heerlijk alternatief om verder te gaan met onze sessie. Je had niet veel nodig om weer op gang te komen, want je wilde al je opgespaarde fantasieën van drie jaar tijd in deze ene verboden nacht verwezenlijken. En ik ook. Ik klom bovenop je, zodat je me goed kon zien, en we zoenden weer. Jouw handen volgden mijn op-en-neer gaande kontje terwijl ik je herhaaldelijk vroeg of je het voor je zag: jouw glimmende keiharde pik in en uit mijn kletsnatte kutje.

Je ging achter me zitten, en liet je vingers even achteloos door mijn kutje gaan. Daarna voelde ik meteen de druk van jouw opdringerige harde pik, plagerig duwend tegen mijn strakke roosje. Ik ving jouw diepe stoten op door te bewegen met mijn onderlichaam. Toen jij even stopte en je ogen sloot om niet klaar te komen keek ik je aan, wachtend opdat jij jouw geile ogen weer eens zou openen, en ging ik juist door met een vernietigend strak ritme om je een plotseling en bruut orgasme te bezorgen. Je merkte dat je mocht komen en daarom greep je me nog harder vast en stootte zo hard dat ik mijn G-spot voelde ontploffen van genot.

Terwijl ik sidderend en buiten adem was bleef jij me gewoon door neuken. Na een tijdje haalde je plotseling jouw geile paal uit me, haalde het condoom eraf en legde jouw lul op mijn dijbeen, terwijl je ‘m zachtjes in je rechterhand nam. Nog nooit had ik een man zijn pik met zoveel liefde en lust tegelijkertijd zien beroeren. Losjes maar met een krachtig ritme zag ik dat je dit solotraject nodig had om mijn zojuist verworven orgasme te gebruiken voor het jouwe. Ineens duwde jij me met je vrije hand in de kussens en zag ik jouw hete zaad neerkomen tussen mijn borsten. Het maakte gelukkig niet uit dat we de volgende morgen een beetje vervreemd uit elkaar gingen en je mij in een taxi hielp met de woorden: ‘Veel geluk, zoete vrouw, je bent te bijzonder om gewoon te zijn.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *