— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De speciale gelegenheid, deel 1

Een dubbele siddering is het eigenlijk. Aan de ene kant voel ik mijn tepels hard worden als ik mezelf zo zie maar aan de andere kant voel ik me rot.

Je zoekt nog steeds contact met me maar ik sluit je buiten. Ik ben namelijk bang voor de gevolgen. Dit mooie setje had ons setje moeten zijn maar de speciale gelegenheid, die ik je had beloofd, heeft nooit plaatsgevonden.

Ik schrok te veel van mijn eigen voorstel. Onze gezinslevens thuis gaan weer zijn gangetje. Alles waar we een paar jaar nog van baalden, daar hebben we nu vrede mee. We genieten allebei op onze eigen manier. Het nachtje in het hotel, dat mijn man voor me had geregeld, was zelfs onverwachts romantisch. Zo romantisch dat ik je soms bijna vergeet.

Maar nu niet, ineens ben je weer dichtbij. Ik sta in de badkamer naar mezelf te kijken. Je stringetje laat mijn billen heerlijk uitkomen. Ik geniet als ik een hand op mijn billen leg en voel dat het gaat kriebelen in mijn buik. Mijn borsten staan stevig naar voren in het mooie zwarte bh-tje. Ik geniet.

Maar ik geniet alleen en in stilte. Dat zou niet moeten. En terwijl ik steeds heter word, neem ik een rigoureus besluit: de speciale gelegenheid voor je ga ik organiseren. Ik sta nog een beetje te showen voor de spiegel als ik het idee krijg dat jij achter me in de douchecel staat te gluren.

Ik sluit mijn ogen een beetje en wieg met mijn heupen heen en weer. Mijn handen glijden over mijn billen en de aanraking met de zachte stof van het stringetje ontlokken een zacht kreuntje. Ik laat de string langs mijn benen naar beneden glijden en terwijl ik met één hand op zoek ga naar een steeds harder wordende tepel, glijd ik met mijn andere hand over mijn poesje.

Hmm ze is al nat. Ik word steeds geiler en verlang naar je tong. Jouw likwerk is nog steeds door niemand geëvenaard. Oh ik wil dat tongetje weer voelen. Geen getreuzel dus. Ik pak de fles scheerschuim en een mesje. Op de rand van het bad beginnen de voorbereidingen voor de speciale gelegenheid.

Twee dagen later heb ik het allemaal geregeld. Echt helemaal niets voor mij want ik ben niet zo’n regelaar. Sterker nog, ik laat anderen het graag doen. Maar nu is het anders. Ik heb jou, en mezelf, al meer dan genoeg teleurgesteld.

Op maandag stuur ik je een mail naar je werk waarin staat dat je dinsdagochtend op onze vaste afspreekplek moet staan. Dinsdagochtend vroeg tut ik me helemaal op. Ik douche uitgebreid, lak mijn nagels, maak me op en trek je bh-tje aan. Daarop een rokje en een strak truitje.

Mijn hart klopt in mijn keel als ik je de parkeerplaats op zie rijden. Als je auto naast me is gestopt, stap ik snel uit mijn auto en loop ik naar je toe. Over mijn sexy kleding heb ik een vrij lange jas aangetrokken waardoor je alleen maar mijn laarzen ziet.

Als ik bij je instap, zie ik die fonkeling al in je ogen.

‘Wat ben je mooi’, zeg je.

Ik smelt al meteen want dit wordt niet vaak tegen me gezegd. Ik ga verder met mijn plan. Zonder één woord te zeggen buig ik naar je toe en kus ik je innig. Wat is dit heerlijk. Ik sla mijn armen om je heen en merk dat jij verrast bent.

Onze tongen zijn al op ontdekkingsreis gegaan. Ik merk niets van de omgeving maar voel wel jouw hand in mijn nek. Als je je andere hand op mijn dij legt, duw ik hem weg. Ik geef je nog een zacht kusje en zeg dat je naar ons hotel moet rijden. Jij zegt nog steeds niets. Je hebt geen idee wat je overkomt. Tijd voor stap twee.

Als we op de snelweg rijden, doe ik de lange jas uit. Ik voel me zo ongelofelijk sexy. Je kijkt me aan en van schrik stuur je ons bijna de vangrail in. Ik hoor je allemaal lieve dingen tegen me zeggen en ik geniet. Ik geniet van alle aandacht en ik geniet van jou. Maar we moeten ons nog even beheersen. Van al vrijend de greppel in, is nog nooit iemand beter geworden.

We rijden voort en je trapt het gas aardig diep in. Ik ben een beetje gaan verzitten, zodat je beter in mijn shirtje kan kijken. Af en toe trek ik de stof van mijn shirtje iets naar beneden zodat er meer huid bloot komt te liggen. Ik zit je een beetje te plagen want je kan niks doen.

Dat ik gemeen ben, zie ik aan de bobbel in je broek. Dat ziet er lekker uit. En als ik even later over die heerlijke bobbel wrijf, geef ik je een kus. Je beantwoordt dit met een hand op mijn been. Mijn rokje heb ik al iets opgetrokken en ik laat je je gang gaan.

Terwijl we met 140 kilometer per uur over de snelweg razen, voel ik je hand omhoog gaan. Ik wacht op je gezichtsuitdrukking en al snel wordt mijn geduld beloond. Je ogen worden groot en je bijt zachtjes op je onderlip als je ontdekt dat je vingers niet tegen de zachte stof van een slipje stoten maar direct tegen mijn natte lipjes.

Ik zak iets onderuit zodat je vinger een heel klein beetje tussen mijn schaamlippen door mijn kutje in kan glijden. Ik zak zelfs zover onderuit dat de stof van mijn rokje helemaal opstroopt. En voordat ik het weet kijk je zo tegen mijn keurig geschoren poesje aan. Oh wat voel ik me nu lekker hoerig. Kijk me daar nu liggen.
Je vingert me nu steeds dieper en ik kan niets anders uitroepen dan dat je me moet neuken. We worden ontnuchterd door het bereiken van de grote stad en terwijl ik mijn kleren fatsoeneer, rij jij de auto de parkeergarage van het hotel in.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *