— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vers van start met de vrouwenliefde, deel 1

Na een slopende relatie van vier jaar, waarin seks een verplicht nummertje was op zondagochtend, was ik sinds een maand of twee weer een vrije vrouw. Deze nieuwe vrijheid had een extra dimensie gekregen doordat ik direct na de relatiebreuk in Amsterdam was gaan wonen. Ik had een leuk appartementje en werd na het schrijven van mijn eerste sollicitatiebrief direct aangenomen bij een leuk uitgeverskantoor in de Concertgebouwbuurt. En daar kreeg ook mijn seksleven een nieuwe impuls.

Ik zat op mijn eerste dag nog maar net achter m’n bureau, toen de uitgever binnen kwam en onze aandacht vroeg.

“Dames en heren, mag ik u voorstellen aan Raquel van Traa? Raquel wordt jullie nieuwe leidinggevende en zal mijn plaatsvervangster zijn, nu ik wat vaker in het buitenland verblijf.”

Naast hem stond een vrouw van achter in de dertig. Ze was ongeveer 1.75 lang, slank, had blauwe amandelvormige ogen en een grote bos rood krullend haar. Ze droeg laarzen met lange stilettohakken en een mooie zwarte leren broek. Daarboven droeg ze een strak zwart wollen truitje met een diepe v-hals, waar haar flinke D-cup amper in paste. Het zat zo strak dat je haar tepels er bijna doorheen zag priemen.

Ik voelde dat ik anders begon te ademen en kreeg het ineens ontzettend warm. Toen Raquel zich aan me voorstelde, kon ik amper m’n eigen naam zeggen.

“ Britt Kleeman, aangenaam.”

Normaal ben ik een enthousiaste en spontane meid, maar nu? Ik leek wel weer een puber. De zoete geur van Chanel Mademoiselle bleef nog minutenlang hangen en verdwaasd liet ze me achter. Dit gevoel kende ik van lang geleden, maar was op dat moment niet voor mij te plaatsen. Dit kon toch niet waar zijn, ik leek wel op slag verliefd. Maar dit was een vrouw en ik was er heilig van overtuigd dat ik 100% hetero was. Nooit eerder had ik ook maar de geringste fantasieën gehad over meisjes en vrouwen en nu zat ik daar met open mond m’n nieuwe cheffin na te staren.

Na het werk had ik een te druk programma om lang stil te staan bij m’n nieuwe gevoelens. Boodschappen doen, eten koken, snel nog naar de bibliotheek en daarna een uurtje joggen in het Vondelpark. Pas toen ik bezweet thuis kwam en lekker onder een warme douche stond gunde ik mezelf tijd om aan haar te denken.

Ik sloot mijn ogen en voelde de heerlijke warme straal over mijn naakte lichaam. Ik zeepte me in en voelde m’n tepels hard worden onder mijn strelende handen. Terwijl ik m’n buik inzeepte, kon ik de vlinders er bijna in voelen en tussen m’n benen aangekomen voelde ik dat m’n schaamlippen warm en opgezwollen waren.

Ik draaide rondjes met m’n vinger op mijn klitje en zakte langzaam door m’n benen. Mmmm, wat was dit lekker en alweer veel te lang geleden. Met een voldane zucht kwam ik intens tevreden klaar. Met een nog nastomend lichaam en nog steeds gehurkt onder de douche, kwam ik weer lichtelijk bij m’n positieven. Door het intense orgasme wist ik het zeker. Ik was verliefd op Raquel en het kon me niets meer schelen dat ze een vrouw was. Integendeel. Loom en gelukkig viel ik in slaap.

De volgende ochtend ging alles zijn gangetje. Iedereen deed zijn werk en het management, Raquel incluis, zat al uren in vergadering op het kantoor van de oude uitgever. Lichtelijk verveeld begaf ik me naar de rook corner om even te ontspannen met een sigaretje. Nog half in gedachten bij de dikke stapel recensies die ik net had doorgeworsteld, schrok ik toen ik plots m’n naam achter me hoorde zeggen.

“Hoi Britt. Britt was het toch?”

Het was haar stem en ik rook ook weer de heerlijke geur van Mademoiselle.

“Ik stoor toch niet?” vroeg ze.

“Nee hoor, kom erbij”, kon ik met veel moeite uitbrengen.

Ze stak een sigaret op en ik vroeg haar hoe de eerste dagen waren bevallen.

“Wel goed. Ik heb de afgelopen jaren voor een uitgever in New York gewerkt en ben net weer terug in Nederland. En een nieuwe baan en een nieuw huis; het is even wennen. Ik heb het gevoel alsof ik ineens een compleet nieuw leven heb”, zei ze.

Ik vertelde dat ik nog maar enkele maanden geleden hetzelfde had meegemaakt. Alleen was de Utrechtse heuvelrug natuurlijk in niets te vergelijken met New York. We moesten lachen en ik had het gevoel dat Raquel het fijn vond dat ze niet de enige nieuweling was op kantoor.

Toen ik na werktijd in m’n auto wilde stappen, kwam Raquel aangelopen. De mooie klassieke open sportwagen die naast mijn oude verroeste golfje stond, bleek van haar te zijn.

“Ook weer naar dat lege huis?” vroeg ze.

Ik zei dat ik boodschappen ging doen, maar dat ik er weinig lol aan beleefde om elke dag alleen maar voor mezelf te koken.

“Waarom kom je niet gezellig een borrel bij me drinken. Dan kunnen we misschien daarna ergens samen in de stad gaan eten.”

Ik dacht dat ik gek werd van geluk. Ik hoorde het goed, ze nodigde me uit!

Snel reed ik naar huis om mezelf even snel op te frissen. Onder de douche schoor ik de stoppels van m’n kutje en kon het niet nalaten hier even snel m’n vinger door te halen. Ik deed wat make-up op en stapte in een klein uitdagend stringetje. Gehuld in een kort jurkje en op uitdagende pumps ging ik snel de deur weer uit.

In de auto bedacht ik dat ik er wel erg sexy uitzag, terwijl ik nog geen enkele aanwijzing had ontvangen omtrent haar seksuele voorkeur. Misschien was het wijs om eerst maar eens de kat uit de boom te kijken. Een blauwtje lopen bij je nieuwe cheffin is immers geen slimme binnenkomer.

Stijf van de zenuwen, belde ik bij haar aan. Toen ze opendeed bleek dat ze nog niet klaar was met douchen en tutten. Ze was nog gekleed in een korte zijde badjasje en toen ze me voorging op de trap, had ik een schitterend uitzicht op haar gladgeschoren kutje.

Ik werd bloedgeil bij dit aanzicht en voelde dat in m’n hele lichaam. Toen ze halverwege de trap was, keek ze om en ik merkte dat ze kon zien hoe ik me voelde. Ze glimlachte op de meest sexy manier die ik ooit had gezien, knipoogde en likte snel en zeer sensueel aan haar lippen.

“Ik had je nog niet verwacht”, zei ze toen we haar luxe ingerichte woonkamer betraden. “Wat kan ik voor je inschenken?”

Toen ze twee grote glazen witte wijn had ingeschonken ging ze op haar riante hoekbank zitten. Doordat ik zelf aan het einde van deze bank had plaatsgenomen en ze haar benen nonchalant onder haar lichaam had geplaatst, had ik een perfect uitzicht op haar inmiddels vochtig geworden kutje.

“Ik ga me even douchen”, zei ze nadat we onze wijn hadden opgedronken. “Kijk gerust rond en doe of je thuis bent.”

Ze schonk mijn glas nogmaals vol en bukte daarbij zover voorover, dat haar borsten, uit haar badjas vielen. Ze keek me recht in m’n ogen en probeerde haar borsten weer terug te drukken. Ze deed dit echter net iets te wild en hierdoor raakte de centuur van de badjas los.

“Het uitzicht bevalt je geloof ik wel hè, of heb je het koud?” zei ze. Ik begreep dat ze op m’n inmiddels keihard geworden borsten doelde.

“Geeft niks hoor, ik mag ook graag naar een vrouwenlichaam kijken.”

Ze liep de kamer uit en liet mij bloedgeil, maar zwaar in de war achter. Na een tijdje doelloos om me heen te hebben gekeken, stond ik op en bewonderde haar mooie interieur. Bij de eettafel aangekomen zag ik een fotomapje liggen. Omdat ik het douchewater nog hoorde, waande ik mij onbespied en begon ongegeneerd de foto’s te bekijken.

Wat ik zag, overtrof m’n stoutste verwachtingen en deed m’n kutje nu echt druipen. Dit was een complete pornografische reportage, met een masturberende Raquel in de hoofdrol. Ik keek gefocust naar een foto waarop Raquel een tarzan diep in haar opengesperde kut had zitten. Ik ging totaal op in deze opwindende beelden en was inmiddels op een eetkamerstoel gaan zitten en als vanzelf gleden m’n vingers in mijn stringetje.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *