— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Middenstip

Peter lag met zijn armen onder zijn hoofd en staarde naar de inktzwarte nacht. In zijn scarabeeën ogen zag ik duizenden sterretjes fonkelen. Ik glimlachte vertederd en heel even konden de sterren me gestolen worden.

Plots draaide hij zijn hoofd naar me toe.

‘Wat zit jij daar zo te lachen?’ vroeg hij.

Ik schudde mijn hoofd en glimlachte weer.

‘Ik had gewoon nooit gedacht dat ik met jou in het midden van een voetbalveld naar de sterren zou liggen kijken’, gaf ik eerlijk toe. ‘Ik bedoel, na al onze misverstanden …’

Ik voelde mijn wangen kleuren, maar dat zag hij toch niet in het donker. Ik had me nog nooit zo gelukkig gevoeld. En hoewel mijn ademhaling rustig en gelijkmatig was, racete mijn hart tegen de tijd.

Het bleef even stil. Ik wist dat hij nadacht, dat zijn hersenen op volle toeren draaiden, en ik wilde hem niet storen. Ik aaide zachtjes met een hand over het gras, tot ik ineens per ongeluk zijn hand raakte.

‘Sorry’, mompelde ik gauw en trok mijn hand terug.

Zenuwachtig begon ik grassprietjes uit te trekken en met mijn vinger cirkeltjes te draaien in het zand.

Peter keek me aan. Ik slikte. Zijn ogen! Van dichtbij waren ze nog donkerder dan van veraf. Hij rolde op zijn zij en glimlachte verlegen.

‘Ik ben blij dat je nog tegen me praat’, zei hij zacht.

‘Waarom zou ik dat niet doen?’

Hij haalde zijn schouders op en krabde zenuwachtig in zijn haar.

‘Ik weet het niet’, aarzelde hij. ‘Het is zoals je zegt: na al onze misverstanden en zo.’

Ik wist niet goed wat te zeggen dus knikte ik maar. Zijn blik deed me ongemakkelijk, maar tegelijk ook heel gelukkig voelen. Dit was de jongen waar ik al jaren op verliefd was, de jongen van mijn dromen. De énige die mij echt van de grond kreeg wanneer hij me aankeek.

Een frisse bries blies kippenvel over mijn armen. Ik rilde.

‘Heb je het koud?’ vroeg Peter ineens.

‘Nee, hoor’, loog ik. ‘Gewoon even een rilling.’

Ik was bang dat, als ik het toegaf, hij me terug mee naar binnen zou nemen en dan was het voorbij met het gezellige sterrenkijken.

Ik rilde weer. Deze keer schokten mijn schouders zo hard dat ik per ongeluk tegen zijn arm botste. Hij sprong op en ik verschoot.

‘Hé’, riep ik, ‘Waar ga je heen? Laat me hier niet zitten!’

Hij lachte.

‘Natuurlijk niet!’

Ik hoorde hoe hij aan zijn kleren begon te prullen en een paar tellen later drapeerde hij zachtjes zijn jas om mijn schouders.

‘Ik zag dat je ’t koud had.’

Dankbaar glimlachte ik naar hem en trok het jasje steviger tegen me aan. Het rook heerlijk en ik kreeg het plots een stuk warmer.
Hij ging weer in het gras liggen en zwijgend staarden we minutenlang naar de wolkenloze hemel.

Ineens raakten zijn vingers de mijne aan. Zacht en teder. Voorzichtig pakte hij mijn hand en aaide over mijn handpalm. Hij bleef me vasthouden terwijl hij zei:

‘Je houdt van me, hé?’

Geschrokken keek ik hem aan. Waarom vroeg hij dat zo plots?

‘Waarom denk je dat?’

‘Negeer mijn vraag niet en geef eerlijk antwoord. Alsjeblieft.’

Ik zweeg even, maar toen zuchtte ik:

‘Ja. Ik hou van je. Ik dacht wel dat je het wist, maar ik had gehoopt dat…’

Ik maakte mijn zin niet af.

‘Dat?’ vroeg hij.

Ik schudde mijn hoofd.

‘Laat maar. Doe alsof ik niks gezegd heb.’

Ik probeerde mijn hand terug te trekken, maar hij liet me niet los. Hij gaf een fijn kneepje in mijn vingers en fluisterde:

‘Ik hou ook van jou. Al jarenlang, maar ik heb het nooit durven zeggen. Ik wist niet hoe.’

Hij ging rechtop zitten en ik volgde zijn voorbeeld. Onze blikken waren in elkaar gehaakt en onze vingers verstrengeld.

‘Ik geloof je niet’, zei ik zacht.

Treurig keek ik naar de grond.

‘Je meent het niet. Het moment is er te perfect voor.’

Peter zocht naar woorden, maar vond ze niet.

‘Hoe bedoel je?’ probeerde hij dan maar. ‘Ik hou van je, Carolina, echt waar. Je kent me! Je weet dat het echt is!’

Ik schudde mijn hoofd weer.

‘Bewijs het.’

Peter glimlachte. Mijn hand, die hij nog steeds vasthield, legde hij op zijn borst. Ik voelde zijn hart kloppen. Het bonkte net zo hevig als het mijne, alleen onregelmatiger. Ik merkte dat hij stikte van de zenuwen.

‘Is dat genoeg bewijs voor je?’

Ik knikte. Zijn gezicht kwam alsmaar dichterbij, en op zo’n tien centimeter voor me bleef het zweven. De sterren werden feeëriek weerkaatst in zijn ogen en ik huiverde. Met de rug van zijn hand streelde hij mijn wang. Langzaam en teder drukte hij een kusje op mijn lippen.

Ik opende mijn ogen, mijn hart klopte als een gek. Doe het! dacht ik. Ik glimlachte mysterieus, sloeg mijn armen om zijn hals. Liefjes legde hij zijn sterke armen op mijn heupen en trok me tegen zich aan.

‘Ik hou van je’, zei hij bijna geluidloos. ‘Echt.’

Ik legde een hand in zijn nek en drukte zijn gezicht tegen het mijne. Onze neuzen wreven tegen elkaar aan en de kus die volgde liet niets aan de verbeelding over. Zijn volle lippen sloten zich ritmisch om de mijne en ik proefde zijn zachte tong in mijn mond.

Zachtjes kreunde ik van genot. Ik kuste zijn kaaklijn en hij toverde in een spoor van kusjes kippenvel in mijn hals. Zonder na te denken drukte ik hem achterover en ging bovenop hem liggen. Onze tongen hadden elkaar weer gevonden en we speelden vol passie en overgave tikkertje.

Zachtjes knabbelde hij aan mijn onderlip, terwijl ik onder zijn T-shirt zijn buik en zijn flanken streelde. Zijn huid was zacht en soepel en masserend trok ik zijn shirt over zijn hoofd. Ik stortte me op zijn hete bovenlichaam, kuste zijn gespierde armen en wreef me warm tegen zijn sterke borst.


Daarna rolden we om, zodat hij boven op mij kwam te liggen. Zijn handen, die eerst braafjes op mijn heupen hadden gelegen, waren nu overal. Hij aaide me zowel over als onder mijn kleren, en het jasje dat hij me zelf had gegeven lag al snel enkele meters naast ons in het gras.

Hij sabbelde aan mijn oorlel terwijl hij onder mijn topje tastte en putjes begon te draaien in mijn navel. Hij trok mijn topje over mijn hoofd en stortte zich op mijn minuscule behaatje. Als een beest trok hij met zijn tanden mijn schouderbandjes naar omlaag. Ik kreunde iedere keer dat zijn happende mond mijn blote huid raakte. Al likkend baande hij zich een weg naar beneden, tot tussen mijn borsten en dan hield hij zich even in.

Hij keek me aan.

‘Ben je zeker dat je dit wilt?’ vroeg hij.

‘Ja’, zei ik hijgend, ‘Ga verder!’

Hij floepte mijn borsten uit hun schuilplaats en bleef ze even verwonderd aanstaren. Onnozel knipperde hij met zijn ogen, en raakte voorzichtig de welving van mijn borsten aan. Met zijn duim ritste hij over mijn inmiddels stijve tepel. Zijn aanrakingen waren zacht geweest, maar nu keerde zijn hongerigheid terug.

Hij drukte mijn geile tepel in en liet hem weer in gewone vorm floepen. Daarna pakte hij mijn beide stijverds tussen duim en wijsvinger en draaide hij ermee. Hij pakte mijn beide tieten in zijn handen en begon er stevig in te kneden en mee te bewegen. Hij liet ze opveren en deed heel mijn lichaam schokken.

‘Hmmmmmm’ kreunde ik.

Likkend baande hij zich een weg naar mijn tepels. Met het puntje van zijn hete tong draaide hij kringetjes om mijn superfiere tepel. Hij likte erlangs, soms lang en traag, soms kort en krachtig. Daarna pakte hij mijn tiet in zijn mond en begon hij heerlijk aan mijn tepels te sabbelen. Zijn gezuig deed me bijna tot in extase komen, maar voor ik mijn hoogtepunt te vroeg zou bereiken, liet hij me los en grijnsde hij:

‘Nu mag ik eens lekker verwend worden’.

Weer rolden we om. Ik ging boven hem hangen en bewoog wild met mijn borsten over zijn gezicht. Daarna draaide ik me om en likte langs zijn navel naar omlaag. Ik knoopte zijn broek los en merkte hoe stijf zijn penis stond. Snel trok ik zijn broek uit en toverde ik die heerlijke paal uit zijn boxer.

Hij stond fier rechtop en was kolossaal. Ik raakte heel voorzichtig het topje van de eikel aan. Peter liet een geil kreuntje horen.

‘Nog ee keer’, hijgde hij. ‘Nog een keer!’

Ik stak zijn lul in mijn mond en begon eerst met kleine likjes. Daarna, toen ik erin begon te komen, begon ik hem overheerlijk te pijpen. Zijn lul en mijn tong in een heftig rollenspel en ik haalde hem steeds sneller en sneller in en uit mijn mond. Toen ook hij op het punt stond om klaar te komen, stopte ik met pijpen.

Peter, die nu volledig naakt was, beval me om in 69-houding te gaan zitten. Ik deed wat me gevraagd werd en speelde verder met zijn lul. Hij streelde mijn kont eerst over mijn rok, maar met een simpele, snelle beweging, trok hij het piepkleine dingetje uit. Eronder droeg ik niks anders dan een string, die inmiddels helemaal doorweekt was van mijn eigen geile kutsappen.

Hij gaf me een paar ferme klappen op mijn billen die me deden jammeren van genot. Daarna trok hij mijn string een beetje opzij, zodat hij met zijn wijsvinger over mijn bilspleet kon aaien.
Niet veel later wierp hij mijn string bij de rest van mijn kleren en zaten we daar echt poedelnaakt over elkaar gebogen.

Hij spreidde mijn benen een beetje en huiverde. Ik voelde hoe onze beide lichamen schokten, maar dan weer gereed waren voor een lekker tongspelletje. Ik hervatte mijn pijptocht, terwijl hij nog eerst met zijn vingers door mijn lekkere schaamhaar woelde. Hij draaide er krulletjes in en daarna masseerde hij zachtjes mijn klitje.

Mijn kut was zo nat en zo opgezwollen, dat mijn lipjes leken te ontploffen. Langzaam stak hij een vinger naar binnen, die heel erg nat werd van mijn kutsappen. Mijn kutje spande samen. Even later stootte hij drie vingers tegelijk naar binnen. Ik gilde kort. En liet een langgerekte kreun horen.

Ik stopte met pijpen om te genieten van de verwenning in mijn kut. Ik ging tussen zijn benen op mijn buik liggen en zijn handen verschoven naar mijn borsten. Hij begon er weer aan te trekken, terwijl zijn tong heerlijk mijn ubergeile kutsappen oplikte. Zijn ritmische gebef maakte me high. Ik ging klaarkomen! Ik ging klaarkomen!

Ineens stopte hij, ging bovenop me zitten en stootte zijn heerlijke lul hard naar binnen. Ik gaf een klein gilletje en hij stootte nog eens, nog harder. Twee keer, drie keer, bij de vierde keer gilde ik en kwam hijgend en kreunend klaar.

Ook Peter had zijn hoogtepunt bereikt. Hij haalde net op tijd zijn pik uit me en spoot zijn verrukkelijke zaad in mijn gezicht.
Daarna plofte hij naast me in het gras en streelde mijn haar. Hij ademde zwaar, maar zei toch:

‘Gaan we zo meteen nog een keer?’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *