— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Welkom in hotel ‘De heerlijkheid’

Volgens de kalender is het vandaag dinsdag, maar voor jou en mij is het toch echt vrijdag.
Als je de deur voor me opent kan ik nog net mijn tas op de grond laten vallen, voordat ik in jouw armen kruip. Oh, wat heb ik hier naar verlangd. Eindelijk kan ik je voelen, ruiken en proeven.

Onze lippen vinden elkaar in een eindeloze kus. Het is lang geleden dat ik zo opgewonden raakte van een zoen. Ik word geil. Een aangename spanning bouwt zich op in mijn onderbuik, het liefst zou ik direct al je kleren van je lijf rukken. Maar we hebben de tijd, dus proberen we het rustig aan te doen.

Je hebt het grote, ronde bubbelbad al vol laten lopen en vraagt of ik in bad wil. Dat lijkt me een goed idee en langzaam ontdoen we elkaar van alle kledingstukken die overbodig zijn. Al kussend en strelend laten we ons in het grote bad zakken en liggen we even rustig tegen elkaar aan. Maar heel gauw gaat mijn hartslag zo snel, dat ik nauwelijks meer kan praten.

Ik voel jouw handen en lippen overal. Je verkent mijn lichaam en ik het jouwe en we genieten eindeloos van elkaar. Ik kus je, ik lik je, ik streel je. Van je oorlel tot aan je grote teen, alles wil ik van je proeven, overal wil ik aan zuigen. Wat een heerlijk lijf heb jij. Hier en nu, alleen jij en ik, we sluiten de rest van de wereld buiten en genieten van elkaar.

Nat van buiten en nat van binnen stappen we uit bad en drogen elkaar af. Daarna zeg je dat ik op bed moet gaan liggen met mijn ogen dicht. Jij hebt een heerlijke massage olie meegenomen en laat mij genieten van jouw heerlijke handen. Je streelt me met je handen en met je lippen en ontdekt mijn gevoelige plekjes. Je windt me zo ongelooflijk op, jij maakt me gek maar je neemt rustig je tijd om alles te proeven. Na een poosje vraag je of ik me om wil draaien en je gaat verder met je massage. Jouw tong volgt een spoor langs de binnenkant van mijn dijen en vindt eindelijk mijn natte lippen en mijn gezwollen klitje. Met jouw tong en met je vingers bespeel jij mijn gevoelige snaar en bezorg je mij een geweldig hoogtepunt.

Na een korte adempauze wisselen we van plaats. Nu ben jij aan de beurt om verwend te worden. Ik laat wat olie in mijn handpalm druppelen en begin je te masseren. Ik begin bij je voeten en werk langzaam omhoog. Overal waar mijn handen je aangeraakt hebben volgt mijn mond. Mijn lippen kussen jouw heerlijke huid en likken heerlijke plekjes. Je zegt me dat je niet wist dat het zo lekker kon zijn. Jouw strakke billen kneed ik masserend en ik lik plagend je ballen. Ik hoor aan je kreunende ademhaling dat je opgewonden bent.

Na je rug gemasseerd te hebben met mijn borsten wil ik dat je je omdraait, zodat ik ook van jouw voorzijde kan genieten. Ik druppel een beetje olie op jouw borst en buik vallen en dan nemen mijn handen de regie weer over. Elk stukje huid wordt gestreeld en gekust, ik lik je tepels en bijt er daarna zachtjes in. Jij reageert kreunend dat het lekker is. Lager en lager gaan mijn lippen, op weg naar jouw harde lid en gevulde ballen.

Ik neem jouw lul in mijn mond en zuig zachtjes aan je eikel. Ik proef een druppel van jouw geiligheid en verwen je met mijn mond en mijn handen. Dit houd je niet lang vol en grommend spuit jij jouw zaad in mijn mond en over mijn borsten. Daarna kus ik je, zodat jij jouw eigen geilheid ook kunt proeven.

Als onze hartslag weer een normaal ritme heeft, stappen we samen onder de douche. We spoelen al onze lichaamssappen af en zepen elkaar in met douche gel. We zoenen en strelen en kunnen er geen genoeg van krijgen. De opwinding is alweer zo groot dat ik je bijna smeek om me hier en nu te nemen.

Je tilt me een klein stukje op en ik laat mezelf voorzichtig over jouw grote eikel glijden. Eindelijk voel ik jouw harde lul diep in mij stoten. Dit is waanzinnig. Jij maakt me gek en windt me op, wat ben je toch een heerlijke kanjer. En wat een uithoudingsvermogen heb je. Dit standje is wel goed voor je conditie. Het kost je wel heel wat moeite om ons overeind te houden.

We laten elkaar even los om van positie te wisselen. We staan inmiddels voor een grote spiegel in de badkamer, jij komt achter me staan en glijdt zo mijn natte kut weer in. In de spiegel vangen we elkaars blik en zien we de opwinding op onze gezichten. Jij stoot jouw hardheid diep in mij, waarbij je ballen tegen mijn billen kletsen. Na enkele minuten keren we terug naar het kingsize bed.

Jij ligt op je rug en ik kruip bovenop je. Even later rijden wij samen in volle galop onze gezamenlijke climax tegemoet. Oh, wat een genot is dit samenzijn met jou. Kon het maar altijd vrijdag zijn.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *