— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afscheid van de baas

Half zeven, de wekker gaat. Loom rek ik me uit. Manlief blijft nog even liggen, hij heeft vandaag een vrije dag. Ik loop naar de badkamer, zet de douche aan en trek mijn slipje uit. De warme stralen op mijn huid zorgen voor een korte siddering door mijn lichaam. Wat een heerlijke manier om wakker te worden. Na het wakker gemaakt worden door de streling en de harde ochtendpik van mijn geliefde en de heerlijke slome vrijpartij die daar dan meestal op volgt is dit toch wel de nummer twee.

Ik pak wat douchegel van mijn favoriete geur en zeep me langzaam in. De geur van Calvin Kleins’ Obsession vult de badkamer. Ik spoel me af en draai de kraan weer dicht. Met een heerlijke zachte handdoek droog ik me af en smeer me vervolgens in met de bodylotion van het eerder genoemde merk. Ik trek een mooie string met bijpassende beha aan. Zwart kant, da’s altijd mooi op een zongebruinde huid. Ik pak mijn hold-ups uit de la en doe ze aan. Ik schiet mijn nieuwe pumps aan en nu rest mij alleen nog om mijn ‘little black dress’ eroverheen te laten glijden. Voilá, helemaal klaar voor de verleiding.

Ik weet niet hoe snel ik op kantoor moet komen en als ik de parkeerplaats oprij zie ik zijn auto al staan. Een prachtige, snelle, zilvergrijze Audi TT staat te glimmen in de zon. De vlinders gieren door mijn onderbuik richting mijn nu al natte kutje. Ik begroet iedereen die ik tegenkom en voel dat ik ook voor hen een bepaalde uitstraling heb. De reacties van de mannen zijn in ieder geval bijzonder vriendelijk.

Dan kom ik langs zijn kamer. Het licht brandt en ik steek even mijn hoofd om het hoekje van de deur.

“Goedemorgen!” zeg ik op een redelijk zwoele manier.

Bijna zonder op te kijken zegt hij goedemorgen terug. Da’s jammer, maar hij zal me vast en zeker nog wel opmerken vandaag.

De telefoons staan de hele dag roodgloeiend, het werk blijft zich opstapelen maar om een uur of tien als ik het zoveelste kopietje van de dag moet gaan maken is het zover. Ik zie hem het herentoilet inschieten, zoals ik hem dat de weken ervoor zo vaak heb zien doen. Zo vaak heb ik zijn heerlijke kontje gevolgd, zo vaak mezelf verloren in geile gedachtes over ons.

Mijn verstand verliest het van mijn verlangen, mijn geilheid overwint en ik stap in plaats van naar het kopieerapparaat achter hem aan de toiletten in. Verschrikt kijkt hij op. Niet dat ik verwacht dat hij nooit eerder de sexuele spanning tussen ons heeft gevoeld, maar hij verwachtte natuurlijk niet dat ik dit zou doen.

Ik loop langzaam naar hem toe, de hakjes van mijn pumps klikken op de tegelvloer van de ruimte. Ik neem zijn gezicht in mijn handen en geef hem een intense kus op zijn mond. Kreunend opent hij zijn lippen, hij wil meer. En dat geef ik hem graag.

Hartstochtelijk beginnen we te tongen. Ik had natuurlijk al eens mijn gedachten laten gaan over hoe het zou zijn om met hem te zoenen, maar dit was echt boven al mijn verwachtingen. Een man als hij die zo rustig is, zo beheerst en gecontroleerd, en dan zó kussen?

Alle vezels in mijn lijf schreeuwen om meer. Ik verlangde naar waar ik vanmorgen al over fantaseerde toen ik mij in de douche in gedachten naar dit moment liet gaan. Toen ik daar, onder die warme straal mijn klit had gevonden, en daar tijdens dat zalige ochtendritueel een heerlijk orgasme had gekregen terwijl ik aan hem dacht. Daar ga ik hem nu van laten genieten..

Ik neem hem mee in een gesloten deel van de toiletruimte en maak zijn riem los. Vervolgens de knopen van zijn broek, die als vanzelf op de grond valt. Ik ontdek een mooie Björn Borg boxer en ik laat mijn hand even over de heerlijke bobbel gaan. Mensen, wat is hij al hard.

De boxer moet natuurlijk ook uit en terwijl ik mijn handen met Björn naar beneden laat glijden, zak ik door mijn knieën. Zijn pik staat recht naar voren en ik lik mijn lippen nat om hem beter naar binnen te kunnen laten glijden. Jezus wat een heerlijk lid heeft deze man.

Het moment dat ik hem in mijn mond voel zal ik nooit vergeten. Lekker dik, niet al te groot en mooi geschoren ballen eronder. Een plezier om een heerlijke pijpbeurt te geven. Mijn lippen klemmen zich om zijn eikel en ik voel hem reageren. Zijn handen glijden door mijn haren terwijl ik me op en neer over zijn harde paal beweeg.

“Mijn god, wat doe je dat zalig!”, fluistert hij, terwijl hij subtiel mijn hoofd op en neer beweegt met zijn hand.

Het voelt geweldig om hem nu eindelijk eens ongecontroleerd te zien. Ik laat ‘m uit mijn mond glijden en neem zijn pik in mijn hand om zijn ballen nu te verwennen met mijn tong en mijn lippen. Hij kreunt zachtjes als ik zijn ballen in mijn mond zuig en er mee speel met mijn tong.

Ik laat mijn vrije hand over zijn heerlijke kontje glijden, een mooi strak kontje dat je verwacht bij zo’n sportieve man. Dan ga ik verder met het verwennen van zijn pik. Met veel speeksel glijdt ie in een afwisselend tempo mijn mond in en uit. Ik wil hem voelen, wil hem diep in mijn natte kutje nog harder voelen worden.

Langzaam sta ik op en zet één been op het toilet. Dan zakt hij door zijn knieën en begint me te likken zoals nog geen man het heeft gedaan. Wat heeft deze man een verrassende kant in zich. Een ongelofelijk geile kant met een magische tong. Ik kom ongelofelijk snel klaar en kreun zo zacht ik kan.

Dan pakt hij zijn pik beet, en duwt ‘m in één keer diep naar binnen. Jezus wat voelt dat goed! Ik heb er al zo vaak over gefantaseerd, en nu is het eindelijk zo ver: hij neukt me. Hard en zalig, diep en intens. Hij grijpt mijn borsten en duwt zichzelf zo mogelijk nog dieper in mij. En dan komt hij op een heerlijke manier klaar. Hij spuit al zijn zaligheid in mij en ik ben ongelofelijk tevreden.

Wat een zalige man, wat jammer dat hij nog maar een paar weken bij ons zal werken. Gelukkig weet hij nu wat hij achterlaat, en ik denk dat hij nog wel een keer terug zal komen voor meer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *