— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Broodje dubbel vlees

Het is een warme lentedag in mei. Mijn man Sietse is net thuis van zijn uitgelopen klus. Als ik mijn vent met een bezweet lichaam richting badkamer zie lopen word ik overmeesterd door lentekriebels.

Ik loop naar mijn kledingkast en ontdoe mij van mijn dagelijkse kloffie. Ik zie er lekker uit, zegt de spiegel. Ik heb zin om mijn man te verrassen en dus hijs ik mezelf in een korte gewaagde minirok met daarboven een nonchalant geknoopte, doorzichtige witte blouse, waarvan ik flink wat knoopjes openlaat.

Als ik de deur van de badkamer open komt me de frisse geur van deodorant en aftershave tegemoet. Sietse staat daar poedelnaakt en legt de laatste hand aan de verzorging van zijn lichaam. Ik ga achter hem staan. Hij heeft in de spiegel natuurlijk allang gezien hoe ik uitgedost ben en is blij met mijn initiatief.

Zachtjes begin ik zijn rug te strelen. Mijn handen glijden richting zijn stevige billen om vervolgens op zoek te gaan naar zijn borstkas. Ik merk hoe hij geniet en fluister zachtjes in zijn oor:

“Zo lekker ding, heb je al zin in mij gekregen?”

Op een antwoord hoef ik niet te wachten, want als mijn handen naar beneden glijden voel ik een keiharde lul. Een lichte rilling vloeit door mijn lichaam. Ik heb zin om genomen te worden.

Ik kus en lik zijn oorlel. Ik zeg zachtjes:

“Zo geile hengst; streel me, kus me, masseer mijn borsten, laat je tong over mijn tepels glijden en neem zo langzaam bezit van mijn heerlijke lijf.”

Dan voel ik twee handen die mijn rok een stukje optillen en een zoektocht beginnen over mijn naakte huid. Eerst mijn heupen, dan mijn billen en dijen.

Als ik mijn benen een stukje uit elkaar doe, draait hij zich ineens om en fluistert in mijn oor:

“Was het vandaag zo heet dat je het niet nodig vond een slipje aan te trekken?”

Hij laat zijn vingers zachtjes over mijn benen glijden tot hij bij mijn inmiddels zeiknatte schaamlippen komt. We staan ondertussen hevig te tongen als zijn handen mijn klitje aanraken.

Dan schiet een erotische fantasie door mijn hoofd. De badkamerdeur gaat open en een wildvreemde man loopt recht op ons af en pakt mijn heupen vast. Ik kijk via de spiegel naar zijn gespierde lichaam en laat mijn hand in zijn strakke boxershort verdwijnen.

Wauw, wat een enorme eikel voel ik daar, en mijn lichaam siddert als ik denk hoe deze straks in mijn kut geperst gaat worden. Ik voel hoe twee paar mannenogen afdwalen naar mijn keiharde tepels en ik krijg het nog warmer dan ik het al heb.

Opeens ontwaak uit mijn fantasie als Sietse langzaam mijn blouse losknoopt. Ik masseer zachtjes zijn stijve paal. Ik laat zijn vochtige eikel langzaam langs mijn schaamlippen en klitje schuren en ik voel hoe mijn borsten uit mijn blouse vallen.

Ik besluit hem mee naar onze slaapkamer te nemen, waar ik hem met zijn rug op het bed manoeuvreer. Ondertussen rits ik mijn rok open en laat deze over mijn heupen op de grond zakken. Dan kruip ik bovenop hem en laat zonder moeite zijn stijve knots in mijn zeiknatte grotje glijden.

Net als ik mij volledig wil laten gaan schrik ik overeind, omdat beneden de deurbel gaat. Mijn man rolt me geheimzinnig lachend opzij en gebiedt me te blijven liggen waar ik lig. Dan loopt hij naar beneden.

Even later hoor ik twee mannenstemmen en voetstappen de trap op. Als de slaapkamerdeur open gaat trek ik geschrokken mijn voor de zekerheid aangetrokken kimono dicht. Sietse is niet alleen en ik word voorgesteld aan Kees.

Sietse loopt aan me voorbij en zegt zachtjes:

“Ik heb deze man uitgenodigd om je fantasie in vervulling te laten gaan. Als je niet durft of geen zin hebt gaat hij gewoon weer naar huis.”

Even schiet de vraag door me heen of ik dit wel durf, we hebben immers zo’n goede relatie met elkaar. Speel ik nu niet met vuur?
Maar ik kan niet tegen mijn geilheid op en ik draai me om zonder antwoord te geven.

Ik kijk Kees aan en kom tot de ontdekking dat hij bijzonder veel op die man lijkt waar ik zojuist nog over fantaseerde. Opeens verlies ik al mijn schaamte en ga dicht tegen Kees aan staan om hem te zoenen.

Ik tast zijn gespierde bovenlichaam af, ontdoe hem van zijn T-shirt en laat mijn hand over zijn spijkerbroek glijden. Dan knoop ik zijn spijkerbroek los en haal zijn flink geschapen penis uit zijn benarde positie.

Ik voel hoe Sietse achter me gaat staan, zijn armen om me heen slaat en het bandje van mijn kimono los knoopt. Het gewaad glijdt zachtjes over mijn schouder naar beneden. Ik sta hier volledig naakt tegenover een vreemde vent! Wat geil!

De twee komen nog dichter tegen me aan staan en ik voel hoe Sietse zijn stijve langs mijn billen glijdt en die van Kees zachtjes mijn venusheuvel beroert. Dan voel ik vier mannenhanden en twee monden. Alles gloeit en ik kan niet wachten totdat mijn meest gevoelige plekjes worden aangeraakt.

Ik word nu zachtjes op bed gelegd en laat me gewillig overmeesteren. Twee handen die mijn borsten masseren en twee die de binnenkant van mijn dijen kriebelen. Ik geniet als twee monden op zoek gaan naar mijn tepels en kreun van genot als ze gelikt worden. Dan spreid ik mijn benen en laat mijn kletsnatte kut en klit door vele vingers verwennen.

Ik ben niet meer te houden en vraag Kees op zijn rug te gaan liggen en terwijl ik plagend nog even zijn lul aftrek, neem ik die van mijn man in de mond en begin hem te pijpen. Nu ben ik echt zover om genomen te worden. Ik kijk mijn man nog even aan.

Hij knikt en ik laat sidderend en kreunend de enorme eikel van Kees tussen mijn schaamlippen verdwijnen en begin hem te berijden. Als Kees teder mijn over mijn klitje wrijft en Sietse stevig in mijn borsten knijpt, voel ik in sneltreinvaart een orgasme opkomen.

Kreunend, hijgend en soppend kom ik klaar, maar ben niet van plan het hierbij te laten. Nu leun ik voorover en hang mijn tepels één voor één in Kees zijn mond. Wild stoot hij nu zijn lid keihard naar binnen. Dan kijk ik met een opgewonden blik om en zeg tegen Sietse:

“Kom geile hengst en laat ook jou droom in vervulling gaan.”

Hij begrijpt meteen wat ik bedoel. In de spiegeldeuren van onze inbouwkast zie ik hoe hij achter me plaats neemt en zijn vochtige paarse eikel tegen mijn sterretje drukt. Dan haalt hij zijn handen langs mijn kut om daar sap weg te halen om zijn stijve lul mee in te smeren. Nu grijpt hij mijn heupen vast en perst langzaam maar zeker onder luid gegrom zijn pik tot aan de wortel naar binnen.

Ik doe mijn ogen dicht en geniet van alles wat er met me gebeurt. Ik voel hoe Kees steeds sneller zijn pik op en neer beweegt en hij houdt daarbij mijn borsten vast en laat begeerlijk zijn tong langs mijn keiharde tepels schuren. Achter mij heeft Sietse met één had mijn haren en met de mijn heup beet.

Als ik ons zo zie besef ik me dat het voor deze twee kerels een supergeil gezicht en gevoel moet zijn om een vrouw zo onder handen te mogen nemen. Dan voel ik hoe de pik van Kees nog verder aanzwelt, en als ik mijn kutspieren verder aanspan voel ik hoe hij onder luid gegrom een volle lading sperma naar binnen spuit.

Dan word ik bevolen om me om te draaien. Ik laat mijn aarsje over Kees zijn eikel zakken en geniet van de lichte pijn als hij naar binnen dringt. Daar lig ik dan met mijn benen wijd en mijn zeiknatte openstaande kut wordt begeerlijk bestudeerd door mijn man.

Hij bukt voorover en begint heerlijk aan mijn klit te sabbelen, terwijl mijn inmiddels overgevoelige tepels onder handen worden genomen door Kees. Ik hou het niet langer en gebied Sietse mijn kut vol te pompen. Hij gaat voor me staan en laat in één keer zijn lid naar binnen glijden. Onder luid gegrom neemt hij me. Als ik de woeste blik in mijn mans ogen zie besef ik hoe heerlijk dit is.

Gesandwiched door twee botergeile kerels voel ik mijn tweede orgasme opkomen. Mijn lichaam neemt het over van mijn geest. Ritmisch proberen mijn kutspieren alles uit de aanzwellende pik van mijn man te kneden wat erin zit. Grommend voel ik hoe een warme straal sperma mijn geile grot wordt ingespoten.

Dan ben ook ik niet meer te stoppen en als vanzelf trek ik mijn benen nog verder uit elkaar om elke centimeter van mijn mans lul te kunnen ontvangen. Mijn kutspieren trekken zich nog strakker samen om de laatste restjes sperma te ontvreemden.

Luid hijgend, kreunend en soppend kom ik klaar. Eén, twee of drie minuten lang, dit hoogtepunt lijkt een eeuwigheid te duren.
Geheel voldaan ga ik tussen de twee mannen liggen en bedenk dat sommige dromen toch uitkomen. Mijn vent is mijn held! Ik bedank hem voor deze geweldige verassing.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *