— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn man en zijn beste vriend

Bij het dessert stelde ik voor op de bank te gaan zitten. Dus we namen ons bord en gingen met zijn drietjes naar de woonkamer.
De gesprekken werden wat serieuzer. We hadden het over de toekomst, over relaties.

Om alles weer wat luchtiger te maken, besloten we een spel te spelen. Mijn man ging naar de andere kamer en ik bleef bij Tom zitten. Een doodse stilte verraadde de spanning tussen ons. Ik had al vaker over hem gefantaseerd, maar ik wist dat het nooit wat zou worden.

Tom stond op om zijn glas weg te zetten, maar toen hij weer naast me kwam zitten, viel het me op dat hij wel erg dichtbij zat. Mijn hart ging een tikje sneller, maar ik kon me beheersen. Hij legde zijn hand op zijn been, tegen mijn been aan. Nu moest ik toch wel even slikken. Zou hij het ook voelen? Zou hij het ook willen?

Ik keek hem aan en gaf hem een knipoog. Dat gaf hem de moed verder te gaan. Hij legde zijn hand op mijn been en begon mij zachtjes te strelen. Hij gleed onder mijn rokje en streelde de binnenkant van mijn dijen.

“Mmmm, lekker” zei ik.

Ik hoorde de deur opengaan en probeerde hem weg te duwen, maar dat lukt niet. Mijn man stond ondertussen al weer bij ons. Tot mijn grote verbazing lachte hij.

“Werkt ze mee?” vroeg hij aan Tom.

Nu begreep ik er helemaal niks meer van. Hadden ze het hierover gehad? Hadden ze dit gepland? Ik werd er wat onzeker van. Ik was altijd al benieuwd hoe het zou zijn om met zijn drieën intiem te zijn, maar het besef dat dat nooit echt zou gebeuren, gaf toch altijd een zeker gevoel van veiligheid.

Ik besloot het spelletje mee te spelen. Ik zou wel zien waar het toe leidde. Mijn man kwam weer naast me zitten. Tom haalde zijn hand weg en streelde door mijn haar. Hij kwam nog wat dichterbij en kuste me. Verschrikt keek ik om naar mijn man, maar die leek het niet erg te vinden.

Ik draaide me weer om naar Tom en kuste hem terug. Met mijn tong ging ik langs zijn lippen. Mijn handen gleden over zijn lichaam en ik voelde de opwinding in zijn broek. Plots voelde ik de handen van mijn man op mijn borsten. Hij masseerde ze zachtjes.

Op dat moment wist ik het zeker: ik wilde door hen allebei genomen worden. Mijn man trok mijn bloesje uit terwijl Tom mijn rokje naar beneden schoof. Gelukkig had ik mijn mooiste lingerie setje aangetrokken. Tom kuste mijn hals. Hij schoof mijn behabandjes naar beneden en kuste mijn tepels.

Het was de eerste keer dat iemand anders dan mijn man mij zo intiem aanraakte. Ik draaide me om naar mijn man en begon hem uit te kleden. Ik zei tegen Tom dat hij zich ook moest uitkleden. Ze hadden allebei een mooi gespierd lichaam en hun grote paal stond fier rechtop. Zoiets geils had ik nog nooit gezien.

Tom ging weer zitten. Mijn man beval me hem te pijpen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn stijve lul in mijn mond. Hij kreunde van genot. Mijn man kwam achter me zitten. Ik voelde zijn paal drukken tegen mijn kutje. Langzaam gleed hij naar binnen.

Rustig bewoog hij heen en weer. Met zijn drieën zaten we in hetzelfde heerlijke ritme.

“Raak jezelf aan schat?” vroeg mijn man.

Ik voelde dat ik het niet meer lang zou volhouden. Schokkend kwam ik klaar. Dat was blijkbaar genoeg voor die andere twee om de controle te verliezen. Tegelijkertijd spoten ze me vol.

We keken elkaar wat onwennig aan. Hadden we dit nu echt gedaan? Ik had zin in meer dus ik pakte mijn man vast en kuste hem hartstochtelijk. Ik vroeg hem wat hij lekker zou vinden. Hij antwoordde dat hij wilde kijken hoe Tom me neukte.

Vragend keek ik naar Tom. Hij knikte instemmend en ging languit op de bank liggen. Ik ging op hem zitten. Hij streelde mijn lichaam, langs mijn hals, over mijn borsten en verder naar beneden.

Al snel vond hij mijn klitje en begon deze lekker te masseren. Ik hield het niet langer. Ik wilde hem in me. Langzaam liet ik me over zijn pik naar beneden glijden. Rustig bewoog ik heen en weer.

Mijn man was op een stoel gaan zitten en zat ons aan te kijken terwijl hij zichzelf aftrok. Ik begon harder en harder te bewegen.

“Ja! Geil ding! Neuk me lekker hard”, schreeuwde Tom.

Met zijn handen op mijn heupen bepaalde hij het ritme van ons zwoele samenspel. Ik besloot dat dit het moment was op mijn geilste fantasie waar te maken.

“Zouden jullie me allebei tegelijk willen neuken?” vroeg ik.

Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Tom ging rechtop zitten en draaide zodat ik met mijn rug naar mijn man toe zat. Deze kwam achter me staan. Ik voelde zijn paal tegen mijn kontje duwen. Voorzichtig kwam hij hem naar binnen.

Dit was echt het toppunt van opwinding en lust. Mijn twee favoriete mannen waren mij samen aan het verwennen. Vier handen raakten me overal aan. Ik wist zeker dat ik nog nooit zo geil was geweest.

Ik kreunde van genot. Ik zag dat Tom en mijn man ook heerlijk aan het genieten waren. Het voelde zo onwezenlijk! Ik geloofde nog steeds niet dat ik dat heerlijke gevoel echt aan het beleven was.

Mijn man haalde zijn paal uit me. Hij liep naar de computer en zette de webcam aan.

“Zo, nu kunnen we naar onszelf kijken”, zei hij. “En nu ga ik je helemaal suf neuken, geil sletje van me.”

Hij stootte weer in me. Steeds harder en harder waardoor ik ook steeds harder over Tom zijn hete paal gleed. Ik voelde een tweede orgasme opkomen. Al mijn spieren trokken samen en schokkend bereikte ik mijn tweede hoogtepunt.

Mijn man schreeuwde dat hij het niet meer hield. Ik voelde zijn hete sap in me stromen. Tom vroeg of ik op mijn rug wilde gaan liggen. Dan kon hij alles over mijn gezicht spuiten als hij klaarkwam.

Ik kon echt niet meer nadenken dus deed gewoon wat hij vroeg. Hij duwde zijn pik weer naar binnen. Mijn man keek toe hoe ik hard genomen werd. Ik zag hoe hij ervan genoot. Na een paar keer hard stoten voelde ik Tom zijn geile zaad over mijn gezicht.
Uitgeput gingen we naast elkaar liggen.

“Blijf je slapen?” was het laatste wat ik vroeg voor ik in een diepe slaap wegzakte. Ik droomde over Tom die nog vaak bij ons bezoek kwam.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *