— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hard

Ik rij op de snelweg in mijn cabrio. De wind suist in mijn oren en trekt aan mijn haar. Allemachtig, wat een auto! Het lijkt wel of ik vlieg. Er is verder niemand op de weg. De vrijheid ligt voor me. Een ongekend gevoel van opwinding maakt zich van me meester, het bloed bruist in mijn aderen. Ik draai het volume van de radio lekker hard en voel het bonken van de dance-beat door mijn hele lijf.

Dan zie ik dat ik toch niet helemaal alleen ben. Aan de linkerkant is een auto naast mij komen rijden. Ik werp een blik opzij. Een warme tinteling golft door mijn onderlichaam. In de auto zitten twee mannen, de één blond de ander donker en allebei het mannelijke equivalent van ‘een lekker wijf’. Ze kijken mij met opgetrokken wenkbrauwen aan. Ik ben wel in de stemming voor een spelletje, dus grijns ik onbeschaamd terug en trap het gaspedaal nog ietsje verder in. Mijn auto schiet vooruit. Wow! Ik weet dat dit geen goed moment is om op de snelheidsmeter te kijken, dus dat doe ik dan ook maar even niet.

De mannen geven echter zich niet zo snel gewonnen en het duurt niet lang voordat de krachtige auto me weer inhaalt en voor mij blijft hangen. Een gevoel van teleurstelling bekruipt me, maar ach, ik moet toch weer eens op huis aan. Ik maak me op om uit te voegen bij de eerstvolgende afslag. Dan flitst er een licht aan in de achterruit van de andere auto. Vol verbijstering staar ik naar de letters die mij lijken uit te lachen.

‘Stop, politie’ en daarna ‘volgen’. Ik slik. Ik voel me ineens koud en warm tegelijk worden. De paniek komt met een misselijkmakend gevoel over mij. Shit! Hoe hard reed ik eigenlijk? Ik heb niet veel tijd om na te denken, want de andere auto rijdt een verlaten parkeerterrein op. Ik volg en parkeer mijn auto in een van de vakken.

De twee mannen zijn al uitgestapt en lopen in mijn richting. Ondanks dat mijn brein nog verlamd is van de schrik, registreert mijn lichaam dat de mannen er op het tweede gezicht net zo lekker uitzien als de eerste keer, zo niet lekkerder! Ik voel mijn borsten verstrakken en mijn tepels worden hard. Dus dit is wat agenten tegenwoordig dragen: designerjeans en een strak t-shirt waarin hun gespierde lijf onbeschaamd te bewonderen is. Wat is er gebeurd met het vertrouwde, goed herkenbare uniform en de politiepet?

De mannen staan inmiddels bij mijn portier.

“Goedenavond mevrouw”, zegt een strenge stem. Ik verzamel al mijn moed, lach mijn allerliefste glimlach en kijk smeltend omhoog. Recht in het onbewogen gezicht van de blonde man. Hij houdt een politiepasje onder mijn neus. Het ziet er erg echt uit, evenals het boekje met bekeuringen dat hij in zijn andere hand heeft.

“Mag ik even uw autopapieren en rijbewijs zien?”

Hij maakt een gebiedend gebaar met zijn hand. Ik voel de irritatie in mij opborrelen. Ik weet heus wel dat ik verkeerd zat, maar ik voel me hier een halve misdadiger! Geërgerd kijk ik om mij heen. Ik heb er geen moment aan gedacht mijn tas mee te nemen toen ik besloot te gaan uitwaaien. Met een rood aangelopen gezicht kijk ik de agent aan.

“Die, uhm, heb ik niet bij me.”

Het gezicht van de man wordt zo mogelijk nog norser.

“Een ander identiteitsbewijs dan?”

Ik schud van nee. Hij opent mijn portier.

“Wilt u dan even uit de auto stappen?”

Mijn ergernis neemt toe, wat denkt die kerel wel! Ik kijk giftig in zijn richting, steek mijn neus in de lucht en stap uit.

Eenmaal buiten voel ik de warme avondlucht onder mijn rokje waaien. Het voelt koud tussen mijn benen, want het kruisje van mijn slipje is helemaal nat. Tot mijn ontzetting stel ik vast dat ik heel erg opgewonden ben. Verraden door mijn eigen lichaam. Het is te lang geleden dat ik een man gehad heb!

Ik besluit een poging te wagen om de aandacht van de agenten af te leiden van de bekeuring die mij ongetwijfeld boven het hoofd hangt.

“Wacht, misschien in het dashboardkastje!” Ik kruip op handen en knieën over de bestuurdersstoel naar de passagierskant. Wetend dat deze pose een fraai uitzicht op mijn in weinig textiel gehulde achterwerk geeft. Ik rommel een beetje in het kastje en werp stiekem een blik over mijn schouder om te kijken of mijn tactiek werkt. De agent met het donkere haar staat ongegeneerd toe te kijken, mooi zo! Maar de blonde, die met het bekeuringenboekje, lijkt niets op te merken van het schouwspel dat ik hem bezorg. Pfff, dit gaat meer moeite kosten dan ik gedacht had. Iets grover geschut dan maar.

Terwijl ik uit de auto klim verlies ik opzettelijk mijn evenwicht en val half tegen de blonde agent aan. Mijn borsten schuren langs zijn borstkas terwijl ik half op mijn knieën aan zijn voeten val met mijn gezicht ter hoogte van zijn broeksluiting. Deze vertoont een adembenemende bobbel die ik vol aandacht bewonder. Maar, even bij les blijven, ik wil de aandacht van de agenten afleiden, niet die van mezelf!

Ik zorg dat ik van bovenaf voldoende inkijk in mijn décolleté heb en sla mijn ogen op naar de blonde man. Hij heeft het boekje met bekeuringen laten zakken en staat me met een gefronste blik aan te kijken. Hij is duidelijk not amused.

Voor ik met mijn ogen kan knipperen heeft de blonde agent me aan mijn arm omhoog getrokken en me met mijn buik tegen de auto klem gezet. Ik voel zijn harde, warme lichaam tegen mijn achterkant duwen. Ik kan hem nu ook ruiken en voel me een beetje duizelig worden. Zijn stem klinkt vlak bij mijn oor als hij begint te praten tegen zijn collega.

“Ze probeert op een creatieve manier onder een procesverbaal uit te komen.”

De andere agent grinnikt. Ineens voel ik brutale vingers langs de binnenkant van mijn dijen omhoog gaan. Het kruisje van mijn slipje wordt opzij geduwd en de vingers vervolgen hun weg. Mijn kutje is kletsnat! De blonde agent maakt een vermanend geluid.

“Maar volgens mij is ze meer toe aan een goeie beurt!”

Ik probeer nog te protesteren, maar dan glijden zijn vingers in en uit mij en hij masseert op een heerlijke manier het gezwollen knopje tussen mijn schaamlippen dat begint te kloppen onder zijn aanraking. Ik kan alleen maar zuchten van genot en mijn benen nog iets verder spreiden zodat hij er beter bij kan. Het is zalig en ik wil meer. Een kreun komt over mijn lippen.

In een oogwenk hangt mijn slipje rond mijn enkels. Terwijl hij mijn armen nog steeds op mijn rug vasthoudt, doet de blonde agent een stap naar achteren. Meteen mis ik zijn warmte en voelt het koud aan mijn rug. Ik ben zo geil dat ik niet meer kan wachten en duw mijn kontje naar achteren. Ik wil neuken en wel NU!

Ik hoor het geluid van een broekrits die open gaat. Dan is hij terug. Ik voel zijn warme eikel in mij glijden. Een klein eindje maar, dan trekt hij zich weer terug. Laat mij leeg achter, smachtend, verlangend. Ik slaak een kreet van frustratie en machteloosheid. Hij lacht zachtjes. Ik probeer me om te draaien en iets te zeggen, maar een harde hand tussen mijn schouderbladen duwt me voorover over de motorkap van mijn auto. Het plagen is afgelopen.

In één vloeiende beweging stoot hij diep in me. Zo onverwachts dat mijn kreet weerklinkt over de verlaten parkeerplaats. De kracht van zijn beweging perst de lucht uit mijn longen. Veel tijd om op adem te komen heb ik niet. Even trekt hij zich terug. Dan opnieuw een stoot, en nog één, en nog één. Het gaat maar door. Zijn harde pik die in en uit mijn lichaam gaat. Snel, hard en onverbiddelijk. O god, wat voelt dat goed! Ondertussen grijpt hij mijn haar vast en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik snik het uit van genot.

Maar het is nog niet genoeg, ik wil meer. En hij voelt het. Hij wenkt de andere man dichterbij die inmiddels ook zijn erectie de vrijheid heeft gegeven. Ik word op mijn rug schuin op de motorkap gelegd en de andere man neemt plaats tussen mijn benen. Hij duwt mijn benen uit elkaar en ik ontvang hem, gewillig, glad. Het neuken gaat door, even hard als voorheen. De blonde man staat nu voor mijn gezicht, zijn eikel glibberig van mijn eigen vocht.

Hij heeft mijn hoofd vast en ik open mijn mond om hem binnen te laten. Ik proef mezelf als hij in mijn mond glijdt en me in mijn mond begint te neuken. Ja, dit wil ik! Helemaal gevuld, helemaal overgeleverd, helemaal buiten mezelf van geilheid. Sterke vingers vinden mijn allerlekkerste plekje en beginnen traag rondjes te draaien. Ik voel de samentrekkingen in mijn buik al beginnen. Maar de vingers stoppen. Het gevoel zakt af. Ik wil zo graag klaarkomen!

Smekend kijk ik de blonde man aan. Zijn vingers beginnen weer met hun heerlijke bewegingen. Steeds sneller. Ik voel dat beide mannen ook hun hoogtepunt naderen. Nog sneller gaan de vingers over mijn clitje. Dan concentreert al dat geile gevoel zich in een plekje in mijn buik. Terwijl de explosie van gevoel door mijn lijf raast, voel ik hoe beide mannen zich in mij leeg spuiten.

Mijn lichaam schokt van mijn orgasme. Het warme sperma loopt langs mijn mond en langs mijn dijen naar beneden. Als ik mijn ogen open, lig ik nog steeds op de warme motorkap en voel me intens bevredigd. Voorzichtig probeer ik weer met beide benen op de grond te komen. Ik hoor het geluid van een wegrijdende auto. Het is de auto met de twee agenten.

Een beetje wankel fatsoeneer ik mijn kleren en met een zakdoekje veeg ik mijn gezicht af. Als ik in mijn auto wil stappen, valt mijn oog op het papiertje dat op de achterbank ligt. Het is een blaadje uit een bekeuringenboekje. Mijn gezicht betrekt, het zal toch niet?

Boos pak ik het briefje op. Er staat alleen een telefoonnummer op. Glimlachend stop ik het briefje in mijn zak. Het leven is vur-ruk-ku-luk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *